El akarom adni az autómat, egyenlőre csak a neten hírdettem meg, de akadt egy komoly érdeklődő, akivel alig egy fél órája találkoztam.
No most ezt a kocsit majd 3 éve vettem, és mindig bosszantott, mennyire kicsi a hely a lábamnak a kormány alatt. Ez az illető beült, és egy mozdulattal 10cm-t emelt a kormányoszlopon - egyből tágabb a hely, nekem pedig soha eszembe sem jutott, hogy állítható a magassága. Na ennyit a technikai zsenimről. De legalább van mit beírnom extrának.
A Swissmedic nevű cég által gyártott NicStic - vagyis nikotinos pálca - elnevezésű füstmentes füstölnivalót azoknak a dohányosoknak szánják, akik a fokozódó társadalmi nyomás ellenére sem képesek leszokni káros szenvedélyükről. Az újfajta cigaretta nem tartalmaz dohányt, s mindössze egy nikotinnal átitatott cserélhető filterből, valamint hevítő egységből áll. Dohány híján nem keletkezik füst, így nem ártalmas a környezetre, és bárhol lehet szívni - állítja a gyártó, amely jövőre szeretné forgalomba hozni az újdonságot. A füstmentes cigarettákat, amelyek ízre semmiben sem különböznek a hagyományos szívnivalóktól, cigarettásdobozokban árulják majd a dohányárut forgalmazó üzletek. A NicStic árban sem különbözik a szokványos cigarettától, ám a füstmentes cigarettára fanyalodó dohányosoknak öngyújtó helyett a jövőben akkumulátortöltőt, tartalék elemet és nikotinos filtert kell majd magánál tartaniuk.
pillanatnyilag nem tudom átérezni a probléma mélységét, mert most nyomtam le két cső frissen főtt kukoricát, és túl komfortosan érzem magam tőle. viszont a reggeli ébredéskor megpróbálok rád fókuszálni, hátha.