Keresés

Részletes keresés

tOmmy Creative Commons License 2004.11.18 0 0 102
egyre jobban... :(
Előzmény: kicsikaty (94)
Noel1 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 101
tuttára = tudtára...ajjaj, másfele jár az agyam nagyon...
Előzmény: Noel1 (100)
Noel1 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 100

Sziasztok!

 

Kösz a válaszokat, jól esett olvasni, hogy valaki foglalkozott a beírásommal.

Igyekszem összeszedni minden bátorságomat, és valahogy a tuttára adni, hogy esetleg nem-e lehetne-e... :)

 

Noel

Előzmény: hadd ne (99)
hadd ne Creative Commons License 2004.11.17 0 0 99

Munkahelyet bármikor lehet váltani, az igazival meg állítólag csak egyszer találkozik az ember - ha házinyúlnak tekinted, sosem derül ki. Ez a "ciki" meg "házinyúlra nem lövünk" a cégvezetés álláspontját képviseli, mármint, hogy az alkalmazottak a kötelező penzumot munkára fordítsák és ne magánügyre, szerintem meg csak egy életed van, ne akard, hogy a sírodra ezt írják:

"Itt magányosan nyugszik Noel1, mert sosem lőtt házinyúlra, viszont mindig otthon volt."

:)

Előzmény: Noel1 (96)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.11.15 0 0 98
Majd elmúlik.
pasa_ Creative Commons License 2004.11.15 0 0 97
Ciki a halalt -- menj oda es hajra.
Előzmény: Noel1 (96)
Noel1 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 96

Sziasztok!

 

Szerintetek mennyire hasznos íratlan szabály az, hogy "házinyúlra nem lövünk" ?

Az a gondom, hogy olyan helyen dolgozom, ahol megláttam egy férfit, akivel ugyan nem vagyok napi kapcsolatban, de mégis mondhatni, hogy "házinyúl", mert nap, mint nap látjuk egymást.

 

Na, a lényeg, hogy úgy érzem magam, mintha egy kis kamasz lennék, aki az első szerelem tüzében ég, (hú, kicsit túlfogalmaztam magam :)), szóval, éreztem már ilyet, tudom, mi ez. Azonban nem tudom, a pasi mit gondol...az meg olyan ciki, hogy én menjek oda, kerítőnőt meg nem szeretnék csinálni egyik kollégából sem :) Vagy az kellene?

 

Bajban vagyok, jó lenne megismerkedni vele, ugyanakkor félek a visszautasítástól is... Tudom, nekem kell megoldani ezt a gondot, de jó volt leírni, valkivel megosztani ezt az érzést, mert nem nagyon van az életben senki... :(

 

Noel

Előzmény: Noel1 (95)
Noel1 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 95
.
kicsikaty Creative Commons License 2004.11.15 0 0 94
Na mi törpént itt? Hát már senki sem szerelmes..? :(
tOmmy Creative Commons License 2004.10.05 0 0 93

csillagviragnak

 

...es szeretnek veled mentalevelet enni a tengerparton. szeretnek veled kagylokat gyujteni kubaban. szeretnek melletted fekudni a fuben egy forro nyari esten es nezni a csillagokat. szeretnek uldogelni veled egy olasz kavezoban. szeretnem megmaszni veled az eiffel tornyot. szeretnek autozni veled egy nyari ejszakan. szeretnem agyba vinni neked a reggelit. szeretnek shakira koncertre menni veled. szeretnek teniszezni veled. szeretnem megnezni veled a hollot. szeretnek salsazni veled. szeretnek fozni neked. szeretnem befesteni a hajad. szeretnek setalni veled az oszi erdoben es szines leveleket gyujteni. szeretnem veled felnevelni brandyt. szeretnek lovagolni veled. szeretnek aranyhalakat es kis rakokat. szeretnem vegignezni veled a jobaratokat. vegig. egyszerre. mindet. szeretnek versenyezni veled, hogy melyikunk tud tobb csokit egyszerre befalni. szeretnek veled vitorlazni. szeretnek berugni veled. szeretnek gocartozni veled. szeretnek allatkertbe menni veled. szeretnek egy tavat kacsakkal. szeretnek jogazni veled. szeretnek egy cabriot. szeretnek neked pizzat sutni. szeretnek muzeumba menni veled. szeretnek egy uj cipot. szeretnek neked rozsat adni. szeretnek veled fat ultetni. szeretnek veled megoregedni es ulni a hazunk teraszan. szeretnek veled meghalni es melletted fekudni a sirban... szeretem a fenekedet. szeretem a kezedet. szeretem az illatodat. szeretem a szemedet. szeretem az orrodat. szeretem a fuledet. szeretem a szadat. szeretem a nyelvedet. szeretem az izedet. szeretem a nyakadat. szeretem a valladat. szeretem a melledet. szertem a hasadat. szeretem a labadat. szeretem a bokadat. szeretem a labfejedet. szeretem a labujjaidat. szeretem a talpadat. szeretem a hatadat. szeretem a hajadat. szeretem a mosolyodat. szeretem, ahogy nevetsz. szeretem, ahogy alszol. szeretem, ahogy eszel. szeretem, ahogy jarsz. szeretem, ahogy vezetsz. semmi nincs, ami ne lenne kedvemre valo Benned... szeretnem Neked visszadni Anyukadat. szeretnek a tested resze lenni. szeretnek Benned az a "valami" lenni, amit tegnap Istennek neveztel. szeretnem neked adni az utolso ferrerot. szeretnek meztelenul fekudni melletted es osszebujni. szeretnem beolajozni a tested es megmasszirozni. szeretnem fogni a kezed. szeretnelek atolelni es magamhoz szoritani. szeretnem, ha osszekenned a sminkeddel a polomat. szeretnek minden reggel melletted ebredni. szeretnem erezni a leheleted. szeretnem erezni a borod es a hajad illatat. szeretnem erezni a kicsordulo konnyed izet. szeretnem ha szeretned mindazt, amit en szeretnek. szeretnelek boldognak latni. szeretnek vigyazni Rad. szeretnem megadni mindazt a szabadsagot, amire szukseged van. szeretnem erezni, hogy amiket tegnap mondtal, nem csak a pillanat hozta ki beloled. szeretnem ha erezned, mennyire szeretlek. szeretnelek elrabolni. szeretnem, ha elrabolnal.

