Keresés

Részletes keresés

Degeczi Creative Commons License 2003.08.04 0 0 140
az egyik objektív akadály pont az, h Giza tényleg 3 évet hazudott, márpedig minimum 7 éve történt, ez a fölvételről is kiderül - QED
(másrészt semmit nem akart megtudni, nem az "uram" idegesítette, hazugság az úgymond "végére vágott káromkodás" - és az egész, úgy ahogy van. még arra sem vették a fáradtságot, h az ilyesmiket kiszűrjék - nagyon gyenge próbálkozás. de mindez a topikból kiderül, fölösleges újra elismételni minden érvet)
Előzmény: babomester (139)
babomester Creative Commons License 2003.08.04 0 0 139
Lehet hogy vannak kizáró tényezők. És ha a tudakozós a kamu? Vannak ellentmondások, én ezek után, amiket megtudtam, elhiszem, hogy Giza volt az. Giza ha jól emlékszem három évet mondott. Három éve valóban volt olyan műsora, amihez érdekességet akarhatott megtudni. A tudakozós mondja a 9 évet. 9 éve a Té még meg sem volt ha jól emélkszem. Adásban néha őt is férfinak hallották, tényleg voltak Gézás betelefonálók. Hogy most melyik a kamu, azt nem tudni. El tudom Gizáról képzelni, hogy elfogadta azt a kenőpénzt, de kicsi rá az esély. És mint elmondtam, nem kicsi az esélye, hogy ő volt.
Degeczi Creative Commons License 2003.08.04 0 0 138
de a már annyiszor elhangzott (objektív!) kizáró tényezők ne is zavarjanak
Előzmény: babomester (137)
babomester Creative Commons License 2003.08.04 0 0 137
Azért regiszráltam ebbe a fórumba, mert láttam ezt a topicot. De elég hülyeség volt a részemről, mert ennyi hülye ember van. Giza a miskolci Té-Rádióban volt, ott ismertem meg. Mint először írtam, nem hittem volna róla, hogy így káromkodna. A fókuszos dolog után ami volt a tv-ben, mondta egy ismerősöm, hogy az express utazási irodában dolgozott 1990 környékén, és ott káromkodott, poénkodott, röhögtek rajta sokat. Ennél érthetőbben nem tudom leírni. Mellesleg Giza most az Európa rádióban van, megpróbálom elérni. Akit érdekel bővebb dolog, az keressen meg mailbe, de az ilyen marha pesszimista médiaguru-őrültek mellőzzenek...
deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 136
Hát ez legfeljebb valami Fókuszos kalapnak prodestálhat...
:)))
Előzmény: ZöPö (132)
dr. Nad Madox Creative Commons License 2003.08.04 0 0 135
"Régebben mélyebb volt a hangja egyébként is.
...
"... régebben a hangja is mélyebb volt..."

Ismereteim szerint a serdülő fiúk mutálnak, nem a felnőttek és nem a nők.

dr. Nad Madox
med. univ.

Degeczi Creative Commons License 2003.08.04 0 0 134
ó, hát vannak még véletlenek! (hiszen a riport is vhogy így kezdődott, h meeeekkora véletlen volt Giza megtalálása) sz'al biztos tök véletlen, h pont most regisztrált, és pont nem érdekli más téma. "Ez már 100%, úgyhogy vitatni sem érdemes."
ZöPö Creative Commons License 2003.08.04 0 0 133
bozonygassa bizonygassa
ZöPö Creative Commons License 2003.08.04 0 0 132
Nem tudom, csak gondolom. Valaki láthatóan csak azért regisztrál egy új nicket, hogy itt bozonygassa, hogy Giza=Baromarcú. Cui prodest? :-))
Előzmény: deus (130)
bivisz Creative Commons License 2003.08.04 0 0 131
"Nem érdekel, ha nem hiszitek, hogy ő az, mert én abszolút biztos vagyok benne."

