Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladásra kínálom szép állapotú, kifényesedésektől kopásoktól mentes Canon EOS 6D-met. Jár hozzá egy utángyártott portrémarkolat, aminek vannak apróbb hibái (a gumi meg van kopva a hátulján illetve az állványrögzító menet körüli műanyag kis mértékben kitöredezett). Első tulajdonosa vagyok, nagyon vigyáztam rá. Járnak hozzá még a szokásos tartozékok: doboz, nyakpánt, akku, cd stb. Expószám: 167.000 Seriál: 423052003712 Ár: 110.000 Ft
Eladó hibátlan állapotú Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objektívem. Mediamarktban vásároltam 2022 szept végén, tehát 2024 szept végéig él a garancia. Számlával, dobozával adom.
Csak személyes átvétel Budapest és környékén. Kérlek emailt írjatok.
Eladóvá vált egy Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC (képstabilizátoros) USD teleobjektív.
Nem hibátlan a külsejét tekintve, ahogy a KÉPEKEN is látszódik, itt-ott kopottas.
A gumigyűrűk lejönnek, ezt egy cserével lehet orvosolni, ha jól tudom a Camera Kft-ben is lehet hozzá kapni új gumikat, vagy ebay. Optikailag szinte hibátlan, én nem találtam rajta karcot, de ha van is, akkor nagyon hajszálkarc. Némi por található benne (5 éves objektív) de a képalkotást nem befolyásolta számomra.
Ami van hozzá: Első és hátsó kupak. Doboza már nincs meg, se a papírja.
SN.: 109573
Ár: 135 000,- FtFIX.
CSERE ÉRDEKEL esetleg Canon EF 85mm 1.8-ra (értékegyeztetéssel), más nem érdekel.
A személyes átvételt preferálnám; Budapest belvárosában előre egyeztetve, vagy KÖKI, Vecsés és környéke.
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság Canonhoz, programozható kioldóval:
egyesíti a 3D és a gömbfejek jó tulajdonságait.
8 kilóra hitelesített, gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert opcionálisan adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen áttehető rá egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Gyárilag csak a 3 és 4 számjegyű Canonokhoz való, 2.5" Jack csatlakozó járt hozzá és a Nikonos, a többi gyártóéhoz pedig külön árulja a kábeleket a Vanguard.
Ára személyes átvétel esetén 40.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A programozható kioldó E3 csatlakozóval +10000 Ft, a Jack csatlakozók betoldása a kioldó kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, hobbiszerűleg használtam kirándulások üdülések alkalmával, nem lötyög, nem csúszik, rendben teszi a dolgát. Szerial 4172334.
RF full frame-re váltás miatt eladó a képeken látható Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM objektív. Dobozát és a képeken látható eredeti tartozékait adom hozzá. Első tulajdonosa vagyok, nagyon keveset használtam, nagyon vigyáztam rá. Pár tucat kép készült vele. A front lencsét végig UV szűrő védte. Makulátlan, karc-, por- és gombamentes állapotban van, nincs rajta használati nyom vagy kopás. Kipróbálható és átvehető Budapesten, elsősorban a 13. ill. a 14. kerületben.
Eladó Canon EOS R6 vázam. A gép szép állapotban van, 53ezer expo van benne. Jár hozzá egy Smallrig L-plate, egy gyári akksi, két Patona platinum, egy Patona tripla usb töltő, gyári Canon töltő, egy eredeti, sosem használt nyakpánt. Csak fotózásra volt használva.
540.000
Eladó Rokinon AF 85mm 1.4 RF autofókuszos (!) objektívem, szép állapotban. A fém fókuszgyűrű egy helyen kopott, ez látszik a képeken, a frontlencse szélén van két tűhegynyi bevonatkopás, ez nem befolyásolja az elkészült képeket. Szép rajzolatú, kifejezetten éles objektív, szemkövetés és minden tracking funkció működik az R rendszerű vázakkal. Eredeti napellenzője jár hozzá. A kamera bekapcsolása után kb. egy fél másodperc, mire az objektív af-e felébred, gondolom egy fw-frissítés megoldja, de engem nem zavart annyira, hogy foglalkozzak vele, ezen a linken van egy videó róla: ELADVA
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 300 mm F4 IS L USM objektívem, szuper háttér mosással, hibátlan állapotban, kezdettől fogva szűrővel volt használva, dobozában minden tartozékával. Gy Sz 122330
Ára: 255.000 Ft
Újszerű Canon 70-200 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, lencséi makulátlan állapotúak
Eladóvá vált Canon 70-200 mm f2.8 L IS II USM objektívem, hibátlanul működik, lencséi por karc és sérülésmentes állapotban vannak, gyors és precíz fókusszal, stabi kiválóan működik, leszámítva a bajonettnél a festék kopást semmi hibája nincs. Gy Sz 3170006849.
