Keresés

Részletes keresés

Beebite Creative Commons License 2005.08.28 0 0 778
most ezt mér tőlem kérdezed, amikor ezt a kérdést már én is feltettem, 2 hsz-szel előbb?:))
Előzmény: Shalina (772)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 777
De a konrádné a Erikk-nél lakik.

És gondolom s melindát akarta megleckéztetni.

Ill a családtagjain keresztül a konrád-ot.
Előzmény: Shalina (774)
Thor Creative Commons License 2005.08.28 0 0 776
Lehet, mind a kettő rövidlátó, és összedugták az orrukat a levél fölött, hogy hátezmegmi?
Előzmény: Airbus a380 (775)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 775
Én azt nem értem mitől dőlt ki Gáborka is meg Melinda is.

A bombát gyártó pacák azt montta a Ivánnak hogy súlyosabban csak akkor sérülhet meg a delikvens ha "rövidlátó és az orrához teszi a levelet".

Ahhozu képest kifekütt mind a kettő
Shalina Creative Commons License 2005.08.28 0 0 774

Na de miért a Borikának adta fel, ha a Konrádnak szánta? Borika nem a Konrádnál házvezetőnő, hanem egy egészen másik háztartásban.

Shal

Előzmény: Airbus a380 (773)
Airbus a380 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 773
Az Iván feladta postán.

Borika meg ugye házvezető nő, és ugyebár az is a dolga (gondolom ) hogy a postát bevigye.
Előzmény: Shalina (772)
Shalina Creative Commons License 2005.08.28 0 0 772

De hogy került a Konrádnak szánt levél Borikához?

Shal

Előzmény: Beebite (769)
snowman Creative Commons License 2005.08.28 0 0 771

Tiborunk annyira lúzer oldalát villantja most elő, hogy épelméjű nőszemély már rég kidobta volna.

Arról már nem is beszélve, hogy azért egy olyan családban, ahol egy bútorgyár működget, azért annyira nem kell kuporgatni a filléreket.

Szerintem.

Persze ez az önérzetes minta(barom)gyerek eljátszhatja, hogy nem kap segítséget otthonról, de azért ez a felállás egy kicsit sántít.

Kíváncsi vagyok, hogy Balexa söggét milyen sármos és kevésbbé sármos legények fogják majd látványosan markolászni.

Elcsábítja-e majd valaki?

Lesz-e szerelmi 4szög?

Ki fog kivel küzdeni érte?

Óhh, minő dramaturgia!  :o))

Előzmény: Shalina (770)
Shalina Creative Commons License 2005.08.27 0 0 770

Ja, mondjuk, ha az én pasim vágna le egy ekkora hisztit, mert az anyám vesz nekem egy cipőt (vagy bármit), azt hiszem, kicsit furán néznék rá. Ez milyen duma már, hogy én nem tudok neked ilyet venni (ki kérte?), ezért ne fogadd el a szüleidtől se?

Shal

Előzmény: Beebite (768)
Beebite Creative Commons License 2005.08.27 0 0 769
Borika kérésére melinda átválogatta a leveleket, és éppen nyitott egyet, amikor pukkant:)
Előzmény: Shalina (767)
Beebite Creative Commons License 2005.08.27 0 0 768

ezek az infók nem a mai részben voltak:)

én meg aludtam az 5. perc és a cipőshiszti közt:)

Előzmény: Thor (766)
Shalina Creative Commons License 2005.08.27 0 0 767

Én nemtom. Csak azt láttam, hogy ott fekszik 2 db áldozat. Még ezt is rosszul láttam?

