Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.23 0 0 62
Szia, nem mindegy, hol.? Mi és a családunk 6. alkalommal nyaralt és ünnepnapokat töltött evvel a lehetőséggel, igényes helyeken. Eddig soha nem jártunk rosszul és sok szép élménnyel vagyunk gazdagabbak. Talán a szüleidnek is tetszene, Bük-Fürdő /Thermálfürdő/ és környéke. PL: Kőszeg, Szombathely, Sárvár. Domborzati adottságaiból adódóan szerencsés helyzetben van a Vas megyébe látogató. A természet bőkezű kínálata a levegő, barangolások, gyógyító vizek, élvezetessé teszik az eltötött napokat. Szombathelyi Egyházmegye Ékességeit érdemes megcsodálni.
PL: - Püspöki Palota, vagy a Kőszegen ősszel az Irottkő Natúrparkban vonzza a turistákat. STB... sokat tudnék írni, tengernyi lehetőséget, olcsót.
Sárvárt imádom, /csekkel olcsóbb volt, mint anélkül!/ a thermálfürdő leírhatatlan élmény és nem drága, a Nádasdy- vár tetszett és a Folklórfesztivál.
Bükfürdőn a Bajor-panzióban olyan ellátást, kiszolgálást, bőséges, finom ételt és szállást kaptunk ami hotelekben szokás. Hihetetlen! Csak 1 csekket kértek, 4 felnőtt + 1gyerek részére! Jól olvastad, nem tévedés!
A fürdő sem drága és nagyon tiszta! Hatalmas, rendezett területen, gyönyörű fákk között. Olvassd el mire jó és hatásos, különösen az idősebbek számára milyen hatással van! Gyerekeknek pancsolók és úszási lehetőség, de csúszda is van bőven, kinnt és bennt is. Válogatni lehet!
A Fürdő Étterem, Kávéház, külön élmény és nagyon szép. Mediterrán. Olcsó.
Írhatnék Hévíz - Borfesztivál, Balatonfüred, Zalakaros, stb...
Sokkal gazdagabbak vagyunk élményekben és nagyon boldog, gondtalan, nyugodt napokat tudtunk eltölteni együtt a családunkkal. Sokkal többet tudtunk így utazni, többet láttunk és tapasztaltunk, mint enélkül a csekk nélkül. Válogatunk és alaposan megnézzük, kérdezünk a neten, és telefonon is érdeklődünk, mielőtt lefoglaljuk a szállásokat. Idén is így nyaralunk a gyerekeinket és az unokát, az egész familiát visszük. Tiszta szívvel, felelőséggel vállalva, hogy biztos megfelel az elvárásaiknak minden és jól érzik majd magukat, annak ellenére, hogy mindenki más egyéniség.
Köszönöm, hogy időt szakítva elolvasták kellemes élményeimet. Kívánok mindenkinek olyan nyarat, amit csak kíván és jó pihenést, szép boldog napokat.
Előzmény: Aradam (61)
Aradam Creative Commons License 2008.06.23 0 0 61

Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy micsináljak ha meggondoltam magam és az 5000 forintot sincs szándékomban kifizetni? Postás házhoz jön? Küldjem vissza?

Szüleimet szerettem volna meglepni, de nyeremény nélkül is olcsóbban szoktak nyaralni :)

köszönöm!

whisky:) Creative Commons License 2008.06.12 0 0 60

Én is kaptam mai napon egy ilyen "meghívót" erre a 14 napos állítólag "ingyenes nyaralásra". Nagyon csábítónak tűnt, már ki is töltöttem az űrlapot, természetesen előtte a szabályzatot is elolvastam- de én még ott se olvastam olyat ami konkrétan rávezetné az embereket arra hogy ez csak egy kis min.5% - max 25%-os kedvezményt biztosít. De aztán elkezdtem gondolkodni, hogy a XXI.-ik században élünk, manapság valóban semmi sincs ingyen, és vajon miért lenne az nekik jó..akár a hoteleknek, akár ennek a cégnek, hogy ingyen nyaraltatgassa az embereket?!

Szerencsére időben ézhez kaptam, gyorsan rákerestem 1-2 fórumra, hogy mégis a véleményeket elolvasgathassam.És azért van 1-2 tényleg furcsa és megdöbbentő vélemény ezekről a nyaralásokról...

Én nem várom el hogy a szállodák ingyen fogadjanak és lássanak is el...de tényleg akkor miért INGYENES-ként hírdetik meg??!! ez tényleg nagyon félrevezetheti az embereket...

