Keresés

Részletes keresés

eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 130
Ebben a topicban igen. Annak idején Aphanumericus inditott egy topicot, melyben tiltakozott a SZDSZ egy döntése ellen. Oda is azokat és csak azokat várta aki egyetértett. Más kérdés, hogy ezt a topicot nektek kellett volna nyitni.
Előzmény: Timótea (123)
Cego Creative Commons License 2002.10.24 0 0 129
Miért,mit kéne tenni?Lincselni?
Előzmény: Waltraute (127)
Cego Creative Commons License 2002.10.24 0 0 128
Mécs már akkor kijárt a temetőbe, amikor Ovi még meg akarta enni a pelenkáját.Minden évben kimegy a BAJTÁRSAIHOZ.Az hogy te ezt csak most vetted észre, nem provokáció hanem csőlátás.
Előzmény: Timótea (125)
Waltraute Creative Commons License 2002.10.24 0 0 127
Tonképpen' örülhetsz, hogy fütyülésben hagyjuk a dolgot...
Előzmény: eztEgyed (5)
Cego Creative Commons License 2002.10.24 0 0 126
Álszent duma-szerintetek bárki, aki nem Orbánnal tart,az a kommunista rendszer kiszolgálója...legalább logikát kérnék, ha lehetne;biztos hogy Orbán az egyetlen helyes és üdvözítő mehgoldás?Még az elméleti lehetősége sincs meg annak hogy másnak (is) igaza legyen?

azt pedig visszautasítom és helyetted szégyellem magam, hogy Mécs Imrét mocskold be ezzel a "nem tudom, de biztos komenista volt"-szöveggel.Nektek lecsúszott a torkotokon Szűrös (MSZMP,Központi Bizottság titkára) lenyeltétek Boros Imrét (MNB pártalapszervezeti titkát, D-8as ügynök),Csurka (III/III)de az akit a diktatúra halálra ítélt, az csak kommunista lehet...

Mondjuk ki inkább nyiltán: Orbán és sleppje nbármit tehet,az magyar és népnemzeti,Mécs meg akkor is hazaáruló ha nem az.

Jut eszembe: mi, mocaskor kommunisták mikor mentünk ki üvölteni ORbán-gyűlésre?!Max ifjabb Hegedűs rángatta a harangot (és akkor ő is komenista lett,ugyi)...és ami a lényeg- a 301. parcella egy TEMETŐBEN van.Ilyenkor kéne a fene nagy vallásosságnak előbújni, nem amikor a választosák idején a templomba szalad az egész polgárinak mondott vezérkar,demonstrálni a hitet.

Előzmény: domotorp (122)
Timótea Creative Commons License 2002.10.24 0 0 125
Majd komolyan veszem a kioktatásodat, ha előtte ugyanilyen prédikációt levágsz annak az oldalnak is, amelyik kiprovokálta az eseményeket.
Előzmény: zebrina (112)
Timótea Creative Commons License 2002.10.24 0 0 124
És most véletlenül sem azokat kellene megkérdezni, akik provokálnak, hogy tessék már megmondani, hogy miért nem tetszik legalább a temetőt kihagyni a dologból, hanem jól le kell szidni azokat, akiket addig provokáltak, a legérzékenyebb pontjukon, amíg ki nem keltek magukból, hogy miért hagyták magukat provokálni?
Előzmény: domotorp (116)
Timótea Creative Commons License 2002.10.24 0 0 123
Ezek szerint ebben a topikban egy jobbos csak egyet tehet: bőszen mea culpázhat és elhatárolódhat azoktól, akiket addig provokáltak szeretteik sírjánál, hogy szeretteik sírjánál keltek ki magukból?

Előzmény: eztEgyed (111)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 122
56 előtt nem valószínű, utánna: mit tudom én. Nem tették tönkre, és most közösködik azokka, akik azt tették.Na.
Előzmény: Cego (121)
Cego Creative Commons License 2002.10.24 0 0 121
Mécs Imre a szoci rendszert szolgálta?Ez még azelőtt volt hogy halálra ítélték,v. később?
Előzmény: domotorp (120)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 120
A többieknek biztosan elegük lehet. Előbb -utóbb sok embernek elfogy a türelme. És ebben hibásak a jobb oldali politikusok is, mert adják alájjuk a lovat, viszont ugyanígy hibásak a baloldaliak, mert ők meg odamennek, és cinikusan heccelik azt a tömeget, amelyik hajlandó miattuk (nem értük!) az utcára menni. egyik sem a megfelelő viselkedésforma. Viszont egyiket sem tiltja a demokrácia. A probléma ott van, hogy nem tanultunk meg demokráciában élni.És bevallom engem is feldühítt, ha olyanok szónokolnak a demokrácia védelmében, akik a szoci rendszert szolgálták, és be akarják nekünk bizonyítani, hogy az úgy jó volt, meg,hogy nem sokban különbözött a mai demokr-tól. Csak én nem fogok kimenni, emiatt a temetőbe, maximum káromkodom a tv előtt.......
Előzmény: eztEgyed (118)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 119
És ami igazán zavar, az az, hogy olyan hangadók mint Turul, livefast nem tették. (Vagy én nem láttam)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 118
Eddig itt kb 3 ember ítélte el. Ez a baj.
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 117
Szóval azt akartam írni :
ami nem fog a másik embertársunk kárára válni
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 116
Hát persze , hogy elitéljük, mert minden tiltakozásnak megvan a maga módja, ami nem fog sik embertársunk kárára válni. csak ezt 1páran nem értik meg. Felbőszülnek a sok provokáció láttán, aztán elvesztik az eszüket.
Előzmény: eztEgyed (114)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 115
Eh! Ezt nem vitatja senki.ha nem érted nem tudom máshogy írni, mert úgysem fogod megérteni.NEM AZT MONDTAM, HOGY EZ ÍGY RENDBEN VAN, hanem :
MEG LEHETNE ELŐZNI AZ ILYESMIT, pl:beismerjük, hogy hibáztunk, nem provákálunk ,stb.
Előzmény: zebrina (112)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 114
Jó hasonlat. De te írtad:

"Mindenki elitéli, nincsen olyan jó érzésű ember, aki ne ítélné el."

