Keresés

Részletes keresés

Octi19 Creative Commons License 2022.05.17 -1 0 20652

Üdv Sorstársak!

 

Szeretnék megosztani veletek egy olyan tippet ami nálam jó eredménnyel kecsegtet. Pár hete méhpempőt szedek, és az egyéb jótékony hatásai mellett a sömörrel érintett területek is kedvezően reagálnak. (persze azt sem illik elfelejteni, hogy több napfény is ér mostanság) 1-2 hónapja is elkezdtem már a méhpempő fogyasztását, de sajnos ~2 hét után abbahagytam (nem egy kellemes anyag, már ha igazi méhpempőt vesz az ember) és akkor is észrevettel a kedvező változást, ami a szünetben szépen vissza is romlott.

Most megint elkezdtem, és ismét érzem a javulást.

 

Aki ki szeretné próbálni, annak pár jó tanács: Ne boltban vegyen méhpempőt, mert azok általában virágporral és mézzel felhúzott és emellett jócskán túlárazott vackok! Onnan tudod, hogy igazi az anyag, hogy bűn rossz! Savanyú maró íze van és amikor lenyeli az ember, akkor inkább vissza irányba indulna elég sokáig...
A javasolt beszerzési forrás mindenképpen csak egy őstermelő méhészet. (ha valakit érdekel akkor szívesen megadom annak a méhészetnek az elérhetőségét ahonnan én veszem)

A javasolt mennyiség kb.: borsószemnyi reggelente a nyelv alá, amit ~5 percig ott kell tartani és utána lenyelhető. A kúrát csak 3 hónapig javasolt folytatni, és utána 6-9 hónap szünetet kell tartani!

Mindenképpen olvass utána mielőtt elkezdenéd szedni!!!!

 

Jobbulást mindenkinek!

worros Creative Commons License 2022.05.16 0 0 20651

Szomorúan olvasom az eseted. Nagyon sajnálom és egyben megértem a dolgot. 40 vagyok, 20 éve rombol ez a redva. Valahogy az elmúlt 1 évben mintha semmi nem használna.

 

Voltam 1 hete a megszokott bőrgyógyászomnál. Egy sima szemölcsöt szedett le rólam, aztán persze szóba került a sömör is. Alapvetően elmondhatom, hogy újra itt a nyár, és ez bizony megint egy hosszú ujjús sztori lesz. 

Én így ki nem megyek rövidben. Szóval azt mondta, hogy ha már tényleg nem bírom, akkor jöhet a szuri, Trexan. Mondtam, hogy oké, azért ennyire ne siessünk, eddig se volt sűrgős. És pont ez az amitől félek. Leoltanak, elmúlik, örülök a valaminek, aztán jön a dózer és pisloghatok.

Vettem 2 új sima zsírzós kencét: Eucerin Aquaphor és La Roche-Posay - Lipikar Baume AP+M.

 

Ez az utóbbi embertelenül hidratál. Napi 3x kenem magam, és az összes plakk lejön. Namost itt jön a lényeg. A Closanasol. Azt mondta a dokinő, hogy ha csak egy picit is plakkos a felület, akkor SOHA nem fog használni semmi. Tehát le kell a plakkot puhítani, és aztán jöhet a Closanasol, ami szerint, 

meg én is úgy tapasztalom, hogy a legjobb szteroidos kence. NAGYON keveset kenek fel a brutálisan lehidratált és mégsem szíros bőrre. Látványosan jobb a bőröm 2 nap után. El nem fog múlni, én ebbe már nem ringatom magam, de nem rákvörös, stb.

 

Más. Valami terápia kell. Ami megnyugtat, ami kikapcsol. Egy hobbi, egy jópofa elfoglaltság, ami NEM TV, nem internet, stb. Az is jó hatással van rám, hogy kicsit vakságot fogadtam. Nem foglalkozom már a koronaháborús hírekkel. Egyszerűen nem kapcsolok oda. Tudom, tudom, van baj, de én nem tudom jobbá tenni azzal, hogy nézem, és közben stresszelem magam.

 

Azt monda a dokinő, hogy: "Ne görcsöljön már mindenen! Maguk sömörösök mindig mindenen felizgatják magukat, azért annyira nem rossz a helyzet, meg ez a betegség sem. Tessék kicsit lazábban felfogni, betartani a zsírzást, a kenést és közben élni."

