A meccsbeállításnál tudod megadni, hogy melyik játékos lesz GK, DEF, MID vagy ATT és a pályán kockáról-kockára be lehet állítani az egész taktikát. Na ezért is sokkal jobb, mint a HT, de az edzésrendszere is jobb.
Én is regisztráltam a HT-n is , meg a Sokker-en is(egyenlőre azért, hogy bennt maradjak a társaságban).Időm még nem volt különösebben véleményt mondani a játékokról.Ki kellene ismernem, hogy döntést hozzak.
A HT-n már nyertem egy barátságost:-))
Én is veszek Lottó-t!!!!
Szeretném , ha nem oszlana fel ez a jó kis közösség.
Egyébként tud valaki segíteni, hogy a Sokker-ben hol látom a csapatomnál azt a részt mikor a posztok is látszanak?
És hogy tudok posztokra embert rakni.
Vagy azért nem értem, mert FK-Őrült vagyok :-))) és semmi másban nem tudok gondolkodni:-))
Látod basszus se Te se én említést tettünk arról, hogy vettek ki a zsebünkből még 2 évnyi VIP-et, le is xarom csak játszhatnék. A rohadt kommunikációuk amivel ezt mindenféle előzmény nélkül egyszerűen megtették vitte ide a játékot. Ha ezt időben mondják, biztos, hogy össze fogott volna az FK társadalom. Annyi gagyi játék megél FB-on egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehetett volna megmenteni...
Továbbra se vagyok hajlandó 10:00-10:15 között dolgozni.
Lottót este veszek és ha netalántán nyerek,akkor lesz újra Freekick (no meg magyarok meccsére 1,05-ös random szorzó :D )
Sajnos nehéz beismerni,de "beteges" szenvedélyemmé vált a freekick. Ki kellett törölnöm a freekicket a bookmarkok közül és az előzményekből is,h ne kattintsak rá naponta 20x :D )
Ehellyett most a fórumo(ko)n lógok, valami pozitív infóra várva,de tartok tőle,h a freekick történelem marad.
Valóban, én külső fórumokon nem vagyok jelen, nem is voltam soha.
A belsőkön 2009 körüli időszakból már vannak rossz emlékeim, s ez 2012-re csúcsosodott ki.
Odáig fajultak a dolgok, hogy végül már semmilyen normális beszélgetést nem lehetett lefolytatni, mert az uralkodó klánok szétoffoltak mindent, a modok meg minden normálisnak induló topikot bezártak off címén. Olyan volt az egész, mintha a modok az offolók mellé álltak volna, ami nem is elképzelhetetlen, hisz személyesen is ismerték egymást...
Végül bepipultam, és elkezdtem kampányolni a tisztességes kommunikációért, szereztem egy csomó ellenséget magamnak, de szerencsére sokan mellém álltak, és végül megfordult minden.
Azt remélem, hogy így is marad, és soha többé nem tudják a sötét elemek átvenni a játék felett a "hatalmat". Mert nekik csak egy monopoli a Hattrick, és ugyanúgy uralkodni akartak mindenki felett, mint a valódi monopoli játékokban. Időnként még most is próbálkoznak, kevés sikerrel.
Ha regeltek, keressétek a HT-Arena Hungary FED-et, abban sok jó szellemű menedzserre találtok. Mindenki segítőkész a többiekkel szemben...
Más társaság volt a belső fórumokon és megint más itt a zindexen. Ha jól sejtem, akkor te a "benti" társaságban csalódtál. Az "őstagok" közül sokan nem is szivárogtak be a benti fórumra egyébként emlékeim szerint.
most van itt az idő nem itt irogatni hanem a saját fórumon, nem guest-ként... regeljetek be és tessék ott mutatni magatokat!! itt meg lehet IRL HT tornát szervezni addig