Keresés

Részletes keresés

_tyúkanyó Creative Commons License 2009.06.24 0 0 1265
Gondolkodtam most ezen- igazából az lenne a jó, ha akik kölcsönösen szimpatizálnak egymással, nem játszanának játszmákat, hanem őszinték lennének- nem?

Egy kérdés:
Miért baj az, ha valakit könnyen meg lehet hódítani?! Ha bárki meg tudja szerezni az illetőt, akkor értem :), de ha nem erről van szó, hanem annyira összeillik a két ember, mintha 'egymásnak teremtették' volna őket, akkor miért kellene eljátszaniuk azt, hogy nem úgy van?? (Persze ez nehéz ügy, lehet, hogy csak az egyik érzi így, de őt is kedveli a másik, és az első azt hiszi, több van mögötte..)

Részemről helyzetjelentés: a tanári pályámat folytatom (~tam, most végre szünet!!!), de a tanulással is haladok- ha lassan is.. Már "csak" a szakdolgozatot kell megírnom, meg záróvizsgázni. Ez a következő félév feladata. Új kapcsolat: hm, remélem folyamatban. A fenti kérdés erre is vonatkozott... ;-) Néha attól félek, elszúrom, mielőtt igazán elkezdődne. :-( És ez nem jó, mármint hogy stresszelek miatta...

Előzmény: _tyúkanyó (1237)
_tyúkanyó Creative Commons License 2009.06.24 0 0 1264
És nálad mi újság, Andorid?
Előzmény: Andorid (1236)
_tyúkanyó Creative Commons License 2009.06.24 0 0 1263
Mi lett veletek?...

Előzmény: WOLVES#76 (1260)
PSZICHOSZÍNHÁZ Creative Commons License 2009.01.23 0 0 1262

Új kiscsoport indul pároknak, PÁRKAPCSOLAT-SZERELÉS címmel.
• Cél: együtt élő- együtt járó pároknak, akik szeretnék jobban érteni-érezni egymást. Konfliktusok elemzése, feldolgozása, rácsodálkozás: mások ezt hogyan oldják meg? Szeretitek egymást, de veszekedtek? Lopakodó unalom? Féltékenység? Felrobbanó bombák a párkapcsolatban, pl. eltérő érdek, érdeklődés, szexuális igény, kulturális programok, pénzügyi viták, eltérő családi előzmények, gyereked- gyereke, közös jövő, stb.
• Módszerek: pszichodráma, metakommunikációs gyakorlatok, kommunikációs kérdések
• Csoportvezető: Bácskai Júlia pszichológus "szabadszóműves"
• Jelentkezés és információkérés: pszichoszinhaz@gmail.com

www.pszichoszinhaz.hu
Andorid Creative Commons License 2008.12.17 0 0 1261
Szivesen!
En kuzdo tipus vagyok. Ha nem kell egy noert vagy ugy altalaban barmiert kuzdeni, akkor az nem erdekell, ugy vagyok vele, hogy nem hordoz szamomra nagy erteket, ha olyan konnyen hozza lehet jutni. Persze ezzel magammal szurok ki, mert sokszor futok bele olyan helyzetekbe, amik meghaladjak a kepessegeimet, vagy csak egyszeruen elszurom. Most azt kell megtanulnom, hogy hogyan tudom minel hamarabb tultenni magamat ezeken a kudarcokon.
Azt mondom neked, amit Madách mondott: "Ember küzdj és bizva bizzál!" Soha ne add fel, csak a celt tudd, hogy elerheto-e vagy sem. Ha nem keress mast.
Konnyen irom ezeket ide, de en magam mar vagy 2 honapja nem tudom megtenni, meg midnig egy elerhetetlen celt, not hajtok..
Előzmény: WOLVES#76 (1260)
WOLVES#76 Creative Commons License 2008.12.16 0 0 1260
Köszönöm a válaszodat!
Ehhez először is le kell ülni, és megbeszélni hogy mi lesz/legyen. Most egyenlőre hagyom még egy kicsit, talán nem vesztek semmit ezzel az egy-két héttel. És utána megpróbálok leülni vele.
Előzmény: Andorid (1259)
Andorid Creative Commons License 2008.12.16 0 0 1259
Igazad van! A tolerancia az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Az, hogy egyenlo felkent kezeljek egymast! Meglatasom szerint ezzel barmilyen valtozast el lehet fogadni. Hisz ugy is valtozunk, ha nem akarunk akkor is.. Kerdes, hogy hogyan eljuk ezt meg, tudjuk-e befolyasolni.. Lényeg, hogy nem kell felni tole, uj dolgokat hoz.

