Hi! Búék. Köszi az infot, Opethen már faggattam Zero-t, szóval tudok egyet s mást. Jegyet asszem Pesten is árulnak majd a JATE-bulira, nomeg lehet, hogy nem 2 fő jön. De ezt majd pontosítjuk. És nagyon köszi, hogy szóltál és felajánlottad a segítséget!
Mennénk már Mágocsra macifröccsért, csak hogy alliteráljak egyet. :)
Idén még nem jött hírlevél a NegativeArts-tól, de a tavalyi legutolsóban:
* METALMANIA 2006 Összeállt a 2006 március 2-án megrendezésre kerülô MetalMania 2006 fesztivál programja [...] Ez alkalommal is lesz elôéjszaka, ismét a JATE Klubban, ahol ezúttal a brit Anathema lép fel - magyar zenekarok társaságában. Errôl bôvebb infóval a következô hírlevélben jelentkezünk majd.
Azaz márc. 1. környékén megint lesz egy kis koncertecske Szegeden. Rendeljem a szokásos két jegyet?
Srácok most jártam az imént kis honlapotokon, és tátvamaradt a szájam. Frankón szaporodnak a dícsérő kritikák, és ez derék! Nagyon reméltem, hogy ez így lesz nálatok, és további sok sikert kívánok!
Mikor is lesz majd a Dél-Dunántúlon az a pár koncert? Régen hallgattalak élőben benneteket. Már hiányzik.....
Annyit azonban ígérhetek, hogy a közeljövőben lezúzott közös koncertek és hatalmas piálások valamelyes kárpótolni fognak benneteket!Legalább is én ezt szeretném!
Sajnálattal hallottam a tehetségkutatós kibaszásról!Kurvára kiakadtam! Ez a helyzet egyszerűen szomorú!És az is szomorú, hogy tehetetlenül kell ezt végignéznem.Nekem semmilyen beleszólásom nincs a dolgok menetébe, mert a zsűritagok csak meghívott vendégek.A főszervezők egyszerűen öntörvényűen meghatározták a fellépők listáját. Felhívtam az egyik monori barátomat ez ügyben és ő is kurvára ki volt akadva.A szervezők között van egy "kemény mag", akik mindent eldönthetnek.Értesüléseim szerint az egyesület jónéhány tagja mélységes nemtetszésének adott hangot, hiszen olyan szelektálás történt, ami nem zenei és szakmai alapon /pedig erről kellene szólnia/,hanem ismertségi és hogy úgy fogalmazzak "régiós" meggondolások alapján dőlt el.Akkor viszont minek az országos tehetségkutató fesztivál elnevezés? A fesztivál mentségére azért mégegyszer hangsúlyoznám, hogy a szervezők között nem demokratikus megegyezés volt, hanem pár ember önkényes döntése. Ez a méltatlan eljárásmód pedig talán betudható a tapasztalatlanságnak is. Én minden esetre szeretnék az egészért az ő nevükben bocsánatot kérni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Kétszeresen!!!!!!! Agyaltam, hogy mit válaszolhatnék a "thomann"-ra, de csak a Roomman by P.A. ugrott be. Ami németül viszont Zimmerman lenne, ő pedig ZS. Szóval kifogtál rajtam.
Azza várj csak.... AirMan by P.A. Ha lenne 7 húrod, akkor SubAirMan is lehetne.
Figyu, kéne kicsit patronálni a zenekarunk nevének első tagjával összecsengő software használatát... Mikor lenne időd erre?