Oké-oké, hát azért ha már járni sem tud az ember, vagy ízületre megy ott azért picit rosszabb a dolog. Picit...., tudjuk, sokkal rosszabb.

 

Én továbbra is csak reménykedek, mert mást nem tehetek. Hátha majd most ez a szegedi innováció is hoz valami eredményt. Nem tudjuk, de ne éljünk reményvesztettként! Tartsatok ki! Én azt javaslom, hogy mindenféle bika, kemohatású, meg rettentően erős gyógyszereket ne engedjetek magatokba. Vissza fog jönni a sömör és az sokkal rosszabb lesz, mint amit elmúlasztott. Próbáljátok meg pl. elhagyni a tejet! Gyulladást okoz a szervezetben! Cukrot, édesítőt szintén ne! Legyen valaki, akivel lehet beszélgetni, akivel lehet elmélkedni, neadjisten picit kipanaszkodni magunkat. Beszéljetekakár magatokban is, csak ne maradjon bent a stressz a feszültség! Egészen biztosan jó hatása van a mozgásnak is. Aki teheti és tud, picit legyen aktívabb. Dohányosoknak nagyon ajánlom, hogy egy jó ecigivel és aromákkal térjenek át a stresszoldó gőzölésre. Törekedjetek a környezetetek tisztaságára, rendjére, legyetek módszeresek és örüljetek annak ami van.

 

Vérvétel, góckutatás, rossz fogak menjenek. Régi tömések cseréje. Fémallergia vizsgálat, és végül illat és színezékmentes kozmetikumok, tusfürdő, stb. Biztos hülyén hangzik így olvasni, de én egészen biztosan nem akarom feladni azt, hogy így is normális életem legyen. A bőröm ilyen, ez van.

Előzmény: Ficzek Úr (20649)
RusZ Creative Commons License 2022.05.16 0 0 20650

Úgy tudom, hogy Kaposváron foglalkoznak olyan ps-ben szenvedőkkel akik már sok mindent próbáltak, de nem igazán használtak a gyógyszerek, kencék. 

Előzmény: Ficzek Úr (20649)
Ficzek Úr Creative Commons License 2022.05.15 0 0 20649

Szia, most látom hogy érdeklődtél, amit köszönök. Sajnos nem vagyok jól, az állapotom folyamatosan romlik. Az izületeim romokban, már adókedvezményre is jogosult vagyok annyira gázos a helyzet. A vállaim, derekam, időnként a térdem irgalmatlanul fáj, ilyenkor flectort szedek hogy be tudjak menni dolgozni. Fizikai munkát végzek, óriási szerencsém hogy a főnököm nagyon rendes, megértő ha látja hogy gáz van - pl menni nem tudok - nem haragszik ha nem pályázom a hónap dolgozója címre. A bőröm se jobb, most járok vizsgálatokra, ahogy lejjebb írtam metotrexát nevű gyógyszerrel akarnak etetni. A vérvételnél van olyan eredmény - több is - amire 1 hónapot kell várni. Így még őszre se lesz gyógyszerem, pedig már a fájdalmak csökkentése miatt hajlandó lennék szedni gyógyszert is, pedig ezt idáig elutasítottam. Már a megélhetésem múlik rajta. Egy kolléganőmnek most ért véget egy 3 éves kísérlet amibe bevonták ( teljesen tünetmentes volt a szertől), azután szinte pillanatok alatt az egész teste tele lett. Feladta. Nekem a képemen jelent meg kb 2 hónapja, a szteroid sem tudja eltüntetni. Hát, nem lettem szebb ettől az biztos. Bízom benne hogy ha nekem nem is, de több sorstársamnak jobban alakultak a dolgai a sömörrel kapcsolatban, igazából én már - főleg így a 60-hoz közel - nem remélek. A redva mindenre reagált eddig, pedig életemben több kenőcsöt kipróbáltam és bizony elég jó eredményeim voltak. De csak egy ideig, utána minden visszatért a "megszokott" kerékvágásba. Jó egészséget kívánok Neked, és minden régi valamint új fórum "kollégának" is.  