Az ujrakezdeshez pedig mindenkepp sok ero es kitartas kell, es meg kell probalni!!
Mindent beleadni MINDKET fel reszerol! De arra figyelned kell szerintem, hogy ha azt veszed eszre, hogy nem fog sikerulni, akkor tudnod kell megallni, abbahagyni. Ezt is pozitivan kell felfogni, igy konnyebb lesz neked is, neki is!

Azt viszont szerintem mindenkepp meg kell keresned, hogy mit csinalsz, csinaltok rosszul, mert csak akkor tudtok erdemi valtozast csinalni, ha fel tudjatok a rosszat fedezni, es azt megvaltoztatni. Nehez kerdes ez, mert sokszor a szemelyisegetek belsejeben levo, sokszor elnyomott dolgok ezek, sok beszelgetessel lehet csak a felszinre hozni oket... Kitartas hozza!
A
Előzmény: WOLVES#76 (1257)
WOLVES#76 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1258
És még az előzőhöz: pozitívan próbálok hozzáállni a dolgokhoz. És megpróbálok erőmön felül mindent megtenni ezért a kapcsolatért.
WOLVES#76 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1257
Az a helyzet hogy én nem másik kapcsolatot keresek, hanem megpróbáljuk újrakezdeni szerintem, mert egy próbán nem lehet veszíteni semmit szerintem, maximum ha nem jön össze akkor nehezebb/rosszabb lesz az elválás/elfelejtés. De régi kapcsolataim alapján, tudom hogy én azt a nőt keresném a másikban, aki volt nekem, amilyen volt a előző. De nem tudom hogy mit csinálok/csinálunk rosszul. Előfordulhat hogy sikerül újrakezdenünk, de ehhez az kell valószínűleg hogy megváltozzak és ő neki is változnia kéne. És tolerálni kéne a másikat. Persze nem megy a változás egyik napról a másikra, ezt is be kell látnia, én beláttam. Neked erről mi a véleményed?
Előzmény: Andorid (1256)
Andorid Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1256
Koszonom a valaszt.
Hat hallod en is ezt erzem, hogy akibe most szerettem bele, s nem jott ossze a dolog az ugyetlensegem es a lany egyedisege miatt, egyszeruen nem tudom elfogadni, hogy nekem masmilyen no kell hogy jusson. Akit megismertem benne az olyan szinten tetszik, vonz, hogy masfajta gondolkodasu nok nem tudnak hatni ram. Durva de ezt erzem. Nem volt bomba no, sot teljesen atlagos, de megis volt benne iszonyatos kisugarzas... Es a gondolkodasmodja... mondjuk 33 eves, ezert erett no...

Sajnos minden ember mas, s meg egy ilyen csaj nincs e kerek vilagon...

Es te hogy tudod megis belekeverni magad egy uj kapcsolatba, ha teis az elozot keresed... megalkuszol egy "gyengebb minoseggel"????

Ez az amit nem akarok. Megalkudni, mert tudom, hogy annak csak rossz vege lesz.
Előzmény: WOLVES#76 (1255)
WOLVES#76 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1255
Köszi a válaszod Andorid.

Hát a kérdésedre az én válaszom az lenne, hogy nehéz nem az elvesztett nőt keresni egy másikba. Lehet hogy hülyeség ahogy én csinálom, de mindíg azt a személyt keresem egy másikban ha netalántán szakít velem. Nekem ezt nem sikerült legyőzni, és szerintem nem is nagyon tudnám.
Előzmény: Andorid (1254)
Andorid Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1254
En viszont arra volnek kivancsi, hogy ki hogyan eli meg egy szakitas utan, mikor ot dobtak ki, vagy utasitottak vissza, azt, hogy ne az elvesztett szemely keresse az utcan a nokben/ferfiakban. Le lehet ezt valahogy gyozni? Le kell egyaltalan?
Andorid Creative Commons License 2008.12.15 0 0 1253
Szerva

Hat ha azt erzi, hogy nem szereted, eddigi tapasztalataimbol kiindulva vagy o nem szeret mar teged, es igy erzi konnyebnek a dolgot, hogy erre fogja az erzeseit, vagy masra vagyik, mashogy fejezd ki neki amit erzel iranta.
En, mikor ilyen pontra jutott egy kapcsolatom egy novel, mar hiaba kalimpaltam, nem tudtam visszaszerezni. De ez en vagyok, lehet Te erosebb vagy nalam, es kepes ra...

