Belföldi olcsó - de színvonalas szállásokat összegyűjtésére hoztam létre ezt a topicot. Aki tud megfelelőt ajánlani kérem írja meg.
(3000 Ft/fő/éj árnál ne legyen magasabb a szállásköltség...)
Gondolom a kamuzókat akarják kiszűrni ezzel aminek ismerősöd is áldozatul eset. Kicsit olyan mintha azt átkoznád diszkriminációval aki számlát kér. :) A mai világban on-line mindenki azt mond amit akar egy regisztráción keresztül.
Ha legális a szállás hely és nem hülyék az üzemeltetők akkor írjon nekik. Ha még így se lehet megoldani akkor nem alaposak hanem tényleg hülék.
Jómagam is a szornyellla által említett kis csapat tagjaként részese voltam a Famili üdülő vendégszeretetének. Meglehetősen érdekes helyzetek voltak. A hely rám olyan benyomást tett, mintha egy régi vállalati üdülőben járnék, amit csak annyira újítottak fel, amennyire létszükséglet volt. Az árhoz és a megállapodásokhoz néhány gondolat: előzetesen az volt megbeszélve a tulajjal, hogy 20 fő után fizetünk, még akkor is ha nem leszünk annyian, cserébe az épület szárnyat csak mi használjuk. Megérkezésünk napjának estéjén 3 olyan szoba volt az emeleten, ahol nem a csapatunkhoz tartozók laktak. Szornyellla bejegyzésében szereplő szentbékkálai szállásunk egy évvel ezelőtt kb. 3600 Ft/fő/éj összegre jött ki (ott is fix összegben állapodtunk meg, független a végleges létszámtól) és az egy gyönyörűen felújított, valóban minden igényünket kiszolgáló hely volt. Tehát nem lehetetlen. Elsősorban a panasz annak szól, hogy a hirdetésekből, honlapról és a tulajtól megkapott információk köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Azt is meg kell említeni a korrektség kedvéért, hogy a gondnok néni nagyon segítőkész és kedves volt.
Ismerősöm " falusi turizmus" szállásadóként regisztrálni akart az üdülni akarok oldalra.Mivel nincs cégjegyzékszáma igy ezt nem tudta megtenni. Adószáma természetesen van. Szállása,tanusithatom, igen szinvonalas. Én nem is értem ,hogy bárki hogyan indithat úgy egy szálláskereső oldalt ,hogy már induláskor diszkriminál.Honnan veszik a bátorságot? Vagy ennyire érzéketlen, kutyaütők ?
Én elvből nem megyek "kis" "családi" és egyéb szállókba, mert szinte mindig ez van, a csúcs a vacsorakészítés közben kirobbant családi veszekedés a konyhán Pécsett - a kedves vendégek testületileg felálltak, és "elnézést, de ezt a nyaralás alatt nem kérjük" felkiáltással a városba mentek vacsorázni. Eredmény: másnap reggel kiborulás a recepción, hogy pocsékba főzték a kaját :)))
Egyébként egy teljesen kötözködésmentes kérdés: 3500-ért mire gondoltál? Ennyiért már egy koliban sem nagyon adnak szobát.
Kis csapatunkkal minden évben Magyarország egyes területein barangolunk. Idén Mátrafüreden a Famili Üdülőben szálltunk meg.Felháborított minket az, amit ott találtunk ahhoz képest, amit az interneten magukról hirdetnek és ami alapján lefoglaltuk náluk a szállást.Idézek: "Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV" vagy "Az üdülőben zuhanyzóval, WC-vel, kábeltévével ellátott szobák találhatók." A valóságban csak bizonyos szobákhoz tartozott wc+zuhanyzós fürdőszoba. Több szobában csak tusoló vagy még az sincs és a wc közös, ami a folyosó végén található. Elvileg az üdülőben két szárny van, kérésünkre és mivel sokan voltunk a nagyobbik szárnyat fenntartották nekünk és megígérték, hogy nem tesznek be mást ide.Már az első nap az üzemeltető család egyes tagjaival futottunk össze a folyosón és a lépcsőn és a kertben(pl. dülöngélve botorkáló mámika,napozó családtagok), majd meglepődve tapasztaltuk, hogy azért 1-1 éjszakára a fel nem használt szobákat is kiadják-ennyit az ígéretről. Amúgy a légkör tényleg familiáris, hiszen egy kirándulás után arra értünk a szállásra, hogy két sorban száradnak az orrunk előtt a kertben a tulaj családjának ilyen-olyan ruhadarabjai...mit ne mondjak felemelő látvány volt! És mindezért- "háromcsillagos szállás egycsillagos áron"- elkértek 3500 Ft-ot éjszakánként,ami a korábbi tapasztalatok alapján (pl: Szentbékkálla, Sárvári Vendégház) nem túl jó ár-érték arányt ad ki. Emellett a szobák egy részében megjelentek a hangyák, nem kímélve az pihenni vágyókat. Mindezek elnézhető problémák lennének, ha a előzetesen kapott információk és az ár alapján nem sokkal jobbra számítunk.
