- Az a férfi, aki egy női testű és női lelkű emberi lénnyel szexel, heteroszexuális. NEM az illető múltjával kefél, nem az illető régi személyi okmányait fogja megdugni, hanem őt magát, az illető (transz)nőt, ott és akkor.
A teste nem női. Az egy férfi test, amire p*ncit, meg cicit operáltak. A lelekről aktív ateistaként nem nyilatkoznék, szerintem az csak néhány kémiai folyamat, túl sok szót nem érdemes vesztegetni rá.
:-) Te körülbelül milyen gyakorisággal végzel kromoszómavizsgálatot a szexpartnereiden? Vagy a barátaidon, rokonaidon és üzletfeleiden? Vagy, ha már itt tartunk, SAJÁT MAGADON???
Itt nem arról beszélek, hogy elsőre látni ezt bárkin. Természetesen nem nyúlok a lábai közé azoknak a lányoknak, akikkel megismerkedek, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy egy chichiman orálisan kielégít, az természetesen más kérdés, hogy ha rájövök, mit csinálok vele. Itt arról van szó, hogy egy férfi még attól nem lesz nő, hogy annak képzeli magát, és átalakíttatja a testét. Az én szememben továbbra is férfi marad, aki megcsonkíttatta magát. Itt kihangsúlyoznám, hogy AZ ÉN SZEMEMBEN. Engem különösebben nem érdekel, hogy ki mit csinál a testével, de talán a transszexuálisoktól is el lehet várni, hogy tolerálják a véleményemet. Nem akarom őket bántani, csak engem hagyjanak békén. Ha Jennifer Lopezről kiderülne, hogy előtte férfi volt, akkor undorodnék tőle, pedig az egyik legjobb nőnek tartom a világon. Lehet, hogy logikátlan, de én így érzek, és nem kérek mást, csak azt, hogy ezt toleráljátok. Ja, és ha egy lánynak kinéző lénnyel közelebbről megismerkedek, akkor elvárom tőle, hogy elmondja ha ilyen műtéten esett át. Persze utána bottal sem piszkálnám meg, de az őszinteséget elvárom, és ha ez később derülne ki, akkor vállalnia kell a következményeket(a következményeket nem részletezném, legyen elég annyi, hogy benzin és gyufa is szerepel a kellékek között(moderátorok: természetesen a benzinnel kitisztítanám a ruháját, a gyufával meg tüzet adnék neki, ha dohányzik :-) )). Huh, kicsit hosszúra sikeredett, de a lényeg az, hogy nem érdekel, ha átoperáltatjátok magatokat, de ne várjátok el, hogy nőnek tekintselek benneteket.
Nem, ilyet soha nem csinálsz a Photoshoppal, de ez más kérdés, mivel ezek nem retusálással készültek. Angélát személyesen is ismerem, és tényleg pont ennyire jó nő. Lecsekkoltam :-)
Na ebbe ne menjünk bele, ha valamihez, akkor ehhez értek, jó pár évig csináltam, ha kell megmutatom Neked azokat a részeket, amiket manipuláltak.
iscream: egész jókat írsz, csak kevered a transzvesztitizmust a transzszexualizmussal. Mi itt most a transzszexualizmusról beszélünk, a transzvesztitizmus az valami más.
Transzvesztita: Általános megnevezés azokra a férfiakra, akik végleges átalakulás nélkül szeretnének néha nőként megjelenni, illetve azokra a nőkre, akik végleges átalakulás nélkül szeretnének néha férfiként megjelenni.
Azaz, leegyszerűsítve: nőnek öltöző férfiak, ill. férfinak öltöző nők.
Azt javaslom, hogy ezt a kifejezést ne keverjük ide; esetükben sem az okmánycsere, sem a nemiszerv-átalakító műtét igénye nem merül fel.
Ezzel szemben a transzszexuális mindig, teljesen és véglegesen az eredeti testi nemével ellentétes nemhez óhajt tartozni, oda tartozónak érzi magát.
Nem egyet, hanem elég sok pirulát kell bevenni, mert a hormonkezelés a legfontosabb része a nemváltoztatásnak. De most nem erről van szó, hanem a hivatalos név- és okmánycseréről, az illető nemének hivatalos átírásáról.