Lenyeg, a kommunikacio, oszinten, batran az erzesekrol. Nekunk ferfiaknak ez nehez, de a nok igenylik, es becsulik, ha meg tudjatok beszelni. Talan fenyt derithetsz ra, miert erez igy...
Előzmény: lányosanyákálma32 (1252)
lányosanyákálma32 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 1252
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem van, hogy a barátnőm nem érzi (ezt állítja) hogy szeretem, pedig én mindent megteszek/tettem, hogy érzékeltessem a szeretetemet. Jártunk minden fele, szórakozni ...stb Hívtam, írtam neki smst mindíg amikor nem láttunk egymást. Megkapott mindent. Mikor együtt voltunk valahol akkor éreztem hogy szeret, de ha csak telefonon beszéltünk akkor nem igazán. Majdnem 2 hete kijelentette hogy legyen vége. De még mindíg érzem hogy szeret (remélem). Szerintetek van esély az újrakezdésre?

Legyetek szívesek válaszolni. Köszönöm.
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.12 0 0 1251

Bocsanat, de emlitettem sokmindent es majdnem a teljes tortenetet, csak masik topikok alatt. Nem akartam ismetlo lenni, es nem talaltam meg a megfelelo topikot.

Mosttalan megtalaltam. Persze a topik fugg az ottani olvaso/hozzaszolo szemelyektol is. mint ahogy en sem igy mas sem olvas minden topikot. De asszem van lehetoseg elolvasni az eddigi hozzaszolasaimat (egy ut erre az adatlapomon talalhato link). En azt hittem, hogy azokat is olvastatok. Most mar mindegy. Lassacskan hazaindulok, majd pakolok es reggel 5:30-kor (gmt) indulunk haza.

Aztan holnap megtortenik a konkret eltemetes, mert akkor latom utoljara egy darabig.

Persze osszeszedem a regi fenykepeket es egy nagyszeru albumot szeretnek meg kesziteni neki. Aztan megprobalom lezarni az ugyet magamban.

Most mennem kell, sziasztok.

 

Előzmény: Andorid (1250)
Andorid Creative Commons License 2008.12.12 0 0 1250
Hat ezt eddig nem emlitetted... Sajnalom! Sajnos itt a forumon nem tudunk biztos megoldast nyujtani, csak elmeselhetjuk sajat tapasztalatainkat. S hidd el azert mert ilyen szemelytelen az egesz, batrabban kimondjak az emberek azt ami bantja oket.. Persze vannak akik ez kihasznaljak....


A lenyeg, hogy Te tudd eldonteni mit akarsz! Es tedd meg!! De ne marcangold ommagad mert az nem segit semmit. Es ha dontottel hogy mit, hogyan teszel, ne gondolkoj, hanem cselekedj!!! Es ne felj valtozni, valtoztatni, elviselni, megerteni.


Neked is kellemes unnepeket..


Udv
Előzmény: lostcarryon (1249)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.12 0 0 1249

Azthiszem nekem ez az utolso hozzaszolasom a forumhoz.
Mivel csak akkor jonnek ide az emberek, ha valami problemajuk van (gondolom)
igy hiaba is irnam azt, hogy olvassanak minket es tanuljanak a hibainkbol.
Ha valakinek van lehetosege, hogy elmondja masoknak az itt osszegyult tapasztalatokat, akkor tegye meg,
nehogy masok is elkovessenek hasonlokat. Legyenek elorelatoak.
En most (valoszinu) hosszu gyaszba kezdek. Nem csak az elveszett paromat gyaszolom majd, hanem a meg nem szuletett

gyermekunket is. Bar ez itt nem a reklam helye, azert javasolnam Csernustol A NO c muvet.
En meg nem olvastam, de valaki mondta, hogy mindenkepp olvassam el. Most meg fogom tenni.
Talan a miert sirtel legutobb c rovatba is beleillene, hogy miert. Mert ha megszuletett volna a kicsi babank,
akkor most mar masfel eves lenne. Es ezt, hogy miattam nem szuletett meg, sosem bocsajtom meg magamnak.
A pici baba 2 evvel ezelott szilveszterkor fogant. Most akkor mit tehetnek? Valoszinu, hogy minden szilveszterkor gyaszolni

fogok. Egy nagyon egyszeru szilveszterunk volt, csak a parom meg en voltunk egyutt az o szobajaban.
Es annyira szep emlek volt az az ejszaka. Akkor szeretkeztem igazan ugy, hogy nagyon szerlemes voltam es akkor nem egy

eszeru szeretkezes az egesz, hanem mas. Egybeolvadas, eggye valas testileg lelkileg. Ez egeszen mas. Talan a legszebb dolog

