Köszi a hasonlatot! ;) A magam egyszerű eszével azt nem értem csak, miért kell olyasmivel foglalkozni, amit nem szeretünk. Időpazarlás, de a Ti dolgotok.
Az, hogy valami marha rosszul esik, nem jelenti azt, hogy megsértődöm, a sértegetést viszont vállalom - bár úgysem vette magára senki.
Azt hiszem, kijelenthetem, hogy beszélgetésünk végére értünk, a következő kereket (200) már nélkülem éritek el.
Csupán arra akartam kicsit rávilágítani, hogy aki nyilvános szereplést vállal (nikket regisztrál, topikot indít, véleményt nyilvánít), az jobban teszi, ha vállalja a következményeket, miszerint a nikkjéről, a topikjáról, véleményéről bárki, bármikor simán kifejezheti tetszését, illetve nemtetszését. Ez egy ilyen világ: egy kurva se csodálkozzon speciel, ha megbasszák.
Szurkolni meg azért szurkolok, hogy az élet más területein is sikerüljön elismerned, ha például megsértődsz, annál is inkább, mert itt mondjuk pár hozzászólással lejjebb, éppen azt igyekezted elhitetni velem, hogy nem vagy egy sértődős fajta.
na te is a filmekből meg az interjúkból elcsípett dolgokból próbálod felépíteni magad A francokat! Jobb szeretem az élő dolgokat - színház, személyes találkozás -, így viszont könnyebben reagálhattam arra (a saját szavaival!), ki is ő.
Honnan veszed, hogy sok filmet nézek? Ezen a téren alulműveltnek tartom magam (persze, van, amit szándékosan nem nézek meg - erre is fennáll, hogy nem töltöm az időmet olyasmivel, ami nem tetszik/tetszene). Inkább színházba járok és olvasok.
kapcsold ki a dvd lejátszód és mozdulj ki szépen! Mi van? A dvd lejátszómat alig-alig nézem (=alig vagyok otthon), össz. 2 (Colin Firth) filmem van. Hajnalban kimozdulok, bevonatozom Pestre (igen, vidéki vagyok), eltöltöm a napot a munkahelyemen és késő este hazaérek (színház után éjfélkor). Szóval, nekem ne mondd, hogy mozduljak ki!
Csak nem az általam látogatott topicok között találtad? Sajna pont azóta nem járok oda, amióta szinkronszínész topictársaim volnának.
most komolyan, ki beszél ilyesmiről????minek?? Azok, akik szeretik a jó, szép, emlékezetes hangokat. Én is hangmániás vagyok.
Az a baj, hogy rossz helyen teszed fel a kérdést. Akikhez szól, nem fognak idejönni válaszolni. Igaz, a maguk topicjában nyilván nem is foglalkoznának Veled (ha van egy kis eszük, nem úgy, mint nekem).
Köszi! Neked el is hiszem! De mihez szurkolsz? Az őszinteséghez? Mert erre számíthatsz, de nem hiszem, hogy örök látogatója maradnék a topicnak - szerintem ezt Ti sem szeretnétek. Mit is keresnék itt?
Biztos van legalább 3 olyan, aminek már a feltűnt a címe, és arra gondoltál, hogy lehet ilyen köcsög címet adni egy topiknak. Képzeld, nem! Az én fórumozásom nem úgy működik, hogy szemezgetek a topiccímek között, hanem a kedvenceimet látogatom - így is a kelleténél több időt töltök netezéssel. Fogalmam sincs, milyen fórumok vannak egyáltalán, lehet, hogy még számtalan topic érdekelne, de inkább nem keresgélek tovább. Azzal meg nem töltöm az időt, hogy kötözködjek - akkor minek vagyok itt, mi? ;)
na te is a filmekből meg az interjúkból elcsípett dolgokból próbálod felépíteni magad, fasza vagy nagyon, mondhatom!
kapcsold ki a dvd lejátszód és mozdulj ki szépen!
Én örülök, hogy itt vagy, de igazán írhatnál 3 általad legbénábbnak ítélt topikot. Biztos van legalább 3 olyan, aminek már a feltűnt a címe, és arra gondoltál, hogy lehet ilyen köcsög címet adni egy topiknak.
És ne gyere azzal, légy szíves, hogy te erkölcsileg nem alacsonyodsz le idáig, meg hogy nem akarsz megalázni, megtaposni senkit, mert a fórum nem idegklinika, hogy mindenkit óvjunk széltől-fagytól, itt igenis a szubjektív véleményedre kíváncsi mindenki, azt pedig vállalnod kell.
No, azt a vonatot lekéstem, így még szólok pár szót.
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam, nem vagyok vitához szokva... Kezdetben vala a sértettség és értetlenség, dúlás-fúlással egybekötve (ami tök hülyeség, mert Ti nem ezért írogattok ide, hanem hogy felhívjátok egymás figyelmét arra, amit találtatok - gondolom)... Mivel ki kellett mondanom, ami megfogant bennem, gyorsan megírtam a magamét és most már teljesen nyugodt vagyok, elhiheted. Inkább akartam sértegetni, mint a sértődöttet játszani.
Elhiszem, hogy Neked mindegy. Jobb szeretek olyanok társaságában lenni, akiknek nem az - ezek az általam (rendszeresen) látogatott topicok.
Idézek a Kövekkel-ből: "Ha bennem marad, rákos leszek!" ;) Azóta kimondom, ha eszembe jut valami...
Aki ismer, nem tart sértődősnek. Az ok nélküli kritikát viszont nem értettem, hát elmondtam a magamét. Mintha az elején hiányolta volna valaki az érintettek megjelenését? De elhiszem, hogy jobban elvagytok Magatokban és nem ránk vagytok kíváncsiak.
