Keresés

Részletes keresés

cserép virág Creative Commons License 2005.04.06 0 0 138
És, ha a negyedikek vagyunk?
Előzmény: geszthi (130)
cserép virág Creative Commons License 2005.04.06 0 0 137

De nem biztosítják a körülményeket!

Azt hiszem az átlagember tényleg csak a csodában bízhat, vagy egy jó mecénásban, mert itt magától ugyan nem sokra jut.

Előzmény: Timna (128)
cserép virág Creative Commons License 2005.04.06 0 0 136

Nem azt mondtam, hogy viselj tíz évig egy cuccot, azt mondtam, hogy minden vacakot ránksóznak egy halom pénzért.

Kár,hogy nem értettél!

Előzmény: Derek (126)
geszthi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 135
Nyiregyhaza nem szep peldaja? Az nem siker varos? Ja, az szoci vezetesu akkor azt nem hozzuk peldanak...

Pedig ha nem partpolitika alapjan akartak volna itt Demszkyt fikazni alabb (mert ugye o a felelos a kutyaszaert nm az aki odaszaratja. Ellenban ha Debrecenben lep valaki a szerencsbe akkor budos taho, a tulaj hogy nem szedi fel), akkor eppen, hogy az lett volna jo pelda.
Előzmény: PAPEN (129)
geszthi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 134
Mit paranoia, latom egybol a "fontos" szot szedtettek ki a hozzaszolasbol?

Debreceniek, ott tanultak igy pontosan tudjak milyen utcarol van szo.
Vagy most ha valaki az irja Egerben a Minaretnel veszelyesek a hazak, mert az onkormanyzat nem torodik a kornyekkel akkor az iszlam paranoia?

Előzmény: PAPEN (129)
geszthi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 133
Jol van ki zorsszalhasogato, latom nem tudod cafolni.

Igen, mindenki sirankozik hogy nincs eleg parkolo, de a meglevoknel sem akar fizetni, az ujak dragabb arait/se epiteset nem akarja finanszirozni.
Előzmény: Röné (131)
Röné Creative Commons License 2005.04.06 0 0 132
helyesen:

"Parkolokert rinyalunk, de fizetni nem akarunk erte, mert draga"

Micsoda logika... :)))

Szóval olyasmiért rinyálni, amiért sokat fiztünk, ami még nincs, az elítélendő... :)))
Előzmény: Röné (131)
Röné Creative Commons License 2005.04.06 0 0 131
"Parkolokert rinyalunk, de fizetni nem akarunk erte, mert draga"

Micsoda logika... :)))

Szóval olyasmiért sokat fizetni, ami még nincs, az elítélendő... :)))
Előzmény: geszthi (121)
geszthi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 130
Nem mi vagyunk mar reg elsok az ongyilkossagban ez olyan magyar onszugesszio.
Es a tobbiben sem tudtommal, igaz messze nem vagyunk a legjobbak.

Az egyik legbovebb es legjobb nemzeti osszehasonlito infot itt talaltam, de ertelemszeruen nem minden 2004-es adat.
Előzmény: cserép virág (120)
PAPEN Creative Commons License 2005.04.06 0 0 129

"A belvarosi epp a Zsinagoga mogotti (epp Kosaek altal umbuldalt ugy, most kezdenek ott epitkezni) utca nem ugy nezki mint a lepratelep?"

Hop-hop, csak nem egy kis paranoia?

Amúgy Debrecen nagyon szép példája annak, hogyan lehet a pártérdekeket félre tenni a város érdekében. Ha arról van szó, Fésűs rektor meg Kósa Lajos vállt vállnak vetve lobbiznak a város érdekében.

