Keresés

Részletes keresés

Khrii Creative Commons License 2003.08.08 0 0 91
a (16)-ban még kicsit más volt a véleményed a topicnyitóról. Mostanra kezdtek egymásra találni.
Előzmény: carlos z. (89)
Plébános Creative Commons License 2003.08.08 0 0 90
anettkával....:))
Előzmény: carlos z. (89)
carlos z. Creative Commons License 2003.08.08 0 0 89
Nem, csak te abban az időben Mars utazáson lehettél...

cz.

Előzmény: Wic (88)
Wic Creative Commons License 2003.08.08 0 0 88
>> kivetted a számból a szót. olyannyira feltüzelte az országot az mszp ellen, hogy az már szinte polgárháborús méreteket öltött.

Te most tényleg vagy provokátor vagy, vagy csak én nem értem az iróniát ebben a mondatban?

Wic

Előzmény: Plébános (76)
bloki Creative Commons License 2003.08.08 0 0 87
Lépj vissza a (20)-ra!
Előzmény: Plébános (85)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.08.08 0 0 86
Megköszönnie nem kell szerintem, még hálát éreznie sem. Teljesen értem, mire gondolsz.

Viszont jó érzés, hogy volt 1-2 dolog, ami arra utalt, hogy nemcsak folyamatos és egyre nagyobb sz..atásnak vagy kivéve amiatt, mert érthetetlen módon normálisan adózol a teljes jövedelmed után, miközben mások röhögnek rajtad ezért, és (szó szerint) 0 adózás mellett megvesznek kilóra, amíg a közellátásukat (meg a gyerekeikét) a te adód biztosítja.

Előzmény: carlos z. (84)
Plébános Creative Commons License 2003.08.08 0 0 85
valahogy azt kéne megmagyarázni, hogy miért van az, hogy bárki van hatalmon, mindig vannak ugyanolyan stiklik, mindig ül valaki a tűz közelében, aki iszonyat módon megtollasodik X év alatt.

miért van ez, hogy a szocik és a jobbak is hasonlóan viselkednek?

carlos z. Creative Commons License 2003.08.08 0 0 84
Jó, akkor te köszönd meg nekik szépen.

Őrület...

cz.

Előzmény: macifüle (80)
mammama Creative Commons License 2003.08.08 0 0 83
Haaaappppccccciiiiii.....
Előzmény: Öjv (78)
Wic Creative Commons License 2003.08.08 0 0 82
Ki tartott téged szellemi fogyatékosnak,

Csak arra céloztam, hogy érvek nélkül vagdalkozol.
Mesélj arról konkrétumokat, hogy 2001 január-2002 február között milyen borzalmas megosztó tevékenysége volt a fidesznek, és milyen meggondolt nyugodt kampánya volt az MSZP-nek, SZDSZ-nek.

Wic

Előzmény: Vasegér (75)
Vasegér Creative Commons License 2003.08.08 0 0 81
biztos lesznek még szép számmal olyan dolgok amik nem tetszenek. egy négy éves ciklusba sok minden belefér. engem is bosszantanak bizonyos dolgok. főleg az, hogy a pénzt első pillanattól kezdve nem olyan dolgokra költötték ami a jövőnket alapozza meg (TB, közalkalmazottak, tanügy reformja&K+F, átfogó népesedéspolitikai intézkedések)
Előzmény: Plébános (76)
macifüle Creative Commons License 2003.08.08 0 0 80
Kérdezd meg azokat, akik megvették a lakásunkat (fiatal pár 2 kisgyerek,gyes), hogy 35%-os kamattal lett volna-e esélyük valaha saját lakásra? Kérdezd meg az azóta tönkremenő építési vállalkozókat, építőanyag-gyártókat, örültek-e a kamattámogatásnak. Arról ne is beszéljünk, hogy a gdp is ezért nem zuhant többek között a német szintre, és az egyéb szoc. támogatásokat is ebből finanszírozták. Egy kicsitt összetettebb a probléma, mint egy egyszerű kamattámogatás. De értelek, dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Macifüle
Előzmény: carlos z. (68)
carlos z. Creative Commons License 2003.08.08 0 0 79
Csak most mondod?
Tetszett volna ezt tavaly mondani...

Akkor egyszerűbb lett volna, ha el sem megyek, nem?

cz.

Előzmény: Wic (74)
Öjv Creative Commons License 2003.08.08 0 0 78
Lám-lám, egy hiszékeny mami után egy hiszékeny plébános. :-)))

Neked is csak a kedvenc anarchista falfirkámat tudom idézni: "Minden politikus hazug disznó."