Előzmény: Szeszi50 (20635)
Ficzek Úr Creative Commons License 2022.05.15 0 0 20648

Metotrexát nevű gyógyszerrel akarnak kezelni. A leírás alapján elég vaddisznó gyógyszernek tűnik. Valaki kapott ilyet, és ha igen mik a tapasztalatok? A választ, vagy válaszokat előre is köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 0 0 20647

Sziasztok!

 

Néhány éve kezdett megjelenni rajtam a pikkelysömör, ami eleinte csak néhány pont volt, de mostanra már eléggé súlyossá vált. Sajnos hallgattam az orvosra, és elkezdtem szteroidos krémmel kenni, amíg miatt sokkal nagyobb kiterjedésű lett. Ráadásul megtámadta a térdízületeimet, emiatt a munkahelyemet is elveszítettem. Nincs betegbiztosításom, mert nincs pénzem fizetni, így orvoshoz se tudok elmenni, hogy kivizsgáltassam magam. Több egészségügyi problémám is van, ami miatt rosszabbodhat, pl évek óta lyukas az egyik fogam, és sokszor be van gyulladva az ínyem. Ez biztos nem tesz jót a pikkelysömörnek. Illetve évek óta érzem, hogy valami irritálja a tüdőmet, szóval azt se ártana megnézetni. Elég gyorsan terjed, néhány hete már a kézfejemen is elkezdett megjelenni, az arcomról meg már nem is beszélve. Utolsó "reménykényt" elindítottam egy ilyen pénzgyűjtő akciót, hátha sikerül összeszednem így annyi pénzt, hogy kivizsgáltathassam magam, betömessem a fogamat, részt vegyek a góckutatáson. Néhány új ruhát is kéne vennem, mert már nincs olyan pólóm, ami ne lenne véres, foltos. Elég rossz ezekben a pólókban az utcán sétálni. 

 

Amúgy találtam egy krémet, ami elég szépen eltűntetni, amíg kenem vele, csak az a baj, hogy ez is nagyon drága. Ez lenne az: https://www.jinjang.eu/jinjang-bornyugtato-krem

Ez a krém tényleg nagyon jó, ajánlom mindenkinek, csak ahogy mondtam, nagyon drága, ráadásul mindössze 30 gramm, így nagyon gyorsan elfogy. Főleg nálam, mivel a combomon és a kezemen nagyon nagy kiterjedésű a sömör, így sokat kell belőle használnom. Jó lenne legalább a nyárra venni ebből a krémből, és eltűntetni a foltokat. Erre is kéne pénz.

 

Szóval ahogy mondtam, indítottam egy pénzgyűjtő kampányt, hogy kezelni tudjam magam, mielőtt még rosszabb lesz. Még csak 28 éves vagyok, és ha így megy tovább, akkor 40 éves koromra az egész testemet pikkelysömör fogja borítani. Csak annyit kérek, hogy segítsetek beindítani ezt a kampányt, mert amíg egyetlen forint sem érkezik, addig tudomást sem vesznek róla, nem kapják fel. Csak egy kis kezdő lökésre lenne szükségem.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki akár egy forinttal is hozzájárul! 

 

https://gogetfunding.com/a-man-with-severe-psoriasis-need-help/

ötfelezős Creative Commons License 2022.05.02 0 0 20646

A Soriont is próbáltad?

Előzmény: worros (20634)
RusZ Creative Commons License 2022.03.24 0 0 20645

Sziasztok!

Van bármilyen tapasztalata valakinek a dr.Hertelendy féle tenyérekcémára javasolt krémekről?

 

K 1 Creative Commons License 2022.03.20 0 0 20644
asadjalka Creative Commons License 2022.03.20 0 0 20643

Sziasztok!

 

Kb. 15 éve vagyok pikkelysömörös, régebben én is sokmindent kipróbáltam, de egy idő után feladtam, már nem próbálkozom semmivel. Orvoshoz a pikkelysömör miatt évek óta nem járok, csak ha nagyon muszáj (pl. baleset, megfázás). Bőrgyógyász több, mint 4 éve nem látott.

 

Nem reklámozni jöttem egyetlen szir-sz@r semmitnemérő terméket sem, és remélem, hogy ha van isten vagy karma, majd az ilyen embereket méltó büntetéssel sújtja.

