Keresés

Részletes keresés

yousef Creative Commons License 2006.01.03 0 0 467

Dear Friends in Hungary

Marry christmas and happy new year!!!!!!

!  Yousef tarawneh

Jordan..... Aqaba........00962777785021

www.youseftaxi.uw.hu 

Email:hamoodah_t1996@yahoo.com

hammad Creative Commons License 2005.12.28 0 0 466

FOR ALL HUNGARIAN PEOPLE.

MARRY CHRISTMAS AND ( HAPPY NEW YEAR ).MY GREETINGS FOR ALL OF THEM.

rady Creative Commons License 2005.12.26 0 0 465

marry christmas and happy new year ....

rady Creative Commons License 2005.12.23 0 0 464

Kedves Magyarok!

Az uj esztendoben is szeretettel varok minden kedves kalandra (melegre, gyonyoru tajakra, finom etelekre...) ehes vandort!

bedwin_driver@yahoo.com

http://rady.isoft.hu

+962 79 561 0835

Az ev 365 napjan, 24 oraban allok mindenki rendelkezesere!

Bar kicsi beszel magyarul, better if you write in English!  :->

Boldog Karacsonyt es Boldog Uj Esztendot kivanok mindenkinek innen a meleg Aquababol!

Udvozlettel:

Rady 

nagy_erzsi Creative Commons License 2005.12.18 0 0 463
Rövid jordániai tartózkodásom alatt (csak két nap mindössze) volt alkalmam két taxissal találkozni, akiket már többen többször reklámoztak itt a topicban. Szerintem mind a kettő nagyon jópofa és korrekt ember? Salem Naif és Mohammad Darweesh. Az utóbbival tettünk egy rövid túrát a Wadi Rumtól északra (legalábbis azt hiszem, arrafeléeső) részekre. Nagyon jó humorú, normális embert ismertünk meg, akivel biztos nagyon jól lehet programot szervezni, tényleg tudom őt ajánlani (holott én nem vagyok egy ajnározós típus).
hammad Creative Commons License 2005.12.16 0 0 462

A kedvedért babzsak!

1. Program:

1. Petra ( 1 nap )
2. Wadi Rum ( 1 nap )
3. Holt-tenger, Madaba város, Nibo-hegy, Hamamat-vízesés, Mozaik templom ( 1 nap )
4. Japán kert ( 1 nap)
5. Akvárium ( 1 nap)

1 főre a program 60 $, 4 főre 240 $

2. Program:

1. Petra( 1 nap )
2. Wadi Rum( 1 nap )
3. Amman, Jerash, Amman fellegvár, Római színház, King Abdullah Mecset( 1 nap )
4. Holt-tenger, Madaba város, Mozaik templom, Nibo-hegy, Hamamat-vízesés, Karak város, Mágneses út, Holt-tenger nulladik tenger szint
5. Japán kert, Akvárium( 1 nap )

1 főre a program 80 $ , 4 főre 320 $

3. Program:

1. Petra( 1 nap )
2. Wadi Rum( 1 nap )
3. Japán kert, Akvárium( 1 nap )
4. Shoubak kastély, Dana Wild Life Reserve, Tafilah, Al.Tanour Dam, Karak kastély, A nagy mágneses út, Holt-tenger nulladik tengerszint magasság, Holt-tenger
5. Amman, Római színház, Fellegvár, Jerash, Madaba, Mozaik-templom, Nibo-hegy, Hamamat vízesés
6. Royal Diving Center( 1 nap )

1 főre a program 100 $ , 4 főre 400 $

Hammad Tarawneh:
batoul_tarawneh@yahoo.com
00962777411252

Teliver Creative Commons License 2005.12.11 0 0 461
hkoko18 Creative Commons License 2005.12.10 0 0 460

A SuhaTaxi az én családom szerint is a legjobb Jordániában. Mi is velük utaztunk.

A honlapjuk: http://suhataxi.uw.hu

Shames Creative Commons License 2005.12.06 0 0 459

Helló Mindenkinek!  