Ezek után én biztos nem rendelem meg azt a csekket, nekem az a kifizetendő 70-80% is sok lenne,jelen helyzetben.

 

 

Ez azért undorító...

            akárki akármit mond ez egy jó nagy átverés! Pláne ez az INGYENES kulcsszó.

 

Az ellátáson hozzák be a szálláshely árát...vicces.

 

Na mind1, viszont annak aki él ezzel a kedvezménnyel, mindenkinek jó pihenést, és jó nyarat kívánok.:)

És kívánom azt is, hogy senki ne kerüljön olyan helyzetbe, mint pl. Róma mellett nászutját eltöltő házaspár.

 

Jó szerencsét hozzá Mindenkinek!

pepita13 Creative Commons License 2008.06.08 0 0 59
Eurorest üdülési csekk beszerzési á ron átadó sajnos
időhiány miatt mi nem tudjuk felhasználni.
Érvényességi ideje 2008 07.07.
sz.dori Creative Commons License 2008.06.06 0 0 58
Segítséget kérnék olyantól, akinek már van tapasztalata.
Mi a helyzet akkor, ha én csak 1 hétre akarok menni? Az is megoldható?Nekem 2 hétre se kedvem,se pénzem,se időm nincs.
Előre is köszi!
Marrie Creative Commons License 2008.06.03 0 0 57
Sziasztok!!!
Én is kaptam ilyen csekket,sőt egy hete a nagybátyámék is kaptak!!!
Tudjátok,mi is gondolkoztunk,hogy nem-e kamu!!!

De én úgy gondolom hogy nem!!
Miért gondolom ezt?MErt ők azt írják hogy a szállás ingyenes!!!
Akkor meg miért háborognak az emberek??Csekk nélkül már a mi országunba se tudsz 100ezernél olcsóbban nyaralni!
Akkor külföldön tt a lehetőség,utazol eszel,de ingyen alszol,szerintem már ez is sok és nagy segítség...főleg ha kihasználod mind a 14 napot!!!

Én szerintem élek a lehetőséggel!!!
Devil2006 Creative Commons License 2008.05.29 0 0 56

Janos32

Elgondolkodtató, amit írtál. Nem tudok mit mondani. Én elmegyek a nyaralásra, hamár megvettem a csekket. Meglátjuk, hogy mennyit spórolok. Amúgy is mennénk nyaralni. Ha igazad van, buktam 3 hónapja 5ezer forintot. Hát, elgondolkodtattál.

 

Előzmény: Janos32 (47)
Devil2006 Creative Commons License 2008.05.29 0 0 55

Én már 3 hónappal ezelőtt megkaptam a csekkeket. Mivel nem vagyok híve a külföldi utaknak, maradunk a magyar tengernél. Amúgy elég sokan gondoljátok, hogy kamu. Sok pozitív példát hallottam arra, hogy nem kamu. 14 napra számoljátok ki, hogy mennyibe kerülne önerőből az út(szállással, kajával). Hát, én utánaszámoltam. Minimum egy százast megspórolunk így a párommal(mivel ketten megyünk a 14 napra). Szállást fizeti az eurorest. kb. 6000ft/fő a szállás átlagban. 6000*2=12000ft ez egy nap(jó, van olcsóbb is). 14 napra le sem merem írni, hogy mennyi lenne. És így, hogy van a csekkem, csak a kaját, és az oda-vissza utat kell állnunk.

Terveim szerit június végén megyünk nyaralni. Ha hazajöttünk, írok, hogy milyen volt.

De nézzetek körül az eurorest honlapján. Ott vannak tájékoztatók(részletes), hogy hol és miként fogadják el a csekket, és vannak hozzászólások is, hogy ki mennyire volt megelégedve.

Hát, egyenlőre ennyi!

Sziasztok, Reni voltam!

jucusskaa Creative Commons License 2008.05.28 0 0 54
a borítékban a hotelcsekket fogják küldeni!amit ha bemutatsz a választott hotelben akkor kapod a "kedvezményt"!Én júni 30án indulok horvátországba!majd megírom milyen volt!
cod44 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 53
Ma mi is kaptunk kedvezmenyes utazast amiert kapasbol 5 ezer forintot kertek de meg nem tudom hogy mi van a boritekban amit küldenek lehet hogy semmi?  Aztan olvasom a velemenyeket hát nem tudom jobb ha hagyom a csodaba az egeszet es nyaralunk saját erőből   az a biztos??????????
Zoli_fiú Creative Commons License 2008.03.23 0 0 52

Korrektül, mai infó a honlapról:

 

"

Figyelem! 70.01.01 napján megemeltük a csekkek számát, amit az Akció résztvevőinek kiutalunk, további 0 darabbal.

