Keresés

Részletes keresés

domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11915

Team ReLovution, azaz MAJDNEM Team Revolution, egy valamire kérlek:

 

NE HAGYD ABBA! Képzeld, az egész IRC beleértve bajnokot is, rajtad röhög. Ez már több, mint ironía, vagy lejáratókampány, drága pajtikám. Csak így tovább! De ha csökken a színvonal, akkor azt hiszem már nem tartunk rád igényt.

 

Szóval tartsd magad a szabályokhoz, ilyen játék ez...

Team Relovution Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11914
A puncsostálba egyébként azért könnyű belehányni (az általános iskolai töritanárom is simán megcsinálta), mert nincs benne animáció. Inkább csak néhány sárgásvörös fraktál.
Előzmény: Team Relovution (11913)
Team Relovution Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11913
Engem kiutáltak az 576k-tól, azaz hogy egész pontos legyek, nem csak engem, hanem az én megtámadtatásom révén többszázezer hazai olvasót vesztettek.

Én mindig is hű olvasója voltam az újságnak, és a fórumra mindig megírtam építő kritikáimat, néha persze jót szórakoztunk azzal is (szintén a fórumon), hogy pár hülyegyereket a szarba aláztunk, szénné, tényleg, a hajunkat letettük. Végülis a fikázásaim és szénné alázásaim (hajad leteszed) révén magamat bátran ősfórumozónak mondhatom.

éppen ezért volt irdatlan nagy szemétség engem, ős fórumozót onnan kirakni. Persze nemcsak én, hanem még rajtam kívül legalább 2, de az is lehet, hogy 4 embert kiraktak, vagyis a kemény magot. Ezzel óriási hibát vétettek (bár alig nagyobbat mint Csipi, uyganis ő viszont pontozni merészelt egy szoftvert).

Írom tovább az ottani fórumra a fikázásaimat, mikor milyen néven, erre megintcsak kitiltanak. Nyilván azért, mert én tudom, hogyan kellene újságot írni, és ha ezt nyilvánosan elmondom, az már bazzeg csípi a szemüket! Bokám lefosom. Persze mindig visszamentem a fórumra, hajad teszed le.

De már meguntam. A fórumozásból kiégtem. Az újságírásból is, pedig igazából olyan konzolos újságot tudnék írni (jobbat, olcsóbban), ami szarrá verné a nyűves 576k-t, bármikor 30-40,000-es példányszámot tudnék eladni. hetente 300 szines, fényes oldalon. Erre ma Magyarországon fizetőképes kereslet van, én tudom, hisz én valamikor újságírói pályára készültem, ezért tökéletesen tisztában vagyok nemcsak azzal, hogy mi a jó és mi a rossz (és miért jó és miért rossz), de a példányszámokkal és a keresleti viszonyokkal is.

Azért úntam meg egyébként, mert az 576k-nál nincs senkinek önkritikája, és nem szerények. ha mindenkibe csak feleannyi szerénység és önkritika szorult volna, mint belém, már rég nem itt tartanánk, ahol. Az 576k egy megalkuvó féreg, amiért azokat tekintik törzsolvasónak, akik ott smúzolnak, hogy Martin így szeretlek, Martin úgy szeretlek.. Martin beengedi ezeket a lakásába, ott buliznak, háta mögött a csaját stírölik. a sok rohadt szemét, ott buliznak, a mocsadékok, engem meg nem hívnak! Egyszer én is elmentem, de miután belehánytam a puncsostálba, minden jog nélkül kidobtak onnan. Ez a sok rohadék! A jogos kritikát nem fogadják el, a smúzolósakat meg ott kosztolják a saját kecójukban! A megalkuvó dögök! Bokám lefosom, hajam leteszem, vazzeg.

Most idejöttem a zindexre, de valami miatt már itt is a negyedik nickemet használom.

Ha még sokáig üldöznek, azt hiszem menedékjogot kérek Kongóban. Ott fogok konzolujságot indítani, 60.000-es példányszámban. De az is lehet, hogy általános iskolai takarítónőmmel összedobok egy Plútó-szondát, hisz abban nincs animáció, csak pár led, pár kapcsoló, meg 3 szaros mag, amit minden, PC-programozáshoz szokott coder zsebretesz 10 másodperc alatt.

