Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.18 0 0 225
Sír a Storyban azt közben meg éli világát... Kivel kell lefeküdni, hogy valaki talksót vezethessen? Tehetségről itt nyilván nem beszélhetünk.
Előzmény: bukker (223)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.18 0 0 224
Jön a Zsanetth-só?
Mindig azt gondolná az ember, hogy mélyebbre már nem süllyedhet a színvonal, ezek szerint mindennél van mélyebb is.

Valóban azt gondolja valaki, hogy ez a picsa le tud vezetni egy műsort?

Előzmény: bukker (223)
bukker Creative Commons License 2003.04.18 0 0 223
Nem:

Zsanett beszélget Claudia helyett
2003.04.18. 11:28


Zsanett
Májusban eltűnik a tv2 műsorából a Claudia Show - derül ki a tv2 közleményéből. A Blikk információi szerint a csatornán a Big Brotheres Zsanett - aki kérészéletű mai lapos újságírói pályát is maga mögött tudhat - vezetésével indul az új talk show.

A Claudia-show megszüntetésének az az oka, hogy a műsorvezető Liptai Claudia ősztől más feladatot kap a csatornától. Liptai a Big Brother háziasszonyaként, hetente egyszer továbbra is a képernyőn marad.
A közlemény szerint a show az utóbbi időben ismét emelte nézettségét, és "több alkalommal” megelőzte az RTL Klub Mónikáját. A konkurens kibeszélőshow azonban többnyire lényegesen megelőzte Claudiát, sőt a Claudia előtt vetített Jakupcsek nézettsége is magasabb volt.

(Napi Online)

Előzmény: duzzoghy (222)
duzzoghy Creative Commons License 2003.04.18 0 0 222
ugye ez most csak egy rossz vicc?
Előzmény: kábelbúvár (221)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.04.18 0 0 221
Zsanett veszi át Claudiától a Sóját...

Gondolom, havi 400-ért...

Előzmény: jegyzőkönyv (220)
jegyzőkönyv Creative Commons License 2003.04.18 0 0 220
Miért sajnáltatja magát? Saját magának kereste a bajt, senki nem kényszerítette semmire!
Havi 400E? ez aztán komoly! De nem csak attól lesz magas az ember fizetése, hogy bemegy a BB-be, akkor is lehet jól keresni, ha az ember tanul, gyakorlatot szerez, Igaz, akkor nem kerül címlapra... pedig az mekkora dolog, SZTÁRNAK lenni!
Ne értsétek félre, nem mindenben ez a hülye liba a hibás. Igen, valaki(k) ezt elhitették vele, hogy ez ezzel jár!
Édesanyjának csak gratulálni tudok, hogy nem áll a lánya mellett, mert bármit is művelt a lánya, akkor is az övé.


gReg Creative Commons License 2003.04.18 0 0 219
kÉrlek mondd, hogy Photoshop-pal csináltad és ez nem jelent meg nyomtatásban :(
Előzmény: SumQuiSum (209)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2003.04.17 0 0 218
Picsa a nő.
Előzmény: vaffanculo.hu (210)
bolabek Creative Commons License 2003.04.17 0 0 217
Nem is ő írta.
Előzmény: miskafa (216)
miskafa Creative Commons License 2003.04.17 0 0 216
Olvastátok a beszkennelt cikket? Elképesztő a stílusa, ugyanazon alanyra az egyes és többes szám egymás utáni használata, vesszők használatának teljes zavarodottsága, értelemzavaró, oda nem illő szavak tömkelegének beillesztése...Ezek a mai magyar "sztárok"...
blues12 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 215
Lehülyült a mai lap
Orgia007 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 214
Kéthetente vettem egyet. Mióta Big Bráner van benne azóta nem veszem. Sőt másokat is lebeszélek.,
Előzmény: timcsili (213)
timcsili Creative Commons License 2003.04.17 0 0 213
Mér, eddig törzsvásárló voltál?
Előzmény: Orgia007 (212)
Orgia007 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 212
Míg ez a dagadt picsa ott lesz, nem veszek Színes Mai Lapot
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.17 0 0 211
Alföldi megkérdezte tőle, hogy tényleg kirúgták-e az újságtól, erre ő azt kezdte fejtegetni, hogy ehhez senkinek semmi köze, mire Alföldi: - Kösz, akkor ezek szerint igaz.

Bejátszották neki az Irigy Hónaljmirigy róla szóló paródiáit, de őrre meg a balatonfelvidéki tájszólásáról kezdett beszélni, meg arról, hogy már jár beszédtanárhoz.

Előzmény: vaffanculo.hu (210)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.17 0 0 210
Alföldi tegnap este tényleg szétszívatta, de ő fel sem vette, mert fel sem fogta, miről van szó.

