Igen itt vagyok, olvasgatok. Szeretettel gondolok mindenkire, a régiekre is, mert gyakran visszalapozok. Vigyázzatok magatokra ebben a vírusos időben! MILU, Karak, ugye egészségesek vagytok? Karak, nagyon régen voltál erre.
Már sajnos nem vagyok komplett. ( vagyis vén hülye vagyok. :) ) Karak! Kitöröltem véletlenül az emilt amit küldtél és nem írtam fel a régi cimemet amivel be tudok lépni. ( Pedig figyelmeztettél, hogy irjam fel!)
Nagyon jó karácsonyom volt. A várakozásnál is jobb. A szilveszter csendes lesz, meg ezek a napok is addig. Még nem kívánok újévet, hátha babonás valaki. :) Addig is, szép verselést.
Engem nem szokott zavarni, ha rám ír valaki. Nálam azt jelenti, - én is itt vagyok, menjünk együtt. De tiszteletben tartom Karak igényét, kérését.
Nagyon kedvesek voltatok a karácsonyi jó kívánságokkal, én valahogy most kiestem ebből. Izgatott voltam, mert 8 hónap után a szentestét házon kívül töltöttem, az unokaöcsémék elvittek az öcsémékhez vacsorára. Nagyon jó volt. A kovetkező napok meg csak úgy elteltek.
Most itt vagyok, Karaktól elnézést kell kérnem, mert a Versesbe ráírtam, de amikor elkezdtem, még nem volt ott senki. Láttam 2 perc különbség van közöttünk, az pont a második vers bemásolásának és formázásának ideje.
Szép, békés karácsony utáni napokat kívánok mindkettőtóknek!
Nekem már megjött a karácsonyi ajándékom: tegnap elszállt az egész rendszerem, de úgy, ahogy még soha az évtizedek alatt. Három meghajtóm teljes tartalma törlődött. Nem vírus, hanem saját hülyeségem.
Most próbálom feléleszteni a programokat, még jó, hogy van egy csomó archív anyagom.
De azért én is kívánok minden kedves topiktársamnak és olvasónknak Békés, Boldog Ünnepeket!:)
Végül is - kedves Halkabban - valamennyien valamilyen ketrecben élünk. És ezt a tényt - egy idő után - még csak nem is befolyásolja a ketrec nagysága és formája. Hiába szabadulnál. Ha elég nagy a ketrec -viszonylagosan- a kívülállók is úgy látják, ketrecben vannak.