Nekem az a furcsa, hogy egy utastájékoztató táblát se hagytak meg kocsinként, mint a Tátrákon, pedig lehetne olyan összevont mint a budai vagy a pesti villamoshálózatnál.
Most már csak az 1321, 1326, 1327-nek kell drukkolni a KCSV7-esek közül, hogy oldalsó kijelzőt kapjanak. A többi huszonhétnek már van. 1326 remélem, minél hamarabb forgalomba áll.
Városház tér felé állt meg az Ulászló utcánál először, onnan még saját lábon el tudott menni egy hosszabb állás után, aztán visszafogtak Albertfalva kitérőnél, hogy be tudják vinni Kelenföldre, de a Kalotaszeg utcánál valami leszakadt róla és felszántotta a vágányok között a betont, utána kellett daruzni... Tippeket hallottam, hogy mi volt, de majd, aki ott volt leírja.
Tudja valaki hogy ma délután mi történt 1443-mal? Móriczról láttam ahogy vendégforgóvázon begurult/betolták az SZTK rendezőbe, Fehérvárin A.f kitérő-Újbuda kp. között állt forgalom.
Egyébként a 8 darab modernizált CSMG1/2-vel (1301,1349,1357,1361,1400,1401,1404,1441) mi a terv a következő években? Azt gondolom, hogy a 30 KCSV7 még jópár évig marad, de erről a 8-ról nincs nagyon elképzelésem.
Sajnos nem nagyon tudom megfelelő formátumúra hozni egyelőre (google sheetsben van, és az xls export nem szereti a színezésemet, pedig pont az a lényeg) Minden esetre ez a mostani kinézet, kiekészítve tevékkel, de szintén képként :/
Ez nagyon hasznos, köszönjük! Kedvenc paraméteremmel egészíteném csak ki, ezek lehetnének aláhúzottak. Eredeti indításjelzősök: 1360, 1366, 1407, 1418, 1419, 1450.
Köszönöm! Mondjuk nem vagyok biztos abban, hogy a 1480-as tényleg megvan-e. Azt hittem, párban lesz a 1481-gyel, de az 1468+1469 már megvan egy pár, úgyhogy az 1481 talán csak szólóban lesz meg? (Nyílt napon ma az 1481-est láttam, az 1480-ast nem.) Emellett az 1445 se jár fél éve. Nem tudom, mi vár rá. Kelenföldön kívülről enyhén lekapdosottnak tűnt.
A lista teljesen jó, egy apró kiegészítés, a 1341-est is beszínezheted sötétszürkével, 2021.03.19-el selejt, még abban az évben szét is vágták a Fehér úton.
Nem tudom, megeszi-e a fórum a csatolt képet, de kicsit az olvasottak alapján felvázoltam magamnak, mi elvileg a helyzete a csuklósoknak. Saját magam számára átláthatóság a cél és nem biztos, hogy teljesen helyes.
Sötétszürke: Elvileg selejt Sárgásbarna/bordó: "Sima" klasszik. A bordók tartósan üzemképtelenek. Élénk sárga: "Csinosított" klasszik (motoros áramszedő, új külső) Ezüst: KCSV7 Narancssárga: Egyéb (KCSV5 / belszolgálati / múzeumi / megőrzött)