Csak azért, hogy a taxis "választékot" bővítsem :)

Mi is "kifogtunk" egy különösen jó taxist: Ibrahim Lobanit. (Visszaolvasva itt a topicban, sok infó begyűjhető róla)

Ibrahimot nyugodt szívvel ajánlom/ajánljuk mindenkinek. Kedves, aranyos a humora, néhány nap alatt rengeteg mindent meg lehet tudni Tőle az országról, az ottani kultúráról. Végtelenül jópofa. MINDIG MOSOLYOG.  

A Joránia fórumra írtam egy igen hosszú élménybeszámolót, amikor hazajöttünk, akit érdekel a 6163-as hozzászólásban találhat rá.

Elérhetősége:

Ibrahim Lobani

Tel.száma: 00962777749631

e-mail: ibrahim_lobani@hotmail.com

Ha bármilyen további kérdésetek van szívesen válaszolok. Üdv mindenkinek, ja és aki épp utazás előtt áll, annak jó utatkívánok!!!

pancsi5 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 458

Kedves Utazók!

Ha, úti célotok Jordánia, és felejthetelen nyaralást szeretnétek, akkor válasszátok a SUHA TAXI-t. Vezetője Okla Abasat és kis csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a kellemesen töltsétek nyaralásotokat.

Programjuk:

Holt-tenger, Madaba, Nebo-hegy, vízesés

Wad-Rum

Petra

Hajókirándulás a Japán-kerthez

Amman- Jerash

A kint töltött egy hét során felejhetelen élményekkel gazdagottunk, ezért melegszívvel ajánljuk őket mindenkinek.

Elérhetőségeik:

Okla Abasat

e-mail: okla_abasat@yahoo.com

mobil:   00962 7777-52861

0096 2795-760336

H. Mariann és Börcsök László

Előzmény: kriszta222 (439)
halip Creative Commons License 2005.12.05 0 0 457
Annak aki úgy dönt hogy a hideg téli időből a jóval melegebb Jordániában tölti az év utolsó szabadságát vagy pihenőjét annak szeretnék ehhez egy megbízható partnert ajánlani, hogy ez a pihenés valóban felüdülés legyen.

Isam Salameh egy kedves, humoros, korrekt fiatalember. Mindig pontos (őt megismerve kezdem kétségbevonni azt az általános tévhitet, hogy az araboknál nagyon másképp működik az idő, és sokat késnek)

Ismeri egész Jordániát, bármelyik utikönyvből kinézett helyet  is egyeztettük vele. Tőlem függetlenül több kollégám is rátalált az interneten és utazott vele, és utólag megállapítottuk, hogy jól választottunk.

Szereti azt amit csinál és jól szeretné magát érezni azokkal akik vele utaznak. (Egyébként az volt az általános benyomásom, hogy Jordániában hogy szeretik jól érezni magukat az emberek, nem görcsölnek annyit mint mi magyarok)

Egészen használhatóan és szórakoztatóan megtanult magyarul a sok turistától, így az angolt nem beszélő utitársaknak is javaslom, mert mindent tud magyarul amire egy turistának szüksége lehet, meg még többet is, de nem lövöm le itt a poénjait, hadd derüljetek rajta ti is.

:-)

Egy internethez jól értő korábbi utasa készített számára egy magyar nyelvű weblapot, ami szerintem jól tükrözi azt a hangulatot ami vele megéltünk.

www.geocities.com/isamsalameh

Tel:  00-962-79-538-5250

Előzmény: rajab (456)
rajab Creative Commons License 2005.12.03 0 0 456

Dear Hungarian ,

Long time i dont use my  user name , today i will write you not about my self , its about my best friend you know him before ( Salem Naef ) honestly he is nice person speeking Hungarian very well , young boy , nice looking , i hope every one who looking to visit  Jordan will contact him , his mobil ( 00962 777375587 ) his email  salem_naef@yahoo.com   his web  www.salemnaef.atw.hu  , after when chek his webside you will agree with me .

yousef Creative Commons License 2005.11.30 0 0 455

Sziasztok!

Yousef Tarawneh vagyok, 20 éve dolgozom taxisofőrként. Szeretném bemutatni neketek az ajánlataimat. Több, mint 1000 magyar vendégem volt eddig, akik elgedetten távoztak és ma már barátaimként gondolhatok vissza rájuk. Az ő benyomásaikat és élményiket megőriztem kis füzetekben melyeket szivesen megmutatok minden érdeklődőnek.

