Olyan 25-30 millió évente a tévés jogokból, a többi meg a jegybevétel.
Borzasztó nagy összeg az így is, de éves bevételben csak az élcsapatok vannak 100 millió felett. Illetve azok a csapatok, akiknek jó nagy a stadionjuk.
"Mondjuk itt most minden tele van azzal, hogy micsoda lehetőséghez jutottunk, és a televízió percenként mutogatja, hogy tegnap 62 millió fonthoz jutottunk. 42 millió jön a televíziós jogokért, 20 pedig a Premier League-től. "
Egyáltalán nem hiszem, hogy sínylődne. Most tényleg jól megy neki, de a bajnokság első felében korántsem villogott ennyire. Persze akkor is az edző volt a hibás, meg a béna játékostársak, értem én.
Ez így van. Ugyanakkor azt továbbra is tartom, hogy a WBA szintjénél többet tud, kár lenne itt sinylődnie. (Tegnap is jól látszott, kiemelkedett a mezőnyből)
Pontosan. De a hatterben azert bizonyara tortentek egyeztetesek. A legjobbat tette, amit tehetett: nem kapkodta el a szerzodeskotest, viszont ugy jatszott a szezon masodik feleben, hogy felfigyeljenek ra.
Igen, valószínűleg ő is így gondolkodik, ezért se jön szerintem szóba sok csapat, legfeljebb tényleg olyan (mint máshol hallottam), ami nemzetközi kupainduló is, de azok többsége meg már nagyon más dimenzió.
Ingyen nyilván kellene azért a PL alján levő csapatokba, ez igaz.
Az mindenképp őt dícséri, hogy Mowbray és a szurkolók is azt mondják: egyáltalán nem látszott rajta a szerződése körüli bizonytalanság, és teljes erővel harcolt a feljutásért. Szerintem inkább maradjon itt kedvenc, mind padozzon egy PL középcsapatban.
Szerintem Gera várt ki, a feljutás miatt. Mert vannak csapatok amik így nyilván nem jönnek neki szóba. Olyan sok meg biztos nincs, ami miatt mindenképp elhagyná a WBA-t.
Eddig csak a Boltont és a Wigant emlegették, mint potenciális érdeklődőt, nem látom, mivel lenne jobb bármelyik, mint a West Brom. Ja de igen, nincsenek önző és rossz csatáraik, mint a West Bromnak, akik ugyan rúgtak vagy 50 gólt idén (csak a csatárok, nem az egész csapat), de Bognárgyuri 1 meccs alapján megmondta, hogy mindent ki tudnak hagyni.
Gera nagyon jól nyomta! Remélem, már tényleg elviszik vmi normális csapathoz. (Ráadásul ez a nyomoronc klub másodszor vett ki egy csomó pénzt a zsebemből, most éppen 60 ezer jött volna, ha nyernek)
Tócsa te fasz. Nem veszi észre, hogy a West Brom 1 ponttal is feljutott? Persze, nyerhet a Hull 15 góllal az utolsó fordulóban, de én inkább ráteszem teljes vagyonomat, hogy nem fog. Az se tűnt fel neki, hogy a szurkolók ünnepeltek a pályán, bazmeg.
Sztem maradjon, csak a szerződésébe kúrjanak bele egy olyan pontot, hogy jövőre esetleges kiesés esetén valami igencsak jelképes összegért távozhasson... :)