Elnézést, de más dolgom volt, ezen kívül igazából a tisztán közúti dolgok nem igazán hoznak tűzbe. Miután az egyetemvárosi feladatra nem volt jelentkező, nem erőltettem tovább a dolgot. Amit Gr0 említett, az ez (és megelőző részei), ezzel "pocsékoltam" a drága időt: Mese a játékmetróról - 4. rész
Az a baj ezzel, hogy hiába szkennelted be normál méretben, a Zindex sajna nemcsak a beszólás-ablakban kicsinyíti le, hanem, ha rákattintasz, akkor is kcisinyítatt klép jön be bizonyos méret felett - itt is. Sajna emiatt elég nehezen olvasható. Nemtom, miért csinálja ezt, nekem is szerzett már néhány bosszús percet.
Csak azért kérdeztem, mert jó lenne ha itten is beindulna valami. De ha vannak hasonló témályú topicok, akkor asszem ennek itten nem sok jelentősége van. Bár... .
Na, mindegy, én viszont mostantól 11napig nem leszek, úgyhogy pápá, majd jövök :-)!
Pár hete szóltam itt, hogy a Discoveryn témánkba vágó sorozat indul. Nos, akkor, ki tudja, miért, csak egy részt adtak le, viszont a héten három rész is lesz. A sorozat címe "Tiéd a várops, magadnak építed" (We built this city), holnap de. 10-kor, illetve éjjel 2-kor London lesz soron, csütörtökön ugyanakkor New York, pénteken pedig az anno már vetített Párizs. Azt láttam, fel is vettem, sztem nem rossz, jó animációk, a város építéstörténete kivonatosan, megéri nézni. Sztem.
Viszont elkészültem a metrótérképemmel, és ahogy feltűnik Harry kollegánk, és elmagyarázza, mit kezdjek az .oim-fájlokkal, fel is nyomom a kicsikét. Jpegben olyan 10 mega, úgyhogy azzal nem próbálkoznék...