Vercsibe: Pusz, és gratula a papírokhoz! :-)
terminator x:"Egyébként fényképbolttal belőled is csinálok ilyet, nem nagy cucc."
Nem, ilyet soha nem csinálsz a Photoshoppal, de ez más kérdés, mivel ezek nem retusálással készültek. Angélát személyesen is ismerem, és tényleg pont ennyire jó nő. Lecsekkoltam :-)
"Továbbra is fenntartom, hogy aki ilyenekkel kefél(úgy, hogy tudatában van annak, hogy nemrég a lyuk helyén himbálózott valami), az buzi. Nincs ezzel semmi gond, csak nevezzük nevén a dolgokat."
Nevezzük, de akkor is hülyeségeket beszélsz. Ezért:
- Az a férfi, aki egy női testű és női lelkű emberi lénnyel szexel, heteroszexuális. NEM az illető múltjával kefél, nem az illető régi személyi okmányait fogja megdugni, hanem őt magát, az illető (transz)nőt, ott és akkor.
- Ha a múltra hivatkoznánk, a Te logikád szerint mindenki pedofil lenne, mert egyszer mindenki volt gyerek, és akárkit dugsz meg, biztos, hogy az illető azelőtt gyerek volt.
"A férfi és a nő között vannak bizonyos különbségek, amiket nem igazán lehet figyelmen kívül hagyni, függetlenül attól, hogy az illető minek képzeli magát. Pl: van Y kromoszómád? Igen? Akkor bizony férfi vagy. Nincs? Akkor meg nő."
:-) Te körülbelül milyen gyakorisággal végzel kromoszómavizsgálatot a szexpartnereiden? Vagy a barátaidon, rokonaidon és üzletfeleiden? Vagy, ha már itt tartunk, SAJÁT MAGADON???
bayernmotor: "csak azt lehet rekonstrualni, ami mar eredetileg is ott volt."
Nem igaz. Azt is, aminek ott kéne lennie (függetlenül attól, hogy ott volt-e valaha, vagy sem; a múlt ebből a szempontból nem számít). Például egy veleszületetten hiányos anatómiai képlet helyreállítása is rekonstrukciós plasztikai sebészet feladatkörébe tartozik.
"jo, tegyuk fel, az illeto atoperaltatja magat. szerinted ki vagyik egy ilyen partnerre? (1-2 aberraltat leszamitva) "
Ez a kérdés egészen jó. Nos, egy transzszexuális a kezelései után akkor tud normális életet élni, ha a környezet nem tud róla egyáltalán, hogy korábban mi volt vele. Elárulom, hogy az én barátaim, ismerőseim sem tudnak a múltamról, és szexuális kapcsolataim is ennek jegyében zajlanak. TS lány és fiú barátaim nagy része is ilyen, és csak így tudnak boldogok lenni. Mert senkinek sem jó, ha a partner tudja az illető TS múltját. Az mindkét félnek csak fájdalamt okoz.
öregSam: "Amennyiben ez genetikailag adott, az eddigi párszáz ezer generáció is elviselte ezt a szituációt."
:-) No persze, sőt, az emberiség sokáig elviselte azt is, hogy nem volt villany, vezetékes víz, orvosi ellátás, antibiotikum, satöbbi. Akkor most ezeket is dobjuk ki az ablakon, mondván, hogy az emberiség elviselte mindezek hiányát?
Másrészt: egyes kutatók szerint a jelenkori fokozódó környezetszennyezés, az egyre több gyógyszer miatt egyre több az ilyen eset. Ugyanis egyes műanyagok és gyógyszerek az anyai szervezetbe bekerülve hormonokként viselkedve a magzatot megváltoztatják, beavatkoznak a normális nemi fejlődésbe.
"Az összes vállalkozásom január 1-től veszteségre fog törekedni papiron, a felvett jövedelem a nitrogén fagyáspontjával lesz egyenlő."
Szóval adócsalsz, és ezzel majd jól a TS-ekkel fogsz kibaszni? :-) A francokat. Minden válallkozó ezt csinálja, teljesen függetlenül a TS-ektől. És ha ezzel ki is baszol a TB-vel, akkor sem csak a TS-eknek, sőt, elsősorban nem a TS-eknek fog hiányozni a Te TB-d, hanem a Bayernmotor kolléga által vérző szívvel emlegetett szegény beteg kisgyerekeknek, meg az életmentő műtétekhez...
