Keresés

Részletes keresés

lujzak Creative Commons License 2010.11.05 0 0 5969

Nekem is tele van a púpom az irgalmatlanul sok reklámtól, hosszabban, mint egy-egy műsor.

Aztán azt sem értem, hogy télviz idején miért bográcsos műsorokat adnak, tele szezonális zöldséggel, gyümölccsel, nyárom meg a karácsonyi menüt adják. Ezt nevezik tematikusnak?

Egyébként meg tele van távoli, egzotikus kajákkal, hozzávalókkal, hazai műsor szinte nincs is.

A hozzávalók beszerzéséről már nem is szólok semmit. Tudom, a Pestiek szinte mindent meg tudnak venni, de ez országos lefedettségű csatorna, és vidéken is élnek emberek, bármilyen furcsa is.

Tudom, és elfogadom, hogy ez is kell, de engem egyáltalán nem érdekel Sidny szakácsa, az ottani kaják meg főleg nem, meg Gordon se nagyon. Még csak nem is szórakoztatóak.

A külföldi kaják közül kevés ragadtatott arra, hogy kipróbáljam, inkább helyben próbálom ki, ha tehetem.

Inkább hazai, európai izekre vagyok kiváncsi.

Akire meg egyáltalán nem vagyok kiváncsi, az a Bede Robi. Golyózza már ki valaki!!!!

peterfizora Creative Commons License 2010.11.05 0 0 5968

Én sem szeretem de érdekelnének jó kis főzőműsorok ki mit tudna ajánlani? vagy linkelni?

elefantkillah Creative Commons License 2010.11.05 0 0 5967

egyetértek minden szavaddal trallala. sajnos tényleg nézhetetlen kábé a papri.

le akarom tölteni a dél india ízeit, segítsen valaki!

Előzmény: tractorking (5966)
tractorking Creative Commons License 2010.11.04 0 0 5966

Az elmult két évben nem volt a Paprika TV-re elöfizetésem, elötte viszont igen, s kedvenc csatornám volt. Most csomagot váltottam, s ujbol láthatom az adásokat. Fájdalmas csalódás! Ez már nem ugyanaz a csatorna. Véget nem érő reklám-áradatok, amit hébe-hóba megszakitanak valami müsorral.  És micsoda müsorokkal... A régi magyar produkciók eltüntek (Koktél, Bandi a hegyen, stb), helyettük ósdi külföldi filmek tömkelege (gondolom kilóra vették a Kinai-piacon), és egy-két szinvonaltalan, lagymatag hazai bejátszás.

A Bede-Szöke páros minösithetetlen. Miért akarnak ilyen tehetségtelen, gyalázatosan amatör módon szinészkedni? Ha csak főznének mindenki jobban járna.

Némelyik produkció fényképezése katasztrofális, még csak nem is helyes expozicióval készült. Nem tudom a Paprika TV képzett operatöröket alkalmaz-e egyáltalán, de könyörgök, legalább olvassák el az 'Amatőrfilmes zsebkönyv' c. könyvet (Holló-Kun-Vásárhelyi, Müszaki Könyvkiadó, 1972)! Sokban hozzájárulna a vizuális környezetszennyezés csökkentéséhez!

Előzmény: kinszenvedés (5961)
csuporka1 Creative Commons License 2010.09.15 0 0 5965
elsősorban valami kompetensebb emberre gondoltam, hehe. de örülök neked is.
mesélj, mit csináljak az élesztővel? :) teszek bele igen, de akkor sem jó.
Előzmény: elefantkillah (5964)
elefantkillah Creative Commons License 2010.09.15 0 0 5964
élesztő bakker!
Előzmény: csuporka1 (5963)
csuporka1 Creative Commons License 2010.09.15 0 0 5963
van itt még valaki??? akarok egy jó pizzatészta receptet :)
már kipróbáltam párat, de nem az igazi. olyat szeretnék, mint az olasz pizza, csak nekem nem lesz túl levegős tészta. amikor megsül, vannak kis hepe-hupák a szélén, de totál tömör. hogy kell csinálniiiii?
Viktor96 Creative Commons License 2010.08.21 0 0 5962
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja, hogy valahogy fel lehet venni valamelyik Gasztropuccsossal a kapcsolatot? (email,msn,skype)
Előre is köszI!
Üdv!
kinszenvedés Creative Commons License 2010.08.21 0 0 5961
Hát szerintem is nagyot esett a műsor szinvonala!
Olyan szakácsok és ételek vannak már túlnyomó részt a műsorban, ami a mi gasztronómiánktól távol áll!Na ha meg Gordont illetve a Azt az ápolatlannak tűnő /vagy az is/HJU Riwer Kotics-ból meglátom hát oda az étvágyam.
Nagyon tetszett a Gasztró puccs egyszerű ételeivel, vagy Bandi a hegyen. Nálam az ételelkészítés, illetve a kész étel külalakja tálalása külleme vastagon ver Lakatos Andrea minden szakácsot!
Nagyon jó Magos Zoltán, Serényi Zsolt, és Lévai is!

