Keresés

Részletes keresés

Emóció Creative Commons License 2004.05.12 0 0 17
nem tudom mondták-e neked már: "melletted kicsit magasra került a mérce!"
Soha. Ált. nem hagyom az expasijaimat panaszkodni a jelenlegi nőjükre, sőt a volt nőikre sem.
Ja, és 23 éves vagyok, keveset keresek, mégsem szeretem, ha fizetésképtelennek tekintenek. Valóban volt olyan, hogy ha étterembe mentünk, a pasi fizetett, sőt, elég sokszor ragaszkodtak ahhoz, hogy másutt is ők fizessenek. Mégsem szeretem, ha ebből rendszert csinálnak egy kapcsolatban. A nő nem játékszer, megvan neki a maga élete és anyagi önállósága. (Legalábbis normális kapcsolatokban.)
Előzmény: Battlenick (15)
értelmiségi Creative Commons License 2004.05.12 0 0 16
Maximálisan egyetértek Blasius és Emoció véleményével, már ami az anyagiakat illeti.
Előzmény: Battlenick (15)
Battlenick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 15
Nekem ez egy kicsit bölcsészkaros...
Más normák szerint éltem mindig az életem, és egy fillért sem sajnálok abból a nem kevés pénzből amit nőre költök. pedig nincsenek mögöttem gazdag szülők.
nem tudom mondták-e neked már: "melletted kicsit magasra került a mérce!"
Nekem baromira jól esett!
És az egész dologban a pénz csak eszköz, és nem fő mozgató rugó.

Tartsunk már egy rögtönzött kis felmérést!
Kattintsa már be a nickjét, aki úgy gondolkodik mint Blasius, és Emoció!
Egy életkor megjelöléssel, ha lehetne, elég évtizedes szinten!

Előzmény: Emóció (14)


Emóció Creative Commons License 2004.05.12 0 0 14
Azt mondd már meg, miért zavar, ha egy nő fizet? Értelmes, önálló lény az is...
Előzmény: Battlenick (13)
Battlenick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 13
Király!:(
Előzmény: Emóció (12)
Emóció Creative Commons License 2004.05.12 0 0 12
Szerintem teljesen normális az elvárása. Egy lánynak kutya kötelessége beszállni a költségekbe, amik a párkapcsolattal járnak. Nekem eddig az volt a legkellemesebb kapcsolatom, amikor mindenki fizette a magáét. Frusztrál is picit, ha másképp van.
Előzmény: Battlenick (8)
Battlenick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 11
Szerintem kicsit fogtechnikus a gondolkodásod.
Ez több gondot okozhat.
1: találkozik egy pasival, akinek a napi 10-15 sem számit, és nem bunkó, hopp! vitte a csajod.
2:Nulla romantikát lehet elérni azzal, hogy " adjál már két rugót!"
3: Kicsit sivárnak tűnik az ilyen "szerelem".
Nem akarlak megbántani, de szerintem így nem lehet csajozni!
Illetve ha sokan gondolkoznak így a te korosztályodból (20x?), akkor már értem, hogy miért olyan jó nekem (30x)!
Lakásod, kocsid van. Akkor mire spórolsz?
Élj! De úgy mint egy férfi!
Ha nincs elég pénzed, akkor dolgozz még valamit,hogy legyen elég pénzed arra, hogy úgy tudj egy Nővel viselkedni, hogy az felnézzen rád!
Majd akkor gondolkodj az ő pénzén is, ha csináltatok egy gyereket...
Előzmény: I.Blasius (9)
I.Blasius Creative Commons License 2004.05.12 0 0 10
Köszi a tanácsot! Tulajdonképp logikus amit írsz, ez még így nem jutott eszembe. Én a mostani barátnőm megváltozni képességét tarto(tta)m könnyebbnek.
Előzmény: angyalka ) (7)
I.Blasius Creative Commons License 2004.05.12 0 0 9
Én nem azt várom el, hogy a barátnőm helyettem fizessen, hanem, hogy a saját részét fizesse ki a randikon. Annyira nem keresek jól, hogy a barátnőmmel kapcsolatos találkozásokra előirányzott havi 15 ezer Ft-ot átlépjem, mert nekik a neveltetésük kizárja, hogy a saját részüket kifizessék. Így is fuvarozom őket kocsival, van lakásom, ennyi szerintem elég, valamivel ők is járuljanak hozzá a kapcsolathoz.
Előzmény: Battlenick (8)
Battlenick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 8
Kedves Testvérem!
Az isten ádjon meg!
Hagyod hogy egy nő fizessen, sőt megköveteled tőle?
És ez a választási alapod?
Legyél már férfi4
Ezek után csodálkoztok, hogy a fiatal csajok az idősebb , gálánsabb palikra buknak?
Csóró egyetemista koromban se hagytam, hogy nekem nő fizessen...
Előzmény: I.Blasius (-)
angyalka ) Creative Commons License 2004.05.12 0 0 7
Miért akarod megváltoztatni mindkét lányt?! Ha valamin változtatniuk kellene ahhoz, hogy elfogadd őket, akkor egyik sem az, akit keresel.

