Keresés

Részletes keresés

MASTER LACUS Creative Commons License 2007.03.16 0 0 163

Hú, ezt a kódtöréses dolgot fejtsd ki nekem légyszi bővebben, mert ez nagyon felizgatott ! Magyarul, mit kell tegyek, hogy itthon is legyen Premiere ?! (UPC Direct van.) Ha gondolod keress meg privátban. A mail címem látszódik, vagy akár itt a fórumon is megoszthatod.

;-)

Amúgy az időpont biztos, a képen láthatod te is.

Wrestlemania 23
Előzmény: sasi1 (162)
sasi1 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 162

Köszi a választ.
Magyarországon élek, de jelenleg az a kódrendszer, amiben a Premiere csomag jön törve van, tehát ezért nézhető, ahogy a spanyol csomag is, ott a Sportmania adja a Wrestlemaniát.

"A Wrestlmania 23 magyar idő szerint április 2. 1:00 órakor kezdődik."

Ez biztos???
Én a wwe.com on néztem a visszaszámláló órát, és az jött ki, hogy 19:00 itteni idő szerint. Majd kiszámolom megint.
MASTER LACUS Creative Commons License 2007.03.14 0 0 161

Szia !

Én meg merem kockáztatni, hogy Magyarországon mindenki az internetről jut hozzá valamilyen -általában torrent- letöltés által a heti eseményekhez, illetve a Pay-Per- View-khoz. Sajnos (?) még az esélyt sem kapjuk meg, hogy valahogyan hivatalosan nézzük. (Melyik csatorna merné itthon bevállalni...?) Elvileg nézhető lenne a Premiere-n keresztül, vagy a Sky Digital-on. (Bár ezek azért eléggé problémásak itthon.) Neked, hogyan van Premiere előfizetésed? Vagy nem Magyarországról írsz ?

Nézzük a jó oldalát: Internetről ingyen van ! Igaz, hogy nem élő, de másnap már láthatod. Ez szerintem azért nem olyan rossz.

A Wrestlmania 23 magyar idő szerint április 2. 1:00 órakor kezdődik.

Előzmény: sasi1 (159)
Little Rocky Creative Commons License 2007.03.13 0 0 160
Szerintem jó a smackdown.Nekem Eddie Guerrero volt kedvencem.
sasi1 Creative Commons License 2007.03.12 0 0 159
Sziasztok.
Ti hol néztek pankrációt?
Hol fogjátok nézni a Wrestlemania 23-at? az lehetséges, hogy mi időnk szerint 19:00-kor kezdődik?
Én a wrestlemania 23-at a prtemiere-en nézem.

Üdv.
hitman Creative Commons License 2007.03.02 0 0 158
hehh, figyeltétek Bobby Lashleyt az ecw-n? simán kiszakította a steel cage meccsen a ketrec oldalát... =}
Pacey Creative Commons License 2007.02.08 0 0 157
Ha HBK sem veszi el már végre az övet Cenától, akkor szerintem most már nyugdíjas koráig nála marad.
MASTER LACUS Creative Commons License 2007.02.07 0 0 156

Hmmm... Egy picit csalódott vagyok. Jobban örültem volna az általam leírt verziónak. Mindegy, így is örülhetünk, mert két "face" csap össze az övekért, ami azért ritka. Végül is így egyértelműbb, mert nem keverednek a brandek és Shawn Michaelsnek is lesz ellenfele. Sőt egy harmadik "face" vs. "face" meccset is jósolok: Bobby Lashley vs. RVD.

Amúgy...

15:0

Tuti.

;-)

Előzmény: hitman (155)
hitman Creative Commons License 2007.02.06 0 0 155

eléggé a papírforma szerint alakult a rumble, nem volt semmi meglepetés.

az eredményektől függetlenül az ecw-s arcoktól kicsit többet vártam, kár, hogy csak tölteléknek használták őket.

amióta írtál, már tudható az is, hogy a wm23 két main eventje Batista vs Undertaker és HBK vs Cena lesz.