 

Ami nekem nagyon bevált:

Góckutatás megvolt, a mandulámat kikapták, lyukas fog, vagy gyulladt fogínyem nincs, próbálom kerülni a stresszt, vagy ha olyan társaságba kerülök (pl. munkahelyen) ahol napi szinten unalomból b. szogatnak, azt otthagyom. Valamiért az idegesség előhozza a bőrömön a foltokat, a kialvatlanság szintén. Ha nem alszom eleget, vagy valamin sokat idegeskedek elalvás előtt, akkor előjönnek a foltok.

 

Így 5-6 éve kb. 95 százalékban tünetmentes vagyok.

A fejbőrömön szokott előjönni egy kevés télen, amikor sapkát kell hordani, vagy akkor ha nem vágatom le a hajam (fontos, hogy szellőzön a fejbőr).

Illetve a lábamon és a derekamon van 1-1 pötty. 

Ezek előtt nekem is nagyon rossz volt a helyzetem, de a góctalanítás, stressz kerülése, lesz@.rása, fogápolás, alvás segített. 

Előzmény: worros (20634)
Katyusi Creative Commons License 2022.03.20 0 0 20642

Sziasztok! Mi a véleményetek illetve a tapasztalatotok a Sandimmun Neorálról?

Folyamatosan kell szedni hónapokon vagy éveken át?

Mennyi idő után várható javulás?

Köszönöm a válaszokat.

worros Creative Commons License 2022.02.17 0 1 20641

Ez a legfrisebb hír! Reménykedek és drukkolok, hogy ha már a vakcinák ennyi idő alatt itt vannak, hátha ez is viszonylag hamar landol majd. 

Már csak az lenne a jó, ha lenne valami értelmes árazás vagy esetleg TB támogatás is hozzá, mert az ilyen friss fejlesztések (értelemszerűen) pénznyelőként indulnak.

 

https://index.hu/belfold/2022/02/12/ujabb-kutatasi-program-indul-a-szegedi-tudomanyegyetemen/

 

https://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_erdekessegek/cikkek/gyulladasos_betegsegeket_vizsgalnak_magyar_kutatok/20220214101511

 

 

 

worros Creative Commons License 2022.02.16 0 0 20640

Igaz, igaz, autoimmun betegség. Csak már annyira írtam, hogy szó szerint a felszínen maradtam.

 

Octi19:

Nem hallottam ilyenről, de remélem valami mocorog a felszín alatt.

 

Én azt kezdtem már el halucinálni a napokban, hogy egyszer kifárad a szervezetem és az utolsó éveimben, évtizedeimben lehet tünetmentes leszek.

Milyen jó lenne, hogy elvette a fiatalságom ez a valami, de mire megöregszem végre ki tudok menni a napra is.

 

Nálam most nagyot romlott a helyzet. Olyan, mint a könyökeim és a térdeim szeretnének találkozni. Lefutott a csuklómig, a kézfejemre, a combomra. 

Hiába kenem, hiába minden. 

 

Valaki mondja már el, hogy ez a biológiai terápia ez mi pontosan!

Előzmény: Ficzek Úr (20638)
Octi19 Creative Commons License 2022.02.14 -1 0 20639

A napokban halottam valami rádióban, hogy egy magyar kutatócsoport valamilyen sejtszintű terápián dolgozik, erről tud valaki valami pontosabbat?

Ficzek Úr Creative Commons License 2022.02.13 0 0 20638

"Akik ide írnak, azok egy, az orvostudmány jelenlegi állása szerint egy gyógyíthatatlan, és NEM FERTŐZŐ bőrbetegségben szenvednek." Kissé rosszabb a helyzet, ugyanis nem bőrbetegség hanem gyógyíthatatlan autoimmun betegség. Már vagy 20 éve gyötör, sok mindent kipróbáltam. Lehet hogy megyek a klinikára biológiai kezelésre. Még gondolkodom rajta.

