Jelenleg 24 lakás van Frankfurtban (az Immobilien scout 24-nél), ami min. 50nm-es, provisionsfrei-os, és 500 euró alatt van hidegen. A környéket feltétlen nézd meg. Ami olcsóbb, az nem biztos, hogy jobb.
Erre van egy állami ajánlás, hogy hány főnek, hány nm-es lakás, ill. hány szobás lakás "kell" minimum. Ez nem szent írás, a bérbeadó vagy betartja, vagy nem. Ezt gondolom a kereslet-kínálat is nagyban meghatározza.
Hidegen 500 euróért Frankfurtban is kapsz jó lakást 50-60 nm között. Persze nem egyszerű.
Hogyan számolják ki, hogy egy 3 tagú család / apa-anya-gyerek/ mekkora méretű lakást vehet ki?
Szobaszám vagy m2?
Márciustól Frankfurtban fogok dolgozni, én megyek előre, a férjem és a lányom csak nyár végén jön. Nekem lesz szállásom addig de augusztus 1-től keresnem kell. Előtte viszont szeretném tudni, hogy milyet is keressek? Elképzelés az van és a max. összeg is ami hidegen 500 E. Frankfurt és 30km körzetében gondolkodom. Internetet bogarászom, lehet ennyiért találni?
Frankfurt vonzáskörében, MAINTAL - Dörnigheimban május 1-töl hosszú távra kiadó egy 2. emeleti 2 (külöbejáratú)szobás 53 n2-es lakás, bérleti dij 420.-€+rezsi (130.-€)+3 havi kaució. Frankfurt-Enkheim autóval 5-10 percre elérhetö, vonatok 30 percenként járnak, az A66-os rákapcsolása is pár percre van. Az épület egy 3 emeletes épületekböl álló rendezett lakóparkban van, bérelhetö autóparkoló az udvarban, (de utcán is lehet helyet találni) az erkély egy nyugodt zsákutcára néz. Real, Netto a sarkon, bevásárólközpont a közelben. A közeli Majna-part, a pár percre levö tenisz -és focipályák, erdei sátányok biztositják a rekreációt. Érdeklödni a 061816101956 üzenetrögzitös telefonon lehet, visszahivom! Elözetes egyeztetés után szombat délelöttönként megnézhetö a lakas.
EGY KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY!Bál a Savoyban cimmel a sikeres szigligeti szinház elöadása felvételröl szombaton 2013 március 9-én este 19 órakor Madeleine de Faublos szerepét élöben, német nyelven énekli: GALAMBOS LILLA Fritz-Treutel-Haus Bergstr.20 65451 Kelsterbach.A jegyek ára 15 €Helyfoglalás: 0170-666 4 663 mobilszámon
Hallo, Mindannyian! Ki tudna segiteni nekem egy 28 éves pesti fiu szamara februar 15.-töl 3 évre egy kis egyszobas lakast talalni ugy 30 S-Bahn-percnyi tavolsagon belül a frankfurti repter körül? A lakbér rezsivel együtt 500 EURt nem haladhatja meg. A fiatalembert érdekelne szükség esetén egy albérleti szoba fürdöszobahasznalattal vagy egy WG szoba is. A lakas nagyon sürgös lenne! Kérek mindenkit, akinek lenne egy hasznalhato ötlete, jelezzen!
Ungarische Woche 1. - 10. März 2013 Sonntags 11-15 Uhr, an allen anderen Tagen ab 17 Uhr Zigeunerkapelle spielt ab 18 Uhr, sonntags ab 11.30 Uhr ! Eintritt frei ! Auch Donnerstag geöffnet ! Ungarischer Begrüßungs-Pálinka gratis !
Sehnsuchtsvolle und feurige Klänge einer ungarischen Zigeuner-Kapelle Kulinarische Spezialitäten der ungarischen Küche nach Original-Rezepten und Zubereitungsarten, Hotel-Restaurant „Zur Mainlust“ in Maintal-Dörnigheim, Fischergasse 28 an der Mainfähre; großer hauseigener Parkplatz Reservierungen unter der Tel.: 06181 / 94930, Fax: 06181 / 493044 oder E-Mail: info@hotel-mainlust.de
Sziasztok,Valakinek lenne ötlete hogy hogyan lehet eljutni valami tömegközlekedéssel Frankfurt.Hahn bol Frankfurt an Main-ba?? Nagyon fontos lenne. Ha valaki esetleg tudja a TAXI tarifáját erre az utra azt nagyon megköszönném!
