Keresés

Részletes keresés

Geyza Creative Commons License 2002.09.27 0 0 26
Hja kérem, a törvény előtt mindenki egyenlő!:-(((((
Előzmény: Antisystem (24)
Geyza Creative Commons License 2002.09.27 0 0 25
Ambrus Attila és Tasnádi a két véglet!
Mi közük egymáshoz?
Előzmény: Árgyélus királyfi (22)
Antisystem Creative Commons License 2002.09.27 0 0 24
Sziasztok!

Azzal egyetértek természetesen hogy a bűnözőket meg kell büntetni, de egy olyan esetben, ahol nincs emberölés, a 17 évet agyament baromságnak tartom. Pláne annak fényében, hogy pár napja néztük végig, hogy Benkő felesége 4 évet, a férj meg társtettesként 2 év felfüggesztettet kapott, pedig nagyobb léről (többszázmilla) és közpénzről - tehát ha akarom, a kórházak és iskolák elől ellopott léről - volt szó.

ÜdV

Geyza Creative Commons License 2002.09.27 0 0 23
Na hát ezek csípik a népek szemét és joggal.
Előzmény: dez1 (20)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2002.09.27 0 0 22
>Ha lenne valami gyűjtés a megsegítésére, beszállnék.>>

Húú!
(+adakozzunk Tasnádinak is)

Előzmény: Geyza (19)
Geyza Creative Commons License 2002.09.27 0 0 21
Sajnos igazad van...
Előzmény: Battles In The North (6)
dez1 Creative Commons License 2002.09.27 0 0 20
Nem kívánom őket védeni, csak az arányok miatt:
ugye a Kaya féle ügyek (több is van) néhány milliós nagyságrendűek.

Palotás az már milliárdos tétel.
Máté úr malmos üzletecskéje is milliárdos nagyságrendű.
TOCSIK ügy is többszázmilla.

Az más kérdés, hogy autópálya-építésből is leeshet könnyen párszázmilla valamilyen számlára - bár ez asszem pártfüggetlen.

Előzmény: Geyza (19)
Geyza Creative Commons License 2002.09.27 0 0 19
Ambrus Attila biztosan megérdemelte a 17 évet a btk. szerint, csak az az érdekes, hogy míg őrá lesujt a törvény teljes szigorával, nála sokkal nagyobb bűnözők szabadon futkároznak.

Mi van Fenyő gyilkosával?
A móri gyilkosokkal?

Miért kérte Palotás esetében maga az ügyész a felmentést? Ambrus sem ölt meg senkit, "csak" 200 milliót vágott zsebre. Az összeg Palotás valószínűleg esetében még nagyobb.

És Kaya Ibrahim ügyfelei?

Sajnos, a magyar viszonyok olyanok, hogy Ambrus Attila a törvény ellenségei között még a szimpatikus, tökös gyerekek közé tartozik.

Egy szerencsétlen, félrecsúszott élet. Sajnálom a srácot.

Ha lenne valami gyűjtés a megsegítésére, beszállnék.

dez1 Creative Commons License 2002.09.27 0 0 18
Én láttam azt a zárat, amit megpróbált szétlőni. Hogy ott nem sebeseült meg senki a repeszektől, az csupán vakszerencse.
Szerintem 17 kevés. Bár az is igaz, amit itt valaki a bankárokról írt - sajnos:(
yol Creative Commons License 2002.09.27 0 0 17
jajanyám......... esetleg kezdeményezz népszavazást a viszkis kiszabadítására és kárpótlására.
lakik a házban egy otp-s vagy milyen hölgy, aki átélt egy ilyen rablást (nem a viszkissel). jó sok hétig volt utána betegácsiban, pedig fizikailag nem sérült meg..
robin hood... besz@rok :-((((((
bloki Creative Commons License 2002.09.27 0 0 16
Kedves sárkány ellen sárkányfű,

értékítéleteded te magad minősítetted. Én most másról írok:
Komolyan gondolod, hogy időben elnyúltan több tucat pénzintézet kirablását - százmilliós nagyságrendű pénzlopás-sorozat (fegyverrel)! - magas rendőrségi (politikai) kapcsolat nélkül lehetséges megvalósítani?
A hosszantartó, országos kiterjedésű, többoldalas sajtóméltatásokból, tévéripirtokból álló "médiatámogatása" nem személyén túlmutató machinációra utal?
Nem vagy te egy kicsit naiv?