(mellesleg HBK és Cena közben tag team championok)

Előzmény: MASTER LACUS (154)
MASTER LACUS Creative Commons License 2007.02.05 0 0 154
De legalább ez most egy jó PPV volt, nem úgy mint a New Year's Revolution. Eltaláltam ! Tudtam, hogy Undertaker nyeri. Wrestlemania tippem pedig Cena vs. Undertaker. Ma a RAW-ban elvileg Taker bejelenti, hogy melyik övre pályázik. (Szintén Wrestlemania 23 tippem: Randy Orton vs. Edge.)
Pacey Creative Commons License 2007.02.04 0 0 153
Így van, azt csomószor változtatták, milyen időközönként jönnek be az emberek.
Előzmény: hitman (152)
hitman Creative Commons License 2007.02.03 0 0 152

köszönöm a felvilágosítást.

azért írtam a battle royalt, mert ez a meccstípus neve. a Royal Rumble nevű ppv-n ugyanis emellett szoktak lenni hagyományos meccsek is. szóval csak azért írtam, hogy lehessen érteni, hogy a nagymeccsről beszélek.

egyébként évekig 2 percenként jött be egy ember, de volt olyan év is, amikor percenként.

Előzmény: Pacey (151)
Pacey Creative Commons License 2007.02.02 0 0 151
A Royal Rumble nem Battle Royal, az két különböző dolog. A RR-n 90 másodpercenként jönnek be a jóemberek, a battle royalon azonban már a rajtnál bennt van mindenki.
Előzmény: hitman (148)
aiwass Creative Commons License 2007.01.29 0 0 150
Mandy2 Creative Commons License 2007.01.16 0 0 149

Tisztelt Uraim!

Meg tudná mondani valaki, hogy a pankrációt végleg levették -e idén az Eurosport műsoráról, vagy van még esélyem látni őket? Nem követem sűrűn a sportműsorokat, de ezt azért szerettem nézni. Köszönöm Mandy2

hitman Creative Commons License 2007.01.14 0 0 148

nemtom, mi lesz a rumble-on, most hogy HHH megint elszakította a quadját. a hétfői rawon HBK egyedül meccsel Edge-dzsel és Ortonnal, de hallani olyan pletykákat, hogy visszahozzák X-Pacot.

persze maga a "nagy" rumble, a 30 emberes battle royal az mindig jó.

Batista ellen meg Kennedy fog menni a WHC övért.

(a smackdown "beat the clock" meccsei jók voltak, ahol eldöntötték, ki lehet Batista kihívója. főleg a London vs Kendrick)

Előzmény: MASTER LACUS (147)
MASTER LACUS Creative Commons License 2007.01.13 0 0 147

Egész megdöbbentem, hogy valaki válaszolt...

Undertaker vs. Mr. Kennedy is jó volt.

Viszont amilyen jó volt az Armageddon, akkora tré volt a mostani New Year's Revolution. Remélem a Royal Rumble majd kárpótol !

Előzmény: hitman (146)
hitman Creative Commons License 2007.01.12 0 0 146

a ladder meccs tényleg jó volt, de másra már nem is emlékszem belőle.

ja, de, volt inferno meccs is. jól felgyújtották MVP hátát. azóta is azt ismételgetik a smackdownon, nekem meg már a könyökömön jön ki.

Előzmény: MASTER LACUS (145)
MASTER LACUS Creative Commons License 2007.01.04 0 0 145

Támasszuk már fel ezt a topikot !

Biztos vagyok benne, hogy itthon is vannak WWE rajongók ! Amikor jönnek le a heti műsorok, mindig látok a letöltők között magyart is.