Most strandidőszakban kifejezetten ajánlani tudom a másik szállást is, ugyanitt kell érdeklődni , ugyanúgy közel hozzá a Paskál fürdő -gyalog 10 perc (valamelyik nap pl kedvezményes belépővel látogatható!)
Már egy fő is megszállhat, szoba ebben az esetben 7.000Ft, de több éjszakás tartózkodás esetén lehet kedvezményt is kapni:-) 2 személyre még jobban megéri, akkor is 7.000Ft.
Családosoknak egy egész szoba -pl 5 személyre-10.000Ft
Autóval be lehet parkolni, csöndes, barátságos, zöldövezeti, biztonságos.
Elmenni nem tudás miatt fájó szívvel megválnék hozzávetőlegesen 60e forint értékű welness utalványomtól, ami a siófoki Vértes Hotelben ( http: //www.hotelvertes.hu/ ) használható fel. az utalvány két fő részére szól, három nap, két éjszaka, félpanziós ellátással, welness használattal /pezsgőfürdő, finn szauna, medencék,... fürdőköpeny, fittnes terem, stb./ Május 31-ig használható fel. 40e körüli ajánlatokat várnék.
06-voda-2-86-nyolcvanöt-84 traubisoda kukac vipmail pont hu
Sziasztok tudna nekem valaki mondani egy olcsó szállást Budapesten?A Május 14-i Metallica koncert után szeretnénk párommal valahol megszállni,mível vidékiek vagyunk.Jászberényiek.Ha valaki tudna segíteni?Elöre is köszi
Én a Zsuzsa apartmant tudom ajánlani. Ez önálló vendégház (nem panzió), de nem muszáj az egészet kivenni. Tavaly voltam itt nagyobb társasággal, bevált.
Valaki tudna segíteni. Tihanyban keresnénk szállást 2+2 főnek. Interneten a Csató vendégház nyerte el tetszésünket. Valaki esetleg járt már a vendégházban, ill. ajánlani valami megfelelő szállást.
Olcsó szállás a Mátrában! Kisebb nagyobb csoportok jelentkezését várjuk még 2010 nyarára! Alkalmas osztálykirándulás, egyházi tábor, sporttábor, tánctábor, illetve egyéb táborozásra. A környéken rengeteg látnivaló található. Közelben van kalandpark, állatkert, csónakázótó, kilátó, stb. Web: www.sastotabor.extra.hu
4-5 éve voltunk ott 1 hetet. Tiszta retro hangulatú hely Akkor közös tv, közös, jól felszerelt konyha és ebédlője volt. A szobához saját fürdő tartozott. Étkezési lehetőség akkor nem volt, mart ha jól emlékszem csak meghatározott számú igény esetén főztek volna. Az étkezés vacsora részét a strand parkolója melletti vendéglőbe oldottuk meg. Nagyon jól főznek, tisztességes adaggal. A szállás ár-érték arányban nekünk megfelelt. Ami egy kicsit zavaró volt, hogy a melegvíz ellátó rendszer keringető szivattyúja kicsit zajos volt, éjszaka lehetett hallani. De szvsz ezt mostanra már kijavították. Volt még ping-pong, tollas, csónakázási és vízibiciklizési lehetőség a motelnél, ha jól emlékszem díjtalanul. Egy jótanács. Bolt a tó túloldalán van, és elég drága. Amit tudtok azt máshol (Pécs, Tesco stb.) vegyétek meg. Ott csak a legszükségesebbeket.
Ha letelt a pihenés, légyszíves írd meg, hogy mi a helyzet a tóval. Pár éve szinte kiszáradt.
Bazilika, Esztergomi Dunapart, Élményfürdő, Belváros, Vízügyi múzeum, Párkány belvárosa, kilátás a bazilikára (itt 80 Ft körül mérik a fagyit és az étterem is olcsóbb mint Egomban) Dorogi tó,
Visegrád előtt Dömös faluból egy romantikus körtúra a RÁM szakadékba, vagy Dobogókőre felmeni is szép. kb ennyi.
Amúgy van a www.boszitanya.hu panzió, ez a külvárosi - kertvárosi részen van viszont szerelmes lakosztály van szivecskéstükörrel és szobajacuzzival :))))
Sziasztok. Jéggolyó köszi az információkat, tegnap érkeztünk Makkoshotykára és végigjártuk az összes számbavehető szállást. Végülis az általad ajánlott M.hotyka Vendégházat vettük ki, messze a legjobb szállás az egész faluban. A kerben lévő medencében már az érkezés után 10 percel megmártóztunk,ebben a hőségben maga a menyország.Mégegyszer köszi az infót, csak ajánlani tudom én is.
Jó idő volt a hétvégén, lementünk Alsóörsre. Vannak új dolgok a strandon, a kisfiamat alig lehetett kicsalogatni a pergola stílusú új játszóházból. Ezt mondjuk nem bántam, mert így védve volt a naptól, és amíg ő célbadobósat játszott, én kiolvastam az újságomat.