De nem is biztos hogy jó, ha neked ezt most elkezdem magyarzáni, mert te ebbe valószínűleg magadtól még nem gondoltál bele.
Én meg nem a jóisten vagyok, hogy mindezt elmagyarázzam egy olyan embernek, aki eddigi hozzászólásaiban csak ellenségességről tett tanúbizonyságot.
(Biztosan tudja, hogy "normális", csak nehogy egyszer lumbágót kapjon az eszemadta, vagy netán szívrohamot, hogy takarékra kelljen fogni magát. Bár egyesek még ilyesmi után is tudnak az abszolút normális ember fennkölt pozíciójából beszélni.)
Mindez maradjon csupán a véleménnyilvánítás jogának Tűzoltó-féle felhasználása.
Nos, nagyonis lehet mérni a hormonális hatásokat a terhesség minden időszakában az anyai szervezetben, mivel a hormonak lassan (1 - 24 óra) alatt terjadnek el a szervezetben. A fentiek kísaérletsorozatokon (Canada, Ausztrália és USA) alapuló tények, nem statisztikai becslések. A statisztika viszont valóban azt mutatja, hogy a felnőtt férfiak kb. 5% -a homoszexuális (mert ama bizonyos gén hiánya kicsit kompenzál). Van adat arra is, hogy az oroszok (nem a szovjetek, tehát friss nyilatkozat) direkt beavatkozással meg is változtatták a magzatok eme sajátosságait (azaz "gyártottak" homszexuális ill. transzvesztita egyedeket, nem csak mértek).
Tehát nem arról van szó, hogy gyártottak egy elméletet, amit nem lehet se igazolni s cáfolni, hanem mértek hormonélis hatásokat terheseknél, és vártak, hogy mi lesz. Először csak az agyi struktúrákat figyelték (1 - 2 év után már teljesen világos a női és férfi agy közötti különbség) majd pedig a viselkedés alakulását (10 - 15 évig is!).
Egyébként pedig mindkét eltérés (Homo, TS) fizikai és fiziológiai eltéréseket okoz az agy szerkezetében, csak egy példa: a transzvesztiták hypotalamusza pontosan akkora mint a nőké - azaz jóval kisebb, mint a férfiaké.
Nem hangulati v. leki kérdés ez tehát - hanem alapvetően valóban egy gonosz vicce a természetnek, amin az érintettek épp úgy nem tudnak nevetni, mintha púposak lennének.
transzszexualitás nem egyenlő transzvesztitizmus, meg végképp nem egyenlő homoszexualitás. (tudod, ők a buzik...)
Szerintem nem túl bonyolult eddig a képlet. Tegye fel a kezét, akinek mégis!
Finanszírozásról: a magyar fociba például minek ölünk lóvét? Vagy: szerinted egy Marinko szintű bűnöző őrzése mennyit kóstál az államnak? He?
Három és fél millát havonta, pont egy SRS műtét árát...
Az egészségügy pénz elbaszásáról a hozzászólásomat meg lásd egyel visszább...
Bizonyos plasztikai műtétek finanszírózása régóta szabályozott. Ha betegség, baleset miatt leszel "torz", a TB támogatja, finanszírozza a műtétet, műtéteket. Ha mellededet akarod megnagyobítani, farkadat kicsinyíteni, azt kőkeményen fizeted.
Amint a tervezetben írta a topic nyitó a kormány nem tervezi a műtét térítését.
Valaki írta késöbb a genetikai ok megoldását is, hogy vágja le a farkát. Esetleg a mellét? Tán ölje meg a szüleit?
Kedves Lényeglátó!
Már a topicinditód is konfúz. Leírod, hogy mi az egészségügyi minisztérium tervezete műtét nélküli megoldás, majd hozzáteszed, hogy az érintettek mit szeretnének:-DDD Sorozatos műtétek.
Lényeget látod-e, amikor ezen igen fontos politikai kérdést felteszed? Tudod, hogy a magyar népesség hány ezreléke, tizezreléke az aki genetikailag sérült?
A rendszert ne bontsa le, aki nem akarja, de lássunk differenciáltabban.
