Keresés

Részletes keresés

szkd Creative Commons License 2004.04.06 0 0 66

Szerintem Orbán lebegteti, hogy ő lesz a Fidesz következő mininszterelnök-jelöltje, de ez nem igaz.
Most még ő fogja fel a golyókat és kivédi a kormánypárt tagjainak és hűbéres médiamikiegereinek, megmondóembereinek a fikáját, de a Fidesz idővel előhúz egy addig kevésbé besározott embert aki ellen kitervelni a lejárató hadjáratot (gömbös, kisnáci, orbánbányák, tokajhegyalja, fidesz-székház, stb.) már késő lesz a kormánypártoknak. Orbán túl megosztó, szerintem vele a Fidesz (vagy egy néppárt) nem fog tud választást nyerni.
Előzmény: Probatbicol (-)
asta Creative Commons License 2004.04.06 0 0 65
OFF
...és a nagy harnagzúgás közepette fog bilibe érni a kezed:O))))))))))))))))))))))))))))))
HAJRÁ MAGYAROK'!:DDDD
Előzmény: originalqszi (64)
originalqszi Creative Commons License 2004.04.06 0 0 64
A júniusi választás a bal- és jobboldal megmérettetése!!!!:)))) Semmi más értelme nincs, ugyanis bárki lehetne az a 24 képviselő, annyi mint csepp a tengerben:(((( Remélem a balodal, veresége után le fogja vonni a konzekvenciát és elhúz balra Medgyessyvel együtt:))))) Ez lesz Mo. második honfoglalása:))))) És zúgni fognak a harangok:DDDDDDDDDDDDDDDDD Hajrá MAGYAROK!!!!:))))
Előzmény: asta (19)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.06 0 0 62
A helyesírás még hagyján, hanem a nyelvvel való mostoha kapcsolat, ami fölöttébb nevetséges, amikor valaki magyarkodik.
Előzmény: Törölt nick (43)
asta Creative Commons License 2004.04.06 0 0 61
Namost nem tudom, mit tartasz ostobaságnak. Én például azt, hogy még mindig a választási csalásokat emlegeted. Ezen tényleg röhögnöm kell. Ez a tipikus veszteni nem tudás. Nem magunkban keressük a hibát - áááh, az bennünk nincs. Csalt a másik. Az a szemét. Az igazság pedig ezzel szemben az, hogy a saját ostobaságotok miatt (Orbán ostobasága miatt) vesztettetek. A röhejes és infantilis reakciókkal, a mindent bekebelezni akarással, a görcsös hatalomvággyal. Ijesztő volt, amit a második menetben, sőt már előtte is művelt. Ezzel végre szembesülni kellene, mert Orbán már most készül újra elkövetni ugyanazt a hibát.Hogy nem szított gyűlöletet? Dehogynem! Családokat volt képes összeugrasztani. És mivel azt tartom, hogy kutyából nem lesz szalonna, rá biztosan nem fogok szavazni. Ha addig összehoztok egy vállalható jobboldali társulatot, Orbán nélkül, talán van esély.
Amit a másik társulatról írtál, sok igazság van benne. Sajnos. A következő választáson, azt hiszem, nagy bajban leszek:O))
Előzmény: cucu (52)
asta Creative Commons License 2004.04.06 0 0 60
Még jó, hogy nem azt írtad, hogy JÓL képviselik:O) Nekem ez egy akarnok párt, aki most nemzeti színekben játszik, mert az a trendi. Ha a piros lenne, hát abban játszanának. (Rövid életük során ezt meg is tették - ha hosszabb lett volna, ma is ott ülnének, fő hogy "fenn" legyen a hely). Nem is rónám ezt fel, ha nem (hogy divatos kifejezéssel éljek)"spilázták" volna túl. Igaz, akkor még ma is hatalmon lennének.(még én is rájuk szavaztam volna másodszor is)
Takarítani való lenne bizony elég!
Előzmény: smufu (45)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.04.06 0 0 59
A pufajkás gyilkos ott lebzsel az EU listátokon
Tényleg? Kit gyilkolt meg Horn?
Előzmény: Törölt nick (57)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 58
azért legalább azokat ültessük melléjük a szomszéd cellában, akik keresztény-konzervatív-nemzetiként (mer' persze az marha hiteles!!!!) lopkodták össze a meleg vízre valót....

játékon kívül a következőkre lennék kíváncsi:
- téged személy szerint mivel bántott az előző rendszer?
- akkor is tépted a szádat vagy csak most, hogy már lehet???

