Igen. Az egyént mínuszoljuk nem az írást...... Végre valaki igyekszik MEGSZÓLÍTANI a GYEREKEKET ami elengedhetetlen a sportunk jövőjét illetően, nagyon kell a fiatal generáció!!! Tisztelt mínusz "bajnokok" lehet feltenni a hasonló írásokat!! HAJRÁ sporik
Mára is jusson egy kis ünneplés a győzteseknek! A szombat esti KMB. díjkiosztóról készült további képek a rövid és középtávú egyéni díjazottak és a fiatal versenyek győztesei.
Mivel tegnap megígértem, így most kissé kibővített szöveg tartalommal, további képeket közlök a KMB. díjkiosztójáról:
Szombat este lezajlott a KMB. 2024. évi versenyeinek díjkiosztó ünnepsége. Hazánk egyik legnagyobb és kétséget kizáróan a legerősebb régiója a Közép-Magyarország. Az országos Szuper Kupa értékelés bajnoka és bronzérmese is itt versenyez. Mindenképpen említésre méltó, hogy országos szinten az első 8-ból 5, sőt az első 17-ből 12 (!) tenyésztő ebben a szerveződésben érte el kitűnő eredményeit. A 4 hosszútávú versenyen kívül további 8 középtávú versenyt is rendezett a KMB. Ennek is köszönhető, hogy a nemzeti rövid- és középtávú bajnokságokban valamint az "ÁSZ" galambok között is országos szinten kiemelkedő eredményeket értek el a KMB. tagjai! Három 10.000 induló feletti versenyet sikerült megrendezni, ami az országban egyedülálló! (Egy ilyen versenye a Dél-Kelet Mo. régiónak is volt, gratuláció nekik is!) A Velké-Mezirici verseny induló létszáma 11231 galamb, a Holic I. verseny 10343, a Ricány verseny 10197 galamb részvételével zajlott. A díjkiosztó ünnepség házigazdája, a 16. Esztergom Versenykerület remek helyszínt, jó szervezést biztosított a méltó ünneplésre! Íme néhány fotó a vendégekről, a győztesekről és díjakról, melyeket a résztvevő kerületek önerőből finanszíroztak!
Hogy ne csak mindég a kesergés legyen! Rövid friss hír egy tegnapi eseményről:
Tegnap este lezajlott a KMB. 2024. évi versenyeinek díjkiosztó ünnepsége. Hazánk egyik legnagyobb és kétséget kizáróan a legerősebb régiója a Közép-Magyarország. Az országos Szuper Kupa értékelés bajnoka és bronzérmese is itt versenyez. Mindenképpen említésre méltó, hogy országos szinten az első 8-ból 5, sőt az első 17-ből 12 (!) tenyésztő ebben a szerveződésben érte el kitűnő eredményeit. A 4 hosszútávú versenyen kívül további 8 középtávú versenyt is rendezett a KMB. Ezek közül a Velké-Mezirici verseny induló létszáma 11231 galamb, a Holic I. verseny 10343, a Ricány verseny 10197 galamb részvételével zajlott. A házigazda, a 16. Esztergom Versenykerült remek helyszínt, jó szervezést biztosított a méltó ünneplésre! Most előzetesen néhány fotó a vendégekről és az átadott díjakból, melyeket a résztvevő kerületek önerőből finanszíroztak! Hamarosan képes beszámoló a díjátadásokról, bajnokokról.
A 2010.január.9-én az országos kiállításon megrendezett FÓRUMOS találkozó
TISZTELETÉRE
A kimutatásban szerepel minden 100 hozzászólás feletti Sporttársunk és mivel a csodatükör segitségével történt,a Szívalakú már 91-től felfelé kerekitett,sőt eggyes kivételes esetekben..."önnállósitotta" magát ! :)
Számosok = 6953, 0622, 357T ( Andriskával együtt :) 24137 ( a régmúltból :)
A felsorolás semmiféle sorrendet nem jelent,jobbára "fejből" ötletszerűen készült.
Kérem,aki esetleg kimaradt jelezze,mert a csodatükör látását néha eltakarta a Pannon szalmakalap...Ezen alkalomból "rangidős" Ezredesünk tiszteletére új cocktailt állitunk elő,neve tekintélyt parancsoló : " A Desmet-ezredes" !!!
Keverési arányok már tesztelés alatt,olyannak kell lenni,hogy aki iszik belőle,annak először eláálljon a szava,de aztán úgy megjöjjön ,hogy megse álljon 1000 hozzászólásig. ( Sportszerűen a kisérletezést magamra vállalom :))
A számomra ismeretlen nagytudású gondolom fiatal barátomnak mondok ey másik mesét, csak, hogy lássa, hová zuhant az ő írásait is nélkülöző fórum! Sokad magammal már akkor itt voltunk mior ti még a csattogós lepkével játszottatok! Most meg már útban vagyunk, csak azért írtam, mert sajnálom a fórumot, hogy 5!!!napig egyetlen egy hozzászólás sem volt!!! Lehet leszólni, lealázni az öregeket ahelyett, hogy kellő tiszteletet tanusítanál irántunk, de ez inteligencia kérdése lehet?
