Keresés

Részletes keresés

kovi1123 Creative Commons License 2024.11.19 -1 2 21650

Magnus Landin lenne számomra a legfontosabb a dánok közül, elsősorban a védekezése miatt.Descat én elküldtem volna.Abszolút nem tud egy stabil teljesítményt hozni.

Wienczek vagy Pekeler is beeshetne ide 1+1-es szerződéssel,hogy 2026-tól jöjjön valaki fiatal melléjük,eléjük.

Az látszik ,hogy Palmarsson,Cindric mellé kell még idén valaki.Casado és Kosorotov kiszámíthatatlanok.

TRaheem Creative Commons License 2024.11.19 -1 0 21649

Oké, de még mindig nem tudtuk meg, hogy honnan van az infó :)

Előzmény: Thor. (21648)
Thor. Creative Commons License 2024.11.19 -2 4 21648

Mire alapozod ezt, hogy nem lehet róla tudomásom? 

És ez nem az én rosszindulatomról szól, megosztottam egy információt, ami a csapatunkat is érinti -erre való ez a fórum- és kifejtettem a véleményemet -erre való ez a fórum-, hogy nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás egy csk-tól, akit megkeres az aktuális csapatának(ahol amúgy megkap mindent) történelmi legnagyobb riválisa.

Előzmény: Boymadi (21646)
Kyra** Creative Commons License 2024.11.19 -2 5 21647

Ha gyors játékot akarunk játszani, akkor nem Bánhidi kell a csapatba.

Boymadi Creative Commons License 2024.11.19 0 2 21646

Én ezzel most nagyon nem értek egyet. Miért írsz olyat amiről biztosan nem lehet tudomásod és ennyire rosszindulatú Bánhidivel kapcsolatban?

Én örülnék neki, ha Jörgensen lenne, de a szerződése lejártával, mert azt mutatná, hogy a klub felelősebben költi a pénzt, nem szórja mindenféle rövidtávú kényszer mentén.

2025-től meg szerintem nemzetiségtől függetlenül nehéz lenne jobbat mondani nála. (Ezzel együtt nekem nincs tudomásom róla, hogy ő jönne tényleg, még pletyka se volt róla, egyszerűen csak értelme lenne szerintem.)

Előzmény: Thor. (21644)
Gaga84! Creative Commons License 2024.11.19 -3 0 21645

Olyan szintű “magyar kényszer” van nálunk,h sztem Bánhidi lesz… Lentebb már írtam miért nem örülnék neki,nem a jövő embere,max 26ig,de egy évre nem fog aláírni

Előzmény: Thor. (21644)
Thor. Creative Commons License 2024.11.19 -3 3 21644

Bánhidi várja a szegedi ellenajánlatot a veszprémire, utána dönt.

komoly csk 😀 remélem Jørgensen lesz a befutó.

Előzmény: rasmus82 (21639)
Bembi86 Creative Commons License 2024.11.18 -1 3 21643

Na arròl nem hallottam...dehát nem is volt a játékosa :)

Előzmény: rasmus82 (21642)
rasmus82 Creative Commons License 2024.11.18 -2 0 21642

Vagy hogy Aront hogyan fenyegette..

Előzmény: Bembi86 (21641)
Bembi86 Creative Commons License 2024.11.18 -1 1 21641

legelőször arról kellene mesélnie, hogy a heti 4 edzés keretén belül mit szelfizgetett a Budai Várban délelőtt 11kor, amikor az edzés 9kor kezdődött Veszprémben :)

Előzmény: rasmus82 (21638)
rasmus82 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21640

Vranjes gondolom keresne a sztorin…

Előzmény: Milnár István (21635)
rasmus82 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21639

Sztem is Bánhidi,ez a Jörgensen sztori vakvágány.Dragannak maradnia kell

Előzmény: Boymadi (21637)
rasmus82 Creative Commons License 2024.11.18 0 1 21638

Jobb ha Vranjes nem meséli el mi volt itt,mint ahogy Aron sem…

Előzmény: Gaga84! (21636)
Boymadi Creative Commons License 2024.11.18 -1 0 21637

Én amikor az eredeti hírt olvastam se nagyon tudtam elképzelni, hogy kivásárolnánk őt 1 évvel a szerződése lejárta előtt.