a vilagon ami megtortenhet. Es foleg, hogy akkor fogant a pickenk.
Aztan megijedtem es nem hagytam, hogy megtartsa. bar mindenhez ket ember kell, igy nem csak en vagyok a hibas.
Azert ideznek par mondatot, amit nem olyan reg mondott a "volt" parom.
Amikor benn volt a hasaban a baba, meg csak par hetesen, akkor mondta neki, hogy "apu nem szeret".
Amikor befekudt a korhazba, akkor nem lehettem vele, es akkor nagyon csunyan beszeltek vele.
Megmutattak neki, hogy mar ver a szive, ha mas nincs is meg neki.
En mondtam, hogy meg csak egy par darab sejt az egesz igy nem gond, ha megtortenik.
Mindennel annyira megbantottam, hogy el sem tudom mondani.
Most mar keso. Mindent megerdemeltem, en voltam a hibas. Es innen kezdve nem hiszem, hogy valah is meg fog bocsajtani.
Hiaba is remenykedem az ujrakezdesben. Most jol elvannak a Skot baratjaval es ugynezki, hogy a szerelmuk csak erosodik.
En pedig nem tehetek egyebet, mint azt, hogy meggyaszolom ezt a kapcsolatot.

o egy kulonleges No. Persze vannak meg sokan akik azok, de az enszamomra O a No.
Gyonyoru fiatalos arca, teste, fenekig ero haja, nagy szive, gyermekien artatlan mosolya, es minden amit nem is mondtam

ezelott neki, nem is bokoltam neki. Persze most megtettem, de mar keso.
megerdemlem a buntetesem, ez a vegzetem. Megjar. Ha akkor nem gondolkodtam, akkor ugy kellett nekem.
En csak attol felek, hogy megegy ilyen lanyt nem talalok ezen a foldkereksegen. Ha talalok is, akkor o meg nem fog engem

szeretni ugy ahogy o tette.
Igy olyan ez most szamomra, mint ha meghalt volna.
o visszajon Angliaba, en otthon maradok nelkule.
Tegnap beszelgettem vele ezekrol a dolgokrol es olvastam itt a forumon egy terapiarol ami hatasos lehet egy baba elvetele

eseten. Mondtam neki, hogy mindenkepp tartozom neki avval, hogy ezt a terapiat megcsinaljuk. Vagy ha kell, akkor mindenben

segitsem, amiben csak tudom, mert nagyon sok mindentol fosztottam meg jogtalanul.
Mondtam azt is (bar a terve az, hogy 3 honap mulva hazakoltozik), hogy ha hazajon, akkor szamolni akell avval is, hogy

szakitania kell a mostani baratjaval. Ha nemjon, akkor nem kell. o ezt tudja. En ismerem, hogy milyen huseges es odaado a

leanyzo. igy en elore sejtem mi is lesz a jovoben.
hogy megtudna-e bocsajtani nekem amit tettem? Ehhez most ido kell neki.
De valoszinuleg nem fog mar ram ugy nezni mint egy igazi, huseges tarsra.
Mivel neki van/(talan volt) egy baratja, igy en is hogy nezzek majd ra?
Eddig feltetel nelkul megbiztam benne, es soha semilyen korulmenyek kozott nem is ketelkedtem benne.
De most mar mit tehetek?
Ha tenyleg hazajon husvetra, akkor talan ismet megprobalhatjuk az egeszet, de most mindkettonknek hajtani kell a masikert.
Vajon lehet-e ez ismet a jo kapcsolat? Majd az ido meghozza a donteseket.
Igy en nem tudhatom, csak azt, hogy valoban megvaltoztam-e vagy sem. De ha tudom, hogy mit kell tennem es meg is teszem

amit kell akkor meg lennie az eredmenynek. ha valamelyik tenyezo hianyzik, akkor nem lesz meg az eredmeny.

Azt hiszem kiirtam magambol mindent. A valaszt megkaptam mar mikozben irtam a hozzaszolasokat es persze masok velemnye is

sokat segitett. Viszont valaki innen a forumrol egy maganlevelben is irt. Eddig o volt az aki a legkorrektebbul valaszolt.
Es o volt az akinek a leveletol meginkabb rajottem a valszra amit kerestem illetve olyan dolgokra amikre talan nem is

gondoltam volna.

Szerintem itt majdnem mindenki alneven van itt es direkt erre a celra fenntartott emaillel. Ezert nem ertem, hogy miert nem

elerheto sok forumozo emailja. De ezt nem az en dolgom eldonteni.

