Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8634

Mentett, sokatszenvedett, gyönyörű ivartalanított kislány várja álom-gazdiját

 

Szerető gazdiját keresi a képen látható gyönyörűséges, fiatalnak vélt, nehéz sorsú ivartalanított, chippel ellátott, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Ezt a cicust kórházudvarból mentettem, ahova előszeretettel dobják be „gazdáik” megunt cicáikat – nem tudván, hogy ott a macskákra szenvedés és halál vár...

Ő is sokat menekült, nélkülözött, mire rátaláltam. A többi cica bántotta, és a kórház melletti erdő avarjában húzta meg magát – mesélték az őt etető kórházi dolgozók…

Szomorú, félénk, de az eddigi hányatott sorsa ellenére is nagyon jóindulatú. Csak időt kell neki adni, és a világ legédesebb és leghűségesebb cicája lesz!

Nagyon várja megmentője, kitartó álom-gazdija jelentkezését ez a jobb sorsra érdemes szomorú cica! …Mert ugye valaki megmenti Őt is?

Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8633

Mentett, kb. 5 hónapos gyönyörű ex-kandúrka vár gazdijára

 

Ezt a gyönyörű kék színű, kb. 5 hónapos kandúrkát temetőből mentettem testvérkéivel együtt. Ott születtek, mamájuk (aki már szintén meg lett mentve és az ivartalanításon is átesett) egy nagyon barátságos cica volt, ám őket az emberektől elrejtve nevelte - ezért még félénk.

Jó jel viszont, hogy a befogás napján már engedte simogatni magát - egy rossz mozdulata nem volt, pedig életében először érintette meg ember… Kitartó, szerető gazdi gondoskodása mellett megnyílik majd, és egy nagyon kedves, hűséges cica lesz!

Ivartalanítva, chippel ellátva, oltva, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a jobb sorsra érdemes szépség.

Érdeklődni felőle: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8632

Mentett, 1,5 éves, gyönyörű és tüneményes ivartalanított kislány várja álom-gazdiját

 

Luna, ez a csodaszép és csodakedves hófehér (nem süket!) 1,5 éves ivartalanított kislány visszahozott cica. „Gazdái” (szándékosan idézőjelben) gyerek születése miatt visszahozták gondozásomba a kölyökként utcáról megmentett és örökbeadott cicát…

Luna egy álom-macska, pont, mint amilyen kicsinek volt: nyugodt, problémamentes, nagyon bújós, nagyon dorombolós… Pedig traumaként érhette, hogy szeretett „gazdáitól” meg kellett válnia, és visszakerült oda, ahonnan kölyökként indult…

Szobatiszta, lakásban tartott, más állat, kisgyerek mellé is örökbefogadható. 2x oltott, parazitamentesített, chipes, ivartalanított.

Álom-gazdiját várja ez a hófehér angyal. Kizárólag olyan gazdához költözhet, akiben nem kellett többet csalódnia!

Érdeklődni felőle: mentholxx@gmail.com (Bp.) – macskamentő –

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8631

Szerető gazdit keres a képen látható 7-8 hónapos, kórházudvarban született, onnan tesókáival együtt megmentett gyönyörű és tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kandúrka!

Előéletéből következően még egy picit félénk, de nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós!

Aki egy édes, jobb sorsra érdemes, egy életen át hálás és hűséges cicácskát szeretne örökbefogadni, őt válassza! (Másik cica mellé is nyugodtan befogadható.)

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8630

Mentett, 8 hónapos, tündéri ex-kandúrka várja gazdiját

 

Szerető gazdit keres a képen látható 7-8 hónapos, kórházudvarban született, onnan tesókáival együtt megmentett gyönyörű és tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kandúrka!

Nagyon ember-centrikus; bújik, dorombol, nagyon szereti, ha vele foglalkoznak, és ő maga is rengeteg szeretetet ad!

Aki egy nyugodt, édes, hálás, problémamentes, jobb sorsra érdemes cicát szeretne örökbefogadni, őt válassza – egy életre hálás és hűséges cicája lesz gazdijának! (Másik cica mellé is nyugodtan befogadható.)