Előzmény: sárkány ellen sárkányfű (1)
emp Creative Commons License 2002.09.27 0 0 15
Ambrus kb. a helyén van. azt kapta, amit megérdemelt. de, ha már hasonlítgatunk, én nem Császárral vetném össze, hanem azokkal az állatokkal, akik négyen-öten kedvtelésből agyonvertek egy embert a Mammut háta mögött. annak az esetnek a kapcsán nem vitatkoznak szakértők a videokamera felvételeit elemezve, csak lazán agyonhallgatják a dolgot.
szerintem az elkövetők kb. 30 évvel kerülnének a helyükre.
Simont nem ismertem,(inkább nem szimpatikus számomra), és még csak drukker sem vagyok.
Vokálpatrióta Creative Commons License 2002.09.27 0 0 14
A Viszkis - relatív - népszerűségének oka az, hogy olyankor, amikor az ország - teljesen mindegy, milyen színezetű - vezetői finoman szólva is hazudoznak, egymásra kenegetik a felelősséget, dezinformálnak, addig Ambrus azonnal és minden kertelés nélkül vállal minden felelősséget, beismer, és elismeri, hogy hibázott.

Ettől természetesen ő súlyos bűncselekménysorozatot elkövetett bűnöző, és az sem mentheti meg a büntetéstől, hogy kedves és udvarias.

A hazug politikusok majdnem-érinthetetlensége és gerinctelensége illetve az őszinte és - végülis - kisemberi gerincesség kontrasztja a táptalaja a robinhoodi hasonlatnak a közvéleményben.

unnamed Creative Commons License 2002.09.27 0 0 13
A rendőröket én sem szeretem, de azért még nem fogok egy ilyen imbecilis nyikhajt sztárolni. Szvsz nyugodtan kaphatott volna 170 évet is. Ráfér.
redmon Creative Commons License 2002.09.27 0 0 12
Ha a Te feleséged néz szembe a bankfiókban a f@szfej fegyverével?......
hidd el utána már nem ugyanaz a világ
BaSand Creative Commons License 2002.09.27 0 0 11
Ha lesz időm, felvázolok néhány bankárcsaládot, hogy lásd kik vezetik a nagy bankokot, és a kicsiket is persze.
Őtőlük lopni lehet, hogy törvénybe ütköző, de nem erkölcstelen, mert amit a bankárok csinálnak az ügyfelekkel, az is lopás, noha nem törvénybe ütköző, de erkölcstelen.

Összefoglalva: hülye vagy. Nagyon.

Előzmény: sárkány ellen sárkányfű (3)
hmm Creative Commons License 2002.09.27 0 0 10
"neked nem tűnt fel, hogy a wiszkis nem tört be egyetlen lakásba sem és nem erőszakolt meg senkit"
Ezt te honnan tudod? Azt, hogy nem követett el ilyesmit elég nehéz bizonyítani.
hmm Creative Commons License 2002.09.27 0 0 9
"Ha Császár Elődöt nem csukták le az autós gyilkosságáért, csak azért, mert tagja a kereskedelmi tévék által nyomott sztárbagázsnak, akkor Ambrus Attila sem érdemelte meg a 17 évet. "
Ez elképesztő, amit írsz. Ambrus egy rohadt bűnöző, bár a média népszerűsíti élen bűnpártoló B. Gáborral a sláger rádióból. Az ilyen népszerűsítések következménye, hogy nyugodtan le lehetett gyilkolni Móron a személyzetet és az ügyfeleket. Így is egész jól megúszta. Tudod vannak olyan jogállamok, ahol ennek a több tízszeresét kapta volna.

