Hú, ezt a kódtöréses dolgot fejtsd ki nekem légyszi bővebben, mert ez nagyon felizgatott ! Magyarul, mit kell tegyek, hogy itthon is legyen Premiere ?! (UPC Direct van.) Ha gondolod keress meg privátban. A mail címem látszódik, vagy akár itt a fórumon is megoszthatod.
Köszi a választ. Magyarországon élek, de jelenleg az a kódrendszer, amiben a Premiere csomag jön törve van, tehát ezért nézhető, ahogy a spanyol csomag is, ott a Sportmania adja a Wrestlemaniát.
"A Wrestlmania 23 magyar idő szerint április 2. 1:00 órakor kezdődik."
Ez biztos??? Én a wwe.com on néztem a visszaszámláló órát, és az jött ki, hogy 19:00 itteni idő szerint. Majd kiszámolom megint.
Én meg merem kockáztatni, hogy Magyarországon mindenki az internetről jut hozzá valamilyen -általában torrent- letöltés által a heti eseményekhez, illetve a Pay-Per- View-khoz. Sajnos (?) még az esélyt sem kapjuk meg, hogy valahogyan hivatalosan nézzük. (Melyik csatorna merné itthon bevállalni...?) Elvileg nézhető lenne a Premiere-n keresztül, vagy a Sky Digital-on. (Bár ezek azért eléggé problémásak itthon.) Neked, hogyan van Premiere előfizetésed? Vagy nem Magyarországról írsz ?
Nézzük a jó oldalát: Internetről ingyen van ! Igaz, hogy nem élő, de másnap már láthatod. Ez szerintem azért nem olyan rossz.
A Wrestlmania 23 magyar idő szerint április 2. 1:00 órakor kezdődik.
Sziasztok. Ti hol néztek pankrációt? Hol fogjátok nézni a Wrestlemania 23-at? az lehetséges, hogy mi időnk szerint 19:00-kor kezdődik? Én a wrestlemania 23-at a prtemiere-en nézem.
Hmmm... Egy picit csalódott vagyok. Jobban örültem volna az általam leírt verziónak. Mindegy, így is örülhetünk, mert két "face" csap össze az övekért, ami azért ritka. Végül is így egyértelműbb, mert nem keverednek a brandek és Shawn Michaelsnek is lesz ellenfele. Sőt egy harmadik "face" vs. "face" meccset is jósolok: Bobby Lashley vs. RVD.
De legalább ez most egy jó PPV volt, nem úgy mint a New Year's Revolution. Eltaláltam ! Tudtam, hogy Undertaker nyeri. Wrestlemania tippem pedig Cena vs. Undertaker. Ma a RAW-ban elvileg Taker bejelenti, hogy melyik övre pályázik. (Szintén Wrestlemania 23 tippem: Randy Orton vs. Edge.)
azért írtam a battle royalt, mert ez a meccstípus neve. a Royal Rumble nevű ppv-n ugyanis emellett szoktak lenni hagyományos meccsek is. szóval csak azért írtam, hogy lehessen érteni, hogy a nagymeccsről beszélek.
egyébként évekig 2 percenként jött be egy ember, de volt olyan év is, amikor percenként.
A Royal Rumble nem Battle Royal, az két különböző dolog. A RR-n 90 másodpercenként jönnek be a jóemberek, a battle royalon azonban már a rajtnál bennt van mindenki.
Meg tudná mondani valaki, hogy a pankrációt végleg levették -e idén az Eurosport műsoráról, vagy van még esélyem látni őket? Nem követem sűrűn a sportműsorokat, de ezt azért szerettem nézni. Köszönöm Mandy2
nemtom, mi lesz a rumble-on, most hogy HHH megint elszakította a quadját. a hétfői rawon HBK egyedül meccsel Edge-dzsel és Ortonnal, de hallani olyan pletykákat, hogy visszahozzák X-Pacot.
persze maga a "nagy" rumble, a 30 emberes battle royal az mindig jó.
Batista ellen meg Kennedy fog menni a WHC övért.
(a smackdown "beat the clock" meccsei jók voltak, ahol eldöntötték, ki lehet Batista kihívója. főleg a London vs Kendrick)
Nem tudom..régebben szerettem nézni, még annak idején az RTL2-n:-) Sting a WCW-ben volt ha jól emlékszem, hidrogénszőke fejjel. Akkoriban még kissé izmosabb volt mint most. De ebben a TNA-ban korántsincs akkora nézősereg, mint a régi WWF-ben, vagy WCW-ben.
Most ment az Eurosporton a TNA, volt benne egykét régi arc, ráadásul főmeccsben, Sting vs Jeff Jarrett. Az új versenyzőket nem ismerem, mert kb 10 éve néztem utoljára még a WWF-et...Meg volt még Scott Steiner, még mindig elég izmosnak tűnik!
Hali! Annak idejen nagy rajongo voltam, (1990-1993), nemreg pedig ujra elkezdtem nezni a showkat.... 10 perce fejeztem be a WM 22-t! Tudnatok nekem mondani egy torrent-oldalt, ahova felkerulnek ezek a musorok? En keresgeltem ket oldalon is, de egyuik file sem volt mar aktiv (egy royal rumble-t akartam leszedni)
Légyszi segítsetek abban, hogyan lehet Magyarországról WWE-t nézni! Tele 5 SmackDown-ról tudok, de az eléggé gagyi, így a felére vágva. Főleg RAW érdekelne, na meg persze a Pay-Per-Viewk. Az az igazán borzasztó, hogy tőlünk nyugatra -mert ugye Európa az Ausztriától kezdődik- a Premieren keresztül nekik nem gond. Magyarország meg jól nem számít. Szóval van-e bármilyen megoldás itthonról. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!