Utolsó helyen ál nálam Bede Róbert! Egyszer olyan tepertős pogácsát sütött, hogy amikor kirakta a tányérra, akkorákat koppantak hogy csoda hogy egybe maradt a tányér. Nem vagyok szakács, de férfi amatőr létemre azt javaslom neki, hogy nyilvánosan ne süssön kelt tésztákat, mert az messziről is röhelyes. Egyébként egy étele sem bizalom gerjesztő! Kinézetre egyáltalán nem,egy ételére sem lehet azt mondani tálalás utánn hogy ez jól néz ki, megkivántam. Eljöhetne hozzám tanulni.
A Jucika akivel főzni szokott a szabadban, üzenem neki hogy ha istent ismer ne szólaljon meg!!
Bede Róbertnek még annyit, hogy álltalános iskola alsó tagozatán nyelvtanból tanultuk, hogy az élettelen tárgyaknak nem mondjuk azt hogy Ő meg Őt!!!
Röhelyes hogy ha arréb teszi a serpenyőt, akkor azt mondja arrébb teszem ŐT! Vagy ha krumplit pucol, megpucolom Őt.
elefantkillah Creative Commons License 2010.05.31 0 0 5960
jaja, fujj attól énis rosszul vagyok.

ahogy kevergeti a "masszát" a gyűrűs kezével, mi lehet alatta, édes Istenem!

valahogy olyan jól indult a tv paprika, aztán annyira tré lett. szomorú. a méylpont egyértelműen a bede monarchiás szériája volt. amit viszont hiányolok, az egy falat india vagy mi volt a címe, amikor végre nem európai szakácsok főztek indiai kaját, hanem egy normális, rendes, hamisítatlan indiai ficsúr.
Előzmény: Replay (5959)
Replay Creative Commons License 2010.05.31 0 0 5959
Én pl. azon akadok ki, hogy egy hivatásos szakács, a Bede állandóan jeggyűrűvel főz, azzal dagasztja a tésztát is utána esetleg kézzel kevergeti össze a nyers salátát.
Előzmény: Diótörő (5958)
Diótörő Creative Commons License 2010.05.30 0 0 5958
Azért én legjobban azt szeretem, amikor egyes cicababák műkörömmel és aranygyűrűkkel főznek és keverik kézzel a tésztát. Talán erre a félórára megszabadulhatnának ezektől a relikviáktól:-)
Előzmény: elefantkillah (5956)
Anakonda művésznő Creative Commons License 2010.05.30 0 0 5957
Nálam pont fordítva. Gordonról azonnal elkapcsolok.
Előzmény: walker47 (5954)
elefantkillah Creative Commons License 2010.05.30 0 0 5956
egy ideális világban bede róbert és ilcsi néni adna okos tanácsokat az éttermeknek!
Előzmény: Diótörő (5955)
Diótörő Creative Commons License 2010.05.30 0 0 5955
Ramsey minden adása éppen annyira megrendezett, mint egy Győzikesó.
Másképpen hogyan mehetne minden adásban egy másik étterembe ? Senki sem hívja, de odamegy fikázni és az illető séf gondolom jó pénzért, meg az ingyen reklámért tűri, hogy lefikázza ez az önjelölt kis szar szuperséf.
Előzmény: walker47 (5954)
walker47 Creative Commons License 2010.05.30 0 0 5954
Inkább tíz Ramsay, mint egy Bede Robi!
Előzmény: csuporka1 (5953)
csuporka1 Creative Commons License 2010.05.27 0 0 5953
na nem mintha nem szeretném őket, de azért az egy kicsit gáz, hogy minden este ezerrel nyomátják Jamiet és Ramsayt minden nap. főleg, hogy már ezerszer láttam.
elefantkillah Creative Commons License 2010.05.17 0 0 5952
hát a paprikára kurvára felesleges lenne visszamennie. a sok degenerált debil közé
Előzmény: csuporka1 (5951)
csuporka1 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 5951
Dömének lesz majd új főzősműsora, igaz szerinte nem a paprikán, de azt leszarom.
jeeee :)
saselemer Creative Commons License 2010.05.09 0 0 5950
Jól van, azt hittem csak én vagyok kevésbé toleráns, de ezek szerint tényleg agyon nyomatják reklámmal, ajánlóval. Azóta tizedannyit se nézem - pedig elejétől fogva teszem, és szeretem.
Előzmény: elefantkillah (5949)
elefantkillah Creative Commons License 2010.05.09 0 0 5949
konkrétan nézhetetlen a tévé paprika. műsor (max 15 perc) reklám - rklám - ajánló -ajánló - reklám, reklám - műsor (max 15 perc) aztán az egész előről .

