Keresés

Részletes keresés

Roadati Creative Commons License 2014.02.24 0 0 2662

Ha esetleg valakinek kevés a PKC eleme,nekem van pár kimaradt15 db 35 ös légcsatornás.13 db áthidaló elem.3 db 25 ös fal elem.Olcsón adom,vagy üveggyapotra,lábazati szigetelésre cserélem,Esetleg szállításban tudok segíteni. 70 70 85528

Roadati Creative Commons License 2014.02.24 0 0 2661

Nekünk is PKC a fal és közvetlenül arra van tiplizve a kazán ás a szivattyú is.De én csak a kazán rezgését hallom,főleg hajnalban.Nekem annyira nem zavaró.A gyerekem szábája és a fürdőszoba fallal határos a kazánház,bár ott pont a távolabbi udvar felőli falra van fogatva a kazán.Talán ezért kisebb a zaj.Valszeg jobb lenne ha nem a bevasalt falra lenne közvetlenül fogatva.Bár ha vannak gumibakok,azoknak kéne csillapítaniuk.

htstibi Creative Commons License 2014.02.23 0 0 2660

Azt nem igazán tudom. Nálam simán fel van tiplizve a falra 4 csavarral(nem is tudom hova kell 30 rögzítés). De nem hallom, pedig vas az van rendesen, sőt a födém is össze van vasalva a falakkal.

Csak azt tudom elképzelni, hogy az egyik csavar érintkezik közvetlenül a vasalattal, vagy a keringető csapágyas. Lehet nem ártana azt is megnézetni. Főleg ha gumibakos minden rögzítés.

Tit&Mat Creative Commons License 2014.02.15 0 0 2659

nagyon köszönöm. és hogyan lehet máshogy megoldani a rögzítést? nálam is gipszkarton a burkolat :-(

Előzmény: NemBor (2657)
htstibi Creative Commons License 2014.02.11 0 0 2658

Vagy egy zajcsillapító előtétfal építése a gyerekszobába.

Nálam csak azt lehet hallani amikor megjelenik a nyomás a fűtési körökben mikor kapcsol a szivattyú, azon kívül csönd van. Bár én gipszkartont ragasztottam vakolat helyett a falakra.

NemBor Creative Commons License 2014.02.09 0 0 2657

Sajnos ha a szerkezet érintkezik a gépészettel, akkor a szerkezet viszi a hangokat, és az epület legkülönbözőbb pontjai eltérő intenzitással jelentkezik a zaj. A rögzítését másképp kell megoldani.

Előzmény: Tit&Mat (2656)
Tit&Mat Creative Commons License 2014.02.09 0 0 2656

Egy kis segítséget szeretnék kérni. 

építettünk egy PKC házat, nagyon sok viszontagság volt, de végül elkészült. 

de sajnos lett egy nagyon nagy problémánk. egy kondenzációs kazán lett beüzemelve, 3 fűtési kör, padlófűtéssel. 

és ez nagyon hangos lett. :-( ha bekapcsol a kazán, és akár csak az egyik keringetőszivattyú, zúg az egész alsó szint. 20 méterre a nappaliban hallom hogy bekapcsol.

A gyerekszobában pedig ami szomszédos sajnos a kazánházzal, és pont arra a falra van minden szerelve, nem lehet szinte megmaradni annyira hangos. egy állandó monoton zúgás végig. 

ha bemegyek a kazánházba, ott nem annyira zavaró, mint a másik szobában. 

azt mondják, hogy mivel bevasalták az egészet, és a vasalat viszi a hangot az egész házban. és ez ilyen is marad. 

a kazánházban minden gumibakos tartón van, de néztem hogy legalább 30 helyen van felfogatva a falra.  

mi lehet a megoldás? sajnos a 2 hálószoba közt van a kazánház.  

előre is köszönöm.

üdv: KZ

+36302988908

htstibi Creative Commons License 2013.12.19 0 0 2655

Kiigazításkén azt még hozzá kell tennem, hogy a megkereséséeim és a levél között történt a vezetőségváltás. Én előtte teljesen más munkatársakkal érintkeztem. Szerencsétlenségükre nekik jutott a kellemetlen levél. 

Szóval igen jól rendeződött a dolog.

A ház pedig el sem hiszem milyen jól sikerült.