Értékelve az Akció résztvevőinek lelkesedését, a hotelek belegyeztek az Eurorest csekkel rendelkező vendégeknek biztosított helyek megemelésébe. Örülünk, hogy most több internetezőt tudunk jutalmazni. "

 

1970? :))  0 darab? :))

 

Na ennyit erről a cégről :)

jucusskaa Creative Commons License 2008.03.22 0 0 51
sziasztok!nem értelek titeket hogy miért vagytok felháborodva!mindenki pontosan tudja hogy milyen világot élünk , és hogy manapság semmit se adnak ingyen!nyílván ha azt írják egy szállodához hogy napi pl:6000ft , akkor az nem csak a z étkezést tartalmazza!ha meg valaki annyira naív, hogy ezt nem veszi észre akkor vessen magára!érdekes módon (mivel én nem hiszek a csodákban) én nem hittem el azt h a szállás ingyen van,és ebben a pl:6000ben csak a kaja van benne!!hiszen ebből a pénzből 3om ember bőségesen jóllakik!ez hülyeség!tehát nyílván kedvezményes a szállás!abban viszont igazatok van ,hogy akkor miért úgy hírdetik meg hogy ingyenes!Nekem már több ismerősöm ment nyaralni az eurorest-en keresztül de még panaszt nem hallottam tőlük!mindenki maximálisan megvolt elégedve!
kareszoft Creative Commons License 2008.03.12 0 0 50

Ezt örömmel hallom, elég sok a negatív kritika. Mi április-május körül mennénk valamerre, de konkrét az még nincs. Ahogy néztem, külföld olcsóbban kijön, csak a nyelv a kérdés még...

 

Üdv.

kareszoft

Előzmény: laci60 (49)
laci60 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 49
ÉN TEGNAP JÖTTEM HAZA ZAKOPANÉBOL.KAROLCIA PANZIÖBAN VOLTUNK TIZENKETTEN,EURORST CSEKKEL.BAROMIRA MEGVOLTUNK ELÉGEDVE . SVÉDASZTALOS REGGELI A VACSORA LEVES FÖÉTEL SÜTI ÉS ÜDITÖ.2800 FT A SZÁLLÁSSAL PER FÖ PER NAP.
Wormie Creative Commons License 2008.01.28 0 0 48

Kíváncsi vagyok, dolcebaby mit szól ehhez.... ;-)

 

Sajnos tucatnyi ilyen és hasonló példát olvastam a különböző fórumokon - és még mindig nem történt semmi.  LEgalábbis nem rémlik, hogy pl. a GVH elkaszálta volna őket... Mindenesetre remélem, hogy ami késik, nem múlik. :-)))

Előzmény: Janos32 (47)
Janos32 Creative Commons License 2008.01.28 0 0 47

A mai napon a következő levelet küldtem az Eurorestnek :

 

"

Tisztelt Mohácsi Gábor!

Akkor nézzünk néhány konkrét példát:
"SEEPENSION STEININGERHOF" Ausztria. Az önök ajánlata : INGYENES szállás ,DE az ellátás 27 Euro/nap/fő.
Nos, a www.tiscover.at oldal szerint, ezen a szálláshelyen egy fő szállása félpanziós ellátással 35.50 Euro/fő/éjszaka, vagyis 7 éjszaka esetén 248.50 euro/fő/hét.
Az önök INGYENES-ként hirdetik ide a szállást, az ellátásért kérnek 27 Euro/fő/éjszaka összeget. Igy 7 éjszaka/fő 189 Euróba kerül.
Vagyis köze sincs az ingyenes szálláshoz! A kedvezmény összesen 25% a teljes normál árból!
Ez a fogyasztók megtévesztésének minősül, mégpedig nem is kis mértékben! A szállások ezt a 25% kedvezményt simán megadják bárkinek, aki mondjuk a júliusi szállását januárban lefoglalja. .. Nem beszélve arról, hogy a NECKERMANN német nyelvű katalógusában ez a szálláshely az önök "ingyenes" áránál éjszakánként 1.50 Euróval olcsóbban fellelhető.....
Az már csak egy plusz átverés, hogy ezen a szálláson nem csak félpanzió, hanem csak reggeli is foglalható ami a szálloda honlapja szerint minusz 10 Euro/fő/éj kedvezményt jelent. Vagyis a szállás reggelivel 7 napra 178.50 ami 10.50-nel KEVESEBB mint az önök IGYENES szállása..... Erre aztán tényleg nem tudok mint mondani.

