Keresés

Részletes keresés

ukillingmemekillingu Creative Commons License 2005.09.03 0 0 6

3-as zonában az 3 személyt jelent?

érdekes ez a halott dolog, mert halottam olyat is h london nem olyan jó, mert annyival nem lehet többet keresni mint amivel többe kerül az élet.

 

te munkaügyben voltál kint?

 

Előzmény: Első Polgár (2)
DrShan Creative Commons License 2005.09.02 0 0 5
Tavaly, amikor ki akartam menni dolgozni, azon a linken néztem az árakat, meg a lehetőségeket, amit írtam az első hsz-hoz. Most itthonról, de nem én intéztem. nekem már csak meg kellett érkeznem;)
Egyik ismerősöm volt az A3 group-pal. Ők mindennel foglalkoznak (szállás, munka, nyelviskola, magyar közösség, konzultáció, stb...) Pesten is van irodájuk.
Pár link:
http://www.magyarchat.com/forum/
http://www.a3group.hu/
http://www.londonimagyarok.com/
A fenébe is, jövőre visszamegyek;)
Előzmény: ukillingmemekillingu (4)
ukillingmemekillingu Creative Commons License 2005.09.02 0 0 4
A job center irodákat gondolom neten nézegessem, mert arra is gondoltam h kimegyek aztán majd találok munkát, ha már ott vagyok. Az itthoni közvetítőkben nem nagyon bízok valahogy. A konnektor más csak vagy a hálózati táp is? Te az albérletet itthonról már kinézted , vagy hogy értetted ezt a linken történő keresést? A cigit megúsztam ,mert szerencsére nem élek ilyen világi örömökkel .
Előzmény: DrShan (1)
DrShan Creative Commons License 2005.09.02 0 0 3
Add már meg a címet;) Én a lenti linken kerestem egy éve, akkor is kb ennyi volt az ára. Bár én ilyen flatshare dologban nem is gondolkodtam. Egyedül mentem volna ki, és semmi kedvem nem volt mindenféle népekkel összebútorozni. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy akkor maradtam itthon a fenekemen;)
Előzmény: Első Polgár (2)
Első Polgár Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2
Mondjuk en 3 eve laktam kint, de a 150-200 font/het/szoba egy kicsit draga.
Akkoriban a legolcsobb szoba 3-as zonaban 45 font/het volt, es 60-70fontert mar egeszen elviselheto.
Csak Londonba erdemes menni, azon kivul halott az egesz orszag, bar Eszakon minden sokkal olcsobb.
Előzmény: DrShan (1)
DrShan Creative Commons License 2005.09.02 0 0 1
Nemrég jöttem vissza, igaz nem dolgozni voltam. A munkavállalás nincs korlátozva. Regisztrálni kell magad, mielőtt munkát vállalsz, ez 50 fontba került tavaly. Ismerősök mondták, hogy enélkül nem nagyon állnak szóba az emberrel munka ügyben. Keress fel egy Job Center irodát, ott megkapsz minden információt. Az albérlet elég sok pénz. Szálláson 60-150 font hetente. A 60 font inkább csak akkor, ha jó helyen jó sok pénzt fizetsz előre. Szobák 150-200, 1 szobás albérletet 2-300 fontért kapsz hetente.
Itt van egy sok információ:
http://www.gumtree.com/

Amúgy meg más konnektort használnak, rossz sávban közlekednek és ötkor teáznak. Nagyon tisztelettudóak, segítőkészek, meg ilyesmi. Bár lehet, hogy ez csak magyar szemnek tűnik fel;)
Az árak annyira nem vágtak mellbe, nagyjából tudtam, mire készüljek. Élelmiszer olyan másfél-kétszerese a hazainak. Voltak, amik nagyjából ugyanaz, és voltak amit itthon nem kapnék meg annyiért (Na jó ez egy akciós könyv és a 0,7-es Bacardi Breezer volt). A cigi ha létfontosság, 5 font körül van, és nincs szabályozott ára. Van viszont 10-es csomag a népszerű fajtákból kb 3 fontért. A szolgáltatások (utazás, étterem, fodrász) sokba kerülnek. Egy átlagos kinti szórakozóhely áraival egy jobb siófoki klub simán felveheti a versenyt. Olyan jókat még eddig sose buliztam, mint kint;))
így hirtelen ennyi, kérdezz, ha valami még van.
Előzmény: ukillingmemekillingu (-)
the real jabberwocky Creative Commons License 2005.09.01 0 0 0
Mi van L0ft? Csak nem alsz0l?
Előzmény: ukillingmemekillingu (-)
ukillingmemekillingu Creative Commons License 2005.09.01 0 0 topiknyitó
Szevasztooooook!! a kinti munkavállalási lehetőségekről, korlátokról , albérletekről, mindennapi dolgokról szeretnék megtudni mindnet amit lehet. Előre is köszönet !!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!