Shal

Előzmény: Beebite (765)
Thor Creative Commons License 2005.08.27 0 0 766
Nem láttam az elejétől, mert elfelejtettem, hogy ma már van, csak a dinoszaurusznál kapcsoltam be.
Előzmény: Beebite (765)
Beebite Creative Commons License 2005.08.27 0 0 765

Nem ez volt a levélbomba, amit a konrádnak szánt az egérfogós manus meg a balla?:)

Az még azért kiderülhetne, hogy került mellcsihez:)

Előzmény: Shalina (763)
Thor Creative Commons License 2005.08.27 0 0 764
Szerintem bomba robbant a Melinda vmelyik dobozában.
Előzmény: Shalina (763)
Shalina Creative Commons License 2005.08.27 0 0 763

Hú, valaki árulja el nekem, hogy itt a végén ki lőtt le kit! (Háttal ülök a tévének. :D)

Shal

Thor Creative Commons License 2005.08.27 0 0 762
Lehet, hogy az Iván is ezért nyúlt dinoszauruszér' :)
Előzmény: Alpári Gnác (761)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.08.27 0 0 761

Vajon miért idegesít engem ez a Márk gyerek ennyire?

Ha nekem egy ilyen kis köcsög rinyálna állandóan, a húsklopfolóért nyúlnék, de csak azért, mert fakalapácsom nincsen...

peace03 Creative Commons License 2005.07.22 0 0 760

Mi van a Szeress most !-al???

Már régóta nincs szombatonként, és a Barátok közt helyett sem ez lesz a BK nyári szünetében.

lafno Creative Commons License 2005.05.29 0 0 759

Alaszka!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez az elmúlt 5 év legjobb neve. :))))))

Előzmény: cyber.greg (755)
Shalina Creative Commons License 2005.05.28 0 0 758

Ja, ez volt a múlt héten? Akkor ezt láttam. Akkor az előzőt nem láttam. Vagy nem is volt. De jó, képben vagyok. :)

A mai persze még várat magára, mert ma inkább színházban voltam, szal tőlem megint ne várjatok öf-t, de ez amúgy is annyira jó volt, mármint az öf, nem a rész, félreértés ne essék, hogy mindenképpen inkább írjál te! :DD

Shal

Előzmény: cyber.greg (755)
cyber.greg Creative Commons License 2005.05.28 0 0 757
Azér milyen jól beletükröződött a stáb a 307-es ablakaiba :)
cyber.greg Creative Commons License 2005.05.28 0 0 756

Elb..tam. Nem leütötte, hanem leütötték! :)

cyber.greg Creative Commons License 2005.05.28 0 0 755

Na jó.
De egy sörrel jöttök :)

Szóval, Alaszka továbbra is hiába várja, hogy Gábor visszaérjen, hiszen az előző epizód végén leütötte egy vascsővel. (Apropó, milyen rímelő szót tudtok arra, hogy vascső?) A rémület pedig folytatódik, mert valaki ijesztően kaparja kívülről a zautó tetejét. Ha egy Toyota Corolla lenne, akkor tudhatnánk, hogy ez csak egy álom, de sajnos ez a kocsi drágább egy kicsit.
Al-Aksza felhívja Tibort, hogy baromira siessen, mert lemarad a Scary Movie legújabb részének forgatásáról. Tibcsi jön is, mint a meszes, majdnem nekimegy a villamosmegállónak, de aztán mégse.

Közben Aleksza megnyugszik, mert meglátja a Gondos Gondnokot, aki szívélyesen kinyitja neki a létesítményt, hogy ott biztonságra leljenek. Csakhogy kiderül róla, hogy igazából a Perverz Portás, és a menedékért cserébe Alessza testét akarja mostdeazonnal!

Tibby közben a yardot is riasztja, így mostmár sokan közelednek, némi fáziseltolódással.