Segítségeteket szeretnén kérni! Frankfurtban keresek magyarul beszélő adótanácsadót. Már kerestem az interneten azonban ilyen lehetőséget csak Münchenben találtam. Nagyon fontos lenne!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egyesületünk idei első előadására, amelyet A HELYES TÁPLÁLKOZÁS A LEGFRISSEBB TERMÉSZETTUDOMÁNY TÜKRÉBEN címmel 2013. február 3-án 17:00 órai kezdettel tartunk Előadó: Prof.h.c.Dr.Dr. Sebestény Tamás egyetemi tanár, a mainzi Orvostovábbképző Intézet vezetője Az előadás helyszíne: 60323 Frankfurt, Freiherr-vom-Stein-Str.8 (Westend megálló) A rendezvény ingyenes, költség-hozzájárulást szívesen fogadunk!
DeRosa, KÉRLEK! ne kommentárold negativan, mint az elözö emlékeztetöket! Lehet, hogy van aki még nem látta a bejegyzést és mégis érdekli az esemény....
Es igen, csak a muholdas megoldassal fogsz magyar csatornakat kapni, egyik kabel stb szolgaltato se erzi a magyar nyelvu piacot eleg nagynak, hogy bevezessen egy csomagot ra...
1.) Otthon befizetsz egy UPC vagy masfele muholdas csomagra, kihozod es megprobalod itt felszerelni + beallitani.
Ez persze penzbe kerul es szerzodes szerint tilos kulfodre kihozni. Es minden szolgaltatonal nezz utana, hogy melyik muholdrol melyik sugarral nyomjak a csatornakat, mert a kulonbozo nyalabok kulonbozo teruleteket fednek le. Nem tudom, hogy mindegyik OK lenne-e Frankfurt kornyeken.
2. (nekunk ez van) A Duna TV, Duna World es M2 ingyenesen foghato az Eutelsat 9A muholdrol.
Mukodik Frankfurt kornyeken, ingyenes es legalis.
Eppen ezt a muholdat sajnos nem konnyu beloni, eleg kozel van egy masikhoz. En vegul szakemberrel tajoltattam pontosra. (Az olcso analog muszerrel nem sikerult.)
Amugy barmelyik digitalis muholdvevo jo hozza, a jo kepminoseghez erdemes 90cm atmerojutanyert venni (ha van hely), mert igy meg rossz legkori viszonyok kozott is elegseges jelszinted lesz.
De ha mar muholdazni akartok, akkor szerelj fel egy 2 fejes rendszert, egy fej Astra (nemet csatornak), a masik az Eutelsat es kesz. (ez a mi konfiguracionk is)
Frankfurt mellet lakok,csak a parabolás megoldás létezik arra hogy magyar TV-adást nézhessek?Meg persze van az intertet is,de én azt nem szeretem.Tudna valaki infot adni?vagy ha esetleg valakinek van parabolás tapasztalata az legyen kedves irja le lépésről lépésre hogy hogyan csinálta,onnantol kezdve hogy bement a megfelelő boltba. Uhh ez durva lett :)Ha valaki tud kérem segitsen
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egyesületünk idei első előadására, amelyet A HELYES TÁPLÁLKOZÁS A LEGFRISSEBB TERMÉSZETTUDOMÁNY TÜKRÉBEN címmel 2013. február 3-án 17:00 órai kezdettel tartunk Előadó: Prof.h.c.Dr.Dr. Sebestény Tamás egyetemi tanár, a mainzi Orvostovábbképző Intézet vezetője Az előadás helyszíne: 60323 Frankfurt, Freiherr-vom-Stein-Str.8 (Westend megálló) A rendezvény ingyenes, költség-hozzájárulást szívesen fogadunk!