"Pláne olyan cudar időkben, amikor egyes számlagyárosok szabadlábon mozoghatnak. "
Számlagyáros ügyben volt már ítélet?

Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (7)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.09.27 0 0 8
Ambrus egy tökös székely legény. Cseréljék le a komcsi számlagyárosra!
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.09.27 0 0 7
Ha Császár Elődöt nem csukták le az autós gyilkosságáért, csak azért, mert tagja a kereskedelmi tévék által nyomott sztárbagázsnak, akkor Ambrus Attila sem érdemelte meg a 17 évet.

Pláne olyan cudar időkben, amikor egyes számlagyárosok szabadlábon mozoghatnak.

Előzmény: xxss (-)
Battles In The North Creative Commons License 2002.09.27 0 0 6
neked nem tűnt fel, hogy a wiszkis nem tört be egyetlen lakásba sem és nem erőszakolt meg senkit? elég szimpatikus pofa, mindenesetre szimpatikusabb mint a beképzelt, gőgös, velejéig korrupt rendőrök akik semmihez sem értenek, ezért mentek rendőrnek
Előzmény: looser13 (4)
looser13 Creative Commons License 2002.09.27 0 0 4
Majd ha egyszer

- a te lakásodba törnek be,
- a te lányodat (feleségedet) erőszakolják meg,
- és az elkövető ugyanúgy az orránál fogva vezeti majd a rendőrséget,

akkor is ilyen szimpatikus lesz számodra az a szarházi???

sárkány ellen sárkányfű Creative Commons License 2002.09.27 0 0 3
Ha lesz időm, felvázolok néhány bankárcsaládot, hogy lásd kik vezetik a nagy bankokot, és a kicsiket is persze.
Őtőlük lopni lehet, hogy törvénybe ütköző, de nem erkölcstelen, mert amit a bankárok csinálnak az ügyfelekkel, az is lopás, noha nem törvénybe ütköző, de erkölcstelen.
Előzmény: claw (2)
claw Creative Commons License 2002.09.26 0 0 2
és mér' nem szereted a bankárokat? és ki neked a bankár?
sárkány ellen sárkányfű Creative Commons License 2002.09.26 0 0 1
Se az RTL-Klubot nem szeretem, se a bűnözést. Az már viszont tetszik, amikor egy kisstílű rabló az egész rendőrségből, a nagyképű, beképzelt, tévedhetetlen ORFK-ból bohócot csinál. Innentől kezdve szimpatikus, akárhány bankot is rabolt ki. Amúgy a bankárokat sem szeretem...
798081 Creative Commons License 2002.09.26 0 0 0
"A fókusz mai adásában olyan reklámfilmet sugároztak a ma elitélt bankrablóról, hogy medgyessy is megírigyelhetné."

Orbán biztos nem, róla már készített dicshimnuszt az M1 áprilisban. Azt a dicshimnuszt nehéz felülmúlni.

Minek nézel ilyen debil műsorokat?

xxss Creative Commons License 2002.09.26 0 0 topiknyitó
A fókusz mai adásában olyan reklámfilmet sugároztak a ma elitélt bankrablóról, hogy medgyessy is megírigyelhetné.
Megmutatták milyen helyes gyerek volt, hogy mások vitték rossz útra, hogy nem ő a hibás a történtekért, többször elmondták, hogy ő egy modern Robin Hood stb.
Gyönyörű volt.
Majdnem beleszerettem. Ha ez a raboló ilyen szimpatikus, és szeretetreméltó, akkor miért nem ő a köztársasági elnök? Esetleg miniszterelnök?
Példakép?
Követendő az ifjuság számára?
KI az az állat, aki ekkora sztárt igyekszik csinálni belőle?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!