Keresés

Részletes keresés

dutrancs Creative Commons License 2009.08.13 0 0 496
Köszönön mégegyszer a könyvet már meg is rendeltem.
Előzmény: Lutra (495)
Lutra Creative Commons License 2009.08.12 0 0 495
Habár én magam írtam le e topik szabályait, de most kivételesen OFFolok a kedvedért -így ismeretlenül is.

Szóval..
Közvetlenül verset ugyan nem tudok ajánlani a témakörben, viszont egy nagyon kedves "olvasónk"-tól kaptam imént levelet, amiben ajánlott három linket, ahol esetleg találhatsz kedvedre valót. Ezek a következők.

IDÉZETEK I.
IDÉZETEK II.
KÖNYV
Előzmény: dutrancs (492)
dutrancs Creative Commons License 2009.08.12 0 0 494
Tisztelettel megköszönöm jóságukat!
Előzmény: Lutra (493)
Lutra Creative Commons License 2009.08.12 0 0 493
Kedves Dutrancs!

Egyrészt máris kapcsolatba léptél velük, hiszen ezt a topikot Ők is olvassák.
Másrészt pedig a nyilvános email-címükre írhatsz -már akinek nyilvános.

Üdv

Lutra
Előzmény: dutrancs (492)
dutrancs Creative Commons License 2009.08.12 0 0 492

Sziasztok!

Én a munkával kapcsolatos-különféle szakmákról írt verseket keresek.Miképpen tudnék kapcsolatba lépni a klubb többi tagjaival?

siyotanka Creative Commons License 2009.01.25 0 0 491
Kedves Klubtársaim!

Szeretettel köszöntelek Benneteket - immáron klubtagként!

Nagyon jóleső, örömteli érzés, hogy Közétek kerülhettem, és a szavazásra jogosultak közül mindenki támogatta a felvételemet. Köszönöm Nektek, Mindenkinek!
siyotanka Creative Commons License 2009.01.25 0 0 490
Köszönöm a számomra nagy örömet jelentő jó hírt és az üdvözletet, kedves Lutra!
Előzmény: Lutra (489)
Lutra Creative Commons License 2009.01.25 0 0 489
Kedves Siyotanka!

Örömmel értesítelek, hogy a szavazásra jogosult klubtagok mindegyike támogatta felvételedet, ezért ezennel szeretettel üdvözöllek az IGY Irodalmi Gyűjtemények klubfórum tagjai nevében /is/!

Kívánom, hogy érezd magad jól kis közösségünkben és hozzad majd a Neked tetsző szép irodalmi értékeket.

A részletekről hamarosan levélben írok.
Előzmény: siyotanka (482)
siyotanka Creative Commons License 2009.01.20 0 0 488
Köszönöm, Yvy!
Előzmény: Yvy (487)
Yvy Creative Commons License 2009.01.20 0 0 487
Örülök Neked. :-)
siyotanka Creative Commons License 2009.01.19 0 0 486
Köszönöm szépen, kedves Kannus!
Előzmény: Kannus (485)
Kannus Creative Commons License 2009.01.19 0 0 485

Siyotanka, kedves, én már régóta várom a jelentkezésedet...

Örülök neked.:-)

siyotanka Creative Commons License 2009.01.19 0 0 484
Köszönöm a választ, kedves Lutra!

Örülök csatlakozási szándékom pozitív fogadtatásának, és türelemmel várom a klub törzstagjainak döntését.
Előzmény: Lutra (483)
Lutra Creative Commons License 2009.01.19 0 0 483
Jé, egy kedves ismerős!:)

Szervusz, kedves Siyotanka!

Köszönjük a jelentkezésedet, részemről örülök a szándékodnak.
Kérek Tőled egy kis türelmet, amig a klub törzstagjaival megbeszéljük a dolgot.

Köszönöm.

Lutra
siyotanka Creative Commons License 2009.01.19 0 0 482
Szervusztok, kedves Klubtagok!

Örömmel csatlakoznék Hozzátok, ha szívesen láttok klubtagként, hogy a szebbnél szebb versek révén itt is "beszélgethessünk" egymással.

A verses topikok közül a Verselde a két macskához, a Kedvesch versek és a Gyöngyszemek, kavicsok... gyűjteményét gyarapíto(tta)m több-kevesebb rendszerességgel versekkel, irodalmi idézetekkel.
Állandó kötődést jelent a versekhez saját szerkesztésű honlapomon
A NAP VERSE rovat is.

Szeretettel üdvözöllek Benneteket!

Siyotanka

Lutra Creative Commons License 2008.10.14 0 0 481
Szia!

Amennyiben az Irodalmi Gyűjtemények topikokba bekukkantasz és elolvasod a fejrészben található ismertetőket, választ kapsz a kérdéseidre.