Jaj... jó helyre raktam a vesszőket bazzeg... át kéne rakni őket, meg párat kitörölni...

de mostmár késő, én soha egyetlen egy irományomat se olvastam át, úgy adtam le/ki/be. Egyetlen egyszer, egyet sem, soha a büdös életben. Így jók, ahogy vannak. Kár, hogy előbb égtem ki... (jaj megint újrakezdtem)
Team Relovution Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11912
Ha mindenkibe csak annyi szerénység, szaktudás, tapasztalat, önérzet, Magyarság, jóság, tökéletesség, odaadás, önzetlenség és egészséges önértékelés szorult volna, mint belém, ez a világ nem itt tartana.
Team Relovution Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11911
Bazzeg, attól tennétek le a hajatokat, ha végre megalkotnánk az Ősmagyar Szoftvert. Ez egy olyan j-g-k-RPG T/F-PS lenne, amely leverne minden játékot azon a szar PS2-n (gyűlölöm a sony-t), a már-most-is-túlhaladott PS3-on (hisz értek hozzá) (gyűlölöm a sony-t). Leverné az összes játékot az X360-on (ami egy XBOX-V1.001Beta) is. Az X360-on nem nehéz bármit is leverni, hisz abban nincs semmi extra,mindössze 3 mag, amelyet azonban hallatlanul egyszerű programozni (ez tény). Annál már csak a multiprocesszorokat egyszerűbb programozni, annál pedig már csak a multiszámítógépeket, dehát ezt nem magyarázom nektek, sok beszólogatós hülyegyerek.

Folytatnám kinyilatkoztatásomat.

Tehát egy olyan játék lenne ez az Ősmagyar, amely olyan témát ölelne fel, amely - leteszed a hajad (ezt az 576k-ban olvastam és nagyon tetszik) - szóval a Magyarok Bejövetelét Az Etel Közben. Ez a téma minden gamert érdekel a világon, pattanásig feszült idegekkel várnák a piacra dobását.

Persze a mai kultúráról megvan a véleményem, a posvány szintjén áll. Ebből szerénységem egy többszázezermillióbillió kilométerre kimagasló sziklaszirtre pixelekből épített világítótoronyként magasodik ki, dehát ezt magyarázzam nektek, sok szemét beszólogató hülyegyerek... mindegy.

Előre tudom, hogy az Ősmagyar játékom sikeres is lenne,meg nem is: Magyarországon többszázezres példányban lehetne eladni - ha lenne itt kultúra. De itt nincs. Itt csak rózsaszín pólós Ashton Kucher-ek vannak, meg a rajongóik.. A magyarságot így személyemben, mint az Ősmagyar kifejlesztőjét, elnyomja a multikultúra, a sok szemét jöttment kozmopolita (tudjátok kikre gondolok) fröcsögése.

nem szorult itt értelem senkibe, nem is tudom, miért vetem billentyűzetre ezeket a sorokat itt, én. Amíg az Ősmagyar szoftver el nem készül, addig nem sok újdonság várható a játékok piacán. Ez egy teljesen új koncepció lenne, de én már kiégtem.

Én már azelőtt kiégtem, hogy belekerültem volna, ezért már inkább el se kezdem, mert nem tudnék 100%-osat alkotni. Ehelyett inkább azt hiszem összerakom egy űrrepülőgép leszállóautomatikájának a hardverét a firmware-el együtt, hiszen abban nincsen semmi animáció, csak pár led, meg a kapcsolókat kell figyelni, erre egy egyszerű elektronika is elég lenne. Az általános iskolai pedellusom is simán összedobna egy ilyet.

Csipi nagyon nagyot hibázott, amikor pontozni merészelt egy játékot. Óriási hiba volt ez, megbocsáthatatlan, amikor nem kérte ki Bajnoknő tanácsát az egészről. Hiba volt, végzetes hiba, halálos hiba. Egész - nem is létező - karrierjét tette kockára és vesztette el ezzel a hibával. Sajnos kijelentem, hogy mint szerző, megbukott. Ezért - mivel ezt én kijelentettem - soha többé sehová nem fogják szerzőként alkalmazni. MIért mondom ezt?

