Keresés

Részletes keresés

I'm Rael! Creative Commons License 2006.04.09 0 0 1149
Fordra mondom, szó sincs itt alkotásról vagy költészetről. Még a végén ránksütik, hogy művészettel seftelünk. Aki verset akar olvasni, az rossz helyen keresgél. De ez egyszer megbocsátok. Tehát egyszerűen arról van szó, hogy a már megrendelt 2 db számcím késik. Sajnos ilyenkor nem lehet mást tenni, mint várni. Ahogy megérkeznek, gondoskodom róla, hogy a fizető közönség számára is hozzáférhetővé váljanak.
Amby Rose Creative Commons License 2006.04.07 0 0 1148
Rendben! Akkor megszólítanám a már egyszer pontosnak és megbízhatónak kikiáltott Énekes Urat: Kedves Tamás, készülnek a címek? Üres fejem már versekre éhes. :) S e probléma általad igen könnyen orvosolható lenne. Nem akarlak ám zaklatni, ezért itt most utoljára szólaltam fel. Előre is köszönöm szívélyes segítséged! :) 
Sprint Creative Commons License 2006.04.07 0 0 1147

hmm... a dalszövegek illetékese az énekes úr, nála kell elsősorban kopogtatni ;-)

Előzmény: Amby Rose (1146)
Amby Rose Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1146

...és majd olyanok is felkerülnek, hogy új dalok szövegei?  Bocsánat, hogy türelmetlenkedem, de hát az alkotás vonzással jár. :) E napokban meg különösen leköti a figyelmem ez a két dal - eszeveszettül jó alkotások! -, és költészeti voltuk iránti kíváncsiságom is csak egyre nő... :)

Előzmény: Sprint (1145)
Sprint Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1145
felkerültek viszont az utóbbi koncertről is képek :)
Sprint Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1144
... pedig azt csak úgy ellőttem... :-o
Előzmény: Amby Rose (1143)
Amby Rose Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1143
Köszi a setlistről a képet. Olyan érdekes, hogy szinte csak egy darab papírt ábrázol, és mégis olyan művészi. Nagyon profi!
Előzmény: Sprint (1140)
Amby Rose Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1142
szóval: amby_rose
Előzmény: Amby Rose (1141)
Amby Rose Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1141
már másikat használok, azon sok volt a szemét: amby_rose@freemail.hu
Előzmény: Sprint (1140)
Sprint Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1140
freemail-es az emailcímed? (az elejére még emlékszem :->)
Előzmény: Amby Rose (1134)
Bridzso Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1139

Sziasztok!

Nagyon jók voltatok szombaton az Ifjúsági Galériában komolyan, nagyon klassz volt a konci. A Gödörben lévő fellépésetekre ami annak a kiállításnak a megnyítóján lesz este 6-kor mennyi a belépő?

Szívesen forumoznék az itt lévő emberekkel, csak sajnos senki nem ír, ha én írok nem reagálnak rá, ha felkeltettem vki érdeklődését nyugodtan írhat.

Nagyon jók vagytok csak így tovább.

Sok sikert a továbbiakban.

Bridzso

Sprint Creative Commons License 2006.04.03 0 0 1138

mondjuk, a hangosítástól néha kicsit szétesett a fejem....  de azért jó volt :)

Előzmény: Sprint (1137)
Sprint Creative Commons License 2006.04.03 0 0 1137

idézet a Flop topikjából :

"Ez a hely zseniális volt, jó hangosítás, beksztédzs a zenészjelölteknek, csillapított színpad körüli falak, és a konyha....olyan cézársalit ettünk DHRM kollégával, hogy egymás tíz ujját nyalogattuk utána, annyira jó volt. És akkor még a hagymaleves cipóban nem is került kipróbálásra. Maj' lekközelebb.

A Custom Made jó kis banda, ádázul játszanak, a dobos meg jól üti a 2-4-et...köszi a segítséget.

Azt tudtátok, hogy aznap én voltam az egyetlen jobbkezes gitáros a színpadon....vigyázzunk, mer' támadnak a balkezesek...egyre nagyobb divat fordítva gitározni. :)))

Garden"

:)

Sprint Creative Commons License 2006.03.31 0 0 1136

felkerültek képek a legutóbbi koncertről

:)

Sprint Creative Commons License 2006.03.31 0 0 1135

Ja! Nem vagy béna, azokat így tényleg nem lehet leszedni, mert 'flash'-ek. Ha mindenki rábólint, felőlem közreadhatóak a fényképek maguk.

Előzmény: Amby Rose (1134)
Amby Rose Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1134

Amikor írtam, akkor azt hiszem, még nem volt kép a galériában, szóval a fent lévő képek alatt az - Easydriver által is említett - "oldalt váltakozó fotókat" értettem. És azokat nem tudtam leszedni. Lehet, hogy csak nagyon béna vagyok...

(Jujj, de jó! Köszönöm, köszönöm! :))) )

Előzmény: Sprint (1131)
vincent_6.6261 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1133

Sziasztok!

Köszönjük a jó kritikákat!

A szombati koncertről annyit lehet tudni, hogy 8tól van kiírva. Szerintem gyertek 8ra, vagy negyed 9re. Minnél előbb jöttök, annál korábban tudunk kezdeni.