Én például azt sem tartom tól jónak, hogy a férfiak és nők közt ekkora felfedezetlen űr tátong, következésképp nem is nagyon lehet mást elgondolni, csak férfit és nőt.
TSOnline!
Én meg azt gondolom, a világ ennél sokkal szinesebb a valóságban.
(Szeretném azt is, hogy egy TS-nőt ne kérdőjelezzenek meg, mert nem "eléggé" nőies, és forditva. Kell, TS-szempontból is, hogy a világot többfélének engedjék lenni.)
Csak lehet, hogy az aberráltazó kartársak ebben a fórumban még nem gondoltak bele mélyebben.
Erre én meg azt mondom, hogy ***-ni a nyulak is tudnak, és nem kell hozzá gondolkodni. Sem lényeget látni.
WEGO!
Tudod, hogy akinek nincs kérdése, nem gondolkodik, és aki nem gondolkodik, nem lesznek belátásai.
Ennyit a vakságról. (a lelkiről)
Azt hiszem, a személyes képünkben az is benne van, hogy sokan vakok lesznek felénk, még a társaink közül is.
Amig nem a lelki vakok irányitják a rendszert, addig ők igazából nem számitanak.
Az irányitóknak meg ki kell nyitni a szemét...
Támogatott műtétek: elég vicces, nem inkább rémisztő, de a magyar kórházak bizony az elvégzett műtétek után kapnak támogatást... szal, könnyen kibelezhetnek akkor is, ha történetesen semmi bajod. Nem tudom, de elég szrul érezném magam, ha például arról győzködne az "orvosom", hogy a végbelemet bizony hamar ki kell ültetni a hasfalamra, mert különben ez lesz, az lesz, meg amaz lesz... nem biztos hogy hinnék neki! Inkább szépen elhúznék egy maszek belgyógyászhoz, oszt az majd némi anyagiak fejében reálisabban tájékoztatna az állapotomról.
Na, az ilyen (tök felesleges, ráadásul ártalmas) beavatkozásokra nap mint nap kiszart pénz mellett tökéletesen eltörpül a néhány transzszexuális beteg támogatása.
Hát jó. Igazad van, még nem láttam élőben, így nem állíthatom 100%-ban hogy tényleg így néz ki.
Viszont adódik a kérdés: ha ő tényleg csak egy ilyen digitálisan megcsinált cicababa, akkor a hangját ugyan már mér' nem csinálták meg normálisan? (mert azért valljuk meg: az minden csak nem szép női hang)
Megnyugtatlak: nem nyúltam magamhoz a honlap nézegetése közben, eléggé kinőttem már abból a korból... :-))
Egyébként fényképbolttal belőled is csinálok ilyet, nem nagy cucc.
Na, erre befizetnék! (képletesen persze)
Nézd meg a video promóciókat is. Ha azzal is ilyen könnyen elboldogulsz, akkor azzonal szerződj le mondjuk a Warnerhez! :-)
Továbbra is fenntartom, hogy aki ilyenekkel kefél(úgy, hogy tudatában van annak, hogy nemrég a lyuk helyén himbálózott valami), az buzi. Nincs ezzel semmi gond, csak nevezzük nevén a dolgokat.
Szerintem, ha valaki buzi, akkor az -a fene tudja miért- de szerintem pont a férfiakat vagy a fiúkat szeretni, nem pedig a nőket. Az, hogy valaki történetesen ilyen nőkhöz vonzódik kifejezetten, szerintem valami egyéb indítatásból (talán perverzióból) teszi. Ennek ellenére állításomat fenntartom: a nevezett Alexia igenis elég jó nő, vagy legalábbis úgy néz ki, mintha az lenne (szájíz szerint). Vagyis: nem is annyira hányingerkeltő a dolog... Ez persze nem jelenti azt, hogy csak azért felszednék vkit, mert két hónapja még fütyije volt.
Szeretném megtudni, hogy az emberiség x százezeréves történetére visszatekintve miért pont most okoz ez akkora problémát.
erdekes kerdes. majd ha a gyermekkorhazak olyan faszan fel lesznek szerelve, visszaterhetunk ra. addig, amig az egeszsegugynek a tulelesert kell harcolnia, addig ez szerintem huszadrangu kerdes marad.