Egyébként a mostani barátnődnek nehezebb lenne a változás, hiszen neki ilyen a személyisége, nehezen mutatja ki, amit érez, és nem is várja ezt el a másiktól sem. Míg a másik lánynak nincs gond a természetével, csak ki kell kerülnie az anyja befolyása alól, aminek -valljuk be- 22-24 évesen épp ideje lenne! Jesszus, hol él az anyja, hogy a csajnak 10-re haza kell érnie?!
Tehát ha mindenképp a kettő közül kéred a tanácsokat, én a régire szavazok!

Előzmény: I.Blasius (-)
I.Blasius Creative Commons License 2004.05.12 0 0 6
Lehet, hogy a felvezetés fura volt, de tulajdonképp a fura a helyzet is, hogy két lány közül kelljen választanom, úgy, hogy mindketőt szeretem.

Én nem akarok megváltozni, végül is engem mindkét dolog nagyon zavar, az anyukás dolog randik közben zavart nagyon, hogy olyan volt, mintha egy 3. fél is lenne a kapcsolatban, míg a szeretetnemkimutatás a randik közötti időben, amikor nem érzem igazán az összetartozást.

Szerintem a szeretetkimutatáson könnyebb változtatni, bár nem tudom, hogy hosszútávon is működik-e.

Amúgy azért nem akarok új lányt keresni, mert idén már kerestem egyszer, és egy idő után már nagyon fáraszt az, hogy állandóan új lányokkal randizgat az ember. (randivonalról van mindkét lány, az elmúlt bő 1 évben összeadva a két keresési időszakot 10-12 lánnyal randiztam onnan, és nekem ők tetszettek a legjobban.) ezt egyébként ismerős lányokon is látom, hogy az egy hónap alatt az 5. fickó után belefásulnak az egészbe, és hagyják a dolgot. Én is így vagyok ezzel valahogy.

Előzmény: huszok (5)
huszok Creative Commons License 2004.05.12 0 0 5
"ilyen topicokat autó és mobiltelefon témában szoktak főleg indítani"
Még elövezetned is sikerült úgy, mintha valamit megvenni készülnél, szerintem Társat az ember nem így választ magának.
Más: Te meg tudnál változni, hogy elfogadd azt, ha az anyja terrorizálja/nem mutatja ki a szeretetét? Egyébként meg melyik zavar jobban?
Lénike Creative Commons License 2004.05.12 0 0 4
Miért akarsz olyan nő mellett élni, akit meg kell változtatnod ahhoz, hogy huzamosabb ideig együtt tudj vele élni?
Előzmény: I.Blasius (2)
Lénike Creative Commons License 2004.05.12 0 0 3
"Mivel a két lányt egyformán szeretem, "

Ez alapján azt mondom, egyiket se. Várd meg a harmadikat.

Előzmény: I.Blasius (-)
I.Blasius Creative Commons License 2004.05.12 0 0 2
Köszi a tanácsokat. Az az igazság, hogy a mai világban meg kell becsülni azt, ha szeretik az embert. Az a szerencsés lapjárásom, ami 4 éve tart, hogy zsinórban a 4. lány szeret belém nagyon, egy idő múlva biztos megváltozik, és akkor verhetem a fejem a falba, hogy 4 lányt is kirúgtam, akik nagyon szerettek, és én is szerettem őket, csak mindíg zavart bennük valami rossz tulajdonság. (mint eddie Murphy-t a Bumerángban).

Szóval nem akarok a nagy válogatásban a végén egyedül maradni, ezért gondoltam, hogy hosszabb időre leteszem a garast valamelyik lány mellett, és utána nyugton maradok.