Lutra
Előzmény: Nagyerdessy (480)
Nagyerdessy Creative Commons License 2008.10.14 0 0 480
Érdekelne, hogy mit csináltok itt...így...és miért. Keresem a tűz helyét... Hogy ki vagyok? A tűzhely blogban kapsz információt; Mihály
Előzmény: Gépház (-)
Lutra Creative Commons License 2008.08.20 0 0 479
2008.08.20.
zebracsikok Creative Commons License 2008.07.04 0 0 478
.....
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.05 0 0 477
Próba.
szuszmok Creative Commons License 2008.02.12 0 0 476
Ha még nem történt meg, kérném a tagságom törlését az IGY-ből. Nem szeretném rombolni annak mindenekfelettálló pozitív auráját és hangulatát. 
Teresa7 Creative Commons License 2007.12.25 0 0 475

Kedves Kannus!

Köszönöm én is, viszont kívánok az ünnep hátralevő részére Nektek is szép karácsonyt!:-)

Előzmény: Kannus (474)
Kannus Creative Commons License 2007.12.25 0 0 474

Teresa, itt is boldog karácsonyt kívánok neked és szeretteidnek!

Köszönöm a jókívánságodat!

Előzmény: Teresa7 (471)
Teresa7 Creative Commons License 2007.12.24 0 0 473

Kedves Karak!:-)

Nagyon szépen köszönöm, s viszont kívánok én is Neked és Szeretteidnek nagyon  boldog ünnepeket!

Teresa

Előzmény: Törölt nick (472)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.24 0 0 472
Teresa, kedves!

Köszönjük szépen és én is nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok Neked és Családodnak!

Karak
Előzmény: Teresa7 (471)
Teresa7 Creative Commons License 2007.12.24 0 0 471

Kívánok Mindenkinek áldott, békés, szép karácsonyi ünnepeket!

Szeretettel: Teresa

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.23 0 0 470
Köszönettel vettük jelentkezésedet , a gratulációt, de kérlek, olvasd el a topik fejrészében foglaltakat.

Sajnos nem találtam az eddigi fórumos "előéletedben" semmi olyan hozzászólást, amelyből valamennyire következtetni lehetne irodalmi, verses érdeklődésedre. Ezért arra kérlek, először próbáld ki magad ilyen értelemben egy nyílt irodalmi topik valamelyikében -több tucat ilyen található az Indexen is- és ha egy bizonyos ott eltöltött idő után még mindig úgy gondolod, hogy szeretnél a mi zártabb, szabályozottabb közösségünkhöz is tartozni, jelentkezz ismét.
Köszönöm megértésedet, addig is jó verselést és kellemes ünnepeket kívánok!

Karak
Előzmény: lazaego (469)
lazaego Creative Commons License 2007.12.22 0 0 469
Sziasztok,

csodálatos ez a fórum, gratulálok a klubtagoknak!
Szeretnék tag lenni. Kivételes lehet, hogy vagyok is, de nem érdekes, nincs mit írnom magamról. Ami biztos, és ami fontos, az az, hogy milyen szép ez a Károlyi Amy vers. Milyen páratlan költőnőnk! Nem hiába, "a férfi kitalálja, a nő tökéletesíti"-hogy egy másik női nagyságunkat idézzem. Ha tag lehetek, szeretnék hasonló gyöngyszemeket életek tárni, és ki tudja, egyszer talán feleleveníthetjük e két kortárs női nagyságunk több figyelmet érdemlő műveit.

laza
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 468
.
Ördögizé1 Creative Commons License 2007.12.03 0 0 467

Kedves fórumozók!

A segítségeteket és a véleményeteket kérem. A Gy-M-S. megyei napilapnak írok arról, hogy a költő halálának évfordulójával a szerzői jog is lejár. Ha emlékeztek, éppen József Attila verseinek közlése váltotta ki két éve a vitát az esetleges szigorításokról.

Kérdezem, hogy titeket, akik eddig közöltetek verseket, érint-e ez a kérdés? - esetleg úgy tudjátok, hogy az Indexnek erre külön megállapodása van a szerzői jogi irodával, s ha nincs, akkor konzultált-e veletek erről a kérdésről a moderátor? (Az Index főszerkesztőjét is megkérdezem erről természetesen) A véleményeteket pedig azzal kapcsolatban kérem, hogy szerintetek mit változtat a most lejáró jog a különböző klubok, újságok, rádióműsorok napi gyakorlatán. (Magyarul: számított-e eddig bárhol bárkinek is, hogy kötötte a kezünket a halált követő - hetven évig tartó - jog?)

Köszönettel: Laczó Balázs

újságíró

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!