Előzmény: Plébános (-)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.08.08 0 0 77
Az megint nem jó. Miért nem vehet mondjuk valaki lakást magának, ha a nevén van a nagymamája (vagy szülei) által haszonélvezettel lakott, mondjuk 2milliót érő falusi házikó?

Szerintem kezdetektől a felvehető kedvezményes hitel nagyságát kellett volna jóval lejjebb meghúzni, max. 6-7 milliónál, ami kiskorú gyerekenként +1-2 millióval nőhet. Ez - némi önrésszel - első lakáshoz jutáshoz, családalapításhoz, vagy nagyobb lakásba költözéshez bőven elég. Ha minden igaz, a cél pedig ez volt, de az idei módosítás után sem kifejezetten ez lett belőle (ahogy én látom).

Ha jól tudom, az átlagos hitelérték 5-5,5milla körül volt eddig, úgyhogy ez a verzió nem rugaszkodik el a realitásoktól, csak kizárja az extrém nagy hiteleket.

Az nekem is kifejezetten elfogadhatatlan, hogy a hitel luxusvásárlásokat finanszírozzon.

Sokan arról regélnek, hogy ez a hitel így most túl kedvezményes. Akkor milyen kedvezményes volt az, mikor az önkormányzati lakásokat mindenki a piaci ár tizedéért vette meg? Hol van ez meg a most lakáspiacra lépő nemzedéknek?

Előzmény: Törölt nick (70)
Plébános Creative Commons License 2003.08.08 0 0 76
kivetted a számból a szót. olyannyira feltüzelte az országot az mszp ellen, hogy az már szinte polgárháborús méreteket öltött. na, ez nagyon nem tetszett. nem tetszett a pökhendi, arrogáns stílus sem.
kifejezetten rühelltem a kokárdás mizériát is.

de a gond az, hogy most is kezdenek előjönni olyan dolgok, amik nem nyerik meg a tetszésemet.

ámen

Előzmény: Vasegér (69)
Vasegér Creative Commons License 2003.08.08 0 0 75
ez is lehet egy érv

de én természetesen azt írom amit ÉN érzek. ez a személyes vélemény egy szubjektív vélemény, mint ahogyan a tied is. e szubjektív véleményben benne van az előéletem, neveltetésem, sajtóinformációk, személyes kapcsolataim (baráti társaságom 90%-a jobboldali beállítottságú), társadalmi pozicióm, ............. de nem tartok szelelmi fogyatékosnak senkit azért mert másként vélekedik mint én.

Előzmény: Wic (71)
Wic Creative Commons License 2003.08.08 0 0 74
Munkáspárt, Zöld Párt, SZDP, Centrum és még egy csomó.

De lehet, hogy tényleg a csokornyakkendősök pártja lett volna a legjobb megoldás, ismerve a kis pártok eredetét.

Wic

Előzmény: carlos z. (72)
bloki Creative Commons License 2003.08.08 0 0 73
-Milyen fontos dologgal nem foglalkozott, foglalkozik a Fidesz?
-Hogyan, miként élt vissza a nemzeti érzéssel?
-Miben nyilvánult meg a fekete-fehér értékrend?
-Keller közpénzügyi népbiztos munkálkodásának - vagyis 1 milliárd forintnyi közpénz elnyomozgatásának - milyen eredményei vannak, mik a Fidesz intézmenyesített lopását festik meg?

carlos z. Creative Commons License 2003.08.08 0 0 72
wic

Kispártra kellett volna szavaznom?
Mondjuk a Színes Csokornyakkendősök Pártjára?

Az tetszett volna, mi?

cz.

Előzmény: Wic (42)
Wic Creative Commons License 2003.08.08 0 0 71
>> (a FIDESZ) - eddig példátlan módon feltüzelte a társadalmat elterelve a figyelmet rengeteg fontosabb dologról

ez már olyan szint, amire válaszolni sem érdemes....

Wic

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.08 0 0 70
Letezik foldhivatal es hasonlok.+ lehet huzni a 6arvonalat...
Előzmény: felpillantó küllő (65)
Vasegér Creative Commons License 2003.08.08 0 0 69
Kedves Plébános!