Timna Creative Commons License 2005.04.06 0 0 128
ez is nagyon igaz. megy a maroktartás ezerrel, mintha 15 éve nem kapitalizmus lenne... az átlagember még mindig a kormánytól várja a csodát, a munkahelyet, a lóvét, az olcsóságot. ez egyszerre nem megy és nem is igazán a kormány hatásköre - ők csak a körülményeket tudják biztosítani a fejlődéshez, ami ahhoz kell hogy több legyen a lóvé és kevésbé elszálltak az árak...
Timna Creative Commons License 2005.04.06 0 0 127
szerintem meg nem az a lényeg hogy hol veszed, hanem hogy milyen a minősége :) nekem amúgy van 1 kardigánom és 1 papucsom amit 10+ éve hordok (na jó, nem folyamatosan) mert szeretem :)) ezt manapság valóban nem lehet elmondani egy ruházati termékről sem ami elérhető áron van; 6-18 hónap alatt szétmennek.
Előzmény: Derek (126)
Derek Creative Commons License 2005.04.06 0 0 126

"Ha Düsseldorfban veszel egy cuccot, és nem hízod, vagy növöd ki, az még tíz év múlva is ruhadarab."

Es akkor mi van? Ki a fene akar egy ruhadarabot 10 evig hordani,mert en ugyan nem.

maximum egy bordzsekit,az meg ahogy oregszik annal patinasabb,ha jo anyagbol van,de mast?

Előzmény: cserép virág (120)
Neocortex Creative Commons License 2005.04.06 0 0 125

Hülyeség+Irigység+Birkaság=MAGYARSÁG

Szerintem. Meg egy kis József Attila, akinek a nevét valaha egyetem viselte Magyarországon...

Előzmény: Timna (123)
cserép virág Creative Commons License 2005.04.06 0 0 124

Nem mondom, hogy nincs igazad.

Talán mire visszajössz, jobb lesz itt is.

Talán Te majd segítesz sokaknak megtanulni, hogy mit kell jobban csinálni ahhoz, hogy más legyen.

Előzmény: 0k0ska (110)
Timna Creative Commons License 2005.04.06 0 0 123
ez igaz, de valljuk be az sem egészséges amikor valaki egy bőőőőőődületes baromságot kérdez (még csak nem is mond) és teljesen komoly hangnemben válaszolnak rá :)) aztán nekem nem tetszik a nyugat néha túlzott PC-sége sem (politically correct), egész egyszerűen őszintétlen.

itthon meg az a gond hogy sok a hülye, tehetségtelen, irigy ember. és szar a politikai elit.
Előzmény: Neocortex (111)
csermöke Creative Commons License 2005.04.06 0 0 122
"Mit vigyorogsz, hülyegyerek?!" irod - na szombaton a vàsàrlàskor szoktam mondogatni "szèp hètvègèt" làtnàd hogyan nèznek ràm (kèsz lebukàs! a ex germàntol)
Előzmény: Tzp (95)
geszthi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 121
Epp te teszed azt hisz egyertelmu miert Debrecent hoztad elo es nem hasonlo meretu sikervaros Nyiregyhazat peldaul, vagy Miskolcot. Esetleg a szep Pecset.

Debrecenben nincs kozlekedesi kaosz? Nyil utca kiszelesitese, elkerulo utja kesz van mar? Le van mar aszfaltozva minden utca hogy Kosa kezdetek ota igerte vagy tovabbra is hagyomanyt orzunk (ezert hivjak az egyiket Poroshat utcannak :-))))

Ott van eleg parkolohely a belvarosban? A belvarosi epp a Zsinagoga mogotti (epp Kosaek altal umbuldalt ugy, most kezdenek ott epitkezni) utca nem ugy nezki mint a lepratelep?

Radasul tudhatnad, hogy a Fovarosok mindig, mindenutt "nyugosebbek" a meretuk, es az allando migracio (bel es kulfoldiek miatt). Egyiket sem lehet egy nala 10x kisebbhez hasonlitani!

Kb mintha azzal jonne valaki Kosa ellen, hogy de bezzeg Kaban milyen csaladias a hangulat az emberek nem zarjak az kapukat sem, nincs veres gyilkossag...Tehat akkor Kosa szar polgarmester hiszen Debrecenre ez egyalatlan nem igaz (epp parnapos hir)?

