Maritimo 2 : 1 Nacional Fernando Silva 38 Pacos Ferreira 89 ill. Adriano 49
Marítimo - Marcos; Briguel, Tonel, Fernando e Eusébio (cap.); Chainho e Wenio; Marcinho (Joel, 58m), Pena (Bibishkov, 79m) e Alan (Ferreira, 85m); Silas.
Nacional - Hilário; Patacas (cap.), Emerson, Avalos e Cleomir; Cleber e Wendel; Alex Goulart, Miguel Fidalgo (Nuno Viveiros, 63m) e Marchant (Bruno, 78m); Adriano (André Pinto, 80m).
Golos - Fernando (38m), Adriano (50m) e Ferreira (89m).
Disciplina - Cartões amarelos para Silas (80m), Briguel (87m) e Ferreira (89m); Cleber (48m), Avalos (90m) e André Pinto (90m).
Semmi bajom az olaszokkal,
a Vb-n a spanyoloknak szurkoltam, úgyhogy ez a portugál-téma nem elvi kérdés,
csak évek óta (12) tervezzük, hogy megnézünk egy magyar csapatot a nemzetközi porondon, nos ez most a Zetével sem jött össze, így inkább pártatlanul szeretnénk megnézni egy jó kis focit.
Na tehát október 12.-én Portugália-Tunézia barátságos mérkőzés lesz Liszabonban. Hogy melyik stadionban(Benfica vagy Sporting)azt nem tudom, de ha tudsz portugálul, akkor ajánlom a www.fpf.pt oldalt, amely elvileg a portugál labdarúgó szövetség oldala.:)
Ha jól tudom 3 liszaboni klub van a portugál első osztályban, a Belenenses, a Sporting és a Benfica.
Októberben 2 fordulót bonyolítanak le a bajnokságban. Október 6.-án a Belenenses a Sporting Bragát, a Benfica a Vitoria Setubalt, míg a Sporting Lisboa a Moreirensét fogadja. Október 20.-án a Sporting otthon fogadja a Belenensest, a Benfica pedig Portóban játszik, ez utóbbi a bajnokság egyik legnagyobb rangadója, igaz egy kissé messze van Liszabontól.:)
Szerintem tuti, hogy az október 12-16.-ig terjedő tartományban a válogatott is pályára lép, de arról fogalmam sincs, hogy ki ellen és hol.
www.belenenses.pt
www.slbenfica.pt
www.scp.pt
Ez a 3 liszaboni csapat honlapja, a válogatottnak még utánanézek.
Sziasztok!
Tudnátok-e segíteni abban, hogy hol tudom megnézni, Portugáliában, elsősorban Lisszabonban és környékén mikor milyen meccs lesz októberben?
Szeretném életem párját meglepni azzal, hogy úgy irányítanám, szervezném az őszi szabadságunkat, hogy lássunk egy jó kis meccset.
Kösz, ha tudtok tippet adni!