Érdeklődni:  mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8629

Mentett, fiatal, gyönyörű és édes ex-kandúrka várja gazdiját

 

Szerető gazdit keres Zsömi, a temetőből mentett előéletéből adódóan még egy picit félénk, ám de tündéri és hálás, gyönyörű, oltott, parazitamentesített, ivartalanított, chipes halvány-vörös 1 éves kandúrka! Gondozójához már nagyon ragaszkodik: ahogy meglátja, kedveskedik neki, bújik, dorombol – nagyon hálás a megmentéséért, a gondoskodásért! Tehát csak idő kérdése, és a leendő gazdival is ennyire barátságos és bizalmas lesz. Aki egy jobb sorsra érdemes, csodaszép és édes, nyugodt cicácskát szeretne, Őt válassza! Zsömi sokszorosan fogja viszonozni a törődést, és egy életre hűséges cicája lesz leendő gazdájának!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 8628

Mentett, fiatal, tündéri ivartalanított kislány cica vár gazdijára

 

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes ivartalanított, 2x oltott, parazitamentesített kislány cica!
Kórházudvarból mentettem a biztos rossz sors-halál elől. Ahogyan az lenni szokott; ő is kidobott cica, akinek semmi bűne nincsen - sőt, egyenesen nem lehet nem beleszeretni! Extrém kedves, bújós, hangosan dorombolós (a falak szinte zengenek tőle), ölbe mászós. Rendkívül ember-centrikus, és hálás, minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért. Másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható (rajong a gyerekekért).

Bent van tartva, szobatiszta.
Várja méltó gazdiját ez a tündérke!
Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

FBetty79 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8627

A párom tegnap látott egy gazdátlan kiscicát az Omszki-tónál, a körforgalomnál.Pár hónapos lehet, a kocsik között mászkált.Be tudná valaki fogadni szegénykét?

 

Jaraba Józsefné Creative Commons License 2012.11.08 0 0 8626

S.O.S. Gazdát keresnek kutyák , cicák

http://www.freeforum.hu/eva56

eva.jaraba@freemail.hu

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8625

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesítet kicsi lány!
Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte félt az embertől - ami nem csoda, hiszen a kórházban bántják, üldözik a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni másnapon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt. Nagyon embercentrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó kiscica.
Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, sőt, örülne is társnak. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com /Bp./
- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8624

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 12 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri kiskandúr!
A lekótelepemre dobták ki. Az első pillanattól kezdbe egy bűbáj: bújik, dorombol, imád. Rendkívűl hálás a törődésért. Korához képest nyugodt, más cicákkal nagyon barátságos, közvetlen. Bent van tartva, szobatiszta.
Álom-gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

 

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8623

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri testvérpár (kandúrkák)!

Kórházudvarból mentettem őket a biztos rossz sors/halál elől. Eddigi nehéz kis életük ellenére is tündériek, nagyon hamar megbíztak, kinyíltak, doromboltak, bújtak... Imádnivalóak! Gyönyörűek és nagyon aranyosak. Bent vannak tartva, szobatiszták. Szeretném őket együtt örökbe adni, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Az egyik tesó még egy picit félénk (ő is dorombol, élvezi a simit, törődést, de hirtelen mozdulatokra megijed), így neki különösen fontos a tesó közelsége. Boldog gazdi lesz az, aki őket örökbe fogadja - ebben biztos vagyok.

Várják szerető gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes kis tündérkék!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)/

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8622

Szerető gazdát keres Sissy, a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem a biztos rossz sors-halál elől. Ahogyan az lenni szokott; ő is kidobott cica, akinek semmi bűne nincsen - sőt, egyenesen nem lehet nem beleszeretni! Extrém kedves, bújós, hangosan dorombolós (a falak szinte zengenek tőle), ágybanalvós, ölbe mászós. Úgy kapaszkodik fel az ember ölébe, mint egy kisgyerek. Teljesen hozzá van nőve az emberhez. Rendkívül ember-centrikus, és hálás, minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, gyerek, másik cica, kutya mellé is örökbefogadható.
Várja méltó gazdiját ez az igazi Kincs!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8621

Szerető gazdát keres Mamacica, a képen látható mentett, 1 év körüli, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, chipes ezüst cirmos kislány cica!

Mamacicát egy üres telekről mentettem, ahova még kölyökként kidobták. Azóta egy bokor aljában húzta meg magát, és az etetőnénik jóindulatából kifolyóan nem halt éhen.
Az eddigi rossz sorsa ellenére is egy tündér, nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós, hálás. Nyugodt, nem rombol, idősebb embernek is remek társa lenne. Lakásban van tartva. Nagyon rendes, jó cica, igazi álom-macska!
"Mamacica": a neve onnan ered, hogy 2 másik, 4 hetes mentett árva picit sajátjaiként kezdett el nálam nevelgetni, amit különösen nagyra értékelek benne...
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8620