A terhesség 6. és 8. hete között minden magzat akár XX (leány) akár XY (fiú) az anyai szervezettől egy jókora adag tesztoszteron nevű hormont kap. A lányok erre másképp reagálnak, mint a fiúk. Normális esetben a hormon 1/3 -a okozza a herék kialakulását. A második harmad indítja meg az agy tipikus férfias alakulását (jó térlátás - gyenge beszéd) a harmadik pedig a szexuális preferenciák kialakulását. A fiúk kb. 80%-a megkapja a teljes adagot. Kb. 10% csak 2/3-ot kap, s ezek szinte teljesen függetlenül a neveléstől illetve környezettől homoszexuálisok lesznek. További 10% pedig transzvesztita
Egy kérdés: szerintem ezt statisztikailag szinte lehetetlen alátámasztani, vagy ha mégis, akkor honnan lehet megtudni, hogy valaki milyen hormonális hatásnak volt kitéve az anyaméhben?
Szeretném megtudni, hogy az emberiség x százezeréves történetére visszatekintve miért pont most okoz ez akkora problémát. Amennyiben ez genetikailag adott, az eddigi párszáz ezer generáció is elviselte ezt a szituációt. Tett vagy nem tett ellene.
Korábban is problémát okozhatott, de a technika állása nem nyújtott lehetőséget arra, hogy megoldja. Az emberiség általában csak olyan problémákkal foglalkozik, aminek a megoldására remény van.
De ezen az alapon fölösleges az egész egészségügy a vakbélműtéttől a szívátültetésig. A pszichológiáról ánblokk nem is beszélve. Természetes szelekció rulez.
Szeretném megtudni, hogy az emberiség x százezeréves történetére visszatekintve miért pont most okoz ez akkora problémát. Amennyiben ez genetikailag adott, az eddigi párszáz ezer generáció is elviselte ezt a szituációt. Tett vagy nem tett ellene.
Mindamellett, hogy mint ember sajnálom bár átérezni nem tudom ezeknek az embereknek a problémáit azt mondom, hogy az egyészségügy jelenlegi helyzetében nem ezt fogom a legfontosabb megoldandó problémaként kezelni.
Kedves TsOnline, ha már a 70. számú hozzászólásban megszólítottál válaszolok. Nem fogok bűncselekményt elkövetni, hanem mint közgazda kikalkulálom a család által egy évben befizetett egészségügyi járulék + EHO stb. összegét, és az eddig kb. két évente igénybevett SZTK kukker hozzájárulás helyett maximálisan igénybe fogom venni az egészségügy által nyujtható hozzájárulásokat. Úgymint kontaktlencse, gyógyfürdő, masszás, tudod koromnál fogva szinte jár, majd még utánna nézek annak, hogy mi a nyavaját tudnék még igénybe venni. A nagymami szolgálat helyett évente én is elvonulok a gyerekkel ha kell ha nem azt hiszem 24 nap gyermek ápolási táppénzre stb. Ki kalkulálom, hogy a fenti célra az én befizetésemből egy árva buznyák se maradjon.
Az összes vállalkozásom január 1-től veszteségre fog törekedni papiron, a felvett jövedelem a nitrogén fagyáspontjával lesz egyenlő.
Tudod én is öregszem engem is rendkívüli módon flusztrál egy csomó dolog ráncok, pici sörpoci amit a TB a befizetett járulékaim ellenére b@szik tolerálni. Pedig rendkívüli módon kellemetlenül érzem magam és maximum psicho-pata küldene el melegebb éghajlatra itt a forumban.
Egyébként nem vagyok igazán gonosz jó cél érdekében sokmindenre kapható vagyok lehet, hogy nincs igazam de ezt nem tartom annak. Ez az egyéni véleményszabadság.
Tulajdonképpen semmi szokatlan...
Tegnap felkíáltottam, amikor beleolvasgattam a topicba, látván a sok sületlenséget, a homályt...
Itt vannak kérem azok az emberek, akik jó tesben látták meg a napvilágot, bár a fényesség mely berogyagta születésük pillanatát, hamar kihúnyt...
Ők tehetnek róla, hogy tudatlanok?
Miért kellene olyan témával foglalkozniuk, ami számukra érthetetlen?
Ki értheti ezt meg?
Aki benne él.
