A Heat biztos nem jatszik dontot, mar csak azert sem, mert nem jobb ez mint a tavalyi. Az meg nem volt jobb, mint az azelotti. Ha valaki jartas az NBA-ben, tudja, hogy a kovetkezorol beszelek: Odom, Butler, House, Grant eladva. Tavaly meg Eddie Jones es Damon Jones. Kocsog management. Draga jatekosokat vesznek, es a csapatmunka 0-ra redukalodik. A 2003-as Heat kezdte el az utat felfele, es mindenkit elpasszoltak abbol a tarsasagbol, csak a 2 rookie Wade es Haslem van kozuluk.
2003-2004-ig berletes voltam, alig hagytam ki valamit. 22000 nezo mindvegig, plane a rajatszasban. NewOrleans, aztan Indiana. (meg a Sport1-en is voltam a magyar zaszlommal...) Nekem a Heatet es az NBA-t is Eddie Jones balvanyozasa jelentette. Iden, megcsak TV-ben sem szivesen nezem oket...
Ennyit a Heatrol, mint NBA mellekvagany a Dolphins topikban.
Igen, ma megyek, mindjart indulok. Iden kint voltam a Broncos, a Panthers meccsen, ma NE. Szeretem oket, kurva egysegesek, nagyon sajnalatos, hogy nem eredmenyesek. Azert nem veletlenul mondjak az NFL legerosebb vedelmenek. Na jo, szerintem egyik... Frerotte hullamzik, es eloben atelve, nem igazan a kozonseg kedvence. Kicsit nagyobb szerencsevel, kedvezobb menetrenddel es jobb jatektudassal talan felfigyeltek volna ram a 'fins managerek :-) ...... Zac, Jason es Ronnie Brown viszont oruletbe kerget mindenkit.
Ma tuti legyurjuk oket, amikor Miami a legszarabb volt, a Pat meg bajnok lett, akkor is legyurtuk oket oda-vissza.
DanMarino topictársunk Miamiben él (legalábbis,ha aktuálisak az infóim) és szavaiból itélve úgy gondolom,hogy erre a meccsre is kimegy.Kivánjunk neki jó szórakozást és mindannyiunknak egy gyözelmet !
Szerencsére az NASN is adja a meccset,igy én is nézhetem (és utána még egy másik hot rivalry-t,a Denver-Oaklandet).
Egyébként tavaly mi sokkal rosszabbak voltunk,a Pats meg sokkal jobb,mint idén,mégis megvertük öket.
Nem volt ez rossz meccs,látva sem.Az Atlanta szinte hibátlanul játszott,Vick bebizonyitotta,hogy tud passzolni a receiverei pedig megfogtak azokat a passzokat is,amikor a védöink szinte rájuk tapadtak.
Ami bosszantó,hogy még igy is lett volna realis esélyünk,hogy megnyerjük a meccset,ha nem hozzuk többször is kellemetlen,nehéz helyzetbe magunkat penaltykkel.Ezek a fegyelmezetlenségböl eredö szabálytalanságok (false start,late hit és stb.) az idei Dolphins rákfenéje,ami szerintem még a Wannstedt érából maradt ránk és nem méltó a Miami hagyományaihoz.Shula alatt évtizedeken keresztül a legkevesebb penaltyt kaptuk.De én bizom benne,hogy Saban megoldja ezt a problémát.
Recept a mai győzelemhez 1 Kevés falt, pláne a támadófaltól 2 Megvédeni Gust, hogy legyen ideje dobálni, kevés TO. 3 Megfogni a futójátékot, passzoljon csak az ellen 4 Nyomás alatt tartani Vicket és nagyokat verni futás közben a kezére :) 5 Értelmes futás a két gigászunktól 6 Chambersékre felkötni a gatyót, mert őt pl egy brutál CB fogja üldözni 7 Zach Thomas 4 President