Akkor zarom soraim. Sok szeretettel udvozlok minden kedves forumozot, es ha addig nem talalkoznank 9mert hazarepulunk

holnap es ott nincs netem egyelore) akkor

Minden kedves forumozonak Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok

Lost Carr On

lostcarryon Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1248
hogy megerdemli-e? nezopont kerdese, mert itt Londonban csak sporoltam es rajta is sporoltam. Szinte alig vettem neki valamit aminek orulne. Persze en jobban kerestem es tudtam felrretenni igy vasaroltam magamnak ezt meg azt. De olyanokat ami a jovobeli munkamhoz kell majd, pl fenykepezo.
Ha eddig nem tettem, akkor most akar utoljara ne sajnaljam azt az aprosagot.
Hogy aztan majd veszek-e neki meg valamit az majd kiderul jovore, 3 honap mulva.
Igy most ez az aprosag mar nem oszt nem szoroz. Mert eddig a penzkeresest elobbre tartottam, legyen most a megvaltozasom egyik jele.
Persze otthon akartam valamit venni neki, de most itt vettem valamit amit szeret.
Előzmény: Andorid (1247)
Andorid Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1247
En a helyedben hagynam az ajandekot. Megerdemli? En ugy erzem nem nagyon. Az lejatszot is hagyd a fenebe szerintem. Probalj minel hamarabb felszamolni minden fizikai kotodest hozza. Eleg lesz neked a lelki kotodessel felaszamolni. Probalj meg nem torodni vele. Meg csak 27 eves. Nem erdemli meg, hogy megbecsuld, ha o sem becsul meg teged. En 27 vagyok csak, de pont ezert szeretnek egy kicsit idosebb not nalam mondjuk 33 eveset, aki mar kinotte a bulikat, tudja mit akar! Es ez fontos, az hogy hatarozottan tudja mit hogyan akar az elettol, s ebbe mar Te is biztonsaggal beleszalhatsz. Mert milyen kapcsolat az ahol nincsenek celok. Hol ezt hol azt akarja a parod. Igy hogy adod meg neki amit akar, amit szeret, ha meg o maga sem tudja. Az ilyen kapcsolatoknak mindig egy a vegkifejlete a szakitas. S ennek szerintem minel hamarabb meg kell tortennie, itt most a Te erdekedben. 37 vagy, jo korulmenyekkel. Nem szabadna elcseszni az idot olyan no(k) utan valo futkosassal, akik nem ertekelnek. Sok olyan no van a vilagban aki csak a magad, magam fajta csavora var, csak mi elmegyunk mellettuk mert almokat hajszolunk.. Gondolj ebbe bele...

Udv I.

u.i.: maradjunk a forumon, hogy masok is okulhassanak szenvedeseinkbol ;)
Előzmény: lostcarryon (1245)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1246

Akartam neked emailt irni, de nem publikus.

Irj nekem es akkor tovabb is dumcsizhatunk, mint itt.

Előzmény: Andorid (1244)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1245

Nem tudom, hogy mit tegyek a kovetkezo kerdesekben:

Van egy mp4 lejatszom, amit most O hasznal. Vegyem el tole es mondjam, hogy most nekem kell? Persze nekem van a telefonom is ami tud lejatszani dolgokat, etc...

Mondjuk kellene is nekem meg nem is az a lejatszo. Persze ekkor neki vennie kellene maganak egy masikat. Ami nem baj, had tanuljon az eletbol dolgokat, mert abbol ugyis kimaradt sok minden neki. Persze ettol olyan amilyen es ettol (is) szeretem annyira. (meg mastol is)

A masik amit nem tudok, hogy erdemes-e neki karacsonyi ajandekot venni. Vagy felejtsem el az egeszet mar...

Pl: o most reggeltol keso estig dolgozik. Amikor december 5 volt, akkor mondta, hogy vegyek kis mikulast a lakotarsaknak es tegyem a cipojukbe. En vettem neki is, de nem kaptam tole semmit meg csak puszit sem, marmint magatol. Amikor szovatettem, akkor kaptam egy olelest. Na ennyit errol.

Ha valoban haza akar koltozni es ha hazajon, akkor talan azert keresne meg, mert talan jol fogok keresni es most ha az anyja mar nem kap tobbet gyerektartast az occse utan, akkor igen nehez hejzetbe kerulhetnek. Szoval szerintem a biztonsag miatt lenenk egyutt, mert amugy szeret, de nem hiszem hogy felaldozna az erzelmeit miattam. De kitudja.Akkor meg milyen kapcsolat lenne belole a kesobbiekben, mert hamar rajonnek ha csak "hulyiteni" akar.Es meg annak a lehetosege is, hogy esetleg ismet raakadna az msn-re. Na ekkor mar lehet kovetkeztetni a dolgok vegere...