Tibcsi érkezik meg először, életre pofozza a földön fetrengő Gabcsit, így már ketten keresik Alekszát, mert nem tudják, hogy bement.
Alekszának berémlik a Linda sorozat, így némi közdősport-elemet bevetve elrohan a bezárt üvegajtóig, és dörömbölni kezd. De PP barátunk elkapja és a földre teperi. Ekkor hatalmas csörömpöléssel betörik a züveg, és megjelenik a két +mentő. A kudarcot vallott erőszaktevő iszkol, de a sövénynél elkapják a srácok, és pépesre verik.
A következő snittben a tipikus mozdulatot látjuk, ahogy beültetik a villogó rendőrautó hátsó ülésére a megbilincselt bűnözőt. (Viúúú… mondja a sziréna)
A fakabát kérdésére, hogy mi ez a sok sérülés a gyanúsítotton, Tibi azt feleli, hogy „elesett” menekülés közben, a hatóság ezt egy kacsintós félmosollyal nyugtázza.

Thread Number Two.
Pintéréknek azt magyaráz taki János, hogy biztos a Galla Iván van a merényletkísérlet hátterében. Szólnak is Lőrinccel a rendőröknek, de mivel Lőri és Oli elég jó spanok, a rendőrség nem hisz nekik. Itt közben van egy fasza jelenet a zárkában, ahol a cellatársak nem túl biztató jövőképet festenek Oli elé (olé), mindenesetre nagyon jó arcok.

Péterfyékhez meg na ki csönget be, na ki? A drogdíler Bence, Erik kedvence! A szülei elől szökött meg, mert állítása szerint ártatlanul gyanúsították meg bizonyos drogügyekkel. Ja, hihető. Közli is vele a szépségdoki, hogy csak akkor maradhat, ha fülét-farkát behúzza, és Annácskát nem közelíti meg három méternél közelebb. Benji meg is ígéri, de másnap már pénzért kuncsorog Annánál, hogy legalább BKV-bérletre adjon. Anna persze bizalmatlan, így aztán Polly néni szánja meg némi pénzmaggal. Hogy Erik bizalmát elnyerje, Ben lemossa a kocsiját ingyen.

Aztán másnap Gábor elmegy Alaszkához, hogy bocsánatot kérjen. Persze nem árulja el, hogy ő bütykölte meg saját kocsiját, hogy ne tudjanak elindulni, csak simán magát okolja az egészért. Mind Tibi és Gábor, mind Alexa szülei szörnyűlködnek a történteken, érdekes módon Aleszja viseli leglazábban ezt az egészet. Konrádfater persze Gábort hibáztassa mindenér.

Gábor Ivánnak önti ki a lelkét, merhogy így most Tibi és Alexa még összébb jöttek, de Ivánt ez marhára nem érdekli, hiszen lélekben már a közelgő akciójukra koncentrál, és ezt javasolja cinkostársának is!

Folytatás Tonight, only on RTL Klub!

Shalina Creative Commons License 2005.05.28 0 0 754

Én írtam volna, ha láttam volna, de sajna én mostanában videóról nézem, le vagyok maradva már vagy 6 kazettával (egyenként 8 óra, mert nem csak ez van rajta, hanem sok minden más szirszar is :D), szóval én még ott sem tartok, hogy IQ volt vagy nem IQ volt. Mire felzárkózom, addigra meg már ki tudja, ti hol tartotok. :,(

Shal

Előzmény: lafno (752)
pointless Creative Commons License 2005.05.28 0 0 753

ó igen ezt benéztem :))

mentségemre szóljon hogy külföldön voltam :)

Előzmény: Beebite (750)
lafno Creative Commons License 2005.05.28 0 0 752

Én ma megnézem, de bosszúból nem írok öfot,

mert ti sem írtatok.
Kuncsoroghattok, hiába!

Előzmény: Shalina (751)
Shalina Creative Commons License 2005.05.28 0 0 751

Még szerencse, hogy minden rajongó ilyen lelkesen nézi... :DDDD

Persze én sem tudom követni.

Shal

Beebite Creative Commons License 2005.05.28 0 0 750
volt egyáltalán? nem iq fighting volt?
Előzmény: pointless (749)
pointless Creative Commons License 2005.05.28 0 0 749

Lemaradtam a múlt hetiről.....

Kaphatnék egy összefoglalót?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!