Eladó Canon EOS R6 vázam. A gép szép állapotban van, 53ezer expo van benne. Jár hozzá egy Smallrig L-plate, egy gyári akksi, két Patona platinum, egy Patona tripla usb töltő, gyári Canon töltő, egy eredeti, sosem használt nyakpánt. Csak fotózásra volt használva.
540.000
Eladó Rokinon AF 85mm 1.4 RF autofókuszos (!) objektívem, szép állapotban. A fém fókuszgyűrű egy helyen kopott, ez látszik a képeken, a frontlencse szélén van két tűhegynyi bevonatkopás, ez nem befolyásolja az elkészült képeket. Szép rajzolatú, kifejezetten éles objektív, szemkövetés és minden tracking funkció működik az R rendszerű vázakkal. Eredeti napellenzője jár hozzá. A kamera bekapcsolása után kb. egy fél másodperc, mire az objektív af-e felébred, gondolom egy fw-frissítés megoldja, de engem nem zavart annyira, hogy foglalkozzak vele, ezen a linken van egy videó róla: https://drive.google.com/file/d/1kaxQMJ68Cpmyvl1WpcobBhJjj2dWeKBc/view?usp=sharing
200.000
Kipróbálhatóak és átvehetőek Budapest belvárosában, vagy Foxposttal tudom küldeni előreutalással. +360hetven40337hetvenhat
✅️Teljesen hibátlan az egész szett, a gép karc- és kopásmentes, az objektív szintén szép állapotú, nincs benne por, frontlencséje is karcmentes. A vázban 29.320 expó van.
➕️Első-hátsó sapka, vázsapka, doboz, papírok, töltő, aksi, nyakpánt jár melléjük.
Igény esetén tudok mellé adni:
Canon EF-S 10-18 IS STM - 50.000Ft
Canon EF 50mm 1.8 STM - 33.000Ft
Canon LP-E8 aksi - 6.000Ft
700D Sn:043031025345
18-55 Sn:040204030094
Ára 110.000Ft
Canon EF 400mm f5.6 L USM
Az egyik legélesebb képet adó Canon objektív keresi új tulaját, vad- és természetfotósok figyelmébe ajánlom!
✅️Alig használt, nagyon szép állapotú az objektív, 1-2 minimális, pár milliméteres festékkopás látható rajta, viszont a frontlencse teljesen karcmentes, belseje pedig tiszta!
➕️Első-hátsó sapka, állványgyűrű, gyöngyvászon táska jár mellé.
Sn:114048
Ára 280.000Ft
Canon EF 70-200 f4 L IS USM
✅️Mint az új! Egy apró karc vagy kopás sincs rajta, belseje pedig patyolat tiszta!
➕️Első-hátsó sapka, napellenző jár mellé.
Sn:307991
Ára 210.000Ft
Canon EOS 700D váz
✅️Hibátlan állapotú az egész gép, még rengeteg képet lehet vele készíteni. Nincs rajta kopás vagy ütődésnyom, kijelzője is karcmentes.
56.000 expó van benne.
➕️Vázsapka, nyakpánt, aksi, töltő jár mellé.
Igény esetén tudok mellé adni:
Canon EF-S 10-18 IS STM - 50.000Ft
Canon EF 50mm 1.8 STM - 33.000Ft
Canon EF-S 18-55 IS STM - 20.000Ft
Canon LP-E8 aksi - 6.000Ft
Sn:123032001264
Ára 80.000Ft
Megtekinteni Győrben lehet, de kérhetőek szállítással is!
Érdeklődni a publikus emailemen vagy Facebookon lehet (Veller Dávid)
✅️Teljesen hibátlan, karc- és pormentes az egész objektív. 16mm-en kirajzolja a FullFrame-et is, kiváló nagylátó 2.8-as fényerővel például asztrofotózáshoz!