Ugyan soxor mondta, hogy szeretne egy kislanyt tolem, amire nem mutattam nagy erdeklodest. Talan jo apukanak tartana, de ha nincs ott a szerelme, akkor minek az egesz. Most nem tudja mit is akar valojaban, mikor a kislanyra kerdeztem ra. Most nem akar semmit csak bulizni. Tegnap voltam haverokkal a varosban es lattam, milyen elet is lehet az ami itt folyik. Mivel O gyonyoru lany es tud mosolyogni igy nagyon nepszeru itt, mert az Angol nok azok fakepuek, karrieristak es semmi erzelemkimutatas. Teljesen megertem, hogy nepszeru a lany.

O most 27 en 37. Vajon mennyire jelentkezhet a kesobbiekben nala ismet, hogy babat szeretne. En mondtam is neki, hogy belole egy csodalatos anyuka lenne, aki mindent megtesz a kicsiert es okosan, jol nevelne fel, mert amit sokan nem tesznek mar, pl gondolkodik. hihetetlen, es elnezest kerek a noktol, de soknal nem tapasztalom, hogy gondolkodna. o kepes erre is. Szeret olvasni es mondta is, hogy a kicsinek sokat olvasna. Sokat? Rengeteget. Nekem is felolvasott mar par konyvet.

Nem a milliok erdekeltek eddig, hanem az erzelmek.

Persze volt egy kerdese a lakotarsakhoz: hogy lehet konnyen, gyorsan meggazdagodni?Azt valaszolta sajat kerdesere, hogy hozza kell menni egy gazdag pasihoz. Akkor meg nem is sejtettek, hogy mi van a hatterben. Igy talan nem hiszem, hogy ebbol barmi is lenne, de meg kitudja. Pedig elmondtam neki a terveimet, hogy mit, hogy an tudnank megoldani, hogy legyen hazunk legyen akarmink es nem is sok penzbol, ...

Oks, zarom soraim. majd kesobb benezek meg ide.

 

Zs.

 

Előzmény: Andorid (1242)
Andorid Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1244
En Budapesten elek, dolgozom. Azert irok ekezet nelkul, mert sajnos ezt szoktam meg, angol a billentyuzetem, s hiaba van bekapcsolva a magyar kiosztas, nem all ra a kezem... :)

Lenyeg, hogy etsuk meg egymast..

Udv,
Istu
Előzmény: lostcarryon (1243)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1243

Szia

 

Latom te is ekezetek nelkul irsz. Ugynezki 1 huron pendulunk.

Te hol laksz? Merre?

Előzmény: Andorid (1242)
Andorid Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1242
Hali

Nem fogod elhinni, de tokeletesen magamra ismertem a hozzaszolasodban. Es ez erot ad nekem, igy bizom benne, hogy en is tudok segiteni Neked.
Szerintem hagyd a csudaba az egeszet. Csak magadnak artasz vele, ha egyfolytaban utana vagyodsz. Hidd el ha a most egy darabig nem keresed, ha hazajon sem ugrasz a nyakaba, es a lany erez meg irantad valamit akkor o fog jelentkezni, mert hianyozni fogsz neki. Ha meg most egyfolytaban rajta logsz, ugy fogja erezni, meg akarod folytani, s csak rontasz a helyzeten.
Sajnos az hogy most minden noben ot keresed, az termeszetes dolog szerintem. En is igy vagyok most. Egyik no sem tetszik igazan, mert tudom, hogy nem o az.
De gondolj bele! Jobb is hogy nem o az, mert akkro megint csak ugy jarnal, mint most.. ;)

Szerintem ne is torodj most a csajokkal. Torodj magaddal. Csinald azt amit elvezel! Most van itt az idelye. Probalj meg masoknak segiteni, legyen az egy eltevedt turista londonban, stb. Figyeld meg az onzetlen segitseg fel fog ebreszteni!

En az osszes baratnom "elvesztese" utan azt ereztem, hogy o volt az igaz, elcsesztem, tobbet ilyen not nem talalok, stb. Aztan azt vettem eszre, hogy megismertem egy teljesen mas lanyt, s maris o lett az etalon.

Nem tudom mennyi idos vagy, mennyi nod volt eddig, de en ugy erzem magamon, hogy minden egyes "elvesztett" novel korvonalazodik bennem az idealis tars, es sajat magam...

i
Előzmény: lostcarryon (1241)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.11 0 0 1241

Koszi az egyutterzo hozzaszolasod.