Radasul Kosanak nincs 20 vetelytarsa keruleti szinten akik vagy egyutt mukodnek vagy allandoan ellene vannak. Persze ugy hogy egymasra mutogatnak, hogy ez momst keruleti feladat vagy fovarosi, meg n nem csinlo, csinaalja a szomszed kkerulet, de utana siirok hgy jaj mmink jarnak at annyian az en kerultemen keresztul azert van am szemet.

Hogy hasonlitod igy ossze ?!

De ami a fo baj

Amivel en vitakozom (es ez is magyar atok), hogy mindenki mastol varja a dolgokat maga nem, alig tesz valamit. Ha elolvasod en azt vitatom, hogy szerinted nem a szemetelo emberek a felelosek hanem a polgarmester mert miert nem szedi fel, vagy toroltatja meg.

Parkolokert rinyalunk, de fizetni nem akarunk erte, mert draga? Ugy ahogy buszken bliccelunk es osszekacsintunk Ha meg elkapnak meg nekunk all feljebb es nem vesszuk emberszamba az ellenoroket, valami lehetetlen semmi masra nem jo spionoknak tarjuk oket?

Előzmény: jozanesz60 (78)
cserép virág Creative Commons License 2005.04.06 0 0 120

Minden szó úgy igaz, ahogy itt leírtad, még csak annyit fűznék hozzá,  végtelenül felháborít, hogy a nyugat összes rongyát idehozzák és eladják óriási összegekért, mert nekünk az is jó. Mi vagyunk a selejt felvevő piaca.

Ha Düsseldorfban veszel egy cuccot, és nem hízod, vagy növöd ki, az még tíz év múlva is ruhadarab. Ha itt megveszel egy hasonlót, két hét múlva kidobhatod. Se szine, se fazonja, se semmije egy mosás után. De, hát mi ez ahhoz képest, hogy ahogy írtad

Öngyilkosság, rák, szívbetegségek: Nr1 in Europa...

És ez ellen senki nem tesz semmit!

Előzmény: jobbhorog (107)
Neocortex Creative Commons License 2005.04.06 0 0 119
Mi vagyunk a birka nép. Ebben az országban tipikusan jól jár, aki farkas, aki megszegi a szabályokat. A birkák legfeljebb egymást büntetik...
Előzmény: hurráoptimista (113)
0k0ska Creative Commons License 2005.04.06 0 0 118

Hát, az amcsi mentalitás, vezetés egyaránt taszít, és a gazdaság sem olyan rózsás, mint mutatják... Akkor már inkább anglia, neadjisten franciao.

Beavis Butt-Head Creative Commons License 2005.04.06 0 0 117
8. Elképesztően magas élelmiszer- és egyéb árak (viszonyítva pl. a németországihoz), szinte minden drágább itt, mint ott.

Ez azért teljesen nem igaz, mert sok minden 1:1-ben van. És ez nem mindig a magyar árak elképesztöségét jelenti. Összel még jobban megérték a müszaki cikkek idekint, mostanra már ugyanannyi nálunk is. CD-t viszont még mindig megéri idekint venni (választék szempontjából is).

Amiben viszont még mindig verhetetlenek vagyunk, az a szolgáltatás. Ez ugyan nemcsak ránk igaz, itteni haver pl. mindig Lengyelországban javíttatja a verdáját. Vagy ugyanennek a havernak harmadannyi áron csináltak tetoválást Pesten, mint Germánföldön. (Ö is mondta hogy így van, meg a tetkós is.) A közlekedésröl ne is beszéljünk... és sajnos sokszor a DB is eljátssza azt, amit a MÁV, és olyankor nem vigasztalja az embert, hogy legalább a vonat tisztább vagy kényelmesebb...
PAPEN Creative Commons License 2005.04.06 0 0 116

"Nem érdekel, hogy  a pénz nem boldogít. A boldogság az én gondom..."

Ez tényleg tetszik :-). Jó szöveg.

Neocortex Creative Commons License 2005.04.06 0 0 115

Engem is a skandináv világ vonz, viszont a svéd fórum megszűnt!

Ha az amerikait birka népnek tartod, akkor nagyon el vagy te tévedve, azt hiszem! Ők hisznek a rendszerükben, mert az teljesít! Mi meg persze, hogy nem hiszünk...

