Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 52
Azt mondta, hogy ő ilyen papirral nem találkozott, és a következőket tagadta:1.
1961-óta lett volna beszervezett ügynök
2. hogy ügynök lett volna
Egyébként meg ezt mondta:
"DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Képviselő Úr! Ön pontosan tudja azt, hogy ilyen kérdésekre válasz nem adható. (Felzúdulás az ellenzék padsoraiban.) Ugyanis két lehetőség van, képviselő úr. Vagy valóban igaz, hogy a szigorúan titkos állomány tisztjeként védtem a magyar érdekeket - ebben az esetben ez szigorúan titkos, és akkor sajnos, képviselő úr, nem tudok rá válaszolni. (Zaj, kiabálás az ellenzék padsoraiban.) Vagy az van, hogy azt mondom, képviselő úr, ön téved, nem igaz az, ami a Magyar Nemzetben van. Ez a lehetséges válaszok egyike. A másik az, hogy azt mondom, sajnos, nem tudok rá válaszolni. (Nagy zaj.)

Nos, képviselő úr, én azt ajánlom, nézze meg a 2001. május 25-ei Magyar Hírlapban adott interjúmat. Abban világos és egyértelmű válasz van. Ez a válaszom.

Köszönöm szépen. (Nagy zaj az ellenzéki pártok soraiban. - Taps a kormánypártok padsoraiban.)"

Előzmény: TALIESIN (49)
La Koma Creative Commons License 2002.07.26 0 0 51
Normális esetben miután közismertté, "részletgazdagabbá" vált Meggyesi múltja, másnap le kellett volna mondania.
Ezesetben nem kellett volna bizottságosdit játszani, ami az Mszp kedvenc időtöltése, otthoni terepe.
Egy másik bizottságban sikerült lemosni magukról az olajat, most ennek eredménytelenségével, elkomolytalanodásával Meggyesit maradását sikerül majd elérniük.

Eddig egyetlen bizottság ténykedése tetszett nekem, az ef Zámbóéké.

SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 50
no comment
Előzmény: TALIESIN (47)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 48
Na de pont ez a lenyeg! Hogy egy politikus nem dontheti el illetve, hogy ne donthesse el mi szamit sulyos vagy kevesbe sulyos hazugsagnak. Arrol nem is beszelve, hogy a taborok is maskent itelik majd meg nyilvan. Vannak akik mar kifejezetten erenynek tartjak a profi hazudozasra valo kepesseget a politikaban....Hat ezt nem kellene....ezert mondom, h ne legyen merlegelesi lehetoseg....aki hazudott annak oszolj....mindegy miben tette ezt...ha elkezdodik egy ien "ez nem annyira sulyos mint amaz" ertekelese, akkor soha senki nem fog lemondani, mert mindig lesz aki majd azt mondja, hogy ez nem is volt annyira sulyos es a politikusok meg nyilvan a nekik kedvezo velemenyt veszik majd figyelembe..

Tisztelettel
Sir

Előzmény: TALIESIN (44)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 46
:-DD
Na jó, szóval nyitott füllel hallgatta...
Mégegyszer: N E M T A G A D T A L E!!
Előzmény: TALIESIN (41)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 45
Egy miniszterelnoknek ilyen ugyekben nincs sajat velemenye.
A lufi eredmenye az lett, hogy elvonta a figyelmet a fidesz cegek koruli botranyrol...micsoda veletlen! Az artatlan barany Orban es csapata na neeeeeee. Tudod erre szoktak azt mondani, hogy "egy mosolyt meger"

:)

Tisztelettel
Sir

Előzmény: TALIESIN (42)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 43
"Nem tartom egyforma súlyú hazugságnak, hogy valaki a SAJÁT múltjának/jelenének a napvilágra került szennyesét tagadja le, vagy hogy egy nem ismert ügyről állít elhamarkodott véleményt."

Ki fogja eldonteni, hogy mi szamit sulyos hazugsagnak es mi nem?
A hazugsag az hazugsag meg ha kicsi is. Legkozelebb nagyobb lesz. Minden politikus akit hazugsagon fognak el kellene, hogy tunjon a kozeletbol imho...nincs bocsanat. Senkinek. Ok nekunk allampolgaroknak hazudnak, pedig tolunk kapjak a fizetesuket es statuszukat. Nehogymar "szembe kopjek" a munkaadojukat es aztan meg nekik alljon feljebb !?