Szerető gazdát keres Nóri, a képen látható mentett, gyönyörűséges és tüneményes 1 év körüli ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem, ahova a megunt macskákat "gazdáik" előszeretettel kidobják... Aztán az a cica, akinek szerencséje van, megmenekülhet a halál torkából.
Nagyon embercentrikus, bújós, dorombolós, hálás, igazi álom-macska! Bent van tartva, problémamentes. Jól jár vele az, aki örökbe fogadja.
Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve várja gazdiját ez a gyönyörű tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8619

Szerető gazdát keres Pannika, a képen látható mentett, 6 hónap körüli tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!
Ezt a kis tündért kórházudvarból mentettem - mamáját kidobták, ő pedig 4 testvérkéjével már ott született meg. Egy dolgozó felkarolta, etette, foglalkozott velük - ami látszik is rajta, hiszen gyönyörű, egészséges és nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós...
Másik cica mellé is befogadható. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes. Ivartalanított, oltott, parazitamentesített.
Várja szerető gazdiját ez a kis tünemény Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8618

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 4 hónapos utcára kidobott, majd állatszerető, jólelkű nénik által felkarolt nagyon helyes kiskandúr! Nagyon rossz sorsú, nagyon kedves, nagyon hálás, és nem mellesleg gyönyörűséges. Várja jobb sorsát, szerető gazdiját!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8617

Álom-macska keresi Álom-gazdiját!

 

Szerető gazdit keres Blacky (Blackci), ez a képen látható mentett, sokatszenvedett, ivartalanított, oltott, chipes, kívül-belül parazitamentesített, gyönyörű és TÜNEMÉNYES idősebb (pontos kora nem ismert) kislány cica!

 

Blacky-t borzalmas körülmények közül mentettem: idős gazdája meghalt, így földönfutóvá vált, ám addigi életében is csak nélkülözött és szenvedett. Soha állatorvos nem látta, és a tésztán kívűl más ételt nem ismert… Csapzott volt, sovány, a fekete szőre barna a vitaminhiánytól, hasmenéses és macskanáthás – arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire össze volt törve. Blacky ma már egy kívűl-belül csodálatos macska. Gyönyörű, aktív, játékos, minden cicával és kutyával extrém barátságos, és valami elképesztően ember-centrikus. Kicsi gyerek mellé is ideális cica lenne, éppúgy, ahogyan idősebb ember mellett is remekül helyt állna. Nagycsaládosoknak, és magányosoknak egyaránt nagyszerű, hűséges és odaadó társa lenne. Blacky mindig dorombol, dagaszt, minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért. Ő mindig, mindenhez alkalmazkodik, neki minden jó úgy, ahogy van, nagyon rendes, jó macska, soha nem okoz csalódást. Bent van tartva, szobatiszta. Benti cica szeretne lenni a későbbiekben is, egy olyan gazdinál, akinek végre ő lesz a szeme fénye, és aki végre méltó életet biztosít ennek a sokatszenvedett, jobb sorsra érdemes, rengeteg szeretetet adni tudó, és szeretetre vágyó, örökké hálás és hűséges Álom-macskának!

 

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

mentholx Creative Commons License 2012.10.28 0 0 8616

 

Szerető gazdit keres Lilike, a képen látható utcáról mentett kb. 12 hetes, tüneményes kisleány!

Lilit az utcára kidobták, ahol napokig ázott-fázott-kallódott-nélkülözött...
Az első pillanattól kezdve egy tündér, azonnal dorombolni kezdett, ahogy hozzáértem, és lábacskáival azóta is megállás nélkül dagaszt, evez, ölelget... Hihetetlenül intelligens, hálás és ember-centrikus! Már attól a mennyekben érzi magát, hogy melegben lehet és puhán feküdhet...
Más cica mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta,
Parazitamentesítve, chipezve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe.
Ha valaki egy egész életen át hálás és hűséges, nagyon rendes, tüneményes cicát szeretne, őt fogadja örökbe.

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -

bigyo73 Creative Commons License 2012.10.22 0 0 8615

Gazdira talált a fehér kiskutya!

Előzmény: bigyo73 (8614)
bigyo73 Creative Commons License 2012.10.16 0 0 8614

Pár napja bedobtak hozzánk két kicsi, fehér, kan kutyust. Egyiküknek már sikerült gazdit találni, de a másik még várja szerető, felelős gazdiját!!

 

 

Nagyon félénk, lassan oldódik, de aztán nagyon barátságos, játékos, okos kiskutya. Olyan 7 hetes lehet, valószínű közepesnél nem lesz nagyobb. Szépen eszik, és a nagy kutyákkal is összebarátkozott. Orvosnál voltunk vele, kapott féreghajtót és bolhairtóval is lekezeltük.