Van egy olyan gyanúm, hogy te a többszörösét keresed annak, amit én. Van egy másik gyanúm, hogy jó lakásod és kocsid van. Nekem speciel Fókusz/Aktív egyformán undorító, de legyetek szívesek MEGDOLGOZNI azért a nagy kalap pénzért, és legalább HIHETŐ féligazságokat szállítani azoknak, akik így is úgy is ott butulnak a műsoraitok előtt. Tehát pld. utánajárni a dolgoknak és ne egy ingyenes, nyilvános fórumból összeszedni az adás anyagát (Szalacsi, stb.). Előfordult már nem is egyszer, hogy ide író emberektől idéztek, még a Fábry is. Tudjuk jól, hogy nincs rendelkezésünk a hozzászólás felett, de legalább a látszatra adjatok. Mert az igazság-ahogy te is írtad-kiderült (1-gyel kezdődő telefonszámok stb. olvass vissza).

Előzmény: babomester (120)
deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 130
Babomester egy RTL-es?
Muhahaha!
Egy kertévé és az internet szégyenteljes találkozása...
:))))
Előzmény: ZöPö (126)
deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 129
Bocsesz, csak arra akartam reagálni, hogy sokan "állítólagos mérgező" listákról beszélnek, így terjed a félinformáció, így lesz az egész egy olyan kulimász, amiben csak a bulvármédia találja meg a számítását.

Nem kell semmit se túllihegni, az E-kódok nem egyenlőek a mérgekkel, a többit leírtam.

És nem alpári, hanem vérforralóan arrogáns módban ugattalak le.
:))

Mentségemre szolgáljon, hogy legalább van veleje annak, amit mondok ("Hát várd meg amit mondok, az isten b**a meg!" :) )...

Előzmény: rebetli (127)
ZöPö Creative Commons License 2003.08.04 0 0 128
"A bulvármagazinból való tájékozódás pedig övön aluli volt."

Miért? Igaz?

Előzmény: rebetli (127)
rebetli Creative Commons License 2003.08.04 0 0 127
Volt egy közkézen forgó lista, ami az állítólag mérgező E adalékokat tartalmazta (rákklető, szájpenészt okozó, stb.).
És ez attól függetlenül is létezett, hogy Te esetleg nem tudtál róla. Úgyhogy nem kell mingyá leugatni a másikat alpári módban.

A bulvármagazinból való tájékozódás pedig övön aluli volt.

Előzmény: deus (102)
ZöPö Creative Commons License 2003.08.04 0 0 126
babomester, kicsit kilóg a lóláb, te ezért az igazolósdiért regisztráltad ezt a nicket. Egy RTL-estől azért többet vártam ennél... :-(
deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 125
A Fókuszos 'kalapoknak üzenem, (ha már így munkanapon erre járnak), hogy lehet visszaolvasni a topikot és értelmesen hozzászólni...
:)
deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 124
És máskor olvasd vissza a korábbi beírásokat, sokan leírtuk, miért sántít az egész riport, majd ha ezeket a dolgokat tudod cáfolni, akkor dumáljál.

Ilyen röhejes dolgokkal, hogy "én tudom", ide se gyere...

Mondom, tisztára olyan vagy, mint a Valóság.avi-s néni.
Az is szentül hiszi a hülyeségeit, amiket mond.

deus Creative Commons License 2003.08.04 0 0 123
Máskor jelezd, kinek válaszolsz, ha már ennyire nem tudod kezelni a Fórumot...
:)))
És ki a lófaszt érdekel, hogy te miben vagy biztos?
Gondolod, hogy számít bármit is, hogy te mit mondasz?
Semmit se számít.

Amúgy meg fikanick vagy, mert 3 hozzászólással már nekiálltál itt osztani az észt.
Szerényebben, kispajtás.