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.06 0 0 57
Nézd, elég soxor leírtam már, hogy egy baloldalit 20-30 év múlva tudok esetleg meajd hitelesnek elfogadni, már ha addigra visszadadta ő és az MSZP a lopott nemzeti vagyont kamatos kamattal, kártérítést fizetett a nemzetnek, valamint leült legalább 5-10 évet a börtönben, továbbá vállalta hogy erre 20-30 évig önmegtartóztatásként távol marad a közügyek gyakorlásától. Egy ilyen megtisztulás, vezeklés után, ha eltelik ez a 20-30 év, és lesz végre egy olyan baloldali párt, amely nem jogfolytonos az MSZMP-vel, mint most az MSZP, akkortól kezdve érdekes és érdemes lesz a baloldaliak vélénye. Csak hogy addig nics a baloldalnak semmiféle erkölcsi, etikai alapja dumálni. És ez nem kirekesztés, ez egészséges védekező ösztön, az evolúció része.
A pufajkás gyilkos ott lebzsel az EU listátokon a többi megbízható régi jó elvtikével együtt, vazze édes jó aranyapám, hát miféle európaiságról lökitek is ti a sódert? :))
Elvesztegettetek 15 évet a vezeklésől, ha most azonnal elkezditek, akkor akár már a 2030-as évek közepén komolyan lehet esetleg venni benneteket. Na de addig, májdír MGperY ...
Pedig nagyon kéne egy jó, hiteles baloldal, ha lenne, akkor én szavaznék is rá, mert baloldali liberális vagyok. Csak hát nincs igazi baloldal, pufajkás gyilkosok, nemzetáruló spiclik meg hereleverő ávósgyerekek meg maoisták pártjára nem tudok szavazni. Tudod, a tükörbe másnap is bele kell tudni nézni, hogy le tudd borotválni a szakállt. ;))
Előzmény: MGperY (50)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 55
szépen felmondtad a leckét. nyelvet vissza, mehetsz dolgozni... ;-)))
Előzmény: cucu (52)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.06 0 0 54
Lovag Úr már csak a +felelő pillanatot várja, amikoris 1 lovasrohammal elfoglalja Megyó hivatalát.


Lovakról Csurka polgártárs gondoskodik.

Média-támogató: Kincsem Rádió
;-)

smufu Creative Commons License 2004.04.06 0 0 53
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen." Széchenyi István
Előzmény: Demim úr (51)
cucu Creative Commons License 2004.04.06 0 0 52
Ennyi ostobaságot rég olvastam.

Túl azon, hogy mindannyian gyanítjuk a választási turpisságot, pontosabban a szabálytalanságok sorozatát, (sőt, ez ma már tény) Orbán elegánsan gratulált a győztesnek és semmilyen sanda megjegyzéssel sem élt.
Ezt követően az első egy évben folyamatos alattomos támadásoknak vették alá az mszp prominens emberei mint pl. lendvai, kovács, de kunczét is itt említem meg. Orbán ezekre a gyűlöletes kirohanásokra sosem reagált, mindig uriember módjára viselkedett.
Arról nem ő tehet, hogy a kommunisták nem uriemberek, sőt, öntörvényűek, mert csak is a maguk akaratát hajlandóak elfogadni és ezt tűzzel-vassal és fondorlattal ki is erőltetik, legyen bármiről is szó. Ezek a demokráciával még köszönő viszonyban sem lesznek soha. Egyszerűen ilyenek, így kellene őket elfogadni, már akinek beveszi a gyomra.
Szóval, Orbán nem szított semmilyen gyűlöletet. Ezt az ostobaságot csak azok állítják, akik egypárt-rendszerben tudnak csak gondolkodni. Az igazi gyűlöletet azok szítják, akik 50 évi káosz után még mindig szembefordulnak a nemzettel, mit sem törődve a többség akaratával. Mert a többség a nemzeti oldalon van.