csak egy valamit nem szeretnek. meg 1 napot eltolteni nelkuled.

azt hiszem, szerelmes vagyok...

 

on...

kicsikaty Creative Commons License 2004.09.22 0 0 92
Jó, végülis messze nem ismerem az egész sztorit, úgyhogy nem is akarom nagyon firtatni, csak téged akartalak kiszedni a kulimászból.. nem szeretek depis embereket látni. illetve itt: olvasni :) igaz, engem is elkap néha, ezért jól kibeszéltem, ill egy másik topciban kiírtam amgam, és most kezdek én is talpra állni. asszem :)
Előzmény: tOmmy (91)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.22 0 0 91

en nem tudom Ot elitelni, sot, megertem a donteset. nem ez volt az elso eset, es a kapcsolatunk elejen is volt egy olyan sulyos valsag (amit szinten en okoztam), hogy majdnem szetmentunk. akkor azt meg tudtuk oldani. ezt mar nem. besokallt, nem akarta folytatni, nem adott sokadik eselyt...

csajokra fel! :)

Előzmény: kicsikaty (90)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.22 0 0 90

Nyugi, ha nem is a jelenlegi válságos állapotodban, de remélem hamarosan te is megismersz egy aranyos csajszit, és akkor már nem lesz semmi gond. Mellesleg ha csak a negatív hangulataidat, depijeidet nem viselte el, nem lehetett vmi megértő, mert mindenkinek vannak ilyenjei. Az én barátom kitartott mellettem az utóbbi 4 hónap folyamatos zizzenetemben, és én is mellette az övében. mert tudtam, van ilyen, és úgyis kilábalunk belőle. úgyhogy csajokra fel! ;)

 

/amúgy mostanában ilyen divatszó lett ez a "flash"?? itt a koleszban minden bájgúnár "flash-sel egyfolytában.. tOmmy, ne érts félre! :)

Előzmény: tOmmy (89)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.22 0 0 89

koszonom a sok biztatast :) jolesik. azert mar kicsit jobban vagyok, mar eltelt majdnem 2! het :) de meg minden percben jon egy flash, egy regi, kozos emlek, ami iszonyu fajdalomkent hatol belem...

hogy miert hagyott ott? roviden, magam miatt. mar nem tudott velem egyutt elni, besokallt a depresszioimtol a negativ hangulataimtol, es mar nem tudott, nem akart ujbol kozeledni felem. es sajnos ebben a valsagos lelki allapotaban megismert egy aranyos sracot...

pasa_ Creative Commons License 2004.09.22 0 0 88
>volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Alig nehany milliard masik ember...

Elarulod, hogy miert is hagyott ott? Ennyi infohoz maximum annyit lehet mondani hogy "Hajra Kovacs neni!"
Előzmény: tOmmy (76)
Trepador Creative Commons License 2004.09.22 0 0 87
Együtt érzek veled Kegyetlen dolog igy szerelmesnek lenni. Sovány vigasz ugyan, de nem találsz olyan embert, aki még ezen nem ment keresztül. Tulélhető. Csak ki kell várni. Ami a legnehezebb. Arra próbálj meg kicsit vigyázni, hogy ne alázd meg magad. Szoritok neked!
Előzmény: tOmmy (76)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2004.09.22 0 0 86
tOmmy, nekem még azt tanították, hogy felmelegítve csak a káposztaleves jó! Mellesleg ismered azt a nótát, hogy : Gombház, sej ha leszakad Egy helyébe száz is akad...... Üdv:Irgumburgumfityfirity Ui: Jobb változatban: Egy helyébe ezer is akad...
Előzmény: tOmmy (84)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.22 0 0 85
ezt jól megmondtad.. :) ezexerint majdhogynem a nap 24 órájában érzékeny vagy..? az nem jó.. bár attól függ, milyen érzékenységre gondol az ember.. ;)
Előzmény: tOmmy (84)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.21 0 0 84

hat, nekem nem alakult tul jol. nem mondom, hogy rossz volt, sot, talan picit jobb, mint az eddigiek. de nemreg beszeltunk, es az most megint elegge felkavart. ismet hulyesegeket beszeltem, ugy latszik en mindent meg jobban el tudok rontani :((

nem, en azt hiszem inkabb este vagyok erzekenyebb. vagy reggel? nem is tudom... az este, ejszaka es reggel a legnehezebb. ez igy jo? :)