Ennek az ipari méretű átverésnek a csúcsát jelenti a "PENSION HÖLLER".
Itt önök szintén ingyenes szállást hirdetnek előszezonban 37 Euro/fő étkezési költséggel.
Az önök honlapján nincs feltüntetve az az el nem hanyagolható információ, hogy a szálláshely két szárnyból áll, SÜDSEITE és WESTSEITE. Egyáltalán nem hasonló szinvonallal és felszereltséggel. Ezen belül még megk kellene különböztetni a tóra néző és az udvarra néző szobákat is. A honlapjukon feltüntetett szobainformációk alapján önök a "SÜDSEITE" szárnyban kínálják a szobákat éjszakánként INGYEN, csak a félpanzióért fizetendő 37Euro.
A szálloda honlapja szerint itt egy éjszaka kertre vagy oldalról tóra néző szobában FÉLPANZIÓVAL együtt 40 euró/éj/fő előszezonban. vagyis az önök INGYENESKÉNT hirdetett ellátása mindössze éjszakánként 3 HÁROM Euró kedvezményt jelent, vagyis az egy hét alatt 21 eurót.... A kedvezmény mértéke még a 10%-kot sem éri el. INGYENES?????
Ezt a levelet egyúttal a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnek is elküldöm, kíváncsi vagyok, hogy az ő olvasatukban is egyenlő-e az 5%-kos kedvezmény a 100%-kal..."

 

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki kedvezményes szállást hirdet. De ez a cég INGYENES szállást reklámoz, közben pedig a végösszeg csak 5-10%-kal alacsonyabb mintha magadnak intéznéd a szállást neten vagy telefonon. Ez igy viszont már megtévesztés, csalás. Itt semmi más nem történik, a szálláshelyek reklámért cserébe 5-10% kedvezményt adnak az áraikból az eurorestnek. Ennyi. Az ingyenes szállás egyszerű átverés. Mondjuk átverni csak azt lehet aki hagyja magát.

Bakafánt Tiraspol Creative Commons License 2008.01.27 0 0 46
Utazás? Hú ez érdekes. Doilcebaby máris a kedvencem.
dolcebaby Creative Commons License 2008.01.25 0 0 45
Bocs,hogy beleszólok de nem reklámozok semmit csak én is kaptam tavaly egy ilxen csekket ajándékba a barátoméktól és nemrég mentem el vala ismétlem 3 napra pihenni ne pedig több napra vagy ez neked már több napnak számit?
És és ezzel 18000 ft-ot spóroltam ez nekem pénz ha neked csak ugy potyog a pénz az öledbe akkor nagyon örülök de én megdolgozok érte.
Magyarok vagytok és mégse tudjátok értelmezni amit leirnak akkor vegyél elő egyszótárt és lehet hogy könnyebben megy maja.De ha még igy sem akkor sajnállak.
Előzmény: Wormie (43)
Wormie Creative Commons License 2008.01.22 0 0 44
és mondjuk az se zavarjon túlságosan, hogy 4 évvel ezelőtti hsz-ra reagáltál. :-D
Előzmény: dolcebaby (42)
Wormie Creative Commons License 2008.01.22 0 0 43

itt olaszban

 

No more questions. :-)))))))))

 

Amúgy meg mit reklámozol éppen?

Ne a szállodák listaárait hasonlítgasd, hiszen több napra mindig sokkal kedvezőbb árak vannak.

Jó nagy kaszálás ez az Eurorest, kár, hgoy nem én találtam ki. :-DDDDDDD

Előzmény: dolcebaby (42)
dolcebaby Creative Commons License 2008.01.22 0 0 42
Szia!Nem tudom hogy mit néztél itt olaszban de én itt élek és elmondhatom hogyha 18000 ft-ért találtál szállást akkor az angyon jó ár.Ugyanis ha valami értelmes szállást akarsz az reggelivel kerül 120 euro körül vagy annál drágább.
Vagy ti mindent ingyen akartok.Nem arról szól hogy ingyen nyaralhatsz hanem arról hogy kedvezményesen.De ha elolvasnád a feltételeket akkor abból minden kiderülne.
Én most voltam ausztriába ezzel a csekkel és mondhatom hogy 3 nap alatt spóroltam 72 eurót ami kb 18000 ft.Vagyis az utazásomat fedezte ami plusz költség lett volna.Ha valakinek ez nem jelent semmit akkor minek igényli meg az menjen teljes áron.
Előzmény: igor88 (19)
PiciCsu Creative Commons License 2007.12.19 0 0 41

Sziasztok!

