nekem az a leggyanúsabb, hogy egy üldözési mániás miért adja meg a telefonszámát, nevét, mélcímét stb... ezeket én is igyexek rejteni, meg nem valódit előtérbe tolni, stb...
:) jovan.. ezek alapjan is az a meglatasom, hogy valami hulyegyerek jaccik a neten :) es jot vigyrog hogy hogyan reagalnak ra...
kb 6 eve vagyok online a neten es azota megtanultam, hogy meg azt sem hiszem el amit en irok be egy nyilvanos forumra :) ja es hogy anetes lanyok 90% fiu :) es a 25 eves programozo sracok 90% pedig 15 eves gimis kislany.
A habzo szaju fasisztak bekes adofizeto csaladapak a megszalott orultek pedig gepeszmernok hallgatok egy videki foiskolan.
:) ha jo kerdest tesz fel az ember akkor hamar le lehet az ilyentrivial kamuzokat buktat :)
ez a nicki gyerek is jobban kidolgozhatta volna a sztorjat akkor lett volna esleye elerni a celjat, hogy helyi netes sztar legyen, hogy rola beszeljenek a forumokon (ez azert bejott neki), meg hogy cikket irjanak rola a webes ujsagok :) a baj az, hogy az ilyen szalacsi, uhrinbenedek tipusu netes sztarok csillogasa nagyonrovid :)
szoval ez a nicki koma kabe olyan stilusu poenkodo mint ami akkor volt amikor egy tinilany a neten (http://www.extra.hu/szuzi) arveresre bocsatotta a szuzesseget es tobbszazezer forintos ajanlatokat kapott :) Irtak rola a netes ujsagok es tobbezer hozzaszolassal porigtek rola a topicok
Aztan amikor vege letta licitnek, akkor kiderult, hogy a szuzlany egy kamasz srac es kipakolta az ajanlattevok nevet es emil cimet a weboldalra... szoval a hypet elvezte a gyerek.
Na nick01 baratunk is egy ilyen poent ereszt meg eppen, csak kar, hogy szarul dolgozta ki a poent, mert minden konkret kerdes elol kiter, vagy eszre sem veszi oket...
Kar, csinalhatta volna jol is :)
Az a sajnalatos, hogy a tar.hu-s oldal nem elerheto kulfoldrol, igy nick01 agradarozott felebaratunk sorsarol a kulfoldon elok nem tudnak.. igy tanuskodni sem tudunk.
Marpedig en tanuskodnek :( de ugytunik, hogy mar sosem tudom, meg, hogy hol es mikor es milyen hatosag elott kellene tanuskodnom :)
(amugy engem is radaroznak... az elobb is idejott egy orult vadallat aki a fonokomnek kepzeli magat es azt akarja, hogy onkent rogzitsem a gondolataimat amit ok majd ertekesiteni akarnak, de en nem hagyom)
egyebkent meggyozodesem,hogy sem nem paranoias, sem nem skiozfren a nick01 neven hozzaszolo felhaszbalo... inkabb egy onjelolt szivato :) kitalata ezt a baromsagot es megprobalta elhitetni, hogy o hulye :) csaknem dolgozta ki elegge alaposan a hattersztorit es most bosszankodik, hogy elrontottatok a jatekat :)
DE a tstét úgyse látta senki, így csak egy embernek át kell venni a helyét és levezetni a történeteit... Mintha ráébredne, hogy paranoiás vagy ilyesmi...
De itt a probléma ez már nem a saját élete,csak azt hiszi.Dehogynem fog hiányozni.Ott az összes többi fórum amit már telekiabált. Mi lenne ha az agya nélkül klónoznánk és egy másik ember agyát kapná?
Uram! Én azt javasolnám, amit az elején! Vetessük véget az életének a saját kezével! NEKIK csak útban van és senkinek sem fog hányozni! Tudom, hogy az alany megfigyeléséből levont konzekvenciát hasznosíthatjuk arra, hogy többet ne foruljon ilyen elő, de véleményem szerint nem éri meg, a pénzt/időt/vesződséget és kockázatot Uram.
Üdvözlöm a fedélzeten!(kezdek belejönni a dologba)
Rájöttem!!! (sutyorgó hangsúly)
Meg kell őriznünk az illegalitásunkat nick01 olvtárst előtt... Elterelő hadműveleteket kell végeznünk(koppintás a térképvázlatra), hogy a megfigyelt célszemély lehető legkisebb gyanakvását is elültessük, ezáltal kapva könnyed betekintést szubjektumába(teátrális homloktörtés).
Milyen grafoszometikus eljárást tartana megfelelőnek az eljárásunk hatékonyságának növelésére?