Előzmény: asta (19)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 51
azt nem tudom, Eperjes alteregója mondott-e valaha ilyet, de egyébként igaz... ;-)
Előzmény: Bicska Macheath (49)
MGperY Creative Commons License 2004.04.06 0 0 50
(ja, mert te aztán rongyosra érvelted a billentyűzeted :)

ez is jellemző B+, hogy tolod ezt a ki magyar dumát, közben ordító hibákat követsz el (nem elütések) majd leszélsőbalozod azokat, akiknek ez nem jön össze.

ennyit te érvrendszeredről)

Előzmény: Törölt nick (43)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49
>Azt a mondatot javaslom egyébként figyelmedbe, amit Széchenyitől vett és formált át.
Nevezetesen, hogy minden nemzetnek olyan a kormánya amilyet megérdemel!

Hol is mondott ilyet a legnagyobb magyar?

Előzmény: smufu (45)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 48
Mert ugye szocializmusról, meg liberalizmusról, a legnagyobb megszorítások, és uszítás, gyűlöletkeltés, kereszténygyalázás, antiszemitázás közepette én pl nem beszélnék.
mielőtt ilyeneket írnék, gondolkoznék egy kicsit a helyedben...

(egyben igazad van: a szocializmust nálunk Orbán képviseli... ;-)))

Előzmény: smufu (45)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 47
eszem ágában sincs, hogy Mr. Kozmopolitikát védjem, de a "lakóság" az spec. horngyufai fordulat!!! ;-)))
Előzmény: asta (41)
dez1 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 46
A legnagyobb ellenzéki párt elnökének mégis mit kellene nyilatkozni jóemberek? Azért fizetrjük hogy készen álljon!
smufu Creative Commons License 2004.04.06 0 0 45
"Ami pedig Orbánt illeti, éppen ő volt az aki szétverte a jobboldalt és hosszú évekre meggátolta, hogy egy normális, felelősen és reálisan gondolkodó, modern jobboldalunk legyen,"

Puff neki. Jól megkapta a hazai jobboldal.
Az UTE meg állítsa fel a Fradi csatársorát, középpályásait meg a kapusát. Mert ők jobban tudják ellenfélként, hogy mi nekik a jó, és hogy miket gátoltak meg benne, az asszony fogamzásán túlmenően.

Hidd el, hogy ha van valami Magyarországon, mint politikai irányvonal, amelyet képviselnek, akkor az pont a jobboldal.
Mert ugye szocializmusról, meg liberalizmusról, a legnagyobb megszorítások, és uszítás, gyűlöletkeltés, kereszténygyalázás, antiszemitázás közepette én pl nem beszélnék.

Azt a mondatot javaslom egyébként figyelmedbe, amit Széchenyitől vett és formált át.
Nevezetesen, hogy minden nemzetnek olyan a kormánya amilyet megérdemel! És ha egy nemzetnek érdemtelen képviselete van, akkor az a nemzet aljas, vagy műveletlen. (Vagy valami ilyesmi.)

Úgyhogy takarítsunk először a saját házunk tájékán, azt javallom !

Előzmény: asta (19)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.06 0 0 44
Itt a teljes szöveg:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=19431

Mellesleg az interjút Kóczián Péter készitette, aki annyira "jobboldali" a jobboldali Hírtévében mint...
Tölgyessy a Fideszben...
Olyan is lett az interjú, az ilyesminek rendszerint az a vége hogy a riporter a saját véleményét fejti ki hosszasan, majd esetleg kíváncsi hogy az interjúalany mit szól hozzá...

