Keresés

Részletes keresés

egészségesen Creative Commons License 2016.06.09 0 0 347

Üdvözlök Mindenkinek!

Kérem nézzétek el nekem, hogy nem olvastam vissza, hogy felmerült e már hasonló kérdés.

Tavaly vásároltunk egy AEG L61060TLE típusú felültöltős mosógépet, amit már nagyon megbántuk.

Az emeleten van a fürdőben a készülék. A centrifugálással van a problémánk. Szinte sosem centrifugáz ki elsőre. Ismét fel kell menni és elfelezni a kimosott ruhát és úgy elindítani a centrifugálást. Akkor már kicsavarja rendesen és utána jöhet a másik fele. Tehát háromszor kell megjárni az emeletet egy mosásért. Azt mondja az AEG illetékese, hogy a tengely érzékelője nem engedi a centrifugálás programrészét tovább. Pedig az biztos, hogy nincs több szennyes bele rakva, mint amennyit lehet, mert erre már kínosan ügyelünk. A program végi csipogás már elhanyagolható, bár ha lehetne ezt is kiiktatnánk belőle, mert nagyon agresszív:)! Az igazat megvallva visszasírjuk a Zanussit.

Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszönöm.

andfer Creative Commons License 2016.03.07 0 0 346

Mi a vélemény az AEG Lavamat 86560 TLEa felültöltős mosgépről?

Az Electrolux EWT1376HLW felültöltős mosógép centirfuga fordulata 1300 fordulat/perc. Az AEG mosógépé 1500 fordulat/perc. Programokban nem nagy eltérés van. Az AEG drágább. Megéri az árkülöbséget az AEG mosógép? Minőségben melyik felé billen a mérleg?

attivagyok Creative Commons License 2016.03.01 0 0 345

Gondolom már megoldódott a kérdés, nekem ugyanez a problémám lassan fél éve, de már mindent körbejárva beigazolódik, hogy a vezérlőpanel kaksizott be.

Lehet rendelni itthon bruttó harmincért, kihagyom.

Elkezdtem (LAV47080) keresgetni használt, elektronikusan (programilag) hibátlanul üzemelő gépet, hogy legalább a vezérlőpanel át tudjam belőle tenni. Meghát nem utolsósorban minden más része is tartaléknak jó lesz. :)

Még nagyon nem találtam, de ha esetleg valakinek lenne hibátlan vezérlőpanelja ezen típushoz, akkor ossza meg velem legyen szíves az eladási szándékát!

Köszönöm! 

Előzmény: Csirkeszkv (331)
florg Creative Commons License 2015.12.20 0 1 344

Szerintem érdemes. A mienk tízenéve megvan (nem az említett típus, hanem öko lavamat 72640), mostanra elszállt benne a csapágy, meg még valami forgó holmi, de a szerelő szerint marha jó gépek, és nem javasolta, hogy vegyünk újat, mert bár elég drága a szerelés, szerinte tovább lesz jó még így is, mint valami olcsóbb cucc. Lehet benne valami, mert a szerelőt nem láttuk az ominózus Calgon történet óta, az meg akkor volt, amikor a gépet vettük. 

Szerintem érdemes. A mienk tizenéve megvan (nem az említett típus persze), mostanra elszállt benne a csapágy, meg még valami, de a szerelő szerint marha jó gépek

Előzmény: Jus-tina (343)
Jus-tina Creative Commons License 2015.12.20 0 0 343

sziasztok, nálunk is aktuális a mosógép csere. Annyira bíztam ebben a márkában, köszönhetően a 12 éves mosogatógépünknek, hogy a mosógépet is AEG-t szeretnénk. Olvasva a hozzászólásaitokat, eléggé elbizonytalanodtam. Érdemes AEG L70470FL - t venni? Természetesen egy hosszútávon jól működő mosógépet keresünk, kevés szervízeléssel. Egyéb típus, egyéb ötlet is szóbajöhet. Köszi előre is a jótanácsokat. :)

florg Creative Commons License 2015.12.09 0 0 342

Amikor mi vettük a mienket, elég hamar leállt, az első szerelő, akit küldtek, egy hasonló hozzáértő volt, az első ember csak vakargatta a fejét, hogy ő még ilyen gépet nem is látott. Második körben jött egy szerelő, aki a reklámmal ellentétben azt is javasolta, hogy ne tegyünk bele calgont, még véletlenül se  (az volt a baj, hogy a mosógép el volt dugulva a calgontól). 

Előzmény: Pazso11 (341)
Pazso11 Creative Commons License 2015.12.09 0 0 341

Köszönöm a segítséget. :)

Előzmény: florg (340)
florg Creative Commons License 2015.12.09 0 0 340

Akkor ez garanciális probléma, akit küldtek, nem mondhat ilyet, hogy mosd át ecettel. Hívd ki újra szervizt, vitesd el a gépet. 