ez így egy fos. idegesítő.
lujzak Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5948

Valóban, nagyon jó volt.
Egyre ritkábban nézem már ezt az adód, csak ismétlések vannak, zömében egyforma kajákat csinálnak, kevés újdonság, és tele van kinaival, meg hasonlókkal, amiket már ezerszer adtak.
Előzmény: elefantkillah (5947)
elefantkillah Creative Commons License 2010.04.04 0 0 5947
fogalmam sincs, de ha jó műsor, akkor biztos nem lesz a tv paprikán.

most a főzős műsorok kiszel tündéje, raj ráchel hegedül az idegeimen éppen.

Előzmény: lujzak (5946)
lujzak Creative Commons License 2010.04.03 0 0 5946

Sziasztok!

Sok évvel ezelőtt a francia adón délutánonként volt egy főzős műsor, a cimére pontosan nem emlékszem, talán Muskétások konyhája, vagy szakácsa volt a cime.
Tudja valaki közületek, hogy ez a műsor várhatóan szerepel-e a tv paprikában.
Nagyon jó volt, főleg a szakácsnő és a konyhája. Nem volt benne semmi cafrangos főző- és sütőberendezés, ennek ellenére el lehetett késziteni mindent. És ehető kajákat csinált!!
Inkább ezt a műsort nézném meg a kajás adón, mint ez a Martha Stewart-ot, aki szerintem igazán semmihez nem ért, csak a PR-hoz.
csuporka1 Creative Commons License 2010.04.03 0 0 5945
:))
hát igen, nincs nagyon időm... de miközben tegnap néztem ezt a borzalmat, eszembe jutottatok. meg is lepődtem, hogy van itt még élet. na nem mintha pörögne :)
Előzmény: elefantkillah (5944)
elefantkillah Creative Commons License 2010.04.03 0 0 5944
TRALALALALA! CSODÁLATOS CSUPI! EZER ÉVE NEMLÁTTALAK ITT!

:************************
Előzmény: csuporka1 (5943)
csuporka1 Creative Commons License 2010.04.03 0 0 5943
tegnap sikerült belefutnom a casting c. műsorba. pfff... nem értem miért kell mindenáron műsort csinálni. ezt a szart megint ki találta ki???? nevetségesek benne az idegesen babráló szakácsjelöltek, de a legidegesítőbb a tudálékos Váncsa.
walker47 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 5942
Lakatos Andreát minden nap az ágyamba!!! Csak a feleségem meg ne tudja! A TVP legvonzóbb nője, és még főzni is tud.
Előzmény: Törölt nick (5941)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.01 0 0 5941
Lakatos Andreát minden müsorba. :)
Yudu Creative Commons License 2010.02.07 0 0 5940
Döme

http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/2010/02/07/a_monika_show_nepe/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!