Első körben szeretném megköszönni Nektek a kedves és baratságos fogadtatást! Nem is reméltem, hogy ilyen segítőkészek lesztek... :)
Sajna nem tudtam megvárni ma az edzés végét, és a megbeszélést a vasárnapi bemutatóval kapcsolatban. Mikor és hol lesz a találkozó? Szeretnék Én is (meg gondolom a többi rookie is) ott lenni, és szokni egy kicsit az öltöző hangulatát!
Az első edzés valóban 2011.01.23-án (vasárnap) 14:00-tól lesz az Agrár-pályán.
Mivel szokás szerint erőnléti edzéssel kezdünk, így az érdeklődők nem fognak különösebben izgalmas ütközéseket látni, de igény esetén tudunk levinni néhány felszerelést.
(Ha bármi változás történne, valaki kommenteljen plíz!)
Megint felmerült bennem pár kérdés... Még korábban kaptam az infókat, többek között azt is, hogy az első edzések majd tél vége fele lesznek. Kb mikorra várható ez az első alkalom? mert szeretnék elmenni megnézni, érdekelne a sport... Milyen sűrűn vannak az edzések egy héten és kb. hány óra körül délutánonként?
Általában az agráron szokott lenni vagy mindig máshol?
"a robosztus patikus! 125 kilójával és 185 centijével alig fér be a gyógyszertár ajtaján. György 14 éve változtatott az életén, míg délelőtt a recepteket olvasgatja, délután a bicepszét nevelgeti. Családi életet a konditeremben él, felesége és gyermekei is lelkes testépítők. A nagykállói patibilder, a csütörtök esti Fókuszban."
Te figyu. Mikor kezdünk el edzeni a csapattal? Ugyanis nemrég világosodtam fel, hogy a január 30-ai teremfocis bemutatónk konkrétan a teremfoci bajnokság országos döntőjén lesz. SportTV-s közvetítéssel meg minden. Tuti tele lesz a Hódos, csak nem kéne leégni....