Majd később menj vissza légyszíves, mert a főtartók végein, a négy nagy kandeláber még nincs kész teljesen. Jó hogy lefotóztad a középen összeérő díszvilágítást, mert lehet, hogy a középső részt el kell bontani.
Ez van. Sajna. Egyébként szerintem nem kellett volna rövid dátumot mondani a végére. Ha nincs a Ganzos buli akkor sem lettek volna kész, mert a végéhez minden képen kell a jó idő (festés, gyantázás).
Hát igen . De a hívatalos átadás állítólag 2009 12. 31.-e. Csak a forgalmat előbb akarták megnyítni de bizonyos gazdaság polítikai tényezők ezt nem teték lehetővé(pl:Ganz). Az sem elhanyagolható tény , hogy én 1987 óta azt halom , hogy jövőre az ideiglenes hídat átépítik. Ahoz képest ez a "előre haladott álapott" nem kis lépés. Úgyhogy légy kicsit türelemmel. Egyébként szerintem a féléves leállás elégé alábecsült időtartam volt.
Ami konkrét : A nagy híd nincs legyantázva ezért nem lehet rajta közlekedni gyalog és kerékpárral. Ez csak tavasszal lesz kivítelezhető. A kishíd Váci úti ága készen van. Az öböl ági híd gyalogos részén még mindig kereszt merevítőket fognak cserélni jan. 10 után ezek után lehet majd a déli járdát betonozni. a Továbbá aki járt arra annak szembe ötlik,hogy 1/3 van a provizóriumoknak lefestve. Azis csak tavasszal lesz kivítelezhető. Vasút felőli korlátok nincsenek véglegesen lerögzítve, világítás hiánya ....stb.stb + gazdaságpolítika. A vonatok ideiglenes munkavédelmi 20km/h-s lassújele az ünnepekre fel lett oldva.Várható átadás : 2009 tavasza ez van kiirva.
Úgy olvasom, 120-as skoda volt, felforrt vízzel, így az más tészta, bár valószínű nem volt rajta mellény. És megint meg kell követnem magam, a 74 éves TROTTY ( a jó kurva anyját az orvosának, aki aláírta a jogsiját ) nem suzukis, henem chevrolett spark-al hasított, se táblát, se záróvonalat, se álló autót emberekkel nem vesz észre egy kivilágított helyen, hogy miért nem ő dölgött meg!!!
1:A leállósáv nem arra való, hogy nézelődjünk a szép új hídon, hanem műszaki hibás autóknak. 4x mentem át a hídon eddig, abból egyszer én is láttam barmokat, akik "csak úgy" nézelődgettek. Menjen a hídra nézelődni gyalog.
2:Az a barom aki meg eltrafálta őket, az hagyján, hogy nem látta a felfestést, de az álló autót sem? Vagy az embereket, akik lehet jó messze a leállósávban elsétáltak a kocsijuktól? (bizos az öreg suzukis otthon hagyta az 5-ös szemüvegét)
egy biztos, aki gázolt, az tuti barom, de lehet az is, akit gázoltak (kivétel, ha műszaki gondja volt, amire azért igen kicsi esélyt látok!)
milyen hosszú az a besoroló sáv? gondolom a körforgalom felőli rész lehet, de nem biztos
az M0-M7 csomópontban is van egy irreálisan rövid besoroló sáv, de ott nem tudsz tovább menni mert nincs leállósáv
sajnos vannak akik a) ahelyett hogy megállnának 0-ra és onnan indulnának ha lehet behajtanak b) én is jártam már úgy hogy egy türelmetlen f@sz mögülem (!) sorolt be, pedig aztán a vtec civicet lenézni egy szar skodával :-)....