Amikor kerdeztem a lanyt, hogy hogy tudnam megszerezni a szerelmet, akkor elgondolkodott, hogy mi is kellett akkor amikor

megszereztem.
Erre O: MSN. Mert akkor is azon szerezte a pasijat es most is azon.
Viccesen mondta, hogy akkor ez kell hozza.
En mar teljesen kiabrandultam belole es nem hiszem, hogy valaha is ebbol kapcsolat lesz.
Sajnos ugynezki, hogy el kell fogadnom a helyzetet es tovabblepnem.
Persze nem ertem magamat, mert en soxor el akartam hagyni es nem is foglalkoztam vele, mert nem ereztem semmit iranta.
De amikor kiderult, hogy o mar tovabblepett es engem itthagy, akkor eloszor kiakadtam es osszeszedtem a cuccait es mondtam,

hogy van 10 perce, hogy elvigye oket. Persze akkor 2 nappal kesobb jott haza es addigra lenyugodtam es atertekeltem az

egeszet, es akkor jottem ra, hogy mennyire szeretem. Azt, hogy O a legcsodalatosabb azt mar tudtam regen, de nem vigyaztam

ra.
Elszurtam, tudom.
De akkor miert szeretem most annyira, ha mar soxor el akartam hagyni?
Szerintem teljesen megbolondultam. Nem tudom, most nem gondolkodom csak probalom ...
Tegnap voltunk inni egy kicsit London belvarosaban es talalkoztunk mas lanyokkal is.
Erdekes el tudtam volna menni veluk, (most, mert ez a helyzet, amugy nem) de sosem felejtenem el a szeretett lanyt.
hazafele a metroban (tube: itt igy hivjak) is szemeztem egy szep Japan lannyal, de nem leptem, mert a szeretett No, nem O.
Pedig aranyos volt. Ezek szerint talan sikerul majd tovabblepnem?
Es ha kozben megis hazajon, akkor mit teszek?
Visszafogadom a szeretett Holgyet?

A baratsag olyan mint egy fonal, ha elszakad, ossze lehet ugyan kotni, de a csomo megmarad.

Nem tudom, hogy tudnek-e ujra bizni benne.
Ha osszekotjuk a fonalat, akkor is ott lesz az ami eddig nem volt. Eddig feltetel nelkul megbiztam benne. Most meg

allandoan lessem, hogy mit csinal? Titlsam le az MSNt?
Nem bortonbe akarom Ot vinni.

Akarhogy nezem tovabb kell allnom, csak igen nehez.

Előzmény: Andorid (1240)
Andorid Creative Commons License 2008.12.10 0 0 1240
Hello lostcarryon

Hat hasonlo helyzetben vagyunk. Bar en nem is jartam az illetovel.. no mindegy.
Szerintem hagyd most egy kicsit a lanyt. A netes kapcsolattartas jo dolog, de velemenyem szerint nem lehet elerni vele semmit. Nekem legalabbis nem sikerult. Hagyd hadd gondolkodjon, mit akar. Ha nem keresed gyakran, talan elkezd hianyolni, s akkor jo uton haladsz. Ha meg egyfojtaban nyaggatod, csak radun...
Az a gaz, hogy nem lehet kieroszakolni a szerelmet.

Probalj meg magaddal torodni, azt csinalni amit szeretsz... Tudom ez nehez dolog, nekem sem megy.. egyfolytaban a lanyra gondolok, de igy csak magamnak artok. S ezzel: Bizony tenyleg igy van. Az az energia amit belfektettel, rengeteg. Megerte? Okes hogy O kell Neked.. De Te kellesz neki is??
Nem akarok a negativumokrol beszelni, csak picit gondolj a dologba kivulallokent!

Ez a harom honap amit irtal, nem nagy ido. Persze, ha folyamatosan a masodperc mutatot figyeled, hogy mikor jon mar, eveknek fog tunni, ezert csinalj mast! Ami lekot, ami elvonja a figyelmed! Igy harom honap mulva egeszen mashogy fogod ertekelni a dolgot. Lehet rajosz nem is O az igaz, lehet megerosited az ereseidet. De ez csak a sajat lelkedet nyugtatja. Hagyd hogy O jojjon ra mi is kell neki. Ebbe nem igen szolhatsz bele!

Jajj de konnyu ezeket leirnom. Persze magamon nem tudom vegrehajtani...

Kitartas Sorstars!
Előzmény: lostcarryon (1239)
lostcarryon Creative Commons License 2008.12.10 0 0 1239

Sziasztok

 

Uj vagyok ezen a topikon. Nem olvastam visszamenoleg az irasokat. Viszont lenne egy nagy kerdesem.