Mert én minden cikkről meg tudom mondani, hogy jó-e vagy szar, és miért jó, és miért szar. Ez így van. Ha bármelyik kis hülye eltebölcsészkaros karcsiszemüveges nagyokos azon szenved filozófia-órán, hogy a sok görög meg római majom után ő is megpróbálkozzon ezzel ("mi a jó?" "mi a rossz?"), hát forduljon csak hozzám, hiszen én tudom.

A sok szemét rózsaszínpólós... még mindig nem térek magamhoz, egyszerűen leteszem a hajam.
Team Relovution Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11910
Az X360 programozása a 3 mag ellenére is gyerekjáték a kőkemény pc-programozáson nevelkedett fejlesztők számára. Én ezt ex chatedra kijelenthetem, hisz értek a programozáshoz, pontosan tudom, mit jelent a 3 mag, és programoztam már pc-t.

Jelenleg tervezem, hogy összedobok az általános iskolai tornatanárommal egy olyan digitális műholdvevőt, amely a műholdra az Internetről leszedett pozícióadatok alapján léptetőmotorral automatikusan ráfordítja az antennát.

Ez (nem "szerintem", hanem így van és kész) semmiből nem áll, hisz nincs benne animáció, pusztán a gombokat kell figyelni, meg van pár LED.

A SONY-t most nagyon gyűlölöm (igazán gyűlölni valóak), ez a SONY ez szánalmas, egy utolsó mocsadékok, amiért: http://index.hu/tech/hardver/lsbp060829/ . Így elbaltázni, így vágni maguk alatt a fát, egyszerűen gyűlölöm őket! Gyűlölöm ezt a céget a Microsofttal együtt, akik képtelenek egy jó játékot fejleszteni az X360-ra, amelyet a PC-kkel ellentétben hallatlanul egyszerű programozni, mármár gyerekjáték. Mégis szaggat, pixelez, popup-oz (meg még majd utánaolvasok némi konyhanyelvi kifejezésnek, h szakértőnek tűnjek).

A jövő héten egy sakk-computert fogok összerakni, hiszen a bábúk pozícióját kell csak figyelni, meg van benne pár LED, azokat kell kapcsolgatni. Ezekben a gépekben - talán tudjátok - nincs animáció. Éppen ezért az általános iskolai konyhásnő is bármikor összedobhatna egy ilyet.

Utálom a buzikat.

Utálom a karcsiszemüveges monitorfejű 14 éves kis majmokat. Főleg, ha rózsaszín pólójuk meg Ashton Kucher frizurájuk van, és ezért elviszik a legjobb 13 éves bigéket. Sok rohadt kis buzi elviszi a jó nőket. Ki hallott már ilyet.

Utálom a konditerembe járó kigyúrt kopasz hülyéket. Ezek a legjobb bigéket megintcsak elviszik. Egyébként is, egy kigyúrt kopasz kidobóember soha semmit se tudna tenni egy olyan valaki ellen, aki Ninja (vagy szamuráj (de legalábbis Kiokushinkai tanár (vagy növendék (vagy játszott már ilyen játékkal PC-n (vagy a farkával)))))

A Microsofton és a SONY-n kívül még azokat gyűlölöm, nem tudom mi erről a véleményetek, akik a magyarság vesztét okozzák. Sokan vannak ilyenek.

Ettől leteszed a hajad, komolyan mondom!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11909
a Just Cause nagyon tarolni fog ősszel.
Olyan grafikája van hogy beszarás, és ahogy elézem nagyon lazák voltak a készítők.
Van benne egy kis Freedom Fighters is, de nagyon dúrva, és tényleg hatalmas területeket lehet bejárni.
Úgy látom a GTA játékok legjobb elemeit építették a játékba, és itt a várva várt revolúció.
A jármúveket nem az orrod előtt pakolja ki a gép, és nagyon magasról is látni lehet a tájat+a járműveket, na meg ilyen apróságok hogy ha szétlövik a kocsit, és leesik a sárvédő akkor tisztán kivehető alatta a merevítés meg a futómű, végre van benne normális fizika, azaz ha bedobsz egy gránátot 3 katona közé akkor elrepülnek mint a madár, az autók is sokkal élethűbbek és részletesebbek lettek, a sérülésmodell is vagy 2 szintet lépett előre.