Amennyiben Jordániában jártok keressetek bátran, olyan élményeket szerezhettek, amelyeket szervezett programokon nem kaphattok meg.

1. program

1. nap: Wadi Rum (sivatagi túra)

2. nap: Petra

3. nap: Holt tenger

4. nap: Japán kert

Ár: kétszáz US dollár (utazási költség)

2. program

1. nap: Wadi Rum

2. nap: Karak (legnagyobb keresztény vár Jordániában), Mágneses út (kizárólag nálunk), Királyok útja, Madaba, mozaik templom, Nebo hegy, Amman

3. nap: Jarash (ókori római város), Holt tenger

4. nap: Petra

5. nap: Japán kert

Ár: háromszáz US dollár (utazási költség)

3. program

Megegyezik a 2. programmal, plusz:

6.nap: Sivatagi kastély

Ár: négyszáz US dollar (utazási költség)

MEGJEGYZÉS: az utazási költség az autóra volnatkozik függetlenül az utasok. számától (maximum négy utas)

MÁGNESES ÚT: kizárólag én és a testvérem ismerjük a titkát!!!

Három autóval rendelkezünk, de kérésre nagyobb busz is megoldható.

Isten hozott Jordániában!

Yousef Tarawneh

telefon: 00962 77 7785021

e-mail: hamoodah_t1996@yahoo.com

honlap: www.youseftaxi.uw.hu

Págnes Creative Commons License 2005.11.25 0 0 454

Szia Caballo!

Köszi! Ha van képed amit fel lehet tenni az Osama web lapjára, küld el nekem e-mail-ben. Cím: aqaba1@freemail.hu

Szia

Págnes

Előzmény: caballo (451)
Shames Creative Commons License 2005.11.25 0 0 453

Igazán nem akarok unalmas lenni:) csak megerősítem az előttem szólót: 

Ibrahim Lobani egy nagyon jó választás!!! 

Bővebben itt a 214-ben, illetve Jordánia fórum 6163-as hozzászólásban írtam róla.

Előzmény: detty21 (452)
detty21 Creative Commons License 2005.11.24 0 0 452

Sziasztok!

Most jöttünk haza immár negyedszer, és természetesen ismét régi barátunkkal Ibrahim Lobanival utaztunk. És persze nagyon jól éreztük magunkat, mint mindig. Azt hiszem sok ujat már nem tudok írni róla, aki nem ismeri még, nyugodtan olvasson vissza, sokszor fogja róla ugyanazt olvasni, mind csupa jó vélemény. Még mindig pontos és korrekt, vidám és udvarias.

Egy kis adalék. Ha nagyobb társaság utazna, nem probléma, Ibrahimnak van kisbusza is, nagyon kényelmes, légkondis, 8 fős társaság is befér. Akár taxit, akár kisbuszt is lehet választani.

Elérhetősége:

Ibrahim Lobani tel: 00-962 7777 49 631

e-mail: ibrahim_lobani@hotmail.com

mindenkine kívánok olyan kellemes és vidám nyaralást, mint amilyenben nekünk volt részünk!!

caballo Creative Commons License 2005.11.21 0 0 451

Szia!

Tudok én is pár képet küldeni ha kell.

Üdv!

Előzmény: Págnes (446)
nagy_erzsi Creative Commons License 2005.11.19 0 0 450
Köszi az infókat. Az árban a belépők is benne vannak?
Előzmény: hammad (448)
hammad Creative Commons License 2005.11.19 0 0 449

First of all, I welcome all of you and to receive your presence graciously at your next home Jordan which is blessed land with its pure location, special thanks must first of all go to our friends Tourists who have chosen me to be with them during their tourism in Jordan.

All thanks and appreciations for their Broad-Mind open heated and generosity that enable me as well as my other colleagues to meet your with friendly reception.

Its my pleasure to say that I have the privilege to present my country to all tourists from all over the world, because of my long experience with working in the same field beside the fact that i can speak and write English comprehensively, and it is one of my greatest honor to be with you to present the international recognition and appreciation our sites in Jordan deserve since every one knows the marvels of:

•  PETRA

• JARASH

• THE DEAD SEA

• WADI RUM

• KARAK

• BIG MAGNATIC ROAD

• THE INCREDABLE DESERT CASTLES TREASURES .