Igen láttam a villany. A Crybaby meg összefügg az illetQ nevével. Csak magyarul. Egyébként az illetQ nekem névrokonom és sok a tetkója. Muzsikman by M.B. :-)))
Brekktopicban mindre. Itt a crybaby nem áll össze, pedig biztos totál egyszerű, csak az agyam nem pörög. Pedig ittam kávét, amit elvileg kéthavonta egyszer teszek. Persze porcappucino volt, szóval ohne koffein, csak a tudata élénkít.... Képzeld, tegnap húrt cseréltem, és néztem az időt. 37 perc alatt sikerült, persze nem kapkodva, hanem szép alaposan, a régieket is összetekerve, nyakat letörölgetve. Úgyhogy elégedetten aludtam el. Ülve. A villany meg szokás szerint égve maradt. :)
Hááát, kb. a felére rájöttem.... a többit ágrajzos folyamatábrán tessék kifejteni délig és jpg formátumban elküldeni, mert különben szólok King(wo)man by K.M.-nek, és csinál Veled egy közös projektet!
Kis idő ezennel megadva. Szerintem a 3 zenekar konstellációja nem lenne rossz ötlet! Pl. október végén. Szerintem szervezzük meg Angertea-ék nélköl, és csak az adott nap délutánján szóljunk nekik! :) Tényleg: hogy kell csürdöngöket ölni? :) Remélem, hogy tetszeni fog a muzsikánk, azóta kicsit konkrétabb már az irány, nem vagyunk olyan befordultak - azaz a zenében már annyira nem jön át, hogy utáljuk a világot :)
Örülök, h. tetszik a zene.:) Én is letöltöttem a Ground Level-t, de itt a melóhelyen nem igazán tudom meghallgatni, amúgy tök jó kritikákat kaptatok ahogy olvastam, csak így tovább! Békéscsaba a székhelyünk, leginkább itt a környéken zenéltünk eddig. Szerintem még kell kb. 1 hónap h. koncertképesek legyünk, de akár kooperálhatnánk is ilyen oda-vissza meghívásos bulikat, már Gergőékkel is előzetesen beszéltünk erről, akár Angertea-ékkal is. Csak annyi, h. nekünk kell még 1 kis idő...
Épp hallgatlak Titeket, nagyon klafa kis muzsika! Gratulációm, és örülök, hogy megvannak a tagok. Terveinkről a www.solarscream.hu híreknél lehet olvasni szépeket... Szóval új lemez és jópár koncert. Pl. volt szó arról, hogy közös ismerőseinkkel (brekk) egy-egy oda-vissza vendégszerepléssel ünnepelnénk az őszt. Csak az időpontkérő mailemet nem vették komolyan... Nálatok koncertképes már az "új" csapat? És hol is laktok? Mi Mohács.
Van énekesünk és bassgitárosunk is bár még nem sok időt töltöttünk így 5-en együtt, de reméljük hosszútávon beválik a dolog. Most azon vagyunk, h. mielőbb koncertképesek legyünk az új tagokkal is, utána felvesszük az új számokat. Ti mit terveztek a közeljövőre vonatkozólag?
Helló SolarTom! Kösz a hozzászólást! www.maydayinc.hu az elérhetőségünk, itt tudsz letölteni is, bár nem a legaktuálisabb az Eruption demónk azért támpontnak jó lehet. Én is most nézegetem az oldalatokat, majd írok még!
Hát, most gyorsan bevizsgáltam... Jeges limonádéval elmegy. :) A bulin max. én lehetnék, de nem ígérem. A csapattal innen Mohácsról nehezen mozdulunk koordinált módon. Legközelebb Korn és tán Opeth van betervezve. De felkötheti a gatyáját mindenki (azaz Kornék a zizegős Adidast, hehe), mert az Orphaned Land után igen nehéz lesz maradandó audiovizuális élményt okozni. Asszem elolvasom még egyszer az Ószövetséget, hátha ott van valahol a recept, hogy hogy lehet akkora témákat írni.
Pl. ....imígy szóla az Úr Yossihoz: "Fogjad hát nemzetséged fiai közül a leghosszabb hajú egyedeket, adj kezük ügyébe egy tucatnyi mennydörgő instrumentumot, majd végy egy moll hangsort és emeld meg a negyedik fokát! Préseld mindezt csillogó koronggá, mely váljék nemzeted és az egész szabad világ dicsőségére!" És Yossi imígyen szóla, szemét egy égő csipkebokorra vetvén: "Heavy Metal is the law!"