Sziasztok!Egy igazi, prémium hátizsákot kínálok eladásra: Boundary Prima System Travel Backpack. Kifogástalan, hibátlan állapotban, alig néhány alkalommal használtam. Egy amerikai Kickstarter projekt eredménye, egy remek "every day pack". Mindennap használható hátizsák, fotóstáskával. Moduláris rendszer, sokféle kiegészítővel, nagyon sokféleképpen variálható: a fotóstáska kivehető, a hátizsák derékpántja hozzá a vállpánt. A fotóstáska is bővíthető, egy full frame Nikon váz + 17-35 f2.8-4 és 35-150 f2.8-4 objektív elfért benne, finom gyapjúval bélelve, hogy ne sérüljön a tartalma. A hátizsákba egy egész napos kiránduláshoz szükséges felszerelés elfér a fotómotyó mellett, a külső zsebbe 1.5 l palack tehető. A rendszer tartalmaz egy irodai rendezőt is, 10" tablet fér bele, + a mindennapos apróságok a irodai munkához. A hátizsákba a 17.3" laptopom belefér. Tetőzsebben szemüvegtok is van (szintén gyapjúval bélelve), + egy mágneses kulcstartó. Pluszban adok hozzá egy, a hátizsák aljára csatolható (de önállóan is használható) 6 literes, vízálló kis táskát.Az egész rendszer nagyon kényelmes, jól használható, kiváló anyagokból, prémium kidolgozással készült, valóban nagyszerű és praktikus elemekkel, mágneses csatokkal, vízálló cipzárakkal. A hátizsák vízlepergető, de van hozzá vízálló huzat is. Javaslom a gyártó honlapjának megtekintését: https://www.boundarysupply.com/products/prima-system , a külön kistáska itt található: https://www.boundarysupply.com/products/exm-port , https://www.youtube.com/watch?v=wf_FtYRFSCo
Egy éves, németországban vásárolt zsák számlával, összes tartozékával (esővédő, szeparátorok) eladó.
Újszerű állapotban van, szakadást, kopást, egyéb sérülést nem látok rajta.
Simán elfér benne egy megtermett DSLR 70-200-as obival, 1-2 kisebb obi és egyéb tartozákok, a felső rekeszbe pedig akár 1-2 napnyi személyes holmi. Állványt és kulacsot egyidejűleg lehet az oldalsó rekeszeibe rakni, hiszen kettő is van belőlük.
Ára: 35000,-
Email publikus, elsősorban Budapesten és környékén mutatnám meg/adnám át személyesen.
Érdeklődőm, hogy van-e olyan fórumtárs, aki használta a Lowepro flipside 400 AW hátizsák eredeti és mark II változatát is?
Ha igen, kérem, írjon pár sort, van-e a használat szempontjából említésre méltó különbség a két változat között. A neten utánanéztem amennyire lehetett, de jó lenne személyes használaton alapuló tapasztalatot is olvasni.
Eladó a Manfrotto Unica Messenger l fotóstáskám, keveset használtan, nagyon jó állapotban van. Egy tükrös gép két objektívvel simán elfér benne, és néhány apróság. Megvan még a számlája. Az Unica I futártáska tökéletes társ egy fényképezőgép, egy akár 11"-os tablet vagy netbook, és személyes tárgyak szállítására. - Moduláris belső elválasztók - Dedikált rekesz notebook vagy tablet számára - Dedikált zseb zsebállvány számára - Vízlepergető anyag
Ár: 8000 Ft. Átadás Esztergomban, vagy Nyugati pályaudvaron.
Lowepro ProTactic 450AW fotós hátizsák eladó kifogástalan, teljesen új állapotban, minden tartozékával együtt, kihasználatlanság miatt. Utcán még nem volt, otthon néhány eszköz tárolását látta el a szekrényben. Budapesten található. (Bolti ára: 69900,- Ft.) Ára: 39000,- Ft.