szíved joga bosszankodni minden kelemetlen lépésen ami a pénztárcád ellen szól. ilyen kellemetlenségek bármely kormány alatt érhetnek. és mindenik kormánynakmegvanak a csókos emberei is. a csókos emberek pedig pénzt kapnak és pénzt továbbadnak a politikai célok és hátérintézmények működtetésére (politikai szimbiózis). továbbá nem kell hasraesni a civilizált nyugattól sem (enron, berlusconi, kohl csókosai....). azért vannak a választások, hogy négy évenként bevéssük valahová az x-et. ha neked 2006-ban, mindent összevetve az a véleméyed hogy a fidesz jobban megérdemli, hát őket válaszd. én még mindég azt érzem, hogy biztosan nem fogok a fideszre szavazni a következők miatt
- eddig példátlan módon feltüzelte a társadalmat elterelve a figyelmet rengeteg fontosabb dologról
- önös érdekek miatt feláldozta és kedvére játtszadozott egy olyan magasztos dologgal mint a nemzeti érzés
- kettéválasztotta a nemzetet (fekete-fehér értékrend)
- szemérmetlenül lopott és kiépítette a "törvényes lopás" infrastrukturáját
- feltüzelte a határon túl élő magyarokat nem számolva azzal, hogy azok ott eleve csak veszíthetnek sarkos megfogalmazások miatt
- ....

carlos z. Creative Commons License 2003.08.08 0 0 68
macifüle

Ne érezzem már kegynek, hogy kamatostul (még ha a többi hitelhez képest kisebbel is) visszafizethetem azt a pénzt, ami többek között az én munkámnak is köszönhetően előteremtődött.
Nem ők adták a sajátjukat, hanem a mienket osztották szét.
Közjegyzői is mindenféle banki, értékbecslői, illetékhivatali, földhivatali pluszköltségekről már nem is beszélve.
Csókoljak ezért bármelyik pártnak kezet?
Ne viccelj már!

cz.

Előzmény: macifüle (45)
Csil Ke Csont Creative Commons License 2003.08.08 0 0 67
>>de az állandó bizonyítási kényszer meg b@...tatás sokat ront a teljesítményükön

Tudod az sokat mond, hogy a Kuncze-Örsi páros csak kabátlopással szuttyogott, ezeknek meg van balhéjuk doszt. Szinte csak botrány van körülöttük úgy, hogy a média nagy százalékban kussol. Még, hogy velük foglakoznak. Nem kéne a balhét csinálni, nem foglalkoznának velük. A bizonyítási kényszer bezony meg van. Magasan van a mérce, ezek meg futkorásznak alatta.

Előzmény: mammama (53)
bloki Creative Commons License 2003.08.08 0 0 66
Csak toldásnak: a 'nagyon kis részben' kitétel csupán matematikai síkon érvényes. Mert egyébként a voksolás felelős döntés. (Mégha, csalással is került hatalomra a szoclib, akkor is.) Többről van itten szó, mint a napközis gyerekek sakkpartijáról: "Nem is oda akartam lépni, hanem ide!" Azért, mert egy gazfickó csak kis szám az összbűnözési statisztikákban, attől még tette nem bocsánatos. Kicsit durvábban fogalmazva, a "hülyeség" nem magánügy. Máshol sem, de a voksolásoknál végképp nem. Ezen a szoclib megtévesztetteknek, szimpatizánsoknak, érdekvédőknek, szekértolóknak el kell gondolkodnia. Vannak hibák, mik korrigálhatóak...
Előzmény: AstraF16v (50)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.08.08 0 0 65
És a szellem palackba való visszazárása apropóján, mellékesen zárjuk mellé szerencsétlen Aladdint is.
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.08 0 0 64
1 velemenyen vagyunk,csak mar az elejen,nem kellett volna kiengedni a szellemet a palackbol...
Előzmény: macifüle (59)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.08 0 0 63
Nem valoszinu,hogy valtoznanak ezek az eftas pogareftasak.Beteges kapzsisaguk gyogyit6atlan,erkolcsi nivojuk (ez nem is jo ide:)
a boldvaisimicska szindromabol kiindulva,sok jot a jovore sem iger...
Előzmény: Plébános (39)
Wic Creative Commons License 2003.08.08 0 0 62
>> A gázár-ígéret sztem gumicsont-arról szó nem volt,h 4 évig nem lesz.

kackac.
Mit is mondott Herr Kovács?
"A választási ígéretek négy évre szólnak" Ha ez igaz az autópálya-építésre, meg a többire, akkor erre is igaz.

>> .Az az érzésem,h a Ft árfolyam-cirkuszával is Járai a kormánynak akart betenni.
Ez az állítás igaz, főleg, ha figyelmen kívül hagyjuk, hogy Járai a kormány nyomásának engedve tette végül azt, amit tett.
És a forint leértékelés 72milliárd veszteséget jelent csak az államadósság kezelése szempontjából...
Ezt sem gondolták végig a régi "új" fijugg.

Wic

Előzmény: mammama (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!