E topik kizárólag tárgyszerű panaszok megfogalmazására és moderátori segítség igénylésére szolgál. Felhasználói topikokból áthozott mindennemű személyeskedés szankciók terhe mellett erősen ellenjavallt. A problémák tisztázásában sokat segít, ha linket kapunk a kifogásolt dologra, vagy legalább pontos topikcímet és hozzászólás-számot.
Isten látja lelkemet, hogy nem szoktam moderációhoz futkozni, ha alpári módon sértegetnek. Viszont igyekszem az értelmes vitákat az értelmes keretek közt vívni, viszont erre nincsen kulturált válaszom:
Ivángábor te magad vagy itt a főtroll alig akad aki még nem küldött innen menj már.....szereted Jézust SÉRTEGETNI a feltámadás helyett a ZOMBI szóval vicceskedsz.Jézus vagy visszajött élni vagy sem de ZOMBI nem volt :(((
Úgy emlékszem a moderátor azonosítási kísérlet nem igazán tolerált dolog ( mindezt a sokadik kitiltása után elkövetve ) :
"Hivatkozol a "kitiltások számára" - ki a f...szt--érdekel egy kettős...hármas...xxx. nicken kommentelgető valószínűleg moderátorként is ( nyilvánvalóan tiltott tevékenységet művelő ) ... ugymond erkölcsi diktatúrája."
A csóka már politizál is a gyalázkodás mellett (mert mást nem tud):
"Ez már a pszihopeti táborának a szintje. Bármiben hisznek, aktől Orbán eltakarítását várják. Pedig akárki jön utána, nem tudja jobban csinálni az ország dolgát. De a hivői hite mindennél erősebb. Az sem számít nekik, hogy jobb lesz-e a személyes sorsuk, avagy sem."
Vindikáld nekem kérlek, hogy meggondoltam, mielőtt írtam. Te írtad, hogy a saját topikja, kvázi úgy, hogy akkor azt csinál ott, amit akar (amit felpanaszoltak ellene ugye). Topikot rombolni amúgy MM-sértés nélkül is lehet... Én csak régi fórumosként emlékeztem, miket írt a moderatúra régebben. De nekem mindegy.
Máskor azt mondja a moderatúra, hogy nincs plusz joga valakinek az általa nyitott topik vonatkozásában, sőt azt is, hogy az onnantól már nem is az övé.
Most te azt írod, az ő topikja, kvázi ezen az alapon szétbaszhatja. Máskor azért ilyet nem is engedtek a topiknyitónak (sem).
Ezt azért rendbe kéne rakni, mert valahogy nagyon erős ellentmondásnak tűnik számomra.
Akkor még egyszer, lassan,hogy mindenki megértse, és egyben lezárjuk ezt a témát. Moderálás kizárólag a lentebb leírt moderációs alapelvek mentén történik, tartalmi moderáció nincs. Más szóval az, hogy valaki hülyeséget ír, az önmagában nem alapoz meg semmilyen moderációs intézkedést. Ilyen esetben két lehetőségetek van:a) vitába szálltok vele,* b) ignoráljátok. Ha és amennyiben mm-sértést láttok, természetesen jövünk és intézkedünk.
Fórum » FILOSZ » Új fizika» Variációszámítás az axiómarendszerekre
Az adott témacsoport pont a tudomány és az áltudomány határterületi kérdéseivel foglalkozik. Sok áltudománynak kikiáltott dologból lett már tudomány és fordítva is bőven hosszú a lista. Tehát a lobbicsoportok, saját maguk általi kikiáltása, racionálisnak .... nem állja meg a helyes érveléstan feltétel rendszerét sem.
Saját topikja, valóban. De nem saját felelőssége, hiszen ő maga nem moderálhat. Így aztán az a visszás eset állt elő, hogy - legalábbis ebben a topikban - a moderatúra ebben az esetben lunatikus áltudományos gondolatokat segít, a racionális kétkedést elnémítja - remélhetően nem teljesen.
Kérem törölni, mert ez ... valami nagyon súlyos ... figyelem zavar eredménye lehet. Semmi kapcsolódása a témához. Ja és a további hasonló miatt, nem ártana, ha az adott nick nem írhatna oda.