Előzmény: worros (20624)
főszakács69 Creative Commons License 2022.01.23 0 0 20637

Heló-35 éve szintén zenész-az a helyzet hogy ennyi idő után kezdem azt hinni hogy tényleg csak  belűről gyógyítható-kenőcsnek bőven elég a  nívea-eleve  akkor lenne jó ha napi 5-ször kennénk magunkat-de ehhez egész nap nudizni kéne hogy legyen idő beszívódni-a szoli kur va jó-én 8 éve trexan tablettán vagyok-felsőtest oké- a térdek katasztófa- seggemen is van- a fejbőrt 3 naponta diprosalicosom-megelőzés képpen oldatozom-8 éve járok a reumára-negyedévente--a ggt 70-100 között-nem foglalkoznak vele-szakács vagyok-napi 4 sör lemegy-rövid évente 2 alkalommal-ha vérvétel előtt egy héttel nincs sörözés akkor lement már 60-ra is-de megbas-za a kutya ha ennyi nem fér bele-most akarnak biológiai terápiát indítani--ja és eddíg nem írtam hogy artrosis psoriatica az alapbetegség.

Előzmény: worros (20634)
Gergely Zsolnai Creative Commons License 2022.01.06 0 0 20636

Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat! Magam is úgy gondolom, hogy amikor meg van a belső egyensúly, alábbhagynak a gyulladások és eltűnnek. Sajnos amint megborul valami miatt (stressz, más betegség...), újrakezdődik a folyamat :(
Jó tippet adtál, lényeg, hogy nem szabad hagyni, hogy kiszáradanak a sebek. Egyik vásárlónk maga készítette el a krémet az általa bevált krémből, és valamennyi CBD olajból, de neki is leginkább a cseppentés vált be.

Egybéként már nem kell 30 ezreket fizetni egy olajért, ha valakinek elegendő egy hónapra az 500 mg-os olaj, annak az ára már 10 000 Ft körül van.
Mi egy külön pikkelysömörös vizsgálati program részeként kifejezetten magas kedvezménnyel tudnánk a részt vevőknek adni az olajat, vagy akár a krémeket, de ez most itt nem a reklám helye volt. :)
Bár meg tudnánk fizetni téged, mint influencer, és megírnád tapasztalataidat követőidnek, de egyelőre még mi is csak gyerekcipőben járunk, és a vásárlóink visszajelzései, illetve az eddigi kutatásokból tudunk gazdálkodni.

Ha érdekel a program, írj nekem privátban, még az is lehet, hogy ki tudunk közösen találni valami kedvező megoldást!

Üdv,
Zsolnai Gergely

Előzmény: worros (20634)
Szeszi50 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 20635

Sziasztok nagyon régen jártam erre. Sok minden történt többnyire rossz fél év alatt három halálesetet ami megviselt nagyon. Hogy vagytok régi sorstársak? PS mindkettő nálam rendben viszont az ízületi rész rengeteget romlott gond a kéz és boka. Megjelentek az első ízületi csomók jó nagyok a kezemen.

Ficzek úr, B.Gy, Margit néni remélem jól vagytok.

Boldog új évet mindenkinek!

 

worros Creative Commons License 2021.12.31 0 0 20634

Próbálok visszaemlékezni és összefoglalni, de azt már leírom, hogy az elmúlt 20 év egy értelmetlen pénzkidobás és harc is a részemről a nyavaja ellen.

 

Először fokozatosan álltam rá erre a bizonyos CBD olajra. Mivel nem hiszek abban, hogy valamit a sömörre kenve az el fog múlni, így alapvetően szájon át, nyelv alatt használtam.

Bárhonnan is nézem, ha ez egy belülről jövő betegség, egy lelki/stressz eredetű valami, akkor a külső hámsérülésekre egy sima krém is elegendő. Természetesen se nem túl zsíros, főleg nem vazelines, és legfőképpen nem glicerines, mert az a mélyrétegből vonja el a vizet...

A legjobb a szkvalén erre a célra, csak sajnos kevesen tudják. Orvosok se mind nagyon, belőlük is elegem van már (most nem bántom őket, de 2 diplomás ember vagyok természettudományos végzettséggel).

 

Szóval amit fel lehet kenni azt én már megcsináltam. Kentem mindenféle olajokkal, kivonatokkal, ittam teákat, de persze ezeket nem ilyen 1-3 alkalommal és várva a csodát. Én azt mondom, hogy alapvetően MINDENNEK jótékony hatása van a bőr szárazságára. Főleg akkor, ha mondjuk egyáltalán nem kenjük. 