Előzmény: kicsikaty (83)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.21 0 0 83

hehe.. azóta kissé jobban alakult a napom, most hamiztam kicsit, meg a suliban is egész jó volt. ritka az olyan óra amit élvezek, de ez a mai tényleg sirály volt. :)

és a te napod? reggelente te is érzékenyebb vagy a külvilágra?

Előzmény: tOmmy (82)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.21 0 0 82

szo sincs semmilyen "idegen" segitsegrol, egyszeruen annyira tulteng most bennem az adrenalin, hogy nem tudok 1 percig sem egy helyben ulni, folyton csinalnom kell valamit. aztan este hullafaradtan esek be az agyba... csak elaludni nagyon nehez.

es a reggeleket en is nagyon utalom :)

Előzmény: kicsikaty (81)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.21 0 0 81
Na azért az se jó, főleg nem ha "idegen" segítséggel pörögsz.. Én is próbálom most kicsit felturbózni magam, mert különben el fogok aludni órán.. :( Meg reggel sikerült összetörni a turbó-üvegem, és most szerezhetek be újat. Utálom a reggeleket.. :((
Előzmény: tOmmy (80)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.20 0 0 80
mar elkezdodott valami, erzem :) en gyorsan probalok mindent csinalni, neha talan tul gyorsan is. lehet, hogy par het es egyszeruen tulporgom magam... :)
Előzmény: kicsikaty (79)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.20 0 0 79
Na látod, ez már jobban hangzik. ;) remélem sikerül egyenesbe jönnöd!
Előzmény: tOmmy (78)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.20 0 0 78

nalam az a kulonbseg, hogy O nem jott ra, es nem jott vissza. talan sosem fog. de ha valaha is "meggondolna" magat, az ajtom orokre nyitva all elotte. nem tudom nem szeretni, meg azert sem, amit most tett... de most tudom, hogy ezen most tul kell lepnem, magammal kell foglalkoznom es egyenesbe rakni az eletemet, ami nagyon nehez, mert folyton az elmult idoszak jo dolgai jarnak a fejemben, de muszaj, erosnek kell lennem, olyan erosnek, mint meg soha. aztan ki tudja, mit hoz a holnap. talan egy uj szerelmet, talan egy regi-ujat. en mindenre nyitott vagyok.

Előzmény: kicsikaty (77)
kicsikaty Creative Commons License 2004.09.19 0 0 77
egy sztorim nekem is hasonló. Szintén az elhagyottak között lettem, az illető 3 napra rá jött vissza, hogy megbánta, élete legnagyobb tévedése volt hogy otthagyott (illetve még pontosabban visszament..), de hiába fájt az egész, már soha nem engedem vissza. Nálam mindenkinek egy esélye van, ha azt elrontja.. szerintem ha egyszer elhagyott, ha visszajön is, mégegyszer megteheti. szóval az én véleményem: inkább próbáld meg túltenni magad rajta, és továbblépni!
Előzmény: tOmmy (76)
tOmmy Creative Commons License 2004.09.19 0 0 76

SOS! szerelmes vagyok! de nagyon... a legfajobb az egeszben, hogy minderre azutan kellett raeszmelnem igazan, hogy elhagyott... elrontottam mindent, es nem tudom, hogy valaha is helyre tudom-e hozni az egeszet. elviselhetetlenul kinoz a hianya, es nem tudom valaha is vissza fogom-e kapni, hogy valaha is fog-e ugy erezni irantam, mint amikor megismertuk egymast... vagy maskepp, talan meg erosebben... de ugy erzem, most mindennel erosebbnek kell lennem, es kuzdenem kell. eloszoris magamert, aztan a tobbi majd kialakul...

remelem nem zavartam, egyszeruen jolesik kiirni, kibeszelni most magambol mindent... volt mar valaki hasonlo helyzetben?

tia35 Creative Commons License 2004.09.14 0 0 75

A Helyedben talán búvárszemüveggel és békalábbal várnám a suli előtt, ha van humora értékelni fogja....

Előzmény: gzzg (70)
tia35 Creative Commons License 2004.09.14 0 0 74

igen, én is ettől félek....

nem 1szerű és attól tartok nem is lesz könnyebb....

Előzmény: filiberto21 (73)
filiberto21 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 73
Ilyenkor válás...
Előzmény: tia35 (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!