Na erről beszélek. A hasonlat második része is igaz akár.

Előzmény: domotorp (107)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 113
Látod, látod. A cikk nem idevaló, de mégis megihletett egy mondat erejéig....:-)))
Előzmény: eztEgyed (110)
zebrina Creative Commons License 2002.10.24 0 0 112
A cél nem szentesíti az eszközt sem egyik, sem másik esetben.
Előzmény: domotorp (107)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 111
0. hozzászólás. Csak el kell olvasni hozzászólás előtt.
Előzmény: Timótea (104)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 110
Mondta a nagy 56-os.
Előzmény: domotorp (103)
PRÉS Creative Commons License 2002.10.24 0 0 109
Már bocsi de nem tűnik fel senkinek, hogy az szdsz-nek minden szituációban van egy jolly-jokere akit esetenként pajzsként maga előtt tartva megpróbálja magát hitelessé tenni?

Ilyen Kuncze Gábor "nagybajuszúmagyargyerökakiközülünkvaló" és Mécs Imre "ötvenhatoshősazegészszadesz" típusú szerepeltetése.

Kiváncsi lennék, hogy mit szólnátok ha Bauer vagy Pető ment volna ki ne adj isten a papákkal a temetőbe köszorúzni.

Mécs Imre nem magánemberként hanem az Szdsz politikusaként ment ki a temetőbe, ilyenformán ne nagyon sértődjön meg ha - valóban nem túl tetszetős - kritikával illetik.

Az Szdsz Mécs Imrével a gomblyukában sem látszik másnak mint ami.

domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 108
eztEgyed : Ez jogos, elnézést kérek.
Előzmény: eztEgyed (106)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 107
Zebina:
erre mondanék valamit, nem biztos , hogy jó hasonlat lesz:
2001.szept.11 : A történet ismerős.Mindenki elitéli, nincsen olyan jó érzésű ember, aki ne ítélné el. Ami mögötte van: Az USA vezetői nem hajlandóak belegondolni abba, hogy ezt a szégyenteljes eseményt mi válthatta ki. (Provokáció).Lehet ,hogy ők is hibásak?Ezt nem merik vállalni.
Szóval addig jár a korsó kútra, ....
Előzmény: zebrina (105)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 106
Az egy másik topic kb 1000 hozzászólással.
Előzmény: domotorp (101)
zebrina Creative Commons License 2002.10.24 0 0 105
Dehogynem akarja megérteni. Csak itt most tényleg nem annyira a mögöttes értelmezésekről van szó, sokkal inkább a fröcsögésről, csőcselékről, indulatokról, a politikai kultúráról. Legalábbis az én értelmezésemben.
Előzmény: domotorp (101)
Timótea Creative Commons License 2002.10.24 0 0 104
Hát akkor miről szól ez a topik, hm?

Orbán Viktor mikor akarta Megbékélés Házára Keresztelni a Terror Házát? Orbán mikor akart kitüntetni egy egykori karhatalmistát ugyanazzal a kitüntetéssel, mint amit korábban egy forradalmár kapott meg?

A baloldal viszont igen.Én most nem arról beszélek, hogy ki mit csinált a múlt rendszerben. Arról beszélek, hogy ki hogyan viszonyul a terror áldozataihoz és a forradalmárokhoz MA.

Előzmény: eztEgyed (91)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 103
Megemlékezések az árok két partján
Egységes nemzet és kommunista bűnösök az '56-os beszédekben
MTI
2002. október 23., szerda 12:00
(.........)
Most, 46 év elmúltával sem beszélhetünk a múlt végleges lezárásáról, mivel sem a bűnösök, sem eszmei örököseik nem hajlandók bocsánatot kérni, és nem hajlandók még saját lelkiismeretük előtt sem elszámolni. (....)Engedtessék meg egy szabad országban, hogy ne az egykori diktatúra hálózatának gondolkodásmódja szabja meg számunkra, mit tartsunk ünnepeinkről és történelmünket hogyan ünnepeljük - jelentette ki Balsai István.

neménvagyok Creative Commons License 2002.10.24 0 0 102
De emelje fel a kezét, akinek nem volt riasztó/visszatetsző az a pár volt MSZMP-s pártember a temetőben!

eh, nagyon elbeszélünk egymás mellett

Előzmény: zebrina (98)
domotorp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 101
Zebina:
"De emelje fel a kezét, akinek nem volt riasztó/visszatetsző az a pár füttyögő, ordítozó, magából kikelt ember a temetőben!"
Hát elmondtam már párszor, hogy nem volt szép, azt is elmondtam már párszor hogy a dolgoknak vannak mögöttes értelmezései is. Sokszor nem arról beszélünk, amiről kellene. Persze ez itt most jó indok arra, hogy ne arról beszéljünk, de ezt úgylátszik nem érti meg , vagy nem akarja senki megérteni.
Előzmény: zebrina (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!