Keresés

Részletes keresés

encián Creative Commons License 2012.02.01 0 0 282

Egész pontosan 9 hónap alatt 2 pár márkás(?) cipő. Ilyen szép negatív teljesítményem még nem volt.

Távol-keleti gyerekmunkával, gályarabsággal, éhbérért összegányolt gagyi, bóvli sz@rok mind! Egytől egyig megérdemelnék, hogy tönkremenjenek.

Előzmény: encián (280)
encián Creative Commons License 2012.02.01 0 0 281

Lassan fogyasztóvédelmi topic lesz ez - no, ma vittem vissza, mert 5 hónap után elszakadt a felsőrész a varrás mentén. Ez volt a csodacsuka - pénz visszalapátolva, amit nagyon nem akartak. Én is tudom, ők is tudják, hogy nem az a megoldás, hogy ajándékutalvánnyal szúrják ki a szememet - abban ugyanis nem lehet futni. Miért van az, hogy ebben az országban ki kell erőszakolni az embernek a jogait?!

Előzmény: encián (278)
encián Creative Commons License 2011.12.31 0 0 280

Leltárkészítés helyett, nem kilométerekben: idén 1,5 pár - nem gagyi márkájú - cipőt futottam szét. Most vagy sokat futok, vagy egyre sz@rabb a minőség...

encián Creative Commons License 2011.10.01 0 0 279

Jó a "csuka", holnap félmaratont készülök benne futni...

Előzmény: encián (278)
encián Creative Commons License 2011.08.28 0 0 278

3 hónapi keresgélés és kajtatás után megvan az új futócipőm. A kezdeti tapasztalatok nagyon kedvezőek.

Jeleztem az üzletben, hogy nemrég 4 hónap alatt szétfutottam egy pár x márkájú cipőt. A válasz: "Nem baj, ha féléven belül bármi gond van vele, tessék visszahozni, számla ellenében megoldjuk. Ez ne tartsa vissza a futásban, jó sportolást!" Na, így kell ezt csinálni!

Előzmény: encián (277)
encián Creative Commons License 2011.05.21 0 0 277

Komolyan mondom az eszem megáll, köpni tudok még - sőt!, de nyelni nem! Elegem van...

4 hónapja vettem egy új futócipőt  közel 20 ezer HUF-ért. Nagy márkának hirdeti magát - pár évvel ezelőtt volt már szerencsém hozzájuk -  már akkor sem hozta azt, amit ígért, de toleráltam a dolgait. A cipő felépítése jó volt, de hamar kiderült, hogy nem hosszútávfutásra készült a termék, csak max. 600 km-re. 

600 km-t simán lefutok 4 hónap alatt úgy, hogy közben esik a hó, az eső, amikor a régi lestrapált cipőmet is használom, hogy az újat megkíméljem.

A reklamáció alkalmából azt mondja a bálnaformátumú eladó  - tornából fementett dagadt pasi, aki szerintem életében 1 km-t sem futott egyvégtében -, hogy "túl sokat tetszik futni", ez a termék nem erre való.

Hát mire való, tessék már megmondani?!

Mi lenne, ha a maratoni távra edzenék...?! Meggondolandó..., lehet, hogy ezek után már csak azért is belevágok, csak nem lesz hozzá cipőm.:-(

encián Creative Commons License 2011.01.28 0 0 276

A mai sem volt piskóta, de jól esett még a -8 fok is.

Előzmény: encián (275)
encián Creative Commons License 2010.12.18 0 0 275

F@sz@  terep lesz holnapra...:-(

Előzmény: encián (274)
encián Creative Commons License 2010.12.12 0 0 274

Kezdődik a téli elemekkel való küzdelem is: hó, jég, latyak + mínuszok.

encián Creative Commons License 2010.09.30 0 0 273

Kezdődnek a hideg hajnalok, de ez nem is lenne baj, itt az ideje...

Ma a csodálatosan tiszta égbolton olyan jelenséget láttam, amit eddig még soha... - elfutottam előle.

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.23 0 0 272
Az elmúlt héten és ezen is csak napnyugta után mertem futkosni. A ma esti adag már az akarat próbája volt, hogy kimenjek a hidegfront előtt még egy utolsót kocogni a dunsztba. Utána húsz percet feküdtem a hidegvizes kádban...
encián Creative Commons License 2010.07.16 0 0 271

...a mai nap meg pláne, tiszta dunszt. 1/4 5-kor 28 fokot mutatott a köztéri hőmérő. Csak én érzem úgy, hogy mostanában szélsőséges dolgok vannak - minden szinten, szinte minden...

Előzmény: encián (269)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 270
nem is mondtam, hétfőn futottam végre. A térdem sajgott, aztán megunta és a köröm végén még rá is tudtam hajrázni vagy háromszáz métert... Jó volt, még ha pusztító volt is a forróság este nyolckor is.
encián Creative Commons License 2010.07.15 0 0 269
...és f@sza idő volt ma hajnalban is. Meg sem rezdült az áporodott 26 fokos levegő, szinte el sem indultam és már izzadtam. A végére csatakban tobzódtam. A mai méregtelenítés (is) megvolt, de inkább ez, mint az alig 2 hónapi körülmények.
Előzmény: encián (250)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.13 0 0 268
...vettem, futottam, izzadtam (mint egy ló). És a talpam is jól érezte magát.
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 267
A tömörgumi, háromnegyed talpnyi verzió, cicapuha fedéssel. Csak az LBT-ben lehet kapni Bp-en, ezt már több gyógyászati és cipészeti boltos is mondta...
Előzmény: sneci (266)
sneci Creative Commons License 2010.07.08 0 0 266
a mai? Csak annyi, hogy ma jól esett Erzsike.
sajnos csinál az utóbbi időben ilyeneket a szoft.