Ebben a demoban először is egy drogbárót kellett kivégezni, ami nagyon komoly volt mert egy konvoj közepén haladt, te meg a levegőben vagy és eldöntheted hogy már a levegőből tüzelsz rá, vagy landolsz, elkötsz egy kocsit, észrevétlenül követed és egy kisebb katonai bázison kapod el.
Valósághűséget mondjuk felesleges várni a játéktól, a hangsúly az akción van.
5 perc alatt meg lehet szokni az irányítást, ami szinte teljesen olyan mint a GTA-ban.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11908
Hát a végén én is lehidaltam amikor a Tie Fighternek nekivágja a csávó a roncsokat.
Hmm, azért meg kell mondjam tényleg megmozdított bennem valamit ez a video.
Nagyon ütős.
Előzmény: bundee (11907)
bundee Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11907
http://www.youtube.com/watch?v=Sbl_pfxvxUw&NR

hmm, ez lehet az igazi jatekelmeny :)
KiDracula Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11906
Okami téved mert a valoság az, hogy: nehéz célozni a PS2-es killer7ben.:)
A GC-s más tészta hogy gát véder szavajárását utánnozva lépjek a reiker imitátorok által kitaposott ösvényre;)

A Xenoval jol szorakoznának.Az alapmodell egy egyedi és már már tökéletes jrpg konstrukcio.
De ennek már már lelke van, persze ha kellő mélységbe merül az ember.
Utalások a filozofiára és a vallásra örök emberi problémákra a misztikum ködében..
pl szembejön veled egy verlaine nevü npc...hogy kerül ide egy francia szimbolista költö?
természetesen sehogy de valami kapcsolat csak van, szoval el lehet agyalni...
meg lehet anyázni ugy mint most én teszem amikor 4edszerre is nekifutok az éppen aktuális föellennek aki per-pillanat megesz reggelire.....
Előzmény: Törölt nick (11905)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11905
Okami szerint nehéz célozni a Killer7-ben:)

Szerinted mit kezdene egy FF8-on nevelkedett generáció a Xenoval?
Előzmény: KiDracula (11899)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11904
Hm, természetesen rágyúrni.
Előzmény: domebacsi3.0 (11903)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11903

Az elözetes információk szerint a játék igencsak számottevő szakasza nappal fog játszodni. Ha csuklásokat csuklóból visszafojtó jelenetekre nem is, de FOLYAMATOS nyomasztó érzésekre azért optimális esetben jó lenne számítani.

 

Szerintem ez utóbbira fognak rágyúrnek a fejlesztők.

Előzmény: Törölt nick (11901)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11902
Aha, meggyőzőek. :)
Előzmény: Törölt nick (11900)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11901
Resident 5 #2
Resident 5 #1
Előzmény: Törölt nick (11900)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11900
Ezek azért elég meggyőző képek.
És ismerve a capcomot PS3-ra meg is csinállják ezt a grafikát.
Az X360 lemaradt a kanyarban:)
Előzmény: domebacsi3.0 (11896)
KiDracula Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11899
Többet, jóval többet....

Amugy aki szerint a játékok történeti szála allulrol nyaldossa a d kategoriás hollywoodi filmes-opuszok szinvonalának herezacskoját...nos annak ajánlom a xenogearsot.
Jelképes tartalom összetett több szálon futo sztori melyben a főbb csomopontok filozofikus és szimbolikus értelmet nyernek....

Előzmény: Törölt nick (11898)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11898
jó, mit vársz egy idiótától aki egy műanyagdoboznak szentelte az életét, és olyan feje van mint a világ első elbaszott emberi klónjának?:)
Előzmény: KiDracula (11897)
KiDracula Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11897
Erről eszembe jut a dreampagetől a napokban olvasott panzer dragoon történelem cikk.Ott a panzer dragoon saga stilusbeli ellenfeleiként feltünt a zelda és a KOTOR....
Hiába a JRPG elég tág halmaz...:)
Előzmény: Törölt nick (11894)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11896

Viszont ha a Resident Evil 5-ben valóban vegyítik a Resi 4 játékmeneti elemeit a régebbi részek utánozhatatlan hangulatával, akkor valami egészen korrekt anyag fog kisülni az ügyből.