Először is igazán sajnálom skodapeti-t!! És a párját is! Mi is idén házasodtunk össze párommal, és mi is az Eurorestet válaszotottuk segítségnek a nászutunkhoz. És őszintén meg voltam elégedve!

Horvátországba, Drage városába utaztunk, Stipe hotelbe, és nem azt modnom, nem volt nagyon fényűző, de a meghittség garantált. Nagyon kedvesek voltak, és nem kaptunk nászutas lakosztályt, de nem is szaladgálni mentem a szobába..

Nagyon meg kell választani a hoteleket, és érdemesebb kisebb panziófélébe menni, mint nagy hotelekbe, mert nyilván nem ugyan olyan fizetővendég az ember, mintha kiperkálna több száz ezer forintot a szállásért. Nem is bánnak úgy nyilván a kedves nyarallóval, de ha kisebb helyet választ az ember, ott értékelnek még ennyit is.

Nekünk szerencsénk volt a szakáccsal és a kiszolgálással is.

Tanácsolni tudom, hogy aki választja a hotelcsekkes megoldást, nézzen utána a kiválasztott hotelnek máshol is, és ne fizessen előleget. Tőlünk először nem kértek, csak bizonytalan voltam, és őszintén szólva féltem belevágni pont a nászúton egy ilyenbe, és felhívtam a hotelt. Akkor mondták, hogy előleg, előleg, de nem fizettem nekik semmit, úgy gondoltam, hogy ha nem jó a hely, a pénz még mindig nálam van, és a helyszínen eldöntjük, hogy kell e nekünk ez, vagy nem. Mikor odaértünk, akkor kérdeztem meg, mikor egyenlítsem ki a számlát, és nem volt gond belőle, hogy csak a nyaralás végén kellett.

Sok utánajárást igényelt, felhítam őket egy párszor, felkészültem arra is, hogy kempingezni fogunk valahol, de végül megérte belevágni, mert sokkal olcsóbban jöttünk ki, mintha csekk nélkül mentünk volna. Nem beszélve arról, hogy nem kellett főznöm, és nem biztos, hogy másképp megengedhettük volna magunknak az éttermi kosztot.

Ja, és azóta is sok ilyen mailt kapok, hogy nyertem, meg előtte is kaptam, csak úgy voltam vele, hogy hülyeség az egéssz, de anyósomék minden hülyeséget kipróbálnak, és ők rendeltek egy ilyen csekket. :-)

1Boszorka Creative Commons License 2007.12.04 0 0 40
Én ma két emilemen is nyertem!
Most azt sem tudom, hányan menjünk el...? ;-)
Mindenesetre remek üzleti fogás, a beugrók között biztosan van olyan, aki enélkül nem ment volna sehová, most meg mégis elmegy, nehogy elvesszen a 'kedvezménye' :-)
trompi55 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 39
Hali


Gondolom ott dolgozol.
Előzmény: lion13 (34)
skodapeti Creative Commons License 2007.09.25 0 0 38
Ráadásul ennek sem a gazdagok ugranak be, hanem a kevésbé tehetős réteg, aki próbál spórolni, aki nem egngedhetik meg magának, hogy a Kanári szigeteken töltse a nyári pihenőjét!
Előzmény: skodapeti (37)
skodapeti Creative Commons License 2007.09.25 0 0 37
Ezt a levelet küldtem át az Eurorestnek, kétlem, hogy válaszolnak rá!
Lehet, hogy van, aki szerencsésebb volt nálam, de nekem elész sz@rul esett, hogy hülyének néznek. Ráadásul pont a nászutamat tették majdnem tönkre ezzel. Vérlázító.
Alapvetően olcsóbb lett volna, az akkori árakhoz képest a környéken, de ezután szerintem nem fogok megbízni semmiben, csak ha a saját szememmel látom!
Nem gondoltam, hogy egy ilyen szintű hálózat megengedhet magának ilyesmit.
skodapeti Creative Commons License 2007.09.25 0 0 36
Tisztelt Információs Iroda!