Nem kell pikkelyesnek lenni, hogy az ember lássa, hogy mennyi rojtosfejű/szájú, seborreas, rozáceás, stb. ember van. 

 

És akkor vissza. Igen, volt CBD krémem is. Többféle. Pozitívum, hogy a méregdrága urea-s krémekhez képest (nem írok márkanevet) is selymesebb volt a bőröm, de az, hogy megszüntette volna azt meredek lenne állítani. Ha valakinek ilyen foltok vannak a testén, annak a halványodás eléggé sovány vigasz.

Elnézést, de nekem pl. az. Nem azt mondom, hogy tüntesse el azonnal, de mikor már a 30.ezrest ölöm bele a projektbe és (most jön a lényeg!) mellette kijön egy kis piros, veszettül viszkető új játékos, nos akkor az ember kedve úgy el is illan.

 

A szájon át szedett CBD olaj valóban jó egy 2-3 hét után. SOKKAL nyugodtabb voltam. Amin korábban már esetleg robbantam volna, nemes egyszerűséggel nem érdekelt. Viszont: anyagi csőd! Nem is értem, hogy képzelik. Ami dühítő, hogy a valóban érdemi koncentrációt tartalmazó olajokat halálos beteg embereknek ajánlják és megváltásként öli bele a család az utolsó forintjukat is, mert az orvosok egyértelműen tehetetlenek egy GYÓGYÍTHATATLAN betegség ellen! Ez is az! Felteszek egy kérdés: mit csináljak? Úgy összességében. Költözzek el messzire, hagyjam el a családom, a munkámat? Ne menjek emberek közé? (legfőképpen velük van a legtöbb gond...) Hát kivitelezhetetlen ez a dolog.

Lennék én kísérleti nyúl. Nekem miért nem küldenek 50-100ezer forintos olajokat, krémeket, mint sok YouTube influenszernek? Elmondanám én, hogy mennyire jó, csak ne a saját pénzemből kelljen kifizetni, mert TB-re sincs semmi támogatás...

Nincs egy valamire való fórum (ezt leszámítva, de elég vérszegény már ez is, érthető, hiszen nincs miről beszélni). 

 

A másik probléma, hogy aki esetleg tünetmentes lett (mennyire volt az sömörös???), az azóta is az? Mert erről már nem jön visszajelzés. Kényelmes venni egy párezer forintos krémecskét a P-patikában és azzal le van tudva a könyéken lévő 5Ft-os nagyságú, vagy a fültövön lévő borsónyi pötty. NAmost nekem egy 3000.- -os haszontalan 25g-os kence kb. 4 alkalomra elegendő. Volt, hogy ráálltam erre is. Kanabiszos xy krém, lássuk. Kevesebb lett..., a pénzem.

 

De mondok még egy dolgot, ha már orvosok. Azt mondta legutóbb egy bőrgyógyász, hogy amit nem patikában vényre lehet kapni az mind csak a helyi zsírzásra elegendő. Amit meg úgy adnak el, hogy nincs benne szteroid az meg hazugság. NINCS, NEM LÉTEZIK VARÁZSSZER!

3 nappal ezelőtt elkezdtem Dermovate kenőccsel kenni a vádlimon lévő tenyérnyi foltot, mert már annyira viszketett, hogy úgy voltam vele jöjjön egy kis "veseméreg". Rá 2 napra azon a lábamon lett annyi véraláfutás, meg a nagylábujjam is beduzzadt, bekékült. Már rendesen járulékos betegségeket képzelgek be ezektől, mint egyszerű emberek a korona elleni oltástól...

 

Apropó korona. 3 Pfizer van bennem, mert csak (van referenciám a családban lévő VALÓS halálozásokról különösebb és súlyosabb alapbetegségek nélkül). Egyiknél sem volt semmi kihatás a sömörre, de orvost és élő embert sem találtam, aki megerősített vagy eltántorított volna az oltástól. Ami meg vicces, mert akár az ember munkájába is kerülhet...