Az is szóbakerült, hogy amikor Zsanér felvételizett az egyetemre, megkérdezték tőle, hogy kik a kedvenc zeneszerzői, arre ő Kodályt mondta, arra, hogy mondjon egy szerezeményét meg az felelte, hogy Kuratórium! :)

Előzmény: timcsili (208)
SumQuiSum Creative Commons License 2003.04.17 0 0 209
Sziasztok!

Itt egy tanulságos bizonyíték. Érdemes tüzetesebben elolvasni, hogy mennyire is aludt a korrektor :(


Színes Mai Lap cikk

timcsili Creative Commons License 2003.04.17 0 0 208
Jajistenem, szegénykém, jajdesajnálom... De legalább plakátok formájában ott van a hirdetőoszlopokon! Ismertségre vágyott, sztárságra - hát megkapta. Havi 400e? Hol él ez? Hajdú Péter mint őrült jó pasi??? Jesszus. Tegnap tényleg szívatta a csajt Alföldi?
Előzmény: Törölt nick (204)
duzzoghy Creative Commons License 2003.04.17 0 0 207
Ősztől? Az még nagyon messze van, addig annyi minden történhet... lehet, hogy akkor már azt sem tudjuk, hogy ki az a Zsanett. Vagy ne reménykedjek? :-) Esetleg a Klaudia műsorát veszi át? A stílus hasonlít... és akkor most nem dicsértem :-(
Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 206
Naja, Blikkben meg az van, hogy ősztől valami beszélgetős műsort vezet a tv2-n. Azt sem szabad elhinni amit Zsanér kérdez.
Előzmény: duzzoghy (205)
duzzoghy Creative Commons License 2003.04.17 0 0 205
Most nem ő írt, hanem róla írtak. A cél ua: benne van az újságban és beszélnek róla. :-(
Előzmény: Törölt nick (204)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 204
Miért tagadta ki az édesanyja?

A Big Brother csalfa szöszkéjét az egész ország ismeri,de azt kevesen tudják, hogy a magánélete romokban hever. Édesanyja
kitagadta, az utcán elfordulnak tõle, egyetlen férfi sem veszi komolyan. A pszichológus kezdõdõ depressziót állapított meg nála. Ily gyorsan szertefoszlottak a sikerrõl, magas fizetésrõl szõtt álmai? Mihez kezd most felemás hírnevével - egyáltalán,
az egész életével? Szülõfalujába, Gellénházára nem mehet vissza, a falubeliek aligha látnák szívesen... Vajon, a 23 éves Horváth Zsanett, nem hozott-e túl nagy áldozatot a sikerért?

Story: Amikor tavaly szeptemberben beköltöztél a Házba, mire számítottál?
Zsanett: Óriási ismertséget és egy jó állást reméltem a fővárosban valahol a médiában vagy marketing területen. Konkrétan megfogalmazva havi négyszázezer forintot akartam keresni. A szörpüzemben ennek a töredékéért húztam le a nyolc órákat.
Story: Miért akartál eljönni Gellénházáról?