Tiszetelettel
Sir

ui: "..egy nem ismert ugyrol allit elhamarkodott velemeny..." ennyire nem lehetsz naiv kedves TALIESIN

Előzmény: TALIESIN (36)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 40
Méghogy elhamarkodott vélemény... kac-kac... ezt Te sem gondolod komolyan, vagy ha igen, akkor Neked fogalmad sincs a politikáról.
Előzmény: TALIESIN (36)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 39
Az amirol Orban beszelt nem volt. Informalodj. Es van erre ezer masik topic, amely ezzel foglalkozik. Keresd elo mi tmondott Orban, amikor indult az egesz es aztan keresd elo a bizottsag jelenteset. Koszonoviszonyban sincsenek egymassal.
Ha arra az allaspontra helyeszkedsz, hogy Orban nem hazudott se a megfigyelesi uggyel kapcsolatban se masban a miniszterelnoksege folyaman, akkor nincs mirol tovabb vitatkoznunk.

Tisztelettel
Sir

Előzmény: TALIESIN (35)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 38
Hát még az is kiderülhet, hogy hzudott a multjáról, illetve nem mondta meg az igazat.
Előzmény: TALIESIN (33)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 37
Már bocsi, de MP semmit sem tagadott. Én is láttam az országhyűlés akkori közvetitését, és aki egy kicsit is nyitott szemmel hallgatta, abból kiderült, hogy igen SZT tiszt volt. nyiltan nem mondhatta meg még akkor, de mivel kerek-perec nem is tagadta, ebből lehetett tudni.
Előzmény: TALIESIN (31)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 34
A hazugsag az hazugsag. Orban hazudott a megfigyelesi uggyel kapcsolatban. Igy kezdte miniszterelnokseget.
Most ne kezd el kerlek, a kettos mercet a hazugsagok kozott.

Tisztelettel
Sir

Előzmény: TALIESIN (33)
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 32
nagy a baj ezzel az egesz politikai elettel, h itt mar senkinek sincs erkolcsi alapja felelossegre vonni a masikat barmiert is joforman. Mindegyikuk lopott mar kozpenzt tonnaszamra es hazugsagok is voltak dogivel. Pl a "megfigyelesi ugy" csak hogy messzebre ne nezzunk. Aki azzal ervel, h a hazugsag miatt medgyessy monnnyonle erkolcsi okokbol az elfogadja azt is, hogy Orban erkolcstelenul miniszterelnokoskodott negy evig...Ha viszont neki szabadott es elneztek neki a szavazoi, akkor Medgyessy miert ne tehetne ugyanezt? (termeszetesen ez provokativ kerdes szvsz minden politikusnak le kellene mondania, akit hazugsagon fognak) Csak az baj, hogy egyaltalan nem biztos, h a masik oldal is be fogja tartani ezeket a szabalyokat (lemondas)

Tisztelettel
Sir

Előzmény: TALIESIN (31)
mammamija Creative Commons License 2002.07.26 0 0 30
Balogh úr azért más ügyben is belelkesült és fecsegett. Kinyilvánította, hogy az elsők között volt aki bontogatni kezdte az akkori rendszer vörös tégláit. Meg hogy őtet is megfigyelték és alig várja, hogy mehessen megnézni a róla írt jelentéseket....
SirContact Creative Commons License 2002.07.26 0 0 29
Kispimasz,

1 Baloghnak nincs igaza akkor (es masnak sem), amikor azzal ervel, hogy "ha az a 3-4%nyi kormanyparti szavazo, aki most eliteli MP-t, tudta volna, hogy Medgyessy szt tiszt volt, akkor maskent alakulnak a valasztasi eredmenyek erdemben..." ugyanis ebbol meg egyaltalan nem kovetkezik, h szimpatizansok a masik oldarla szavaztak volna. Olyannyira kielezodott a helyzet a kampany alatt, h a taborok szinte mindent elneztek az alataluk preferalt partnak vagy jeloltnek mert semmikeppen sem szavaztak volna a masik oldalra.

2 Az viszont, h emiatt hoztak volna letre a bizottsagot enyhen szolva is tulzas imho. Medgyessy magyaroszag miniszterelnoke es szt tiszt volt. Ezt minden normalis demokraciaban illik megvizsgalni.....Nem azert, h az ellenzek jolerezze magat, hanem azert, mert az allampolgaroknak joguk van tudni, h mit csinalt a miniszterlnokuk szt tisztkent az elozo eraban.
Ha a hazat vedte deruljon ki! Ha kollaboralt a megszallokkal, akkor deruljon ki az is !
Az allampolgarok meg dontsenek a szavazataikkal.

Tiszelettel
Sir

Előzmény: kis pimasz (-)
Hy Creative Commons License 2002.07.26 0 0 28
"...nem az MSZPre szavazott volna...megint másban keresik a vereség okát..."