Vgabo73 Creative Commons License 2013.12.16 0 0 2654

Örülök, hogy a végére kisimult a dolog, kár hogy csak a "dörgedelemből" értenek az új hölgyek. Remélem belátják, hogy nem érdemes sunnyogni.

Előzmény: htstibi (2653)
htstibi Creative Commons License 2013.12.13 0 0 2653

Sziasztok!

Kicsit el voltam, mert intéződött a függőben lévő ügyem a prokonceptesekkel, vagy EPSNEo vagy ha minden igaz Energia Unio aminek most hívják.

Úgy kb egy hónapja, dühömben írtam egy utolsó, igen dörgedelmes levelet az új címre. És ,ezen magam is meglepődtem, másnap felhívott egy hölgy. Meg kell mondjam ez teljesen ellentétes volt a korábbi hozzáállással. egy szó- mint száz... elmondta, hogy most ők (3 hölgy) vették át a cég irányítását (természetesen az ügyemről nem hallottak az elődeiktől semmit) és mindenféle képpen szeretné rendezni a fennálló tartozást. Bekért néhány adatot és mondta, hogy intézkedik.

Két héttel később má a minősítő cég alkalmazottja keresett, egyeztetés ügyében.

És úgy kb. 1,5 hete felhívott a hölgy újból, hogy el is készült az energetikai tanúsítványom, és amint nála van postázza. A múlthéten meg is érkezett a hivatalos példány(ez már végre tényleg az.) És elektronikusan is.

Azt kell mondjam az új vezetés jól muzsikál. Végig volt kommunikáció, nem bújtak el, mail, telefon azonnal válaszoltak.

Úgyhogy szerintem most megkereshetőek, újból kommunikálnak.

Nekem meg végre nem maradt más dolgom mint élvezni a házam.

Ja egyébként A+ minősítést kapott.

Kösz mindenkinek a segítséget.

Ha bárkinek lenne innen kérdése, vagy tanácsra tapasztalat cserére lenne szüksége szívesen segítek, akár priv-ben is.

NemBor Creative Commons License 2013.11.22 0 0 2652

Javaslom hívd fel Őket és kérdezd meg. Szeretnek az ügyfelekkel kommunikálni...

Előzmény: Samu András2 (2651)
Samu András2 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 2651

Valaki tud valamit a PKC-ról? Léteznek még? Mert az utolsó frissítés a honlapjukon egy 2012 Construmás hír. 

ÖcsiBá Creative Commons License 2013.10.08 0 0 2650

Köszönöm a segítséget, valami ilyesmi megoldásokra gondoltam én is előzetesen.

Előzmény: NemBor (2649)
NemBor Creative Commons License 2013.10.07 0 0 2649

Alulról a purhab megteszi, felülről inkább fontosabb a lezárás. A nútokat lefűrészelve EPS lapot kell ragasztani rá. A talpszelement úgyis illik alaposan körbehőszigeteleni. Ha valami folytán felűröl vizet kapnak a légcsatornák, azokon keresztül nagyon gyorsan megjelenhet a nedvesség a belső oldalon. Gyakorlatban a PKC elemek körberajzolódnak a belső gipszkartonon keresztül.

Ezért fontos a külső párkányok lezárása is.

Előzmény: ÖcsiBá (2648)
ÖcsiBá Creative Commons License 2013.09.26 0 0 2648

Egy kérdésem lenne még a PKC légcsatornáiról: Ezeket hogyan érdemes lezárni? 2009-ben építkeztünk, de csak most jutottam odáig, hogy ezekkel foglalkozzak.

Néhol a lábazat burkolata nem takarja ki/zárja le a légcsatornák alsó felét. Ezekkel mit érdemes csinálni? Pur habot nyomni bele?

A fal tetején ugyanez a kérdés. Van rá téve hungarocell, de ez inkább a (fa) koszorúra van ragasztva, nem zárja le teljesen a légcsatornákat felülről.

Előzmény: NemBor (2572)
kneissl Creative Commons License 2013.09.26 0 0 2647

Videót légyszíves, ahol végig látszik a folyamat, a pumpával együtt, meg a mixer papírját, hogy milyen betont (F ?) hozott...