Sprint Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1132

most legyek szerény? :-DD

na, jó, én követtem el őket, aztán Vincenttel számosszor átválogattuk, szortíroztuk, vagdostuk őket - ez lett a vége :) sőt, együtt kereteztünk is! :-p

ha tetszik, örülök :)

kezdésről én nem tudok, max. saccolni, de majd valaki csak beír már ide

Előzmény: easydriver (1130)
Sprint Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1131

"Az mondjuk jó lenne, ha a most fent lévő képeket is le lehetne szedni, mert számomra a nagy része új, és sok-sok profi darab található köztük!"

Ezt nem igazán értem: amik most fent vannak fotók, azokat nem lehet letölteni?

A legutóbbiakkal még adós vagyok, de talán ma este már kerül fel pár ide is, oda is :)

(szereztem neked egy dvd-s dolgot, ha jössz szombaton, átadom ;-) )

Előzmény: Amby Rose (1129)
easydriver Creative Commons License 2006.03.30 0 0 1130

Helló Világ! :)

Tetszik az új honlap! Tök jók a fotók, amik oldalt váltakoznak!

Ezek csak nem Sprint művei? Gratula!!!!

Elvileg mikor kezdtek szombaton?

Amby Rose Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1129
Szomorú, hogy én vagyok az első, aki a fórumon is szóra méltatná a koncertet, mert bizony nem okozott csalódást (legalábbis számomra) a nagy várakozást megelőző esemény. Jó volt végre nagy színpadon látni Titeket. Problémaként a játszott darabok mennyiségét vetném fel, mert ez a nyolc szám édeskevés egy zenehallgató számára. Régen megelégedtem egy hatvanperces műsorral is, mert az ismeretlen művek befogadása nem tűnt oly egyszerűnek, de azóta voltam egy-két koncerten, s mára tágult a fejem, és sokkal többet szeretnék hallani. Legjobban a Reveries mellőzése keltett bennem hiányérzetet, de még csak azt se tudom mondani, hogy ennek vagy annak a dalnak a rovására nyugodtan játszhattátok volna, mert minden maximálisan helytállt. Persze, az új alkotások még egy kicsit nehezek és bonyolultak, de ettől még nem alacsonyabb rendűek, mint bármelyik jól ismert mű. A Different Dream (szerintem jó ez a cím:) ) már a múltkor is megütötte a fülem, és most is csak ámultam. A másik újdonsült darab is hasonlóan pozitív gondolatokat ébresztett bennem, bár ezt inkább a Surface után tettem voltam be, mert a végén az a nagy hármas jobban feszítette volna a figyelőkben kialakult érzési feszültség határát. A Phase Transition utáni ismeretlen vizekre evezést követően nem lehetett visszahuppanni abba a stádiumba, mert egy új dalt másképp hallgat az ember – a kíváncsiság, s az új megismerésének figyelmével elmélyülve –, így egy kicsit kizökkentett. A Time and Time már a konferálásnál levert. Több mint hét hónapja hallottam utoljára, s el se tudtam hinni, hogy ismételten a közönség részese lehetek, mikor egyszer végre előadjátok. Annyira belevisztek minden végletet ebbe a számba, és ezek a szélsőségek nagyon jól játszanak az idegekkel. A nagy kitörés („Facing the rising tide”) valóságos érzelmi kitörést idézett elő bennem. Húú, nagyon durva volt. A Noise Inside hasonlóan viharos jellegű, és megtépáz. De tényleg! Zseniális darabok ezek. És a Greater Motions nem kevésbé. De most folytassam a sort?

A közönségről inkább nem szólanék…Bár az nagyon aranyos, amikor kitekintetek és mosolyogtok, mert azt ritkán szoktatok. Vagyis Andris kivétel, s méghozzá kompenzál is  mindenkit! :)

A honlap naggyon szuper! Az mondjuk jó lenne, ha a most fent lévő képeket is le lehetne szedni, mert számomra a nagy része új, és sok-sok profi darab található köztük! Meg a dalszövegek állományát is növelhetnétek egy-két sorral. :)
jomahart Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1128

Nagyon jó a honlap, de a Tamást gitárral látni az mégjobb. :)

Mennyi számban -minden számban- két gitár lesz?

Sprint Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1127
gondolom, igen.. áá, de biztos nem lesz abból pontos kezdés, kb. fél 9-re tippelnék, de talán majd valaki beírja, ha kitalálják :)
Előzmény: Amby Rose (1124)
Lyhne Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1126
Gödörben úgy néz ki, hogy 8kor kezdünk, utána Barbaro, utána BeshOdrom. Gossard kívánsága pedig úgy néz ki máris teljesült, mert 1-én csak ketten leszünk a Flop-pal, és jól kitöltünk 3 órát :)
És közben készül az új honlap, ha minden jól megy szombattól már az lesz fent. Meg lesznek új letölthető számok is... csak még meg kell beszélnünk, hogy mik.
Ja igen, meg mindjárt veszünk fel albumot is. Szóval ezek vannak...
Gossard Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1125

Gödörben hánykor kezdtek?

Tök jó lenne, ha 1.-én csak Ti, meg Floppék játszanátok! :-))

Amby Rose Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1124

Akkor ezek szerint már nyolckor kezd a CM?

Előzmény: Sprint (1123)
Sprint Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1123
sajna, a Major nem jön ápr. 1-jén :(
Előzmény: Sprint (1119)
Sprint Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1122

:-DD

Előzmény: MERLINN (1121)
MERLINN Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1121
Önkontloll! :-)
Eördögh Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1120
olvasom, és nem kizárt, hogy ott leszek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!