Szeretném, ha önök, és a többi Eurorest csekk tulajdonos is értesülne arról, ami velünk történt, és valamit tennének is annak érdekében, hogy ez többet ne fordulhasson elő sem velünk, sem mással.

A történet előzményeihez hozzátartozik, hogy 2007 június másodikán volt az esküvőnk a párommal.
Mivel pénztárcánk nem tette lehetővé a luxust, és a fényűzést, és hallottunk egyik ismerősünktől az Eurorest hálózatról, így elhatároztuk, hogy élünk a lehetőséggel, és rendelünk Eurorest csekket a nászutunk megvalósításához.
A csekk meg is jött rendben, majd elkezdtük nézegetni a szállodákat. A választásunk a Róma melletti "Pioniere" Albergo-Ristorante három csillagos szállásra esett, az elhelyezkedése, és az Eurorest honlapján található képek alapján.
E-mailban fel is vettem a kapcsolatot a hotellel, kértek 100 Euró előleget, amit át is utaltam a megjelölt bankszámlára. Ezután Mivel nem érkezett értesítés a pénz sorsáról egy hétig, telefonon felhívtam a hotelt, ahol megnyugtattak „minden rendben, csak nagy volt a forgalom, azért nem jeleztek vissza.” Elmondtam, hogy ez lesz a nászutunk, és szeretném, ha minden jól sikerülne, mire ismét megnyugtattak, minden rendben lesz.
Megérkezésünkkor azonban teljesen más kép fogadott, mint amit a honlapon láttunk, és most is láthatunk.
A szobában a bútorok legalább 20 évesek voltak, a fürdőszobában a csempe kb. kétszer ennyi. Az ágy kényelmetlen, a környezetre és a hotel épületeire pedig szerintem a szakadt jelző a legtalálóbb. A képeken szereplő napfényes étkezőt sem találtuk sehol, ahogy a gyönyörű kilátással rendelkező reggeliző teraszt sem. Az állványzatból ítélve éppen felújították, de erről sem tájékoztattak minket előre.
Mivel késő este éjfél után értünk oda autóval, úgy gondoltam, hogy majd másnap a hotel vezetőjénél kifogásolom a dolgot, amire is ő annyit mondott flegmán (koszos pólóban és rövidnadrágban), hogy nincs másik szobájuk csak az, amit előző éjjel kaptunk, ha nem tetszik, hagyjam ott a kulcsot, és menjek ahová akarok. Az előleget természetesen nem adták vissza, az egy éjszakai szállás ára, és az előleg összege közötti különbözetet sem.
Szerencsére elég jól beszélek angolul, és volt annyi bátorságom, hogy otthagyjuk a hotelt, és egy nap keresés után találjunk egy másik szállodát, ahol emberi áron, és nem balkáni állapotok között el tudtuk tölteni kellemesen a maradék hat napot. Sajnos kellemetlen emlékekkel is „gazdagabbak” lettünk, és ezek után nem tudom hogyan bízzak az Eurorest hálózatban. Biztos lenne rá mód, hogy az Eurorest valamilyen szinten ellenőrizze a hálózat tagjait annak érdekében, hogy ilyen eset ne fordulhasson elő, hiszen ez rossz fényt vet az egész hálózatra, és a többi becsületes és tisztességes hotelre is!
Örülnék, ha kapnék visszajelzést a levelemre!
Előzmény: lion13 (34)
Dr Koba Creative Commons License 2007.09.18 0 0 35
Nekem ma írták, hogy postázták a csekkemet, de ezek után valószínûleg nem veszem át.
Azért keresek még néhány infót errôl.

Köszönöm.
lion13 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 34
Sajnálom a hitetleneket.Elolvastam a feltételeket,és elfogadtam.Kiválasztottam egy Hotelt,elolvastam a feltételeit,és elfogadtam.Egy kellemes hetet eltöltöttem,és nem csalódtam.Ennyi.Ajánlom mindenkinek ezt a lehetőséget.
zsolticska Creative Commons License 2007.08.20 0 0 33
Szerintem nem átverés, aki 2740 Ft/ nap / fő ért tud nekem egy félpanziós ellátást főszezonban és a szállás ingyen van, akkor átverés. Én Találtam ilyet a Gyulán lévő Körösvölgy Panzióban, ahol ennyi minden időben a kaja. Eurorestes csekket elfogadnak mindig.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!