Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Sziasztok! Adott egy Crosman 1077 puska, aminek teljesítménye messze elmarad leírtaktól. Friss CO partonnal csak 100 m/s körül tud, többet nem. A gázt nem engedi hetek multán sem. Mivel nem mai gyerek, én ludasként arra a rugóra gondolok ami a szelepben rányomja a csonkot a forgótár fenekére. Vagy mi lehet a gond?
Van egy Izsevszk / Baikal IJ-61-em. Akinek van hasonlója, megoszthatná a tippjeit, én pl kicserélném a dugattyútömítést, mert ami benne van, az nem valami meggyőző.
Itthon 7,5J feletti légpuskával csak és kizárólag MDLSZ sziluett szakágban lehet minősítést (és ezzel engedélyt) szerezni, légpuska nemzetközi kategóriában (18-27-33-41 méter). Csak ennek a szakágnak a minősítését fogadja el a rendőrség. Ha már megvan sziluett versenyzőként az engedélyed 7,5J feletti légpuskára akkor ezzel a fegyverrel indulhatsz Field Target és Hunter Field Target versenyszámokban is, de ezek külön tereplövész szövetség alatt működnek, és a tereplövész szövetség minősítését nem fogadja el a rendőrség. Még annyit érdemes tudni, hogy sziluett nemzetközi kategóriában nincs J korlát, bármilyen erős lehet a légfegyvered, viszont csak 4,5mm-es kaliberű lehet. Field Target és Hunter Field Target szakágakban viszont csak max. 16,3J a megengedett, bár ezekben a szakágakban engedélyezett az 5,5mm-es kaliber is, de itthon nem lehet rá engedélyt szerezni.
Sziasztok tervben van hogy meg vennék egy4.5mm Brocock Compattót csak félek tőle,hogy túl bonyolult szerkezet ez egy használt puska . Ha valakinek van vélemény akinek volt ilyen puskàja azt megköszönném sziasztok
Mivel a felsorolt típusok egyike sincs nekem, így nem tudom, azt tudom, hogy a HW97/77-esé (és sok másé) M5x15, de ha méretet írsz, úgy talán könnyebb.
De van rézben, imbuszosban, ami szerintem jobb megoldás. Az angolok olyat raknak az Air Armsokba. Sőt aranyozott is vsn, de nem hiszem azt beleraknád :-)