Ami valóban kezd fárasztóvá válni...Itt van a betegség és nem hajlandó a társadalom tudomást venni róla.
Hány betegséget kérdőjeleznek meg az emberek?????
Ha valaki rákos megkérdőjelezi ezt valaki?
Mint 'oly sokat emlegetett:- mi lenne ha levágnák a nemi szervedet, mi történne akkor?- példa is azt szeretné érzékeltetni, hogy ezt gyógyítani kell és nem arról van szó, hogy ettől az illető máris nővé válik.
Mindenkinek a neme, már születésekor adott és ez nem arra utal, hogy ki milyen nemi jegyeket visel magán.
Attól, hogy leoperáltatod a melleidet még nem leszel férfi, ha a nemi tudatod nő.
Nemi tudat, ami létezik van és a sajátod, le vagy el nem választható semmiféle műtéti beavatkozásokkal.
2003-ban már illene elfogadni azt a TÉNYT,( mert tény) hogy vannak transzszexuális emberek, akik születésükkor nem a nemi tudatának megfelelő testet kapták, hanem az ellenkezőjét, azaz rossz testben születtek.
Egyetlen megoldás és ez is TÉNY, a műtéti beavatkozás, hogy a test és a Lélek végre egyesülhessen, mint azoknál az embereknél akik nem küszködnek ezzel az egész életre kiterjedő betegséggel.
Mi ehhez képest egy ráncfelvarratás?
Nem tudom, mert nem kell az arcomat még varratnom, ha ott leszek majd eldöntöm akarom-e vagy sem.
A TS esetében nincs választási lehetőség.
A rák esetében nincs választási lehetőség.
S még az inflúenza esetében sincs, ami nem a súlyós betegségek közé sorolható, tehát a halálos betegsége közé, de az aki inflúenzás mihamarabb szeretne szabadulni a kellemetlen betegségtől.
Mi is szeretnénk meggyógyúlni , de a Mi kúránk életreszóló....
WEGO
Ui.: Javaslom nézzetek bele a www.pride.hu/TS férfiak, nők topicba
Nyalogasd csak a lábujjadat. Egyébként fényképbolttal belőled is csinálok ilyet, nem nagy cucc.
Továbbra is fenntartom, hogy aki ilyenekkel kefél(úgy, hogy tudatában van annak, hogy nemrég a lyuk helyén himbálózott valami), az buzi. Nincs ezzel semmi gond, csak nevezzük nevén a dolgokat.
Ha Te egy transz-nőbe erőszakkal férfit akarsz belelátni, ha pl. ebbe a nőbe Te a férfit akarod erőszakkal belelátni, akkor Te buzi vagy.
A férfi és a nő között vannak bizonyos különbségek, amiket nem igazán lehet figyelmen kívül hagyni, függetlenül attól, hogy az illető minek képzeli magát. Pl: van Y kromoszómád? Igen? Akkor bizony férfi vagy. Nincs? Akkor meg nő.
Nem értem ezt az égész finanszírozás storyt. Mondta itt valaki, hogy az Ő pénzét ne erre fordítsa a TB. Viszont, mi, TS lányok/fiúk is fizetünk TB-t... Mitöbb, ha normális műtétet szeretnénk, akkor a TB támogatás mellett nekünk is bele kell nyúlnunk nem kicsit a zsebünkbe.
Ahogy Sandra is elmondta igy munkát találni is olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalba.
Arra pedig, hogy mennyire komolyak a vizsgálatok, arra én vagyok az egyik élő példa.
Nem fogadták el a kérelmem elsőre, mert pszichiológustól volt papírom.
Most, hogy pszichiáterekhez mentem, szám szerint 3-nál. Egynél itt, ahol lakom városban, a másik a megyei krízisntervenció feje volt és a harmadik budapesten, szintén krizisintervenció.
Szóval ezek után fogadták el a kérelmem és kaptam pozitiv megerősítést.
Sokatok azt gondolja, hogy passzióból tesszük amit teszünk. Nem, egyáltalán nem. Ha nem tennénk meg, növelhetnénk az öngyilkosok statisztikáját.
Nnnno, ennyit szerettem volna!
Remélem senkit nem botránkoztatok meg ezzel a hozzászolásommal, de kikivánkozott belőlem, leginkább az eleje.
Üdv!