Ez a topik az "Irodalmi Gyűjtemények" klubfórum tagfelvételt kezdeményező helye.
Amennyiben már más irodalmi közösségekben kipróbáltad, megmutattad magad -ez mindenképpen előfeltétel , amelytől csak kivételes esetekben térhetünk el- és szeretnél a klubunk tagjává lenni, ezzel elfogadva a klub kötöttebb, szabályozottabb életvitelét, akkor írjad be ide jelentkezési szándékodat ÉS adjál meg valamilyen linket, helyet, ahol olvashatunk eddigi irodalmi jellegű hozzászólásaidból. Jelentkezhetsz valamelyik klubtagnak küldött levélben is.
Kérek mindenkit, hogy az átláthatóság megőrzése céljából ide csak felvétellel kapcsolatos bejegyzéseket tegyen.
A felvétellel kapcsolatos minden intézkedés a klub, a topiktartalom megvédését szolgálja. Köszönjük megértésedet.
Habár én magam írtam le e topik szabályait, de most kivételesen OFFolok a kedvedért -így ismeretlenül is.
Szóval.. Közvetlenül verset ugyan nem tudok ajánlani a témakörben, viszont egy nagyon kedves "olvasónk"-tól kaptam imént levelet, amiben ajánlott három linket, ahol esetleg találhatsz kedvedre valót. Ezek a következők.
Nagyon jóleső, örömteli érzés, hogy Közétek kerülhettem, és a szavazásra jogosultak közül mindenki támogatta a felvételemet. Köszönöm Nektek, Mindenkinek!
Örömmel értesítelek, hogy a szavazásra jogosult klubtagok mindegyike támogatta felvételedet, ezért ezennel szeretettel üdvözöllek az IGY Irodalmi Gyűjtemények klubfórum tagjai nevében /is/!
Kívánom, hogy érezd magad jól kis közösségünkben és hozzad majd a Neked tetsző szép irodalmi értékeket.
Örömmel csatlakoznék Hozzátok, ha szívesen láttok klubtagként, hogy a szebbnél szebb versek révén itt is "beszélgethessünk" egymással.
A verses topikok közül a Verselde a két macskához, a Kedvesch versek és a Gyöngyszemek, kavicsok... gyűjteményét gyarapíto(tta)m több-kevesebb rendszerességgel versekkel, irodalmi idézetekkel. Állandó kötődést jelent a versekhez saját szerkesztésű honlapomon A NAP VERSE rovat is.
Köszönettel vettük jelentkezésedet , a gratulációt, de kérlek, olvasd el a topik fejrészében foglaltakat.
Sajnos nem találtam az eddigi fórumos "előéletedben" semmi olyan hozzászólást, amelyből valamennyire következtetni lehetne irodalmi, verses érdeklődésedre. Ezért arra kérlek, először próbáld ki magad ilyen értelemben egy nyílt irodalmi topik valamelyikében -több tucat ilyen található az Indexen is- és ha egy bizonyos ott eltöltött idő után még mindig úgy gondolod, hogy szeretnél a mi zártabb, szabályozottabb közösségünkhöz is tartozni, jelentkezz ismét. Köszönöm megértésedet, addig is jó verselést és kellemes ünnepeket kívánok!
csodálatos ez a fórum, gratulálok a klubtagoknak! Szeretnék tag lenni. Kivételes lehet, hogy vagyok is, de nem érdekes, nincs mit írnom magamról. Ami biztos, és ami fontos, az az, hogy milyen szép ez a Károlyi Amy vers. Milyen páratlan költőnőnk! Nem hiába, "a férfi kitalálja, a nő tökéletesíti"-hogy egy másik női nagyságunkat idézzem. Ha tag lehetek, szeretnék hasonló gyöngyszemeket életek tárni, és ki tudja, egyszer talán feleleveníthetjük e két kortárs női nagyságunk több figyelmet érdemlő műveit.
A segítségeteket és a véleményeteket kérem. A Gy-M-S. megyei napilapnak írok arról, hogy a költő halálának évfordulójával a szerzői jog is lejár. Ha emlékeztek, éppen József Attila verseinek közlése váltotta ki két éve a vitát az esetleges szigorításokról.
Kérdezem, hogy titeket, akik eddig közöltetek verseket, érint-e ez a kérdés? - esetleg úgy tudjátok, hogy az Indexnek erre külön megállapodása van a szerzői jogi irodával, s ha nincs, akkor konzultált-e veletek erről a kérdésről a moderátor? (Az Index főszerkesztőjét is megkérdezem erről természetesen) A véleményeteket pedig azzal kapcsolatban kérem, hogy szerintetek mit változtat a most lejáró jog a különböző klubok, újságok, rádióműsorok napi gyakorlatán. (Magyarul: számított-e eddig bárhol bárkinek is, hogy kötötte a kezünket a halált követő - hetven évig tartó - jog?)