Zsanett: Pörgős életre vágytam. A faluban kicsit kilógtam a sorból. Feszélyezve éreztem magam, mert nem lehettem az, aki igazán vagyok. A tévéműsor lehetőséget adott a kiugrásra, én pedig hittem abban, hogy közelebb kerülök az álmaimhoz. Tudom, hogy furcsán hangzik, de mindig arról ábrándoztam, hogy a magazinokban szerepelek, az igazi sztárok között. Amikor pedig rövid időn belül háromszor is címlapra kerültem, határtalanul boldog voltam. Lám-lám, egy magamfajta egyszerű lány is érdekes lehet mások számára!
Story: Az álmaidhoz közelebb kerültél, a családodtól viszont eltávolodtál...
Zsanett: Mielőtt belekerültem a műsorba, édesanyámmal szorosabb kapcsolatom volt, mint apuval, de azért előtte is voltak titkaim. Anyám konzervatív nő, bizonyos magánéleti és szexuális dolgokat nem tudtam vele megbeszélni. Mivel nem igazán ismert, számítottam rá, hogy a viselkedésem megdöbbenti, de azt hittem, hogy megért. Rózsaszín szemüvegen keresztül látott engem, azt gondolta, hogy egy kedves mintalányt fog látni a tévében, ehhez képest persze botrányos voltam. A viselkedésem nem fért bele az anyám erkölcsi normáiba. De szerintem, ha gyilkos lennék, akkor is mellettem kéne, hogy álljon, mert mégiscsak a gyermeke vagyok.
Story: Visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolat köztetek?
Zsanett: Remélem, egyszer, valamikor visszakapom még azt az anyámat, akit korábban szerettem. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ő már a lelke mélyén is kitagadott. Nem mondja, de érzem. Amikor hazamegyek látogatóba, mindig sírógörcsöt kapok. Kikészít az örökös szemrehányásaival, állandóan bánt. Mindig azt kell hallgatnom, hogy amíg én a tévében szerepeltem, addig ő mennyit szenvedett, szégyenkezett. Szerinte tönkretettem a családunk jó hírét. Anyu mindig azt hajtogatja: "Gyere viszsza az aranykalitkába! Itt megkapsz tőlünk mindent." De én már a kalitka szótól is rosszul vagyok! Bezártságot jelent, nekem pedig nincs kedvem kalitkában élni.
Story: Kitől remélhetsz még egyáltalán segítséget?
Zsanett: Bérlek egy lakást Zuglóban. A szomszédok és a házban lakó emberek jelentik a legnagyobb támaszt. Amikor beteg voltam, ők mostak és főztek rám. Elég szomorúnak tartom, hogy rájuk kell támaszkodnom, nem pedig a családomra. De az egykori szereplőkkel, Judittal, Itivel és Bálinttal is szoros kapcsolatban állok. Ők lelki társaim is, hiszen valahogy egy a sorsunk.
Story: Férfiak nincsenek az életedben?
Zsanett: Nincsenek! Egyéjszakás jelentkezők akadnának, de abból nem kérek. Komoly kapcsolatra vágyom, nagyon magányos vagyok. Hiányzik egy társ, akihez oda lehet bújni, akinek elmondhatom a problémáimat.
Story: Hajdú Péterrel való kapcsolatod ezek szerint csak a hírveréshez kellett? Magatokra akartátok irányítani a figyelmet? Érzelem nem is volt köztetek?
Zsanett: Nem voltam szerelmes belé. De nem a reklám kedvéért voltunk együtt. Én legalábbis nem. Nekem Peti nagyon tetszett. Nem voltak mély érzelmeim, de vonzott a külseje. Őrült jó pasinak tartom! A kapcsolatunk azért ment tönkre, mert ő pont olyan, mint én, vagyis akaratos, makacs, kifejezetten önző, egoista. Nem hagytuk egymást érvényesülni.
Story: Szerinted mit gondolnak rólad az emberek?
Zsanett: Tudom, hogy nagyképű, buta, számító libának tartanak, aki minden pasit megpróbál kihasználni, de én tudom és hiszem, hogy nem ilyen vagyok. Rossz kép alakult ki rólam az emberekben, mert a média ezt sugallja. A valóságban alig találom a helyemet, lelki roncs vagyok. A pszichológus szerint kezdődő depresszióm van.
Story: A bulvárlap, amelyik újságíróként foglalkoztatott, négy hónap után felmondott. Miből élsz most?
Zsanett: A tartalékaimból. Csak rövidebb időre elegendő pénzem van. Egyelőre külsősként még dolgozom ennél a lapnál, de jó lenne biztos munkát találnom. Tudom, nem lesz könnyű, mivel a cégek elég elutasítóak az egykori szereplőkkel. Amikor Angéla beadta az önéletrajzát az egyik vállalathoz, visszaküldték, mondván, ripacsokat nem alkalmaznak!
Story: Mi lesz, ha nem sikerül elérned az álmodat: a jó fizetést, a megértő társat és a saját pesti lakást?
Zsanett: Nem tudom... Remélem nem omlok össze, de már a gondolattól is kétségbe vagyok esve... Vannak napok, amikor nagyon kilátástalannak látom a helyzetemet. De hiszek abban, hogy hamarosan előbukkan egy segítő kéz. Ha már a reménysugarat is elveszíteném a szebb jövőre, akkor súlyos depreszszióba esnék. Nem akarok a pszichiátrián kikötni!

vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.15 0 0 203
Ő nem írhatta, mert kb egy hónappal azután mondta, hogy könyvet írt, miután kijött a házból, márpedig azalatt fingani sem volt ideje.
Arról meg most nem is szólva, hogy a szellemi képességei sincsenek meg egy könyv megírásához.
Előzmény: Szunya (201)
pancer1 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 202
Legfeljebb diktálta, ha riportkönyv.
Talán olvastad, vagy ilyesmi?
Előzmény: Szunya (201)
Szunya Creative Commons License 2003.04.15 0 0 201
Fogyni fogy, a címlapon Évi neve van, de valóban ő írta?
Előzmény: pancer1 (200)
pancer1 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 200
nem szállt el magától, ő sem, legalábbis a zsanetthez viszonyítva sem.
Ami a könyvet illeti, az már fogy...
Előzmény: vaffanculo.hu (199)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.15 0 0 199
Nem mintha Évike nem szállt volna el magától, állítása szerint még könyvet is írt (amit nem hiszek), meg CD-t akar kiadni.
Előzmény: Törölt nick (197)
antibuli Creative Commons License 2003.04.15 0 0 198
Miért bántjuk szegényt... :)

ha ö nem lenne akkor Gellénháza nem lenne ennyire ismert, csak a köolajról.. az meg van máshol is.
De Zsanér csak 1 van!!

Előzmény: Törölt nick (197)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.15 0 0 197
Évi egyébként azt mondta Zsanérról, hogy nagyon elszállt.
DJ Bill Creative Commons License 2003.04.14 0 0 196
Micsoda izgalmak :)
Előzmény: Törölt nick (195)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!