Ez így is van!
Amiatt lett bukta, mert a lekvár nem rájuk ragadt!
Azok a mocsok szavazók a zemszpére voksoltak, azé vesztettek!

Milyen mély, tartalmas +állapítás!
Színvonalas.
Béka...
Ez a fószer már 1re lyobb an hasonlít a yobbtévés kerényihez...

Előzmény: kis pimasz (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 27
A fröcsögésen túl esetleg véleményed is van?
Tudod, az, hogy nem értünk egyet, még nem jeleni azt, hogy nem mondhatod el a véleményed, vagy feltétlenül személyeskedésbe kell bocsátkoznod azzal, akiétől eltér a véleményed.
Előzmény: feneszelid (25)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 26
Egyetértek.
Már van ilyen irányú kezdeményezés, persze egyelőre csak itt a polfórumon.
Valahogy kicsi a lelkesedés a politikusok önmegmérettetése iránt.
Ezt tekinthetjük egyben "politikusi közvéleménykutatásnak" is, olyannak, ahol a semmi eredmény igen sokatmondó lehet. A hozzá nem szólással ugyanis azt mondják magukról: "mindannyian elmebetegek vagyunk".
Előzmény: Yupyter (24)
feneszelid Creative Commons License 2002.07.26 0 0 25
Nagyon erőlködsz. Már szaga van.

Előzmény: kis pimasz (-)
Yupyter Creative Commons License 2002.07.26 0 0 24
Ez a Balogh pontosan olyan, mint tavaly a rebellis kisgazdák voltak. Ki akarja használni azt a néhány hetet, amíg színen van, s népszerűsíteni kívánja magát. A baj csak az vele, hogy egy nagyranőtt óvodás és egy vidéki primadonna félresikerült keveréke, s nem csak magát, hanem az egész ügynökösdit lejáratja, nevetségessé teszi. Lehet, hogy ezért szerepeltetik olyan szívesen mindenhol? :-)))
A legjobb persze, hogy szemrebbenés nélkül föggetlenségről és objektivitásról papol, holott az első perctől hangoztatja, hogy Medgyessy bűnös és mennie kell. Szvsz nem ártana a képviselőjelölteket a választások előtt IQ-teszt kitöltésére kötelezni, hogy az ország sorsát meghatározó törvényeket azért mégse félidióták hozzák már!!! Sokkal hasznosabb lenne, mint pl. az ügynök-múlt vizsgálata...
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 23
Kedves Zoli!
Nem fogom felsorolni, hogy hol hallottam/olvastam, hogy Pintér kapcsolatban állt Klodóval, hogy "üzleti" ellenfele Tasnádinak, a másik nagy maffiózónak, hogy miket beszélt Pintérről a "koronatanu", valamint hogy miket beszélnek róla a környéken lakó emberek.
Azt sem ecsetelem, hogy ilyen vádak mellett miért volt bőr a képén, hogy belügyminiszter maradjon, mért nem tartotta szükségesnek, hogy tisztázza magát a jelen közvetlen vádjai alól. Azt sem értem, hogy ha ez nem volt szükséges, akkor most mért szükséges, hogy MP tisztázza magát a régmúlt vádjai alól.
A "kayázás", "poltozás", "simicskázás", "lopstop" -ra azért nem térek ki, mert már millió topikban kitértek rájuk, ugyanakkor a nem-kitérés nem jelenti azt, hogy ezek ne lennének az előző kormányzati ciklusnak az igazság mellőzésével lezárt fájó kérdései.
Előzmény: kovacs zoli (20)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 22
Konkrétan?
Előzmény: Kártékony (18)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 21
livefast!
A média kérdését millió topikban kitárgyaltuk már.
Itt és most csak röviden hadd tegyek említést a közpénzből támogatott "jobbos" heti- és napilapokon át az MTV-hez tartozó összes "közszolgálati" érdekeltségig (a rádiót is beleértve).
Téged valóban megviselhet, ha az MN számára most megszűnik a bőséges állami apanázs, ezért nevezed ezt a tényt az MN "megfojtásának". Számomra ez csupán "az eredeti piaci állapotok helyreállítása", vagyis a pozitív diszkrimináció megszüntetése. Lehet, hogy fájdalmas, mindenesetre nincs jogotok ordibálni emiatt. Lettek volna kevésbé "önkéntesen idomulók".
Előzmény: livefast (17)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20
Most sok mindent leírtál, de Pintérrel kapcsolatban semmit.

Pontosan hol olvastad vagy miből szűrted le, hogy Pintér maffiózó, sőt, ahogy írtad, egyike a legnagyobbaknak?

Kivételesen most nem kayázásra, poltozásra, simicskázásra, lopstopra satöbbire gondolok, mert klassz, hogy ezt mind el tudod sorolni. Itt most Pintér a kérdés.