Nem lehet semmilyen szaga újonnan, a használt, berohadt cuccnak lehet szaga, azt is  ki lehet belőle szedni, de az jelen esetben nem téma. 

Előzmény: Pazso11 (339)
Pazso11 Creative Commons License 2015.12.09 0 0 339

Igen. 

Előzmény: florg (338)
florg Creative Commons License 2015.12.09 0 0 338

Újonnan vetted? 

Előzmény: Pazso11 (337)
Pazso11 Creative Commons License 2015.12.09 0 0 337

Sziasztok!

Egy hete vásároltam egy L61060TLE típusú mosógépet. Az első mosás után elég kellemetlen szagúak voltak a ruhák, majd mosópor, öblítő és programidő változtatások után sem lettek illatosabbak azok. Jeleztem a vevőszolgálat felé, akik kiküldtek egy öreg szakit. Neki lövése sem volt, hogy mi lehet az oka. Javaslatára 95 fokon, 2 liter ecettel feltöltve tisztító mosást végeztem. Sajnos nem sok sikerrel jártam. Egyes ruhadarabok még mindig kellemetlen szagot árasztanak a mosás után. Eléggé elkeserít a dolog. Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete a problémám megoldására? 

in-da Creative Commons License 2015.11.10 0 0 336

Sziasztok,

AEG Lavamat 47330 (5 éves szépen mos, de furcsa hangok jönnek belőle ki. Olyan mintha csapágy csikorogna)  mosógéphez keresek megbízható nem túl drága mosógép szerelőt Budapest 3. kerületében.

Tudnátok ajánlani?

Üdv,

M

Johnson12 Creative Commons License 2015.10.22 0 0 335

Szia E93 330i!

Én is pontosan így jártam, a gép zajos és ha a tetejét lenyomom kicsit kézzel kicsit halkabb, de még mindig a vártnál jóval hangosabb. Szerelő kijött, azt mondta, lemérte a zajszintet és a hivatalos centrifugálási zajszintbe belefér, így a bolt felé nem irja, hogy cserére jogosult. Viszont ismerőseméknek régebbi hasonló típus van (Lavamat), ami tényleg halkabb. A szerelő erre azt mondta azok nem szénkefések, mint a mostani, azért halkabbak.  A Lavamat gépeket kifejezetten így hirdették, hogy halk működés és azért vásároltuk. Úgy látszik valamiért a halkabb működés nem lett szempont egy idő után a gyártónál.

https://www.markabolt.hu/files/29/4/aeg_mosogepek_ujdonsag_katalogus_2_2009.pdf

Mi lett a hangos mosógéppel?

Üdv,

Mosógéptípus-társ

Előzmény: E93 330i (322)
S.Eleki Creative Commons License 2015.10.08 -1 0 334

Sziasztok

Mosógépet szeretnék vásárolni és láttam egy AEG márkájú felül töltős gépet a Media Markt oldalán. Mit gondoltok a márkáról, tapasztalat? :)

florg Creative Commons License 2015.10.01 0 0 333

Az elvileg még garanciális mosógépre? Szerintem az az ő dolguk. Fogyasztóvédelem megmondja.  

Előzmény: medardfelix (332)
medardfelix Creative Commons License 2015.10.01 0 0 332

Sziasztok!

1 eves mosogepem rosszul mukodik.

A szerviz es a bolt akkreditalt szakvelemenyt ker.Honnan szerezzek?

NFH,Tuv,Kermi,Meei,Mertcontrol,Bimeo nem vallal ilyet.

Akkor ki?

Kosz szepen.

m.

Csirkeszkv Creative Commons License 2015.09.06 0 0 331

Sziasztok!

AEG lavamat 42360 mosógépem már több mint 10 éves és elkezdte azt a hibát produkálni hogy random meg áll mosás közben semmi hiba kód csak meg áll a számláló és nem számol vissza többet és a mosás sem megy tovább. Valakinek esetleg volt-e már ilyen problémája?

florg Creative Commons License 2015.08.29 0 0 330

Vagy a szelep rossz (ahol bejön a víz), vagy nem elég a víznyomás. 

Előzmény: zsolesz751 (329)
zsolesz751 Creative Commons License 2015.08.29 0 0 329

Sziasztok!

AEG Lavamat mosógépet vettem 6 hónapja használtan és már többször kiírta a C1-es hibakódot ami olyan 2-3 perc után jelentkezik mosás indítása után. Szűrőt kiszedtük takarítottuk a hiba nem szűnt meg. Egyéb ötlet? Megkérném aki konyít hozzá adjon megoldást mert nincs pénzem mosógépet venni szerelőre sincs.

Üdv.

John.tayl Creative Commons License 2015.08.18 0 0 328

Hello!

Akármelyik fűtőszál jó bele,nem kell pont ugyanolyat venni.ÉN pl a whirlpool-ét szoktam beletenni,ugyan kicsit rövidebb,de annyival nem,hogy gond legyen.