Jordan has by the holy sites that includes both ( ISLAMIC, and CHISTIAN SITES) that I know very well which enable you to have every special tour with me .On the other hand you can get many attractive qualities in my tourism programmed for our respectable tourists that concerns-religious tourism in Jordan. the Jordan river, which is the best known as the place where JESUS was baptized.

Again and again all thanks and appreciation to our honorable tourists from all over the world, Avery special thanks for Hungarian tourist who really took splendid part in my tourism programmed during the vast year of tourism in Jordan .

Yours Faithfully

Hammad Tarawneh

E-Mail: batoul_tarawneh@yahoo.com

Mobile: +962 777 411 252

hammad Creative Commons License 2005.11.19 0 0 448

A kedvedért babzsak!

1. Program:

1. Petra ( 1 nap )
2. Wadi Rum ( 1 nap )
3. Holt-tenger, Madaba város, Nibo-hegy, Hamamat-vízesés, Mozaik templom ( 1 nap )
4. Japán kert ( 1 nap)
5. Akvárium ( 1 nap)

1 főre a program 60 $, 4 főre 240 $

2. Program:

1. Petra( 1 nap )
2. Wadi Rum( 1 nap )
3. Amman, Jerash, Amman fellegvár, Római színház, King Abdullah Mecset( 1 nap )
4. Holt-tenger, Madaba város, Mozaik templom, Nibo-hegy, Hamamat-vízesés, Karak város, Mágneses út, Holt-tenger nulladik tenger szint
5. Japán kert, Akvárium( 1 nap )

1 főre a program 80 $ , 4 főre 320 $

3. Program:

1. Petra( 1 nap )
2. Wadi Rum( 1 nap )
3. Japán kert, Akvárium( 1 nap )
4. Shoubak kastély, Dana Wild Life Reserve, Tafilah, Al.Tanour Dam, Karak kastély, A nagy mágneses út, Holt-tenger nulladik tengerszint magasság, Holt-tenger
5. Amman, Római színház, Fellegvár, Jerash, Madaba, Mozaik-templom, Nibo-hegy, Hamamat vízesés
6. Royal Diving Center( 1 nap )

1 főre a program 100 $ , 4 főre 400 $

Hammad Tarawneh:
00962777411252

hammad Creative Commons License 2005.11.19 0 0 447

Sziasztok!

Mi ma érkeztünk haza Jordániából. Másodszor voltunk, most döbbentünk csak igazán hogy mennyire szebbé, jobbá, különlegesebbé és lenyűgözővé tudja tenni az ottlétet ha jól sikerül választani. Tavaly 3 napos programot szerveztünk, a szokásos helyek: Petra, Wadi Rum, Holt tenger, Madaba, Nébo hegy, Jeras. Madabába aludtunk egy éjszakát. A belpőket és kaját mindenhol mi álltuk. Letelt, megvolt, szép volt, jó volt. Hittük akkor!!!!!!!!!!!!

Jött az idei nyaralás, és ugy gondoltuk hogy ide vissza kell menni mert még sok mindent nem láttunk. Az idén emailben megbeszéltünk találkozót, / és itt szeretnék csatlakozni a Hammad rajongók táborához, hozzácsatolva testvérét Jusef-ot is/.

Tehát Hammaddal első nap reggelén megbeszéltünk egy öt napos full ellátásos programot. Ebben benne voltak olyan helyek is amiket már megjártunk mult évben, de vele égis más volt, teltebb tartalmasabb bővebb.

Nem gond ha nem, vagy csak keveset beszélsz angolul, ő mindent megért, mindenben segit és elmagyaráz.

itthonról vittem magammal egy kis cédulát amin összeirtam pár arab zene előadóit.

Első utunk során mutattam meg neki, hogy ezeket szeretném megvenni, úgyhogy majd menjünk el valami cd boltba. Ő megnézte a kis papiromat, zsebre vágta és közölte  ok nem probléma. Gondolom aki már utazott vele, most cseng a fülében a nem probléma:))))

Ezután jött a meglepődés. Aznap este Ammanban aludtunk, mikor reggel kocsiba ültünk, kezembe nyomott 9 db cd azoktól akik a kis listámon voltak.