Adom a témát: Láttátok az Armageddont ? Atom volt ! Az év Pay-Per-Viewja ! Szegény Mercurynak de szép lett az arca...

jenőúr Creative Commons License 2006.12.28 0 0 144
Nem tudom..régebben szerettem nézni, még annak idején az RTL2-n:-)
Sting a WCW-ben volt ha jól emlékszem, hidrogénszőke fejjel. Akkoriban még kissé izmosabb volt mint most.
De ebben a TNA-ban korántsincs akkora nézősereg, mint a régi WWF-ben, vagy WCW-ben.
Előzmény: hitman (143)
hitman Creative Commons License 2006.12.28 0 0 143

Az összes kiugrott WWE-s a TNA-ben köt ki... =} (legutóbb pl Kurt Angle. aztán Lita.)

Jeff Jarrett meg ha jól tudom, résztulaja a TNA-nek.

Sting meg az egyetlen élvonalbeli pankrátor, aki egy percet sem volt a WWE-ben. ez valami fogadalom lehet nála. =}

Előzmény: jenőúr (142)
jenőúr Creative Commons License 2006.12.28 0 0 142
Most ment az Eurosporton a TNA, volt benne egykét régi arc, ráadásul főmeccsben, Sting vs Jeff Jarrett. Az új versenyzőket nem ismerem, mert kb 10 éve néztem utoljára még a WWF-et...Meg volt még Scott Steiner, még mindig elég izmosnak tűnik!
Pacey Creative Commons License 2006.12.16 0 0 141
na, ez a Survivor Series sem szerzett sok új rajongót a dolognak, asszem...
Előzmény: MASTER LACUS (140)
MASTER LACUS Creative Commons License 2006.11.26 0 0 140

Itt muszály találnod:

http://www.torrent-finder.com/

Mér' ilyen halott ez a fórum ?! Valami téma ?! Vagy már nincsenek rajongók ?! Ma Survivor Series !!!

;-)

Előzmény: czkee (139)
czkee Creative Commons License 2006.11.19 0 0 139
Hali! Annak idejen nagy rajongo voltam, (1990-1993), nemreg pedig ujra elkezdtem nezni a showkat.... 10 perce fejeztem be a WM 22-t! Tudnatok nekem mondani egy torrent-oldalt, ahova felkerulnek ezek a musorok?
En keresgeltem ket oldalon is, de egyuik file sem volt mar aktiv (egy royal rumble-t akartam leszedni)
hitman Creative Commons License 2006.10.08 0 0 138

én pl egy ideje torrentről szedem a heti műsorokat.

Előzmény: MASTER LACUS (137)
MASTER LACUS Creative Commons License 2006.10.06 0 0 137

Kedves Mindenki!

Légyszi segítsetek abban, hogyan lehet Magyarországról WWE-t nézni! Tele 5 SmackDown-ról tudok, de az eléggé gagyi, így a felére vágva. Főleg RAW érdekelne, na meg persze a Pay-Per-Viewk. Az az igazán borzasztó, hogy tőlünk nyugatra -mert ugye Európa az Ausztriától kezdődik- a Premieren keresztül nekik nem gond. Magyarország meg jól nem számít. Szóval van-e bármilyen megoldás itthonról. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

hitman Creative Commons License 2006.10.06 0 0 136
nem drog, nyugtatók + vodka.
Előzmény: tapta (134)
tapta Creative Commons License 2006.10.01 0 0 135

Ja még valami !

Láttátok mikor a SID kitörte a lábát? Szó mszerint, térdtől lefelé lifegett neki, pedig csak a második kötélről ugrott le. Azóta el is tünt.

tapta Creative Commons License 2006.10.01 0 0 134

Sziasztok !

Fontos halott, asszem nem szerepelt még. MISS ELIZABETH. asszem drog,

ráadásul a Lex Luger-el együtt nyomták éppen. Tavaly előtt talán.

A BARRY WINDHAM tényleg MEGHALT? Ne-má.

Üdv tapta

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!