Előzmény: kis pimasz (19)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 19
Kitől vársz "hiteles" információt?
Szerinted létezik ilyen?
Az emberben van egy bizonyos szintű ítélőképesség.
Számomra például nem hiteles a főügyész, amikor hivatalból nem indít eljárást Áder János ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett választási titoksértésért.
Nem hiteles, ha felmentik a Kayás cégek eladóját "bűncselekmény hiányában". Kétségeid ne legyenekl afelől, hogy ha ezt Te követted volna el, keményen rád húzták volna a vizes lepedőt.
Nem hiteles, hogy most elégedetten lélegezhetnek fel azok a köztörvényes bűnözők, akik szolgálatokat tettek a Fidesznek, ezért a Fidesz "hagyta" elévülni bűneiket.
Többen folyamatosan kérdőjelezik meg a választások eredményét, holott a korábbi uralkodók kezében volt a teljes szervezés, sőt, még provokáló röpcédulás kamionokat is felsorakoztattak a határon.

Kedves Zoli!
Szerintem nincs ebben az országban olyan intézmény, vagy szervezet, akinek a kijelentéseit vitán felülinek lehetne elfogadni.
Nektek jó, nektek ott van Orbán. Amit ő mond, az mindannyiotok számára vitán felül hiteles.
Számomra kizárólag az a hiteles, amit az általam tapasztalt valósághoz legközelebbinek érzek.
Ez számodra persze lehet "nem hiteles". Akkor bizony nincs miről vitáznunk.

Előzmény: kovacs zoli (14)
Kártékony Creative Commons License 2002.07.26 0 0 18
Jajajajjaj!
Ezt talán mégsem kellene...
Igy hazudni.
Előzmény: kis pimasz (15)
livefast Creative Commons License 2002.07.26 0 0 17
Tudnál részleteket mesélni a tekintélyes médiaháttérről?

Mondjuk van egy épp fojtogatás alatt álló MN, van egy nem túl fényes jövő előtt álló hetilap és még mi más?

Előzmény: kis pimasz (15)
sz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 16
ez a balogh foghatná a táskáját és szépen elballaghatna a büdös p*csába...

hihetetlen, hogy egy bizottság elnöke mosollyal a szája sarkában válaszol a kérdésekre (teljesen úgy, mint orbán), tulajdonképpen az egész mondókáját arra építette, hogy "egy elnyomó hatalmat szolgált medgyessy". ha így gondolkodunk, akkor mindenki az elnyomó hatalmat szolgálta, minden adófizető hozzájárult az elnyomó hatalom "virágzásához", persze medgyessy önként tette ezt, míg az ország túlnyomó többsége pedig muszájból.

de az az igazán szomorú a jobboldalra nézve, hogy medgyessy és kovács (folytatható még a sor), akik az elnyomó hatalmat önként szolgálták, ma, 2002-ben "nagyobb" demokraták, mint akik 88-90 körül "harcoltak" a demokráciáért...

egyébként végig úgy éreztem, hogy balogh prejudikál; ezt megpróbálta riskó kimondatni vele, persze nem hagyta magát - nevetett...

Előzmény: kis pimasz (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.26 0 0 15
A Fidesz igen tekintélyes médiahátteret harácsolt össze magának 4 éven át, ugyanakkor a média birtoklása önmagában nem jelent tényleges hatalma. Azt a hitelesség megőrzésének igényével kell tudni működtetni, nem pedig úgy, mint az 50-es években az utcai hangszórókat. Ezutóbbi ugyanis akkora ellenszegülést vált ki a lakosságból, ami egy kormányt simán elbuktathat.
Ostobaságot csinált Orbán agresszív agymosó médiapolitikájával és most meg is szívta. Ugyanakkor nem hiszem, hogy tanult volna belőle.
Mi lenne, ha végtre magatokban keresnétek a vereség okát és nem pedig másban? Csak nem kellene igen magas körökben személyi konzevenciákat levonni? Ugyan! Összetart a brancs, és megállapodtak benne, hogy közülük aztán mindenki a lehető legtöbbet adta magából, így senki sem hibás a vereségért. AZok a csúnya győztesek! Azok a hibások!
Az ovidában.
Előzmény: livefast (11)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.07.26 0 0 14
Pintér maffiózó mivoltjáról szerinted hol lehet hiteles infókat olvasni?
Tudnál esetleg linket, forrást is mondani?
Te például hol olvastál róla?

Mondjuk Tasnádi interjú annyira nem érdekel, ennél komolyabb forrásra gondolok.

Előzmény: kis pimasz (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!