 

Kérjük olyanok jelentkezzenek, akik végleg tudják őt vállani, nem fog újra utcára kerülni és van türelme egy félénk kiskutyához.

 

Érdeklődni a jeney.kriszti@gmail.com email címen, vagy a +36-20-3315-075 telefonszámon lehet napközben.

Navorski Creative Commons License 2012.10.10 0 0 8613


"A föld alá bújt volna legszívesebben félelmében... Egy "kedves" házaspár a földön húzva próbálta meg becibálni a sintértelepre ezt a rettegő, vélhetően sokat bántalmazott családtagjukat. A szegény kutyus annyira félt, hogy nem lehetett rábírni, hogy lábra álljon, csak lapult a földbe, hogy ne is lássák, észre se vegyék, és többet ne bántsák! Ennél többet nem tehetett sajátmagáért."

 

http://www.illatosutiallatvedo.blogspot.hu/2012/10/illatos-ut-160k-20121006.html

molku Creative Commons License 2012.09.24 0 0 8612

GAZDIS!! :)

Előzmény: molku (8611)
molku Creative Commons License 2012.09.22 0 0 8611SÜRGŐSEN Gazdit keres ez a gyönyörű, fiatal, kan kutyus!

Ma találtuk Őt (2012.09.22.) az M5-ös autópálya mellett. Chip van benne, felhívtuk a "gazdát", aki sajnos nem tart igényt a kutyusra.Az illatos útról fogadta örökbe. Oda nem szeretnénk visszavinni, de sajnos mi sem tarthatjuk meg. :(

Nagyon kedves, puszis, aranyos, bújós kutyus. Nekünk 2 kislány kutyánk van, velük nagyon jól kijön, barátságos. A cicánkkal sem foglalkozott. Az állatorvosnál is nagyon nyugodt és barátságos volt. Rendkívül okosnak tűnik, nagyon hamar alkalmazkodott a mi szabályainkhoz. Figyelmes, érdeklődő kutyus. Igazi családi kutyának tűnik!

Nagyon sürgős lenne Neki egy szerető otthont találni!!!!

Kérem akit érdekel a kutyus jelentkezzen ezen a számon: 0670-202-4807, vagy e-mailben: molku@vipmail.hu

 

Kérlek Titeket segítsetek gazdit keresni Neki!

 

    

oncogito Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8610

Egyébként ha lány cica, állatorvosnál nem nézettétek, hogy nem vemhes-e?

Előzmény: rebel (8606)
oncogito Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8609

Bocsánat, természetesen logopédusnak szántam!

Előzmény: oncogito (8608)
oncogito Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8608

Szerintem mindenképpen állatorvossal beszéld meg, ha nem lesz dajkacica!

Előzmény: rebel (8606)
patuha Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8607

Cicáknak lehet kapni tejpótló tápszert! Nem tudom, hogy mennyire lehet újszülött cicákat táplálni vele, de egy próbát megér, ha esetleg nem lesz donor anya (márpedig szerintem nem lesz sajnos :()

Mi is vettünk anno, mert kisnyúl táplálására is alkalmas, de sajnos nem emlékeszem arra, hogy hol és mennyiért :(

Előzmény: logopédus (8605)
rebel Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8606

"Sziasztok!
Sajnos nincs gazdim. Bedobtak egy társasház udvarába, ahol egy kedves pár etet és időnként beenged a lakásukba, de az a gond, hogy nem ehetem meg a hullámos papagájukat, így nem tarthatnak meg. Szobatiszta vagyok, nagyon bújós is és kedves meg tündéri is. Szeretek barátkozni. A szemem zöld, a szőröm rövid és kislány vagyok. Nagyon szeretnék egy új családot. Tudok olyan játékos lenni, mint egy kiscica, azonban a bútorkaparós korszakomon már túl vagyok."

Így tudná jellemezni magát ez a nagyon kedves cicalány, ha tudna beszélni. Aki befogadja, annak sok boldog percet fog szerezni. Reméljük mihamarabb lesz gazdája.

 

 

Ha érdekel, kérlek hívd az alábbi telefonszámot:

70/507-5357

 

vagy írj e-mailt az alábbi címre:

rebel@rebel.hu

 

ui.: a cica bp-en, a VII. kerületben található

logopédus Creative Commons License 2012.08.19 0 0 8605

Segítséget szeretnék kérni. tegnap magárahagyott újszülött kiscicának keresek dajkamacska mamát. A cicát az elválasztás után felnevelném, csak a szoptatós időszak megoldásához kérek segítséget. Köszönettel Peredi Judit peredijudit@yahoo.com

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!