Előzmény: Vgabo73 (2645)
kneissl Creative Commons License 2013.09.26 0 0 2646

Szerintem ...

ha olyan a beton konzisztenciája, hogy ne legyen darázsfészkes, akkor ebből az elemből sem lehet kettőnél több sort egy menetben betonozni, mert a belső, 5 centis oldal nem bírja a zsalunyomást.

A kézzel kevert földnedves betonnal meg darázsfészkes lesz.

A technológia alkalmas arra, hogy szép és jó minőségű falat építsenek belőle. A többi a mesterember kérdése. De azok téglából is tudnak "alkotni".

Előzmény: DonDiego08 (2644)
Vgabo73 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 2645

Rövidesen felkerülnek azok a referencia fotók is a honlapra, ahol a teljes magasságot öntötték egyszerre. Ez bizony működik:)

Előzmény: DonDiego08 (2644)
DonDiego08 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 2644

Ezt néztem: http://www.isoshell.hu/referenciak/miskolci-kivitelezo-partnerunk-elso-iss-haza/, ahol azt írja, hogy: "A gépi betonozással készült 2 soronkénti kiöntéssel, 40cm vastag IsoShell rendszerlemekből." A kétsoros betonozás - mégha pumpás is - nem győzött meg arról, hogy ha egy egész falszakaszt födém magasságig akarnék kiönteni, akkor azt is elbírná a blokk.

Előzmény: Vgabo73 (2640)
kneissl Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2643

Mellesleg a Bulandnak(már ha megvan még a cég) és a Thermo-block-nak is van vastagabb, jobban szigetelő eleme... 50, illetve 44 cm.

kneissl Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2642

Az önerős, házilagos kivitelezést, amit a videóban emlegetnek ... azt hogyan is képzeli a cég?

olvas0 Creative Commons License 2013.09.24 0 0 2641

Ajánlom a Maga mit reklámoz? menüpontot..............

Vgabo73 Creative Commons License 2013.09.24 0 0 2640

Kérdésként felmerült régebben a gépi betonozás kérdése. A www.isoshell.hu oldalon bemutatott építkezések 80%-ában gépi betonozás történt. A 35-ös elem 5 műanyag átkötő bordával tökéletesen állta a "sarat+ azaz a betont.

Előzmény: p.ratka (2607)
Vgabo73 Creative Commons License 2013.09.18 0 0 2639

Szerintem jó, de ezt minden építtetőnek saját magának kell megítélnie a saját tapasztalatain keresztül.  

Előzmény: NemBor (2638)
NemBor Creative Commons License 2013.09.17 0 0 2638

én már közel fél éve várok a Prokoncept jelenlegi csptától választ de még nem kaptam. Az IsoShellnél viszont már másnap foglalkoztak velem. Tehár akkor ez most jó vagy rossz???

Előzmény: DonDiego08 (2637)
DonDiego08 Creative Commons License 2013.09.17 0 0 2637

Lehetséges, hogy a pkc jelenlegi csapatához nincs köze az isoshellnek, dehogy a régihez van, az egyszer biztos. A nevek, meg az arcok a construmán egyértelműen volt prokonceptes alkalmazottak.

Előzmény: Vgabo73 (2634)
Vgabo73 Creative Commons License 2013.09.16 0 0 2636

Az Isoshell falazatok és kiegészítők Székesfehérváron készülnek Magyarország legújabb Ellenbach gépsorán, amelyet kifejezetten az ICF elemek gyártására optimalizáltak. (A PKC termékek nem ezen a gyártósoron készülnek.) az Isoshell falazóblokkok alapanyaga a jól bevált Neopor 2400 a BASF-től.

kneissl Creative Commons License 2013.09.16 0 0 2635

Ők hol gyártatnak, és milyen alapanyagból?

Előzmény: Vgabo73 (2634)
Vgabo73 Creative Commons License 2013.09.11 0 0 2634

Az Isoshell-nek sem személyi állományát sem termékét tekintve semmi köze a Prokoncept jelenlegi csapatához. Nem véletlenül jött létre az Isoshell Zrt.

Samu András2 Creative Commons License 2013.09.11 0 0 2633

Ez az egész dolog sántít egy kicsit. Prokonceptből lett Epsneo, abból meg Energi Únió vagy mi, utána meg megalakul az Isoshell, volt prokis alkalmazottakkal. Olybá tűnik, mintha a Prokoncept az Isoshellbe mentené át magát...

Előzmény: htstibi (2626)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!