Jaaaa, igazatok van, tiszta műanyagok ezek a mai nők, se ízük, se bűzük. Ez a fogyasztói társadalom minden emberséget kirt az emberből. Az előző 10000 évben miért nem volt probléma a sampon, fogkrém, tusfürdő hiánya? Akkor is volt orális szeksz!!!
Egyébként meg azt se bírom, ha egy nő túl gyakran fűrdik (naponta többször). Nem érezni rajta mást csak a mosószer szagát. Semmi feromon, semmi NŐ*, ami kicsit tűzbe hozhatna, csak a mérnöki pontossággal összekotyvasztott méjd in Párii illatfelhő. Ne csodálkozzatok, ha csak hasonló szagorkán műpalitok lessz...
* A fennt említett NŐ egyszerűsített fogalomhalmazt takar, ami a nőiességet, mint több érzéklet együttesét, beleértve a természetes, bőr és egyéb feromonokat (lsd.:vomeronasalis szerv), nem pusztán a kirittyentett álcázást.
saintusnak igaza vagyon! Csak topikhűen! Ő igazi, illatos férfi, akinek elég havi egyszer fürdeni!!! Mint én!
Én viszont voltam katona. És mondanom sem kell, hogy a 10 kilóméteres erőltetett menet után állt be a körletbe a szag az optimális szintre. Néhányan ugyan akartak volna fürdeni menni, de hamar lebeszéltük őket... csodálatos volt... és nem volt sehol nőszag...
FONTAINE, ugye tudod, hogy a napi kétszeri fürdés borzasztóan károsítja az immunrendszert? Lehet hogyha 3 napig nem fürdenél, elfertőződnél fél nap alatt!!!
Ja, úgy könnyű illatfelhőben élni... Így aztán lehet vízdíjjad...
E-t könnyű kapni, ha az ember ért kicsit, ahhoz, hogy mik a kiváltó okai a dokiknál.(jómagam biológus palánta lévén kapizsgálom, milyen panaszokra kattan be)
Egyébként, meg kár is volt kalimpálnom azért a betűért. Mire végzek, kitörölhetem vele a seggem (ami valószínű sokat javít majd higéniai állapotomon, pláne a mentálon)
"Férfiből nem ritka, hogy heti egy is elég (télen).
Utoljára '88-ban hallottam a laktanyaparancsnokomtól (Szegeden), hogy létezik olyan férfi, akinek elég a heti egy tisztálkodás (a derék alezredes ezért gy döntött, hogy minden katona heti egyszer zuhanyozhat). Te is egyenruhás vagy? Vagy 11 éves? Vagy nincs szaglásod?
Milyen gyakorisággalis fürdessz? Ugye naponta. Férfiből nem ritka, hogy heti egy is elég (télen). Nyáron meg max ha leizzadunk leszünk büdössek. (a férfiak általában izzadnak, mert ha valaki nem tüsarkúban és miniben tipeg, akkor aktívabb mozgást bír ám végezni...)
Azért ne ércsél féllre, nem vagyok nőgyűlölő, csak a topic címe az, amihez hű próbálok maradni...
Hát, hova járjon az ember hányni? Majd pont a kutúrált férfivécét fogom összeokádni mi? :) Egyébként az én nőm se olyan büdös, mondjuk sokkal gyakrabban kell mosni mint engem...
Én egyszer a női vécébe mentem hányni (de tényleg) és nem volt nehéz dolgom, mert ahogy beléptem a wc-s részlegbe hirtelen küszöbig érő sárgás-hugyos vízbe léptem... Késöbb azt mondták, hogy eresztett az egyik tartály, dehát hogy került bele annyi húgy? Undorító volt. És még rám néztek ferde szemmel, amikor jöttem kifele. Megjegyzem, a férfi részlegben mezitláb jártam hugyozni, mert kifogástalan volt a tisztaság. (egyébként az eset egy kempingben történt)
Egy másik reggel meg csak hugyáltam az egyik boxban, erre bejött egy csaj, és megrettenve felsikkantott. Hátranéztem a vállam fölött, erre aszondja, hogy "Dehát ez a női vécé...". Mondtam neki, hogy tudom. Mi a faszt képzelnek ezek, még ők beszélnek egyenjogúságról, közbe' meg kidiszkriminálnak a wéccéből.
Szerintem a nők büdösebbet finganak mint mi, férfiak. És sokkal undorítóbban hugyálnak, még a koleszban a női wécébe jártam fosni, és mindig beült a szomszéd boxba egy csaj reggelenként, és olyan vastag sugárban tudnak pisálni, ilyet hangon hogy fssssrrsrssrs, hogy undorító. Mi, férfiak (liberálisok), sokkal szebben hugyozunk, tudunk célozni is, meg finoman meg minden.