axa13 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 122
A Jozanon a "A Halál Kamionja mindenkit elgázol, akkor is megdöglesz, ha a fára mászol..."
Többet nem tudok elmondani, töltsétek le, és nyomassátok a "Szalacsi / http://jo.zan.hu" stilusú online toplistabejegyzéseket!:))
Sedyl Creative Commons License 2003.08.03 0 0 121
Ajánlom neked megnézésre a jo.zan.hu-ról letölthető XXI.század videót.Abban van egy riport a tudakozós sráccal és kapásból van benne vagy 3 ellentmondás a Fókuszos riporthoz képest.Legalább vették volna a fáradtságot és utána néztek volna.Egyébként te mitől vagy benne biztos, hogy ő az?Egy okot mondj, ami meggyőző lehet.Én legalább 8-at mondok, ami miatt valószínű, hogy nem ő az.
babomester Creative Commons License 2003.08.03 0 0 120
Nagyember vagy ezzel a beszólásoddal? Abszolút így volt, amit írtam. Nem érdekel, ha nem hiszitek, hogy ő az, mert én abszolút biztos vagyok benne. Ivás tőle valószínű, régebben a hangja is mélyebb volt, mint írtam, a káromkodás részéről természetes jelenség volt. Elég fura, hogy én nem ilyennek ismertem meg először, dehát látták a fókuszban többek is, és kiderül az igazság. És ne fikanickezzél te lófaszjóska, azt se tudod kinek írkálsz. :P
Degeczi Creative Commons License 2003.08.03 0 0 119
persze
és a srác azt is mondta, h ez már a 6-7. hívás volt
Előzmény: mtoma73 (118)
mtoma73 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 118
ja még egy másik. Hogy a fokuszos riportban mondta, hogy azért lett ideges mert leuramozta. Szerintem egyszer se foglalkozott azzal, hogy uramozza. Amikor azt mondja, hogy ne mond azt, hogy Uram uram, akkor se az uramozás miatt ideges.
Majd nemsokára a TV2 is előáll az ő Baromarcújával. Új játék kezdődik:
Legyen ön is Baromarcú.
Előzmény: Degeczi (114)
glycerin Creative Commons License 2003.08.03 0 0 117
Csak egy mondatot:
A fókusz egy arcátlanul hazug műsor.
ultrasounderground Creative Commons License 2003.08.03 0 0 116
Szerintem meg be van rúgva, mint állat, és nem forog kellőképpen a nyelve. Elsőre is csoportvezetőt akar mondani, de dobos-ra sikerül. Elharapja, majd belevág újra.
Előzmény: Mihama rabbi (115)
Degeczi Creative Commons License 2003.08.03 0 0 114
még az sem: a tudakozóban dolgozó srác mondta, h férfi volt
Előzmény: mtoma73 (113)
mtoma73 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 113
Én most hallgattam meg az eredetit és a retkes riportot. A Baromarcu siman sejpit vagy pösze, vagy mittudomén, a Giza pedig nem. De az idősebb nő az talán igaz lehet.
deus Creative Commons License 2003.08.03 0 0 112
Ja meg kissé következetlen vagy, te kis fikanick.

A legelső hozzászólásodban még arról beszéltél, hogy a Fókusz riport kam, must meg hirtelen az "ismerősöd akárkijének az akárkije" szóval kiderül hogy mégis.

"Ismerek valakit, akinek a sógorának az apósa a munkatársa..."
Persze, Pityu...
:))))

Előzmény: babomester (110)
deus Creative Commons License 2003.08.03 0 0 111
Mint régebben írtam :) sok ponton sántít az egész történet.
Vitatni meg azért nem lenne érdemes, mert _te_ a neves babomester, ismered? Ja, te megmondod, hogy 100%, akkor már oké minden?
Muhahahaha, ne is haragudj, kb. a Valóság.avi nénijének szintjén álló érvelés ez...

Én is könnyű elképzelni telefonálás bárkiről ilyen. :)) Na és akkor mi van?

Egyelőre sajnos az "érveid" kevesek, a Fókuszos faszkalapok meg hallgatnak, mint hal a fűben. Ha tételesen reagálnak a korábban itt (általam is) megfogalmazott kétségekre, akkor lehet tovább lépni.

Előzmény: babomester (110)
babomester Creative Commons License 2003.08.03 0 0 110
Nah mindenki! Mint írtam régebben, ismertem Gizát régebbről, full intelligensnek ismertem meg... na de most kiderült, hogy egy ismerősöm munkatársa volt 1990 körül, és rengeteget káromkodott, hülyeségeket beszélt, röhögtek rajta nem keveset. Valamint a régi rádióbol is kiderült, ahol volt, hogy ő az. Ez már 100%, úgyhogy vitatni sem érdemes. Nagyon könnyű róla elképzelni egy ilyen telefonálás. Régebben mélyebb volt a hangja egyébként is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!