Szerintem az már megvan, hogy ki jön jövőre Fabregas helyett, gondolom valaki akinek lejár 2025-ben a szerződése. Nekem a tippem Bánhidi.

2026-ban meg jöhetne Jörgensen, akár Grahovac vagy Pechmalbec helyére. Mindkettejüknek 2026-ban jár le a szerződése. Ez szerintem ha nem kacsa és ha összejönne elég jó pótlása lenne Fabregasnak.

Kicsit azért szkeptikus is vagyok: még két hete arról szóltak a hírek, hogy a Veszprém a Barcelona játékosait szeretné. Ezen a héten meg arról, hogy a dán játékosokat. :) Bár őszintén szólva Jörgensen helyét sokkal jobban lehet látni a csapatban mint Mem helyét (hisz ott ott van Remili).

Szerintem a balátlövő poszt sokkal kuszább. Ugye NL azt nyilatkozta, hogy szeretnének még valakit idény közben. Kíváncsi vagyok, hogy ki az aki tényleg segítséget tud jelenteni és hozható is idény közben... Ráadásul ha a jövő évi keretre gondolok se könnyű a helyzet:

Jelenleg Cindric, Palmarsson és Elderaa helye valószínűnek tűnik jövőre. Ez alapján még két hely van szabadon, amire esélyes lehet Kosorotov, Casado, a felröppent pletykák alapján M. Costa... és gondolom az is akit még idén hoznának hetediknek. Nekem olyasmik jutnak eszembe mint Sagosen, Langaro, Hesham, Heymann ... függetlenül attól, hogy ki tűnik mozdíthatónak közülük.

Előzmény: Drazen (21634)
Gaga84! Creative Commons License 2024.11.18 0 1 21636

Nem túl bíztató… mondjuk Vranjes nem

semleges a VP-el kapcsolatosan… 

Az eddigi pletykák alapján az tisztán látszik, hogy a legmagasabb szinten érdeklődünk,de a felmerült nevek közül,poszttól független, senki sem jönne ingyen 25től,max 26tól…

Előzmény: Milnár István (21635)
Milnár István Creative Commons License 2024.11.18 0 1 21635

Hát ez nem egy bíztató nyilatkozat, semmilyen szempontból. Elsősorban nem tudom Jorgensen mennyire tartana ide, második sorban Vranjes miatt, nem fogja kevésért elengedni ha jönne is.

Előzmény: Drazen (21634)
Drazen Creative Commons License 2024.11.18 0 2 21634

Lukas Jørgensen,

Veszprém iránti állítólagos érdeklődésével kapcsolatban a »Sport Bild« szerint a következőket mondta: »Megtiszteltetés számomra, és remélhetőleg valamikor aláírok egy új szerződést (a jelenlegi 2026-ig szól/szerkesztő megjegyzése), az SG-vel vagy mással. De jelenleg csak a következő feladatomra koncentrálok a Flensburggal.”

Ljubomir Vranjes, az SG sportigazgatója a Veszprém állítólagos érdekeltségéről Lukas Jørgensen iránt 2025 nyarától (a Sport Bild szerint): »Veszprémnek új stratégiája van, és a dánokra és más skandináviai játékosokra szeretne koncentrálni. Minden dánt akarnak. A kézilabdában egyre korábban kötnek szerződéseket. Ezért mindig oda kell figyelni a saját játékosainkra, de arra is, hogy más klubok mit akarnak. De nem akarjuk idő előtt feladni Lukast."

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21633

*sújtotta

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21632

*az sem volt véletlen

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 -1 0 21631

A Cindric eset azért volt-számomra-kirívó, mert ha mondjuk passzívnál a szélső kihozza ziccerből, vagy hasonló, akkor megértem, de Cindric, vagy mint írtam, anno T. Dusi gyakorta indítja, indította így a gyors figurát, esetleg, hogy ő maguk fejezik be az akciót..

Ezért mondtam, hogy ez egy végtelenül rosszindulatú döntés volt. 

Mint ahogy sztem az volt véletlen, hogy többségében a Veszprémnél látták úgy, hogy a beálló már leért, amikor gólt szerzett és a játékmegszakítások is rendre a pirosakat súlytotta... 

De még egyszer:nálunk több poszton volt gyenge, vagy elfogadhatatlan teljesítmény, én ebben látom a fő okot.

