Keresés

Részletes keresés

Oliveira Creative Commons License 2004.08.14 0 0 11
Az tényleg durván rossz. Bevallom, gyakorlatilag fogalmam sincs a kerékpárról, de így is számtalan hibát fedezek fel.Sokszor pl. olvasni sem tud.:(
Előzmény: haromttt (6)
gugugaga Creative Commons License 2004.08.14 0 0 9

Az euron klasszisokkal jobban kommentálják a kerékpárt.Mezeiről csak az jut eszembe amikor az EB-n azt mondta "0-0-ra áll a mérközés Kovács Kálmánnal nézzük együtt.Hmh elnézést,természetesen vezetnek a lettek 1-0-ra Csehország ellen..."

Szóval ez mindent elmond a közvetítésaükről.

Előzmény: Lecso11 (8)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 8
Én az Euron nézem, csak néha kapcsolok át az mtv-re, hátha valami mást kapcsoltak éppen.
Előzmény: haromttt (6)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 7
Én is így voltam, először az Eurosporton láttam Balzsay meccsét, aztán kapcsotam az mtv-re, erre ott is ezmegy... mondjuk az Eurosport nem csak Balzsayét adta élőben, hanem a többi ökölvívó meccset is.
Előzmény: VIOLA_ (4)
haromttt Creative Commons License 2004.08.14 0 0 6
AZ mtv legrosszabb húzása Mezei bicikli közvetítése volt. Botrányosan rossz.
vasjanko Creative Commons License 2004.08.14 0 0 5

Hát igen,

nem vagyok egy nagy sportértő, meg inkább élőben szurkolok, ha lehet, és nem a tv előtt, viszont a megnyitót a gyerekeimmel együtt megnéztem. Persze, nehéz két órán keresztül beszélni (főleg, hogy értelme is legyen), de azért vannak mondatok, melyek még ilyen esetben is megbocsáthatatlanok:

Csisztu: "Külföldön született, és csak ezután tért vissza szülőhazájába"

Mindezt kétszer elismételte valamelyik, olimpiai lánggal befutó görög bemutatásakor.

:/

VIOLA_ Creative Commons License 2004.08.14 0 0 4
Két műsorsáv között érek haza a totózóból. Balzsay éppen az Eurosporton küzd. Emberünk, mint tudjuk, tovább is jutott, jogosan emelték magasba a kezét és kapta a gratulációkat. Reklám - erre valahogy továbbkapcsolok, lévén, itt van nekünk a királyi tévé és közvetítése a tényleg példás Athénre szánt műsoridejével. Lássuk... Ugyanez a meccs, valahol az első menet közepén járnak. A felső sarokban milyen felirat díszeleg?!
Hozzáteszem: nem tartom tragédiának, max. némi egyeztetési problémának tudom be azt, hogyha egy selejtezővel néhány percet csúsznak - más kérdés, hogy az érintettnek aligha nevezhető műholdas csatorna valamiért ezt az összecsapást vélte fontosnak egyenesben adni... -, ennél lényegesen többet ér, ha a hitelüket megtartják.

Hanem amikor a legelső napon így, az embereket "palira véve" kezdik, ugyanez az ember a továbbiakban esetleg nehezebben fedez fel a továbbiakban pozitívumot náluk.
Esytii Creative Commons License 2004.08.14 0 0 3
Engem az idegesít, h egy meccs közepén elkapcsolnak, utána az összefoglalóban azt mutatják, amit már láttunk (kézi meccs).
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.14 0 0 2

Nézd a Eurosportot! Az se különb :-(

Túlságosan el voltunk kényeztetve Vitray kortársaival (hogy Szepesi fociközvetítéseit már ne is említsem)

Előzmény: joss (-)
kwest Creative Commons License 2004.08.14 0 0 1
Szinte kizárt, de állítólag léteznek csodák.
Előzmény: Oliveira (0)
Oliveira Creative Commons License 2004.08.14 0 0 0

0

Kérdés: Bodrogi ha most vmi csodát tesz, akkor szarezhet már ma érmet?

joss Creative Commons License 2004.08.14 0 0 topiknyitó

szvsz eddig szánalmas.

A megnyitó valami borzalom volt kommentátorilag.

a verseny:

a légpuska döntőt az utolsó körben elkapcsolják,

gulyás egy másik vívó-meccset közvetít, mint amit látunk.

A "füles" (nem tom a nevét) úgy "beszél", hogy attól hánynom kell, egy mondaton belül 3-4 szavanként 3-5 mp szünetet tart. idegesítő...

van hová javulni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!