Amúgy szerintem nem kérek én sokat tőlük, szerintem valakinek kimutatni a benne meglévő szeretetet egyáltalán nem nagy dolog, míg a másiktól csak annyit kértem, hogy ne engedje meg 22 évesen, hogy az anyja terrorizálja, és a pénztámogatással zsarolja, álljon a sarkára egy kicsit.

Előzmény: biguy (1)
biguy Creative Commons License 2004.05.12 0 0 1
Nem 0 dilemma. Szerintem dobd mindkettőt és keress egy harmadikat. Felnőtt embereket nem tudsz megváltoztatni. Ne is törekedj rá, mert csak Neked lesz rossz. Úgyhogy lapátra mindkettővel és nyomás előre :)

azt ne tanácsoljátok, hogy hagyjam mindkettőt a fenébe, és keressek egy tök új lányt, nekem a kettő közül kell mindenképp választanom

Ez meg, már ne is haragudj, marhaság. Képzeld el, hogy bármelyik is a kettő közül megváltozik. És szarul fogja érezni magát a bőrében, mert nem lehet önmaga. Előbb-utóbb ő fog menekülni, Te meg nézel majd mint borjú az új kapura...

Felejtsd el őket, és keress egy harmadikat!

Előzmény: I.Blasius (-)
zakoca Creative Commons License 2004.05.12 0 0 0
Ez egy nem nulla kérdés!

Válaszd a 10 hónaposat. Abban van kihívás. Amúgy nem értem ha 22 vagy 24 éves milyen befolyással lehet rá az anyja? Minden paramétere jobb mint a másik.

Előzmény: I.Blasius (-)
I.Blasius Creative Commons License 2004.05.12 0 0 topiknyitó
Hali!

Régi fórumozóként tudom, hogy ilyen topicokat autó és mobiltelefon témában szoktak főleg indítani, de most én 2 lánnyal vagyok így.:

Adva van két lány, az egyikkel 10 hónapot jártam, idén márciusig, és jó volt a dolog, de az anyja szigorú behatása a rá és az a tény, hogy a randikon sosem akart anyagilag beszállni a dolgok fizetésébe (később is csak az ultimátumom miatt), végül a szakítást hozta magával. Pedig nagyon szeretett ő is, és mindenben az első voltam neki.

Utána összejöttem egy másik lánnyal, akivel két hónapja járok, és aki pont ebben a két dologban szuper jó, belead a cehhekbe, és nem terrorizálja senki, mivel koleszos, a maga ura. Vele viszont az a nagy bajom, hogy nem nagyon mutatja ki, hogy szeret, nem szereti ha becézgetem, ha kedves sms-eket írok neki, és ha gyakran puszilgatom+zavarta, hogy tőle is ezt vártam el (pedig ezek nekem fontos dolgok, és ígénylem őket).

Ezen már többször vitatkoztam vele, ő azt mondta, hogy ő ilyen, fogadjam el így, más fiúknál sosem volt ez még probléma. Viszont tegnap, amikor szakítani akartam vele, de visszakönyörögte magát, azt mondta, hogy megváltozik a kedvemért, mert nagyon szeret.

Az exbarátnőm, szintén megígérte, hogy megváltoztatja azt a két dolgot, ami miatt szakítottam vele és 1 hetet adott, hogy döntsek.

Most ennyi időm van arra, hogy eldöntsem, hogy melyiket válasszam. Mivel a két lányt egyformán szeretem, mindkettővel jól el tudok beszélgetni, a külsejük is kb. egyforma (azonos, nagyon vékony testalkat, relatív helyes arc), az iskolai végzettségük is hasonló (jogászhallgató vs orvostanhallgató), az ágyban is jó velük, és ők sem panaszkodnak, a kurok is kb. azonos 22 vs 24 év, így tulajdonképp nem nagyon van olyan dolog, ami alapján dönteni tudnék közöttük.

Igazából az a kérdés, hogy melyiköjüknek könnyebb megváltozni.: Valakinek kimutatni a (benne meglévő szeretetet) vagy a másiknak elérni az anyjánál a nagyobb függetlenséget (hogy pl. ne csak egyszer aludhasson nálam hetente+este 10-re haza kellett érnie a randik végén), és anyagilag is jobban beszállni a közös dolgokba.

A tanácsokat előre is köszi, kíváncsi vagyok a véleményekre. (azt ne tanácsoljátok, hogy hagyjam mindkettőt a fenébe, és keressek egy tök új lányt, nekem a kettő közül kell mindenképp választanom.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!