Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Ha figyelmesen olvastál, akkor láthattad, hogy a hivatalos viszonteladó esetére írtam a számlaadási, stb. kötelezettségről.
Pár kérdés azért felmerül: Ha a cég állít ki számlát a vevőd nevére, A vevőd kinek adja oda a pénzt? A jutalékot ki fizeti ki neked? A jutalékod ellenében adsz ki számlát?
Nekem nem kell számlát adnom, tehát rossz a képleted!
Példa:
Te írsz, hogy kérsz két doboz terméket, én megrendelem a vásárlói oldaladon, amire a cég kiállít számlát a nevedre és - mivel pont útba tudlak ejteni- elviszem neked. Ha pedig úgy rendelem meg a nevedre, hogy a GLS vigye ki utánvétes átvétellel, akkor a dobozban találod a számlát a nevedre.
Az lehet, hogy te ettől elhatárolódsz, de nekem a jutalékom 3/4-ét fogyasztók után kapom. nagyon meg vagyok elégedve a kiépített rendszeremmel.
Amikor akció van, akkor nem esik nehezemre összeszedni a rendeléseket, lerendelni mindet és 1 óra alatt itt a városban kiszállítani... Azért egy órai "munkáért" akár 200-400 ezer jutalékot szerezni nem olyan megerőltető munka.
Nem szembesítesz, hanem kis információval gúnyolódsz.... ( ja és jelentgetés miatt is elég ciki neked gúnyolódni a műsoraid után... nem gondolod?)
Mi ez a duma, hogy most hazudok vagy akkor??? Kezdem hinni, hogy neked is autista felfogásod van!
MI a hazugság szerinted??, Ha azt írom, hogy több esetben személyesen elviszem a termékeket, mert nekem is megéri, hogy azonnal megkaphassa az illető akkor hazudok? Ebből szerinted az következik, hogy Nyírbaszomba is felviszem, meg Székesfehérvárra is és mindenhova?
Te is úgy értékeled, hogy nagyon bonyolult dolog, ha valaki ír egy üzenetet nekem, hogy küldjek 2 doboz terméket? - erre én egy kattintással belépek, két terméket kiválasztok, megjelölöm, hogy utánvét és elküldöm a rendelést. 1-2 napon belül megkapja és én pedig a jutalékot.. Ez kinek bonyolult? Szerintem jelen esetben 1 perc alatt keresek 14.400ft-ot.. Ha ezt felfogni bonyolult, akkor neked is gratulálok.
Hihetsz, amit akarsz! Én nem vagyok olyan jó a keresgélésben és idézésben... Amikor azt írta, hogy egy kedves nyugdíjas hölgy vagy... Erre te azt írtad, hogy na-na, nem teljesen úgy van... ( vagy valami ilyesmit)
Akkor ugyanott vagyunk. A regisztráció csak szponzorral lehetséges, és azzal együtt az új tag kap egy teljes felső vonalat is " ajándékba". Azért a tagok nagy része toborzással kapcsolódik be a rendszerbe. Ha esetleg valaki saját magától odatéved a cég oldalára, akkor lehetséges, hogy "adnak neki szponzort." A lényeg, hogy szponzor nélkül nem lehet regisztrálni tagként.
A legjobb élményért add meg a téged referáló Brand Affiliate azonosítóját! Ha nem emlékszel rá, hogy ki referált téged, kérjük, lépj kapcsolatba az itt Ügyfélszolgálattal.