Milyen az a triatlonbetét?
Előzmény: Törölt nick (265)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 265
Nem látszik a beírásod a topikban, legalábbis nálam...

Igen, a bringa nem pótolja a futást. Teljesen más, viszont sokkal gyorsabb (esetemben nagyonnagyon...), és ez lenyűgöz.
Kell vennem új triatlonbetétet a csukámba, mert az elhasználtnak tulajdonítom a vízhólyagokat és a térdfájást...
Előzmény: sneci (264)
sneci Creative Commons License 2010.07.08 0 0 264
Na igen, de bringa nem pótolja a futást.
Előzmény: Törölt nick (263)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 263
Már próbáltam többször, futással, úszással. Utána rövid ideig okés volt, de a délután már merő szenvedés.
Egyébként a reggeli bringa is feldob – az adott távot egyre gyorsabban próbáljuk megtenni, olykor menekülünk a busz elől a buszsávban, vagy a kormányt ránkhúzó autóst kergetjük meg, ez külön bónusz –, ezért fizikailag szinte megvisel, ha autóval megyünk dolgozni.
De sajna megint napi 3–5 kávénál tartok, ha monoton munkát végzek.
Előzmény: sneci (262)
sneci Creative Commons License 2010.07.08 0 0 262
Érdemes lenne kipróbálnod. Frissebb leszel, hamarabb magadhoz térsz egy kis reggeli futástól. Próbaképpen szánj rá 30-40 percet.
(Nyaraláskor szoktam reggel futni. 5-6 között kelek és lenyomok gy félmarcsit. Sokkal fittebb vagyok napközben. Itthon is gy kéne, de inkább a délutáni -2 óra- kánikulát választom)
Előzmény: Törölt nick (261)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.07 0 0 261
Nem vagyok reggeli alkat... Felkeléskor kb. úgy érzem magam, mint akit agyonvertek, lassan kezdődik a nap, de nagyon későn is végződik. 6:20-kor ébredek, nyolckor indulok, a két időpont között magamhoz térek, eszem, időjárást lesek, meg a "birtokkal" foglalkozom picit. Mióta itt lakunk, szeretek itthon időzni picit.

Télig elég volt a napibringa, de idén már csak agyilag elégít ki (ez is nagy teljesítmény a napi robot után), fizikailag több kellene. De nem adom fel.
Előzmény: sneci (260)
sneci Creative Commons License 2010.07.07 0 0 260
És reggel mikor mész el?
Előtte nem tudsz pár km-t futni?
Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.05 0 0 259
Mostanában bringán rovom a kilométereket, így járok dolgozni, és kb. este 8-9-10 tájban érek haza éhesen, amin lassan egy éve nemtok változtatni... Futni legutóbb télen voltam, egy darabig futógépen (brrrrr...), majd vasárnaponként kezdtem visszaszokni a futásra, ami abbamaradt.
Újrakezdő leszek hamarosan, ezt már tudom.
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.02 0 0 258
A Hajógyári-szigetre járok (ez túlzás, vagy másfél hónapja fáj a térdem, így nem járok). A Postás pályáról leszoktam, pedig hány kört leróttam ott!

S Te?
Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.02 0 0 257
Reggel egy kis Ufesa eszpresszóval csinálok kávét, azért az is ott van.
Mi a pálya a futással???
Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.18 0 0 256
Én tartom magam a főzős kávéhoz, de én is ittam már remek átnyomósat. Talán kicsit röghöz kötött vagyok ezen a téren... (is).
Egyébként a kávé nasikategóriás fogyasztása remek hízókúra is lehet... szóval nem ártana vigyáznom csöppet! :)
Előzmény: Törölt nick (255)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.28 0 0 255
Jó ötlet ez a fűszerezés. Kardamommal már próbáltam főzni. Nasit nem tennék bele, mert nem szeretem édesen a kávét.
Az irodában ikeás átnyomós "főzőm" van, meglepően jó ízű lesz a végeredmény. Lájtosabb mint egy eszpresszó, és még tej nélkül is lágy.
Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.27 0 0 254
A darálóban, merthogy a szemeskvhoz ragaszkodom továbbra is, őrölt szegfűborsot és kardamommagot is teszek. Mézzel iszom, és jópár mazsola is elfér a csészében. Sokszor fekete csokival édesítem méz helyett. És persze tejjel.

Voltaképp elég egyszerű. Mindent bele, ami élvezetes. Mármint fűszer, vagy nasi. :)))
Előzmény: Törölt nick (253)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.27 0 0 253
Én Budán tanyázom, de a hétvégén is éjjelnappali tescós posta iszonyúan hiányzik, komolyan.
A kávé az mostanában napi négy-öt, gyorsan, hogy hasson, aztán rohanok tovább :-(
Mit bűvészkedsz a kávéval?
Előzmény: Törölt nick (252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!