CC nő, gondolom, kiderült
Magyarázkodásra csak olyan ember kényszerül, akinek egyébként is van valami takargatnivalója.
A sértődős embereket meg különben sem tartom túl sokra: a sértődékenység egy meglehetősen értelmetlen önfrusztráció. Nőben is rühellem, de pasiban méginkább.
Szervét Tibor rajongóinak
László Zsolt rajongóinak (ez ki a tokom????) Lehet, hogy Neked az én személyemmel van bajod? (Ezt a 2 topicot indítottam, 2 legnagyobb kedvencemnek.) Vagy csak szimplán a rajongással? Miért zavar az Téged, hogy ismerjük(!), sőt, elismerjük bizonyos emberek munkáját?
Szervét Tibor tehetségéről, hitelességéről nem mesélek, róla talán tudod, kicsoda (többek között a 2002-es év legnépszerűbb színésze).
László Zsolt szintén e két dolog miatt került nagyon közel hozzám.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Kérdésedre válaszolva idézgetnék egy interjúból (gondolom, a díjai, szerepei, filmjei sorolásával nem sokra mennék Nálad):
Fanklubja van az interneten, a színészt szeretik. Kortársai közül az egyik, ha nem a legtehetségesebb: zsigeri, ösztönös és fegyelmezett egyszerre. Szinte minden este játszik, méghozzá főszerepet. Azt mondja, ennyi munka kell stabil megélhetéséhez. Még akkor is, ha az egészsége rovására megy. László Zsolt individualizált világunkban is hisz a közösség erejében, holott alapvetően magába forduló ember.
– Hogyan viseli a kritikát?
– Attól függ, milyen szándékkal mondják. A kifejezetten rosszindulatú nem érdekel. Egyébként el tudom fogadni, s volt, hogy egyetértettem vele.
– Hány embert kell eltartania?
– Három gyerekem van, s bizonyos életkor után az ember a szüleiről is gondoskodik. Rendszeresen küldök nekik pénzt, mert egyébként mint nyugdíjasok nem tudnák a gázszámlájukat kifizetni. Most például havonta 25–28 este játszom, ennyi kell ahhoz, hogy ne kelljen alapvető dolgokat nélkülöznöm.
– De ön miért színész?
– Tényleg hiszek a közösség erejében, annak ellenére, hogy nem vagyok közösségi ember, sőt meglehetősen magamba forduló vagyok. Néhány éve még az önmegvalósítás hajtott, de most, hogy már vastagon benne vagyok, az stimulál, hogy sikerem van.
– Mit érezne, ha ország-világ önről beszélne?
– Nem tudnék mit kezdeni vele. Mikor megtudtam, hogy az Indexen fanklubom van, elhívtam a tagokat egy találkozóra. Feszengtem, hogy mit fogok kezdeni vadidegen emberekkel, de ők lelkesen, tök jó kérdésekkel jöttek. Megejtő, hogy pont velem történik ilyen.
CC: Nekem tökéletesen elég az, hogy ő így gondolkodik rólunk! :)
Tegnap olvastam egy fiatal színészünk nyilatkozatát:
"Amikor anyámnak harmincas-negyvenes éveiket taposó jelentõs színészekrõl beszélek, nem tudják, hogy azok kik. Pedig a szüleim érdeklõdõ, értelmes, ám vidéki, ezért nem rendszeresen színházba járó emberek. Mondjunk hirtelen egy szakmailag feddhetetlen embert...nem tudják például, ki László Zsolt, vagy Börcsök Enikõ. Pedig kétség nem fér hozzá, hogy jelentõs tehetségû színészek."
Ezen az oldalon lehet szavazni az év legnépszerűbb színészére (itt nyert tavaly Szervét Tibor). Magasan vezet két színésznő, mögöttük László Zsolt következik...
Na ide se jövök többet! Csá csumi csá! (Ezt is egy 2001 őszén bemutatott színházi előadásból, a Kövekkel a zsebében-ből tanultam, nem a tévéből - az előadás 2 színésze is igen jól áll a szavazáson.)
ki a legidegesítöbb, legbénább nicknév az indexen?" a groundzeróval kapcs.ban asszem nagy volt az egyetértés, bár én hozztenném még ezeket is: Kálidkrézi, Colin Crazy, Hedge Hog, absszolút dobogósak. Őszintén örülök, hogy idegesíthetlek!!! Nem biztos, hogy nyilvánvaló, de az őrült nevek (+ a HanzimániÁkos) egyetlen, rajongó lelkületű embert takarnak. Hanzival kezdtem, majd jött Colin és egy honlap (FirthFrenzy) alapján új nevet találtam Colin Firth-höz. Ma már sokkal inkább CC vagyok, mint bármi más, anélkül, hogy megpróbálnánk belegondolni, mit is jelenthet. Gondoltam rá, hogy nick-et váltok, de nincs kedvem magyarázkodni a jelentését illetően, ráadásul bátran vállalom, hogy Colin tekintete az őrületbe kerget...
Megengedem magamnak azt a szemtelenséget, hogy saját jobb kedvre derítésem érdekében betegyek ide róla egy képet. (Bár az lenne csak az igazi őrültség, ha komolyan venném a topicotokat!)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Nem tudom felfogni, miért jó az egyeseknek, hogy másokban hibát keressenek és bánthassák őket... Nincs is kedvem sok időt tölteni vele, úgyhogy még reagálok egyet (szintén személyes érintettség folytán), aztán húzok!
Miért ötlettelenek Gro topicjai? Külömösen a Feldög, ami egy nagyon jó kis nyelvi játék topic, a Képaláírások pedig mondhatni a kreatív humor melegágya lehetne ...