 

Szóval mint kiderült, igen, bizonyos hatás elérése után feladtam, mert vagy jött máshol újabb sömör kezdemény, vagy elértem azt a lélektani határt, amikor már azt mondtam, hogy ha eddig csak ennyi a hatás akkor már több pénzt nem érdemes ebbe beleölni. Itt szó szerint kell érteni az alkalmi havi 150-200ezret.

Az új hitvallásom az, hogy én nem kenek magamra több szteroidot. Leszámítva a nem régi Dermovate tesztet, mert kb. 10 évvel ezelőtt raktam magamra azt a francot. 

 

Ha viszket kenek rá valami vállalható árú, nem gagyi, lehetőleg ismert márkájú sima krémet és annyi.

 

Próbálok minden tekintetben pozitívan hozzáállni ehhez, de úgy vettem észre, hogy kizárólag az enyhébb étrend (NEM a célzott kínzós diéta!) és a rendszeres kardio mozgás ami segít. Abban is biztos vagyok, hogy mind a cukor, mind az édesítő szerek fogyasztása negatív hatással van erre. Meg a kedvenc drogom a kávé. Nem dohányzok, nem iszok.

Évek óta nem eszünk család szinten lisztet, péksütiket, kenyeret, cukros és rostos gagyi üdítőket (mind az...), gyümölcsöt csak délig, stb. Mégis úgy nézek ki, mint aki pikkelysömörös...

 

Végszó: nem költök semmi ilyesmi dolgokra többé. Úgy hiszem mindent kipróbáltam és elég sokszor visszajött már ez a valami, hogy újra már ne kezdjek beleölni súlyos pénzeket. Rendeltem a világ minden részéről krémeket, kencéket. Mind elfogyott, nem tudok mit mondani.

Előzmény: Gergely Zsolnai (20632)
marmande Creative Commons License 2021.12.24 0 0 20633

Most ez a legújabb mindenre (de valójában semmire se) jó csodaszer. Pár év múlva oda fog kerülni, ahova való, addig persze megveszi a sok naiv barom.

Előzmény: Gergely Zsolnai (20632)
Gergely Zsolnai Creative Commons License 2021.12.19 0 0 20632

Kedves Worros,

 

Olvastam, hogy próbáltad a CBD olajat is, gondolom a krémet is. Érdekelne a tapasztalatod, mennyire vált be.... A szavaidból úgy ítélem, hogy tünetileg kezelte, de azután visszatért.
CBD olajokkal és krémekkel foglalkozom, és emiatt sok tanulmányt olvastam arról, hogyan vált be másoknak a krém pikkelysömörre. Írtam is egy cikket összeválogatva az eddigi kutatási eredményekről. Elhelyezem a linkjét, remélem nem baj:
https://canaby.hu/ujdonsag-and-cbd-tudastar-163/pikkelysomor-kezelese-cbd-vel-psoriasis-kezelese

Sokan vásároltak tőlünk pikkelysömör kezelésére, és eddig pozitívak voltak a visszajelzések. Még nem olyan régóta foglalkozunk a krémekkel, így még mi is csak gyűjtjük a tapasztalatokat. Remélem nem probléma, ha megkérek mindenkit, aki próbálta már az olajat, hogy írja meg nekem privátba, vagy akár itt a fórumon, hogyan vált be neki.

Előzmény: worros (20616)
forgoszel Creative Commons License 2021.12.01 0 0 20631

Hagyd, a gombástopicban is ez a krém szüntette meg a gombásodását! :)

Előzmény: Torlonia Pyrandus (20630)
Torlonia Pyrandus Creative Commons License 2021.12.01 0 0 20630

Van ellenvélemény?

Előzmény: Marta St (20629)
worros Creative Commons License 2021.11.10 0 1 20628

De hogy írhatsz ilyet? Nem vagyok sem vallásos, sem prűd, de mi az, hogy leprás tehén, stb.?

Azzal tisztában vagy, hogy te is nézhetnél és valószínűleg valamikor fogsz is így kinézni? Akkor majd mit mondasz?

 

Azt, hogy valaki mennyire sömörös, nem őmaga választja meg. Én sem nézek ki most úgy, mint egy leprás, de voltam már annyira rossz állapotban, hogy azt hittem itt a világ vége.