A hőérzékelő jeladód meg át kell csúsztatni a régiből az újba...

Előzmény: Cheerful witch (325)
florg Creative Commons License 2015.08.14 0 0 327

Sziasztok!
AEG öko lavamat 72640 update gépünk van. Már minden létező tisztítási módot végigjátszottunk, de bármit csinálunk, E20-al leáll. Minden mosás elmegy kb. a 3/4-éig, majd E20. Ilyenkor le kell állítani, átkapcsolni öblítés és centrifuga programra, akkor kidobja a vizet, de eléggé morog hozzá (meg van, hogy le is áll, de akkor újraindítva végigmegy). Mi lehet ez, szivattyú hiba? Mielőtt kihívom a szerelőt, szeretnék tisztában lenni, hogy érdemes-e javíttatni (nem szívesen költenék rá súlyos tízezreket), hátha valaki találkozott már ezzel a problémával, és van ötlete.

dw1 Creative Commons License 2015.07.28 0 0 326

Nekunk is AEG Lavamat 41380 update van, az a kerdes, hogy hogy lehet tisztitani belul? Van benne egy csomo lerakodas amiket felcsap a mososzertartora es a dob koruli gumiszonyeg is peneszes pedig folyamatosan nyitva van a teteje, hogy szellozzon.

Jo alaposan kipucolnam, de csak az also szurot tudom kivenni, mashoz nem ferek hozza.

Előzmény: Beebite (33)
Cheerful witch Creative Commons License 2015.06.25 0 0 325

Sziasztok, nagyon orulok ennek az oldalnak. Nekem egy OkoLavamat felultoltos gepem, szo szerint alig hasznalt, annak ellenere, hogy 12 eves, mert kulfoldon dolgoztunk. A futobetet tobb helyen kilyukadt, leverte az aramot. A futobetet nem vizkoves, csak tobb helyen lyukas es a szelein mintha rozsdas lenne. Hajlitott, szenzoros futobetet kellene, de a markaszervizben sem tudjak beszerezni.

Egyaltalan hogyan, mitol lyukadhat ki? Anyaghibas? Minden egyeb tokeletes rajta.

De az biztos, hogy tobbe nem veszek AEG mosogepet, mert nem eri meg az arat, mar ok sem a minosegre torekednek.

Futobetet adatok: Hajlitott, AC 230 V, 1950 W, "IRCA" RW 8M    Van nalakinek otlete?

BMW-GMBH Creative Commons License 2015.05.04 0 0 324

-

Sziasztok.

Ilyet keresnék Használtba, mert újat már nem akarok venni hozzá

aeg 64514263

csepcsanyi Creative Commons License 2015.04.07 0 0 323

Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy a mosogatógépünk egy 30-as hibakódot írt ki ami Aqua-control hibát jelent legalábbis ezt találtam a neten. Bővebben nem írja hogy ez mit jelent és mit kellene tennem. Esetleg ha tudná valaki a megfejtést megköszönném!

E93 330i Creative Commons License 2015.03.04 0 0 322

Sziasztok !

Tegnapi nap vásároltunk egy AEG L61260 TLE felültöltős gépet. A problémám a következő : Bezárt állapotban nem elég passzentosan zár a teteje, centrifugálásnál elég szépen "berezonál".   Bezárom , bekattan és simán le lehet nyomni 2-3mm-t , olyan mintha rosszul lenne méretezve vagy esetleg beállítva. Centrifugálásnál szépen berezonál , hangos is emiatt , de ha kicsit lenyomom kézzel , akkor már jó lenne elvileg.

A másik zavaró probléma, hogy ha forgatom a dobot, a csapágy felfüggesztés felől surlódó hang jön , nem igazán ilyennek kellene lennie szerintem egy új gépnek..

Esetleg valami ötlettel , tanáccsal tudnátok segíteni, köszönöm előre is !

John Zero Creative Commons License 2015.01.13 0 0 321

Passz, én beírtam google-ba, hogy "AEG 41250 mosógép tető" és ezt dobta ki 16 ezerért:

http://mosogepalkatresz.xox.hu/aeg-mosogep-electrolux-ajto-fedo-1925251009

Előzmény: 1lurko (320)
1lurko Creative Commons License 2015.01.13 0 0 320

AEG 41250 mosógéphez hol lehet tetőt kapni?/rozsdásodik/köszönöm a segítséget

gedikart Creative Commons License 2015.01.13 0 0 319

Egyelőre 2 teleszkóp lesz berendelve, majd kiderül hogy az volt-e.

Előzmény: gedikart (318)
gedikart Creative Commons License 2015.01.05 0 0 318

Kérdés, ha csapágy az garanciás-e? (vagy csak a főalkatrészek, pl motor, elektronyik) 1+4 év kiterjesztett garanciával vettük 2011-ben.

Előzmény: John Zero (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!