 

Akkor aztán Csipi és a mögötte álló Resi fan társadalom, a seggüket fogják földhöz csapkodni az örömtől.

KiDracula Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11895
Azt hiszem a hires-neves magyar közmondás is átirodott kissé: gamecube, resident evil és xboxos rare játék csipi kezébe nem valo:)
Előzmény: domebacsi3.0 (11893)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11894
Majd a Zelda ősszel.
Előzmény: KiDracula (11892)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11893

Mondhatjuk egy szórakoztató produktumra, jelen esetben egy játékra, hogy zseniális, ha úthenger módjára annyiszor vágtattunk végigrajta, hogy tíz ujjunkon megse tudjuk számlálni?

 

Én azt hiszem: igen! Nem sok ilyen játék van, a Resi 4 ilyen. Lenyomtam minden fokozaton, az extrákról nem is beszélve, és a játékkal töltött legutóbbi perceimről sincsenek rossz emlékeim. Ugyanolyan szépnek, jónak látom a játékot, mint amilyennek megismertem - ehhh, egy ilyen asszonyka kéne minden férfinek a háznál, és akkor azt hiszem elégedettek lennénk. :)

 

Resi 4, miért nem 10 pontos? Végül is Csipi érvelései érthetőek, de ezt a játékot talán nem szabadott volna (?) olyan ember kezébe adni, aki az érzelmeket nem tudja elvonatkoztatni. Mert ha reálisan nézzük, tökéletesen kirajzolodik, hogy a RE4 kivétel nélkül minden videojáték felé támasztott alapkritériumnak megfelel, sőt.

 

De hát végül is mindegy, neki 9, nekünk 10, valakinek 1. Így megy ez, nemde? :)

Előzmény: Törölt nick (11888)
KiDracula Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11892
Hát én nem tudok vele beszélni mert xar az msnem:s
de amugysincs idő csevegésre(max ircen), magával ragadott mostanság a xenogears nevü kór.Vakcina még nincs talán majd egy hasonlo kaliberü jrpg a nagyon-nem-közeljövöben...:)
Előzmény: Törölt nick (11883)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11891
vagy inkább dobjunk össze bundeenak egy vacsorát az Intercontinentalban Kriszel.
végre megvitathatnátok a tesztek mibenlétét:)
Előzmény: bundee (11889)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11890
"Úgy találom maga undorító"-Még zöldebb a szomszéd nője.
Előzmény: bundee (11886)
bundee Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11889
ne nekem mond :) nem en keszitem ezeket a filmeket :) mindegy, dobjunk ossze teamnek egy sexvideo teka berletre :)
Előzmény: domebacsi3.0 (11887)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11888
Én nem tom.
Én nem félek a Pinktől, mint színtől, pedig utálom a buzikat.
Csak egyszerűen nem nagyon annyira igazán vennék magamra pink ruhát, mert úgy gondolom hogy az nőkön áll jól, és rajtam inkább nevetségesen néz ki.
Egyébként csak egy szín.
Ami szarul áll egy férfin.
De miért öltözzek szarul ha öltözhetek jól is?
Na ezért nem veszek fel pink cuccokat.

Na váltsunk témát ha már ennyien vagyunk.
Beszélgessünk el arról hogy a Resident 4 miért minden idők legjobb akciójátéka, és miért hibázott óriási nagyot Csipi amikor nem 10-et adot neki.
Előzmény: domebacsi3.0 (11885)
domebacsi3.0 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11887
Hagyjuk meg inkább a puncit rózsaszínnek, jó?
Előzmény: bundee (11886)
bundee Creative Commons License 2006.08.28 0 0 11886
en 185 cm vagyok, 100, kilo es eros testfelepites - en felvehetek rozsaszin polot ha akarok, mert ha valakinek nemtetszik, lerendezzuk :) a bizarre sexet meg a netrol szerzem be, legjobbak a szaj/pina telefosos videok, japan kiadas foleg :))))
Előzmény: Törölt nick (11884)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!