 

Baratnom most hagyott el 2 ev utan, mert van egy uj baratja.

Megprobaltam visszaszerezni, de minden probalkozas kudarcba fulladt.

Azt mondta, hogy most O bele szerelmes.

 

Ha ereznbe szerelmet irantam, akkor visszajonne. Amugy nagyon szeret.

 

Ha ennyit udvaroltam volna masik noknek, akkor mar 10 non lennek tul.

 

O nem EGY no, hanem O A NO szamomra.

 

En most hazautazom mo.-ra es O itt marad Londonban. De igerete szerint 3 honap mulva hazajon, persze meg nem tudja mit is akar majd akkor, de most ez a terve.

En szeretnem ha hazajonne. :-)

 

Tudnatok otleteket adni, hogy hogy lehet egy elveszett noi szivet ismet meghoditani? Az eszkozok amik most maradnak, az internet adta lehetosegek, csevego program, email es esetleg ne'mi ajandek, ha hazajon illetve egy-kettalalkozas akkor. Ha viszont vegleg hazajon, akkor tobb talalkozas.

Van meg a telefon adta lehetoseg, az sms.

Azert remelem, hogy harom honap mulva tobb lehetosegem lesz, mert amugy idot is kert a gondolkodasra.

 

No, egy szonak is szaz a vege.

 

Kerlek benneteket, hogy irjatok otleteket arra, hogy hogy lehet egy no szerelmet ismet megszerezni.

 

Kerlek benneteket, hogy ne a negativ dolgokon gondolkodjatok, hogy ez ugysem sikerulhet, hanem a pozitivokon. Idezem Napoleon Hill-t: Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valositani.

 

Koszonom

 

Andorid Creative Commons License 2008.12.10 0 0 1238
Szia
Koszonom a valaszod! Hat nem igazan megy ez a megvilagosodas.. Hacsak a duh erzeset annak nem nevezhetjuk... Nem ertem ha csak viszonzatlan erzeseim voltak, vannak ebben a "kapcsolatban" akkor miert nem tudok mar tullepni rajta... :(
No de nem panaszkodom..
Előzmény: _tyúkanyó (1237)
_tyúkanyó Creative Commons License 2008.12.09 0 0 1237
Nem offolsz! :)
Segíteni sajnos nem tudok. :(
De ha máshonnan megvilágosodsz, elhozhatnád ide is a 'fényt'! Az egyetlen valódi kapcsolatomban hasonlóképpen viselkedtem, mint amit írtál- igaz, a bátortalan időszak nem soká tartott :), de az utána való megnyílás az stimmel. Ez akkor bejött, kölcsönös volt- de 10 év után vége lett... Valószínűleg nem szerencsés, ha az ember az első szimpatikus embernek egyből a "nyakába ugrik", de nekem is néha hasonló késztetésem van.. :-) Ha nem kölcsönös az érzés, akkor nagyon kínos lehet a dolog...
Előzmény: Andorid (1236)
Andorid Creative Commons License 2008.12.08 0 0 1236
Sziasztok Most csatlaoztam a forumhoz, szeretnek megvilagosodni.. :)

Azert batorkodom ide irni, mert valamilyen szinten ujrakezdesrol van szo. Igaz el sem kezdodott amit most le kell zarnom magamban. Bocs a topiknyitotol ha offolok..

Tudom csak magamra szamithatok, de most eleg nagy godorben erzem magam.
A no aki rettenetesen tetszik lelepett kulfoldre, uj eletet kezdeni, uj eberekkel, en meg itt ragadtam. Iszonyatos modon beleszerettem, minenrol csak O tud az eszembe jutni... Nem is abban kerem a tanacsotokat, hogy hogyan tudom elfeledni, mert arról próbálok tenni hogy lefoglaljam magam, s ne gondolkozzak, hanem inkabb arra volnek kivancsi, hogyan tudnam elkerulni, hogy ne lepjek megint ebbe a csapdaba. Konkretan abba, hogy addig nem szeressek bele 1000rel valakibe, amig az nem viszonyozza az erzeseimet???
Sajnos ugy erzem tapasztalatlansagom miatt van ez. A vegletek embere vagyok. Az elejen batortalan vagyok, nem merek kezdemenyezni, csak utalgatok, aztan egy ido utan atesek a lo masik oldalara, teljesen megnyikok, sokkal mutatok magambol mint kellene s emellett elragadnak az erzesek, s nem tudom kontrollalni magam. S a vegen, mikor kiderul nem mukodhet a dolog, ott maradok csupaszon, kiszolgaltatottan..

Van valakinek erre otlete? Tapasztalata?
Udv,
A

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!