Szólni nem tudtam örömömben.

És ez csak egy a sok figyelmességből amit kaptunk tőle.

A kajáról ne is beszélve. Ami nagyon szuper volt hogy mindig svédasztalos kaja volt, igy legalább sok féle finomságot megkóstolhattunk.

És még sorolhatnám az élményeket, de ezt mindenki megtapasztalhatja.

Tegnap este éjfélkor kivitt minket a reptérre és lelkesen ott csücsült velünk amig a többiek megérketek a busszal.

A hazaut elég tré volt mert késett a repülő, igy reggel 6-kor sikerült is felszálni.

De /nem probléma/  mert legalább világosba jöttünk. 

Elnézést ha egy kicsit szétszórtan  és össze-vissza irtam de kicsit még kómás vagyok.

Sokan leirták ár de azért én is megteszem hogy ideirom az elérhetőségét.

Nyugodtan válasszátok Őt és nem fogtok csalódni.

Ha valakit árak érdekelnek, emailban szivesen válaszolok a programról és árairól részletesen.

Gábor és Attila

Hammad Tarawneh:
00962777411252

Págnes Creative Commons License 2005.11.17 0 0 446

Sziasztok!

Elkészült OSAMA AKASH web oldala. Cím: www.oakash.freeweb.hu

Itt olyan programok is szerepelnek ami nincs az utazási iroda kínálatában.

Ha valaki felismeri magát a képeken, előre szólok, hogy azt az Osamától kaptam, kizárólag a web lapjának készítése céljából. Ha valakit zavar, hogy szerepel a web lapon, írjon egy mailt az Osamának, és le fogjuk szedni a képét.

Mindenkinek kellemes és élményekben gazdag utat kívánok.

Págnes

k-zs Creative Commons License 2005.11.15 0 0 445
Decemberben lesz egy éve, hogy jártam Jordániában, de a taxisunkkal Naser Badawival a mai napig is tartom a kapcsolatot, telefonon és e-mail-en keresztül, egy igaz barátság alakult ki közöttünk.

Gyönyörű helyeken voltunk, csodálatos emberekkel ismerkedtünk meg és életre szóló emlékekkel a szívünkben tértünk haza, fáradtan, de csodálatos élményekkel, és azzal a vággyal, hogy mindenképpen vissza kell még mennünk Jordániába!
Naser végtelenül korrekt volt minden tekintetben, jó humorú, nyílt, kedves ember. Intelligens és kultúrált, csak jót tudok róla mondani, és mindenkinek bátran merem ajánlani. Szereti az embereket és főleg a magyar turistákat.

Jordániát meglátni és megszeretni egy pillanat is elég volt, elfelejteni pedig, ha akarnám sem tudnám.

Hiányzik a finom meleg, a mindig kék ég, a barátságos, kedves emberek, a gyönyörű tájak, a számunkra titokzatos, kicsit furcsa és kicsit érthetetlen, de csodálatos kultúra, az arab zene, a hastánc, vízipipa, a tevék és a csacsik az út mellett, a holt tenger, a Jordán folyó a forró vízesés és nem utolsó sorban a Wadi Rum sivatag. Naser, akitől olyan sok mindent tanultunk az arab szokásokról, aki igyekezett országát megmutatni nekünk ez alatt a pár nap alatt, és mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat, semmiben se szenvedjünk hiányt. Hiányzik az állandó bohóckodásával, kedves mosolyával. Benne nem fogtok csalódni!

Elérhetősége: Naser Badawi naserbadawi@yahoo.com   00962 795584042

Págnes Creative Commons License 2005.11.11 0 0 444

Szia Shams!

Osama honlapja 1 vagy 2 hét múlva fog elkészülni. Természetesen közzé fogom tenni, hiszen ez a cél. Egy kis türelmet kérek még.

Köszönöm.