Nahát.

Előzmény: halford (16)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.06 0 0 43
Helyesírási problémák csócsálása? Ezt akkor veszi elő a szélbal, mikor már nincs semmi érve.
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.04.06 0 0 42
Ez azért van, mert: "Az írás és a beszéd módja mindenkit leleplez. Jól beszélni és írni magyarul, ez tehát igazából: jellemkérdés".
Előzmény: asta (41)
asta Creative Commons License 2004.04.06 0 0 41
Te Szakáll!
Miért van az, hogy aki a "nemzet tagja", az általában nem tud magyarul? (Helyesírásról, már nem is beszélve.)Pedig ugye nyelvében él a nemzet. Ezt kéne legelőször is ápolgatni. A "lakóság", akik magyar állampolgárik egészen jól bírják a magyar nyelvet.
Kérdés: ki a jogfolytonos?:O))))))))
Előzmény: Törölt nick (22)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.04.06 0 0 40
>szigetelőszalag válasz erre | adatok | e-mail 2004-04-06 12:53:48 (23)

Ez a dolga, nem? A politikusok általában ezzel vann elfoglalva.
Ne legyél álnaív. Nem áll jól.
[előzmény : (0) Probatbicol, 2004.04.06 10:03]

Ehhez még annyit tennék hozzá: éhes disznó makkal álmodik -- amint az köztudott.

Előzmény: Probatbicol (-)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.06 0 0 39
Neked is mondom: csak behoztam egy hírt.

Amúgy igazad van, OV is nagyon jól tudja, hogy szó sem lehet semmiféle hatalomátvételről, mert az MSZP esetleges jó eredménye számára végzetes, az MSZP rossz eredménye pedig nem végleges az MSZP-re, hanem alkalmasint még mozgósíthat is arra, hogy összekapják magukat. Két évük van még, az rengeteg.

Tehát valóban, ezen a válaszáson semmi nem dől el, semmi nem múlik rajta. Persze az MSZP nagy marha lenne, ha jó eredmény esetén hátradől, rossz esetén pedig bepánikol.

No, erre az esetleges pánikra játszik Orbán, de azt ő tudja a legjobban, hogy a hatalomátvételhez előbb minden ízében szét kell repednie az MSZP-nek, és ennek semmi jele egyelőre.

Tehát ezzel a szöveggel a jobboldali szavazókat akarja csak mozgósítani. Okosan teszi, ehhez joga van, és jól is csinálja.

Előzmény: elemes (31)
beowolf Creative Commons License 2004.04.06 0 0 38
Ezt irja sakáll: "Ez utóbbi lakóság szavaz a szélbalos MSZP-re, SZDSZ-re, Munkáspártra és teszi tönkre sokadszorra a dolgokat."
Mélyenszántó gondolat, elegáns köntösben. Gratulálok:DDDDD
Előzmény: Törölt nick (22)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 37
azért ez a kozmopolitika ez gyönyörű: nómenklatúrástól, útelegázozódásostól, mindenestől... ;-))))

bajuszka, máskor ne másolj, mert bent maradnak az ilyenek... ;-)))

Előzmény: Demim úr (36)
Demim úr Creative Commons License 2004.04.06 0 0 36
Gyökértelen, kozmopolitika, internacionalista terelgethető báránykák
megmondjam, ki(k) az(ok) a pásztor(ok), aki(k) majd' elélvez(nek), ha a barikái(k)nak mondhat(nak) mindenféle populista marhaságokat???? ;-)))
Előzmény: Törölt nick (22)
beowolf Creative Commons License 2004.04.06 0 0 35
Persze, hogy csak az a magyar, aki orbira szavaz. A többi, mint kötéltől tudjuk, nem más, mint striga és szellemi honkupec.
Előzmény: asta (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!