Fogadd tőlem kellő tisztelettel ezt az igaz "mesét"!
ANNO...
Egy kis történelem, mert voltak ilyen napok is a Postagalamb-ászat fórumon!
A téma a doppingolás volt, ami hihetetlen módon aktivizálta a fórumozókat....
Két nap alatt 844 hozzászólás! Tegnap 434! Ez már valami!
Aki egy nappal elmaradt az lemaradt!
Én mint, mezei, csóró, egyszerű, galambot szerető galambász csak kapkodom a fejem! Mi folyik vagy mi fog itt folyni? Sokan követelték a németeknél összeállított tiltott szerek listáját! A magyar agyafúrt ember!
Óvakodnék bármiféle listától, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek! Visszaélésekre adna lehetőséget azoknak az embereknek akik semmibe veszik a sportszerűséget, és kockára teszik galambjaik egészségét, sőt az életét a győzelemért!
Ne vegyük már el a kedvét azoknak akik még hisznek abban a szép sportban, amibe gyerekkoruk óta szerelmesek és ez néha tartósabb mint egy házasság! Már régen tudják, hogy soha nem lehetnek bajnokok, de még is csinálják szívvel lélekkel, mert Ők szeretik a galambot azt a teremtményt aminek sorsát és az életét a gondviselés rájuk bízta!
Tiszteletet tanúsítanak ezen kis sportolók iránt akik sok sok dicsőséget és örömet szereznek neki és gyakran az életüket is feláldozzák érte! Születésük óta óvják, gondozzák Őket és nem akarnak néhány helyezés reményében szándékosan kárt okozni nekik!
Továbbá ne tegyük ki a valódi, az igazi, a becsületes győzteseket sanda tekintetek kereszttüzének és otromba beszólásoknak, mert az szörnyű érzés!
A témát gondolom egy nyugalmas éjszaka után mára sokan lezárták!
Kezdődjön egy új nap, egy új időszak a SZERETET jelének szem előtt tartásával és működjön a fórum a rendeltetésnek megfelelően a galambot szeretők nagy nagy örömére!
Amire még büszke vagyok az az, hogy megismerkedtem a keverő üzem vezérigazgatójával és én mutattam meg neki a gyakorlatban, hogy melyik takarmány a poros és melyik nem!Amit Ők fínom műszerekkel órákig méregetnek én pillanatok alatt elvégeztem neki!A zsákba beledugtam a kézfejemet és ha a kezem poros volt, a takarmány is poros volt, ha nem volt poros a takarmány sem volt az! Ugyan is a kézre ráragad a por!Nem kaptam jutalmat az okosításért, pedig láttam rajta, hogy sokat okosodott!
Két lángelme találkozott akkor! Andersen ha csendben maradsz mindenki jobban jár
ANNO...Egyszer volt, hol nem volt az üveg hegyeken túl, Debrecenen innen, volt egy hatalmas takarmány keverő üzem!Történt, hogy megszerveztem és összeszedtem 60 mázsa keverék árát, majd kellő méretű autóval elcammogtunk érte!A szivélyes fogadtatás után felpakoltuk a számunkra külön félretett megfelelő számú zsákot és nagybüszkén hazacsattogtunk!A lepokolás végefelé jártunk mikor egy zsák kiszakadt!Minden jelenlévő spori lába földbe gyökerezett, bennem még az ütő is megállt!Nem, hogy tisztítva nem volt, de még összekeverve sem!Úgy ahogy összeöntözték, azon mód levarták a zsákokat a hülye galamboknak úgy is jó lesz alapon!Eltudjátok képzelni, hogy mit kellett szelelnem, mire úgy ahogy kitisztítottam és összekevertem az egészet!Megjegyzem a következő szállítmány már tökéletes volt és én is óvatosabb voltam!Amire még büszke vagyok az az, hogy megismerkedtem a keverő üzem vezérigazgatójával és én mutattam meg neki a gyakorlatban, hogy melyik takarmány a poros és melyik nem!Amit Ők fínom műszerekkel órákig méregetnek én pillanatok alatt elvégeztem neki!A zsákba beledugtam a kézfejemet és ha a kezem poros volt, a takarmány is poros volt, ha nem volt poros a takarmány sem volt az! Ugyan is a kézre ráragad a por!Nem kaptam jutalmat az okosításért, pedig láttam rajta, hogy sokat okosodott!