Págnes

Előzmény: shams (432)
Xigi Creative Commons License 2005.11.11 0 0 443
Heló, utazók!
december 2-ától egy hétre ketten megyünk Jordániába, keresünk másik 2 főt, akivel közösen bérelhetnénk egy taxit. Van pár ajánlatunk, de még nem bólintottunk egyikre sem, és mivel minden sofőrről jókat mondanak, nekünk mindegy (:

Ha érdekel, írj kérlek a xigi@fosch.com címre.
my angel Creative Commons License 2005.11.07 0 0 442

Sziasztok!

A "fényezett" taxisokról a véleményem, pontosabban én csak egy taxisról alkothatok véleményt, ő Sameer Faroun. Ez a fórum arra való, hogy az emberek leírják a jó és a rossz véleményüket is. De kérdem én, ha 99%-ban csak jó a vélemény, és 1% a rossz, akkor mi is van valójában? Sameer Faroun és a többi taxis, akit itt "fényezünk" ténlyeg olyan, amilyennek leírjuk. Sameer egy végtelenül kedves, jóindulatú, szeretnivaló, humoros ember, akit nem lehet nem szeretni és amikor dolgozik, nem azt érzi at ember, hogy te egy munka vagy, hanem abszolút barátként kezel. Az árak meg ha fel is mennek, nem azért mennek fel, mert itt sok-sok ember jókat ír  a taxisról. Szerintem nem mennnek fel az árak, hiszen ahogy sweer angel írta évek óta ugyan az a tarifa. Szóval száz szónak is egy a vége: mindenkinek szíve joga rosszat és jót írni, de szerencsére Sameer-ről csakis jót lehet!!!!!

sweet angel Creative Commons License 2005.11.05 0 0 441

Szia Clematis !

Szerintem Neked valamilyen személyes bajod van a " fényezett taxisokkal " .Gondolom az egyik Sameer Faroun. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, hogy a fényezés nem verte fel az árakat már 4-szer utaztam vele u.a.-on az árakon mindenki megelégedésére. Arra viszont jó a fényezés , hogy sikerül mindenkinek kiválasztani a legjobbat. Két éve egy magyar család ajánlotta őt és egy életreszóló barátságot kötöttünk. Biztos én fogadóképesebb vagyok, mint Te.

Erről az országról és az ott élő emberekről pedig csak jókat lehet írni, Te szerintem az életben is negatív Vagy.

Üdv

Shames Creative Commons License 2005.11.03 0 0 440
Zsófi és Gergő hozzászólásához csatlakozva:

mi is Ibrahim Lobani-val utaztunk a nyár elején. Hasonlóan nagyon jó véleménnyel vagyunk róla. (Bővebben a 214-ben olvasható)  

Elérhetősége: 00962 7 777 49 63 1

ibrahim_lobani@hotmail.com

Előzmény: Tzsofi79 (436)
kriszta222 Creative Commons License 2005.11.01 0 0 439

Sziasztok!

Ha, nyitottak vagytok es szeretnetek egy igazan jo nyaralast, csak Okla Abasat es Suha taxi lehet a jo valasztas szamotokra Aqababan! Most is itt ulok Oklaval egy Internet kavehazban es nagyon vidamak vagyunk. Az araik nagyon kedvezoek es mindent megtesznek annak eredeben, hogy jol erezzetek magatokat. Mi bejartuk veluk a fel orszagot es mindig a kivansagainkat lestek! ha, nem nevettunk vagy ugy tunt valami problemank van, rogton kitalatak valamit ami megoldotta a dolgokat. A jelszo: " It`s not problem, it`s holyday! En csak ajanlani tudom oket! Az elerhetoseguk: okla_abasat@yahoo.com / www.suhataxi.uw.hu es 00962 777752861 / 00962795760336 eleg jol beszelnek angolul es magyarul is elboldogulnak.

Szule Maria es Nagy Gabor

aquaticgirl_1989 Creative Commons License 2005.11.01 0 0 438

Válasszátok Sameer Farount vagy Ahmed Alorant!

Gondolom sokan tudjátok már a címeiket, főleg Sameeret, de azért leírom mégegyszer!

Sameer Faroun:

-> e-mail címe: sameer@sameerfaruon.com

-> telefonszáma: +962796173030

Ahmed Aloran:

-> e-mail címe: ahmed_orran@yahoo.com

->telefonszáma: +962796641950

u.i.:  azért többen vannak azok akik dícsérik Sameert! ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!