Itt nincs más, csak hülye irigység.

Előzmény: hurráoptimista (113)
ejropalepke Creative Commons License 2005.04.06 0 0 114

Én azért mennék el, hogy hátha találnék egy tiszta országot, mert ez Szemétland lett, annyi a mocsok, kosz. (Ezúttal a tárgyiasított szemétre gondolok, nem a fejekben lévőre. Utobbiról nincsenek illuzióim, hogy másutt jobb lenne.)

hurráoptimista Creative Commons License 2005.04.06 0 0 113
Na, Amerikába aztán soha... Annál nagyobb birkanépet nem hordott a hátán a föld. Neked a fórumozás, meg a nickek száma tényleg releváns érv? Ugyan... :-) Engem a skandináv világ vonz - ha már elmennék.
Előzmény: Neocortex (111)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.04.06 0 0 112
Én nem köpködök, teljesen megértelek. Sok igazság van abban, amit mondtál. Asszem mégsem lépek le. Legfeljebb a másvilágra.
Neocortex Creative Commons License 2005.04.06 0 0 111

Én egyáltalán nem vetem meg azt, aki lelép innen.

Az az igazság, hogy sok itt a hülye. Amerikai honlapon is szoktam fórumozni. Nem azt mondom, hogy intelligensebbek, mint a magyarok, de teljesen más a mentalitásuk. Ott is vannak különböző mentalitású emberek, de bizonyos alapszabályokat mindenki betart. Aki nem, azzal is türelmesek, de ha nagyon hülye, akkor repül! Szóval ők egy fórumon alapjában véve vitatkoznak, a magyar meg állandóan harcol. A magyarok egy része állandóan a moderátorokhoz rohangál feljelentgetni a másikat, ebből aztán egy csomó letiltás lesz, a sok letiltásból kamunickek garmadája születik, a végén azt sem tudja az ember, hogy ki kicsoda vagy hogy ő éppen melyik nickjén fut! Na ez nincs például Amerikában!

0k0ska Creative Commons License 2005.04.06 0 0 110

Én nem vagyok álszent. Ha lehet, le fogok lépni. Ebbe belejátszik egy csomó irritáló baromság itthon, de bizony, a lényeg a megélhetés. Én jól akarok élni, nem a számláktól rettegni, családot akarok, házat, gyerekeket, kocsit. Nem toronyórát lánccal, csak tisztességes jómódot. Ennyi. És ehhez pénz kell- a magyar viszonyokhoz képest nagyon is sok. Nem érdekel, hogy  a pénz nem boldogít. A boldogság az én gondom, de ahhoz, hogy elkezdhessem, pénz kell, pénz, pénz, abból pedig itthon nincs sok. Lehet megkövezni, de nem szívesen maradnék egy olyan országban, ahol a benzin kétharmada adó, mégis szarok az utak, a fizetésed felét elveszik, mégis nő az adósság, ahol... ááá, nem sorolom.

Nem érdekelnek szegény elnyomott polgártársaim- amig a nép, a magyar nemzet nem csap az asztalra, addig én nem teszek egy fűszálat sem keresztbe az országért, és ha kell, eljátszom a patkány szerepét a süllyedő hajón. Nem érdekelnek. Soha nem volt még, hogy önszántából egy magyar ember segítsen rajtam, csak úgy, önzetlenül. Pedig egy a hazánk. Negatív tapasztalatom annál több van- már annak örülök, ha nem tesznek szántszándékkal keresztbe. Én miért éreznék bármit is irántuk? Csináljanak, amit akarnak.  

Lehet köpködni.

hurráoptimista Creative Commons License 2005.04.06 0 0 109

Öngyilkosság, rák, szívbetegségek: Nr1 in Europa...

Már bocs, de az öngyilkosság rég nem igaz... a '80-as években valóban Mo. volt a listavezető tudtommal, de azért mára jócskán feljebb mászott az ország az öngyilkossági számok tekintetében (bár még mindig elég "előkelő" helyen, az első harmadban van)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!