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21630

Danyi mondta neki a 3 másodperces szabályt. 

TRaheem Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21629

Jogos, ezt nem így akartam. Természetesen nem árt és kell is az okokat keresni, főleg egy vesztes meccs után. Viszont abban az értelemben, hogy miért tudta a Szeged ennyire ránk erőltetni a játékát.

Azt nem hallottam, hogy mit súgott neki Danyi, de azt igen, hogy a Garciandíás esetet Ő sem értette :)

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21628

Egyébként Varga Ákosnak pont a szakkomentátor súgott, és aztán ismerte el ő is... :) 

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21627

Miért kár?

Ezzel senkinek nem ártunk. 

A Szeged több lábon állt, kevesebb poszton volt hibapontja.. 

Az a Cindric eset, meg hát... 

Az tipikus példája volt a rosszindulatú fújásnak. 

De én a játékvezetésre csak mint lábjegyzetben próbáltam utalni. 

TRaheem Creative Commons License 2024.11.18 0 2 21626

1. Nyugialom

2. Varga Ákos tudtommal nem szakkomentátor. Ha visszanézed, előtte nem sokkal futott át a kezdőkörön egy játékos, ergo még zavarta is a szegedit. Másrészt ilyeneket csak azok fújnak be, akik valamiért szerepelni akarnak (ahogy egyébként Cindric pattogtatása is hasonló helyzet volt, amit Varga Ákos szintén elismert, hogy nem kötelesek megvárni). Vagy lehetne említeni Kosorotov egyértelmű lábazását is...

3. Szerintem Pálamrsson hasznosabb volt, mint a másik oldalon Bodó

4. Szélsőjáték nálunk <-> nekik meg nem volt beállójátékuk 

Szóval kár az okokat keresni, most a Szeged akarata érvényesült. Ennyi.

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 0 0 21625

Csak 1 példa:Nekünk még 1 Bodónk se volt, aki a királyposzton hozzátesz, vagy egy biztoskezű szélsőnk, mint Sostaric...

Vagy igen? 

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 -2 0 21624

A középkezdés elvétele?

Hát azt még a szegedi Varga Ákos(M4) is elimerte...

A betli nálunk átfogó volt, kezdve a balszéltől, a jobbszélig, amire Xavi próbált is reagálni, erre rájött Kosorotov...

Ez túl sok volt.. 

TRaheem Creative Commons License 2024.11.18 0 2 21623

Szerintem a bírók mindkét oldalra sokat tévedtek. Teljesség igénye nélkül néhány Szegednek kedvezőtlen ítélet, ami kiélezett helyzetben történt: Toto első kétperce, középkezdés elvétele, Garciandia meg nem adott gólja. Illetve a ők is elmondhatnák, hogy egy játékosuk terített betli volt, Röd. Szóval semmiképp nem vezetném vissza a vereségünket ezekre az okokra.

Előzmény: Kontakt03 (21622)
Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 -2 0 21622

A Szeged-Veszprém meccsről annyit, amikor kellett nekik, akkor egyénileg is besegített a Veszprém nekik.

Az ilyen Descat ellenfél-felhozó ugyanakkor a saját csapatát nehéz helyzetekbe belevivő teljesítmények egyáltalán nem hiányoznak, főleg úgy, hogy Xavi a másik szélről kimondta a véleményét.

Erre rájött, hogy a lövő-irányító posztokon összesen 2-3 ember van, aki kapura is igazán veszélyes, így a mindenkori ellenfélnek több ideje jut Fabregasra, akit így is sokszor megtaláltak, de pl a b2-t teljesen fel kellett adni és a meccs jó részében a jobbszélt is, ami által betömörült a támadás középre.

A sporikról annyit, hogy az olyan ítéletek, hogy Cindrictől passzív miatt elvették a labdát, mert azt úgy pattogtatta, mint Talant egykoron a támadás megkezdése előtt, mindezt kiélezett eredményért, hát bizony azok a fújások se jöttek túl jól.. 

Összetett volt a vereség oka, ami most belefért, de a későbbiekre nézve figyelmeztető. 

Kontakt03 Creative Commons License 2024.11.18 -3 0 21621

Én viszont örülök, hogy szeptembertől a kiscsoportot kezdted el...

Haladsz előre. 

Előzmény: Zizu33 (21618)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!