Azt tudom elképzelni, hogy csak pár tipikus plakk van most még rajtad (könyök, térd, összesen max. 1 tenyérnyi), de én még nem tapasztaltam ennyire negatív megnyilvánulást, főleg egy szintén sömörös embertől.

 

Ő senkit nem akar megbotránkoztatni, próbálja elfogadni magát, nem gondolod? Én évek óta most nyáron először voltam pólóban, mert már elegem van abból, hogy hosszúujjúban járjak a könyököm miatt. Tudod mennyire jó érzés volt, amikor az 5-10. megbámulós ember után már leszartam, hogy ki néz vagy ki nem? 

Úgy éreztem szintet léptem és jólesett! 

 

Én sem szeretem a kirakatembereket és valóban nem hiszem, hogy erre bárki is kiváncsi, főleg nem a közösségi barmoknak szóló oldalakon (na látod, én meg a F@szBuk, TikkTokos, blabla.... magamutogató agyhalott kirakatökröket nem lájkolom... ---> ez az emberiség kb. 90%-a).

 

Szóval aki a biológia sámánterápiában hisz, az vigyázzon a szitkozódással és átkozódással, mert visszanyal a boszorkányság.

 

(Továbbá is várom tőled a tuti, 100%-os terápiás leírást, infót, megbízható linket, stb. amit előre is tisztelettel köszönök!)

Előzmény: marmande (20627)
marmande Creative Commons License 2021.11.10 -1 0 20627

Nekem is van pikkelysömöröm, de nem nézek ki úgy, mint egy leprás tehén! És legfőképpen nem mutogatom magam, csak hogy megbotránkoztathassak másokat! Szatírok csinálnak ilyet.

Előzmény: worros (20626)
worros Creative Commons License 2021.11.10 0 0 20626

De te szenvedsz ettől a betegségtől, vagy csak láttad ezt a linket és mindenképpen ide akartad ezt írni? 

Nehogy elhányd már magad ettől. Tény, hogy nem esztétikus, de most mit csináljon?

Tudod, hogy az ezt a betegséget feldolgozni és elfogadni nem tudó embereknek a pszichológusok is azt javasolják, hogy vegyék be a leszarom tablettát, mert az elfogadás is a "gyógyulás" illetve a tünetmentesség egyik alappillére? 

 

Meg ez a biológiai terápia KONKRÉTAN micsoda (szerinted)? Mert az is biztos, hogy lófüttyöt nem ér az sem. Mert ha érne, akkor már nem lenne ennyi és ilyen betegségben szenvedő ember.

Ilyen 10-ből 1-nél működik sarlatánság, amire vagyonokat lehet költeni, meg lehúzni szerencsétlen pikkelyeseket.

Előzmény: marmande (20625)
marmande Creative Commons License 2021.11.10 0 0 20625

Tudom, hogy nem fertőző, de nagyon ronda! Az a hülye nő pedig még mutogatja is magát. Majdnem elhánytam magam!

Próbálja ki a biológiai terápiát vagy járjon nyakig ruhában, engem nem érdekel, de ne mutogassa magát. Úgy viselkedik, mint egy szatír.

Előzmény: worros (20624)
worros Creative Commons License 2021.11.10 0 0 20624

Már ne haragudj, de tudod te, hogy milyen fórumba írod ezt be?!

 

Akik ide írnak, azok egy, az orvostudmány jelenlegi állása szerint egy gyógyíthatatlan, és NEM FERTŐZŐ bőrbetegségben szenvednek. Ergo kb. hasonlóan nézünk ki itt elég sokan.

És tudod még mi a legnagyobb problémánk? Hogy az ilyen faragatlan emberek miatt kényszerülünk takargatni magunkat még nyáron is, mert ez szerinted undorító. Pedig az egyik ingyenes gyógyírünk maga a napfény lenne!

Mit vesztek még el tűlünk ti hibátlan bőrű, makulátlan szörnyetegek?! A levegőt?

 

SZÉGYELLD EL MAGAD!

Előzmény: marmande (20623)
marmande Creative Commons License 2021.11.09 -1 0 20623

Ilyen foltos nőt nem engednék be a házamba még nyakig felöltözve se. Undorító!

Előzmény: Torlonia Pyrandus (20622)
Torlonia Pyrandus Creative Commons License 2021.11.08 0 0 20622

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!